Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: Ios7

1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לפני כמה ימים בועידת ה-WWDC בה מראים אפל כל שנה את החידושים שלה, הוכרזה מערכת ה-ios החדשה-ios 7!
    המערכת תציג עיצוב חדש לאייפון שלידו העיצוב הנוכחי יראה מסובך ולא נעים לעין. העיצוב החדש של המערכת מתמקד באלמנטים של שקיפות ופשטות-כל האייקונים של האפליקציות המובנות של אפל(ההודעות, ספארי, המצלמה וכ׳ו) יקבלו עיצוב חדש וכן גם האפליקציות עצמן.
    אם חשבתם שרק האפליקציות מקבלות עיצוב חדש אז טעיתם- גם מסך הנעילה מקבל עיצוב חדש ועכשיו רואים את כל הרקע ללא הפסים השחורים בתחתית ומעלה המסך.
    המערכת לא רק עוסקת בעיצוב, אלא מביאה גם מספר חידושים למכשיר- מעכשיו ניתן לגשת למרכז ההתראות גם ממסך הנעילה, המולטי טאסקינג(ריבוי המשימות) תומך בכל האפליקציות(כלומר- אם אתם יצאתם מאפליקצייה במערכת הישנה וחזרתם אליה היא עשתה ״ריסטארט״ אז במערכת החדשה היא לא) ומראה גם תצוגה מקדימה של האפליקציות.
    בנוסף לכך, המצלמה משתנה גם היא וניתן כעת לעבור בין מצב למצב בקלות ואפילו להכניס פילטרים כאילו זה אינסטגרם.
    עוד שינוי במערכת, או יותר נכון תוספת, הוא דבר חדש שנקרא ״מרכז השליטה״. כדי להגיע אליו פשוט מחליקים את האצבע כלפי מעלה על המסך ובום- אתם שם. במרכז השליטה אתם יכולים לכבות ולהדליק את הווייפיי, לשלוט על הבלוטות׳ והבהירות, לשלוט על המוזיקה ואפשרות חדשה- פנס!
    יש גם עוד מספר לידושים במערכת ה-ios7 אז אם אתם רוצים עוד ניתן ללכת לאתר של אפל ולראות-
    http://www.apple.com/ios/ios7/
    המערכת תצא לשוק בסתיו ותתמוך באייפון 4 ומעלה ואייפד 2 ומעלה.

מה אתם חושבים?
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    נראה חרא. חבל שעברתי לאייפון. אם הייתי רוצה עיצוב צבעוני שכזה הייתי נשאר עם סמסונג

3. מנהל ראשי
    לא אהבתי האמת.. ואני שמח שעברתי לסמסונג.. קניתי את ה Samsung Galaxy S4 GT-I9500.

4. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    יש בטא לגרסה.. התקנתי אותה ויש בה באגים ותקיעות ( אייפון 5 ) וזה מחק לי את האנשי קשר.. החזרתי לגרסא 6.1.4 עם הגיבוי..
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי omer2013 צפה בהודעה
    יש בטא לגרסה.. התקנתי אותה ויש בה באגים ותקיעות ( אייפון 5 ) וזה מחק לי את האנשי קשר.. החזרתי לגרסא 6.1.4 עם הגיבוי..
    זה רק בטא למפתחים.
    תחכה עד לסתיו ותתקין, זה שווה את זה.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •