ממש לא,יש לי את אנה d:
חחחחחח
זה התחיל כשבאו מלא ילדים קטנים וכבר אי היה אפשר לעשות שום דבר, כשכולם התלוננו על כל דבר שני, והכיפיים עזבו
בגלל שהגיעו הקטנים שלא משקיעים בשיט ורק מתלוננים, כולם ירדו מניהול, ורותם נהיה מדוכא כי בכל זאת כמה מייסד יכול לראות פורום גרוע במצב גרוע
אז הוא חיפש חמישה שרוצים להיות מנהלים והעלה לפני שהוא בחן אפילו שבוע של השקעה, הוא העלה את מאי לניהול- שלא התחברה חודש וביום אחד החליטה שהיא רוצה, זו סתם דוגמה...
אחרכך בגלל כל הקטנים הוא נתן באן לי ולחברים שלי ופרשנו, ומשם זה הכל היסטורייה עצובה של אנשים שלא יכולים לעזוב תפורום הזה
בלי להעליב אתה כזה, וגם עמית, וגם ליאון..
כאילו, רבאק, אתם כבר גדולים, גם אתה, גם עמית, גם נדב ופלופי, לכו תעשו משהו במקום להישאר פה, לטובתכם, 100% לטובתכם.
זה לא שאתם לומדים פה משהו חשוב באמת, זה סתם דיבורים ו"השקעות", שאי אפשר לקרוא להם כך.
אגב, ומה עוד הרס תפורום? שאי אפשר להביע דעה בלי לקבל באן או אזהרה.
אני בטוח שרק בגלל התגובה הזו, זו הפעם האחרונה שאני אתחבר בין אם אני רוצה ובין אם לא
ספוילר
אלון אם אתה כאן,סימן שאתה כמוני חחח
רק שיש לי מה לעשות,אני סתם מתחבר לכאן כי משעמם לי ולא כי אני מכור לפורום או משהו כזה...מתחברים לכאן במצב שמשעמם לנו,אני לא כל הזמן פה,אני פה פעם בשבוע או פעמיים...אני לומד למכינה לפיסיקה ולמתמטיקה ולכן גם אין לי זמן לפורום הזה...או לשום דבר אחר באינטרנט...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)