פורסם במקור על ידי itayqt על מה שאתה רוצה. אתה יורד מניהול ואם אתה מנצח עמית יורד מניהול
פורסם במקור על ידי חמוף מי מנהל חת"ם? הוא צריך להביא לי פרס על הרקע הכי ארוך וחופר שנכתב פה אי פעם נדב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE] ספוילר <<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו! העם דורש וינר חברתי!
ספוילר
שקד אתה צודק אני כמעט מרחם על פלופי שהוא צריך לקרוא את זה
פורסם במקור על ידי killerb אתה יורד מניהול ואם אתה מנצח עמית יורד מניהול לא זכור לי שזה בייני לבינך
פורסם במקור על ידי amitlv עמית וkillerb אם יש לכם פעילות יותר טובה לפורום מוזיקה משלי אני יותר מאשמח שתשלחו אותה אלי לאישור.... למה אני? מה עשיתי?
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי חמוף מי מנהל חת"ם? הוא צריך להביא לי פרס על הרקע הכי ארוך וחופר שנכתב פה אי פעם איך כתבת הכל? רק מלראות את זה קיבלתי כאב ראש רציני
פורסם במקור על ידי HellKnight למה אני? מה עשיתי? לך ללמוד לספרות!!!
פורסם במקור על ידי killerb לך ללמוד לספרות!!! אבל אין לי כוח :-( זה משעמם כל כך!!
פורסם במקור על ידי itayqt איך כתבת הכל? רק מלראות את זה קיבלתי כאב ראש רציני אתה יודע כמה זמן זה לקח לי? משהו כמו 4-5 שעות עם כמה הפסקות באמצע..
חמוף
עוד 9 הודעות הקדשה!
פורסם במקור על ידי חמוף אתה יודע כמה זמן זה לקח לי? משהו כמו 4-5 שעות עם כמה הפסקות באמצע.. אכן, לא נורמלי.
פורסם במקור על ידי חמוף אתה יודע כמה זמן זה לקח לי? משהו כמו 4-5 שעות עם כמה הפסקות באמצע.. איך הוא לא קיבל אותך לעזאזל?! הטופס של אדם היה ממש דפוק לפחות לפי דעתי והסיפור של אביזי גם מתקרב לרמה שלו
פורסם במקור על ידי killerb איך הוא לא קיבל אותך לעזאזל?! הטופס של אדם היה ממש דפוק לפחות לפי דעתי והסיפור של אביזי גם מתקרב לרמה שלו הוא כתב שם בלבן שהתקבלתי חחח
פורסם במקור על ידי חמוף הוא כתב שם בלבן שהתקבלתי חחח >< אני לא ואה כלום באייפד הזה
פורסם במקור על ידי חמוף מי מנהל חת"ם? הוא צריך להביא לי פרס על הרקע הכי ארוך וחופר שנכתב פה אי פעם תנחש
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום