[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לא הספאמתי על פוזון דבר ראשון דיברתי בנושא...
זה לא היה האיום אני אמרתי שאם לא תיתן לי הסבר נורמאלי ( שאגב לא ניתן עדיין) אני אשלח עוד הודעה ואז אפנה גבוה יותר חבל רק ששכחתי שעל מנהלים רוב החוקים לא עובדים...
אני אעוות לך את הכינוי כמה שאני רוצה אדוני זה לא נגד החוקים שאתה, נדב וכל חבורת המגניבים שלכם השתנתם עליהם במשך שנים ואיכשהו לא נתנו לכם באנים לצמיתות, אולי כי אתם היחידים שנתתם קצת חיים פורום אז אבל היום... שנשארו רק שניכם ושניכם מנהלים ( למרות שלפורום מנגה לטעמי אין צורך בניהול במיוחד שאתה לא מנסה אפילו להחיות אותו) אפילו זה לא מחייה אתם המקום השומם הזה
אתה טועה ובגדול...
על המנהלים החוקים יותר נוקשים פי אלף כי הם הפנים של הפורום...
אם אני עכשיו ארד על משתמש ישר מורידים אותי מניהול ונותנים אזהרה בלי לחשוב פעמיים...
אז אם אתה אומר שעל המנהלים החוקים לא חלים אז אתה טועה
עמית תרגיש חופשי לתקן שגיאות כתיב חחחחח
כמו תמיד. עמיטריד.
א' ירדת על פוזון והספאמת לו תנושא. אם לא הבנת את זה, זה כבר בעיה שלך.
ב' אתה בעצמך אמרת שזה איום, ואני לא חייב לך שום הסבר נורמאלי. הייתי חייב לך הסבר. ההסבר הוא שרקע לא טוב ויש בו חורים. אני לא חייב לפרט כמו שפירטתי לאחרים למה ? כי אני השה''מ. אחריי זה אמרתי שגם אם הרקע יהיה טוב אתה לא תתקבל. אני לא חייב לתת לך הסבר למה. כבר נתתי הסבר, זה שהוא לא מספק אותך זה משהו אחר.
אתה לא תעוות לי תכינוי כמה שאתה רוצה, אסור לך לפגוע לי בכבוד וזה כן נגד החוקים. אני (מצחיק שאתה חושב שהשתנתי על החוקים שקיבלתי 6 אזהרות, 3 מהם זה בכלל מאלכס, ואחת היא מארווין על זה שאני לא הסכמתי איתו ולך יש 6 עמודים שלמים שמלאים בפרס הזה) נדב ששילם על כל דבר שהוא עשה בבאנים, וחבורת המגניבים שלנו(מי ?) ממש לא השתנו על החוקים ויצאנו מזה בלי עונש. כן גם שאדם ניהל הוא ידע לתת באנים בלי להתחשב ביחסים.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)