אני מתנצל מראש בפני מנהלי הפורום אם אני עובר אל אחד הכללים כאן, אם כן אוריד מייד את כל מה שכתוב כאן.
הפוסט הזה הוא עבורי שחרור קיטור שאני מרגיש צורך עז לעשות אתם יכולים להתעלם ממנו אם אתם רוצים, אבל למי שאוהב הומור ומרגיש שהסדרה הקלאסית כבר לא איתנו אני מציע להמשיך לקרוא.
אתמול נכנסתי לסרבי לראות עם קרה משהו מעניין בעולם הפוקימון בחודשים האחרונים. אני בוחן את המשחקים שעתידים לצאת X וY והם נראים פשוט מדהים! הגרפיקה הכי טובה שנראתה אי פעם למשחק פוקימון, סוגי קרבות חדשים ואפשרות לעצב את המאמן וה"פוקימון אמי" זה אחד הדברים היותר חמודים שראיתי, בהחלט מרשים. אבל יש בעיה אחת קטנטנה עם המשחקים, הפוקימונים החדשים קצת מוזרים בעיניי...
אני מודה שלדעתי עד דור שלישי כל הפוקימונים כמעט היו מושלמים וגם מאד "פוקימוניים", בדור רביעי לקח לי זמן להתרגל למראה של דיאלגה פאלקיה וגירטינה, ועדיין לא עיכלתי לחלוטין את רשירם זקרום קיורם וקונפג'יריוס. אבל בכל זאת בכל דור היו פוקימונים מעולים (אני מדבר רק על מראה ולא על יכולת או מתקפות) שהיה שווה ליצור בשבילם עוד דור. אבל עכשיו שיש כבר יותר מ600 פוקימונים שהם מספיק דמויות בשביל עוד עשרים שנה של משחקים, מרגישים צורך להוסיף דור נוסף! אז אני מעוניין לעבור עכשיו על הפוקימונים שנחשפו ולהביע את דעתי על המראה שלהם בעיקר יכול להיות שמבחינת קרבות הם יתגלו כמצוינים אבל לדעתי קודם כל מראה.
1.
צ'ספין- התחלתי עשב שנראה כמו שילוב מוזר של סיוודל,סלווקינג ועוד משהו אולי טדיאורסה או דרילבור . מה שנחמד בו שחוץ מטרטוויג זה התחלתי עשב ראשון שיש בו יחסית מעט ירוק.
2. פנקין- האמת שהיא די חמודה אבל היא גורמת לי לחשוב על וולפיקס שהוא פי אלף יותר חמוד והרבה פחות קיטשי.
3. פרואקי- אין לי מה להגיד פשוט מוזר.
4. פאנצ'ם- האמת שהוא די חמוד ועדיין לא היה פוקימון פנדה, אבל למה הוא צריך להיות עם מבט של עבריין ועם עלה בפה שמזכיר הרבה יותר מדי את טריקו של אש???
5. פלצ'לינג- באמת?! זה נראה לכם כמו פוקימון זה נראה כמו ציור של ילד בן חמש. אתם באמת יכולים להגיד שהוא משתווה לפיג'י,טיילו, או אפילו לפידוו? לגבי ההתפתחות שלו לא רעה משהו בצבעים קצת צורם לי.
6. גוגוט- עז חביבה אף על פי שהפרסות הכתומות די הזויות והקטע של הצמחים עליו מזכיר יותר מדי את סווסבק.
7. הליופטייל- פשוט מאוויל שנדחס לצורה של לטאה בתוספת עיניים כחולות.
8. סקטרבג- זה רק נדמה לי או שאני רואה ברומי ערומה עם שן אחת?
9.ספוופה- לא, אני צודק זאת ברומי חול!
10.וויליון- איך זה שעושים עוד פוקימון פרפר ואני שחולה על פוקימוני פרפר לא מרוצה! אולי בגלל שלכל פוקימוני הפרפר היה ביסוס מדויק יחסית על פרפר אמיתי, וכאן יש לנו כנפיים עם ריבועים וקצוות מרובעים מה שכידוע אין לפרפרים בטבע ועיניים שלא דומות לו לעיני חרק או לעין של כל חיה אחרת ורק צועקות אני המצאה יפנית! וכמה שתתקשו להאמין לזה אין בטבע פרפרים וורדים יש סגולים ואדומים אבל לא וורוד זוהר.
11. נויברן- איזה כיף היוצרים של פוקימון מאמצים את אופנת המעריצים לשלב שני פוקימונים לא קשורים ביחד ומשלבים את גבייט וסוובט! וכדי שהעניין לא יהיה ברור מדי הם צובעים אותו בסגול ושחור ותוקעים לו את הV של ויקטיני על המצח.
12. קלוונצ'ר- האמת שהוא די חמוד
13. סקרלפ- איך זה שעד שעושים פוקימון מחיה שאני ממש אוהב, סוס/דרקון ים עלי אני עדיין לא מרוצה. אולי בגלל שדרקון ים עלי הוא יצור אצילי ונאה ממש כמו קינגדרה וזה יותר דומה לביצת הורסי שנטבלה בפסולת רדיואקטיבית וחטפה קרן לייזר מהחלל (ככה בערך נולד גרימר). הצבעים האלה מזעזעים והעין האדומה שלו היא פשוט יותר מדי.
14. ליטלאו- האמת שהוא די חמוד ומזכיר לי את סימבה משולב עם הוונדום נקווה שההתפתחות שלו לא תהיה סתם מפחידה ומכוערת.
לפני שנמשיך דעתי על הסוג פיירי, בתור אחד שממש אוהב קסם ואגדות אני אמור לשמוח אבל גם הפעם אני קצת מאוכזב. במחשבה הגיונית מדובר בסוג שהוא חצי מתבקש משום שההפך של חושך זה על חושי על ההפך של רוח זה פיה. למרות שהיוצרים פשוט החליטו שהסוג הזה יהיה חזק על דרקון שזה פשוט לא ברור לי. בכל אופן יש כך כך הרבה פוקימונים מהעבר שהייתי נותן להם את הסוג הזה הכי הגיוני סלבי אבל כבר יש לו שני סוגים. נכון לעכשיו הישנים שנבחרו להשתייך לסוג הזה הם גרדוויר שזה ממש הגיוני ומריל וג'יגליפאף קצת פחות מתאים. ועכשיו לפוקימוני הפיה החדשים.
15. פלביבי- אם נתעלם מהפרח מדובר פשוט ביצור קטן ומוזר עם רגל אחת דווקאה אליו אני אולי עוד אתרגל למרות שהוא לא כל כך פוקימוני בעיניי.
16.סילביון- אוקיי, עזבו את זה שאני לא יודע אם זה פוקימון שהנייאן קט הפליץ עליו או שאחד ההורים שלו זה אאודינו, מדובר בעוד התפתחות לאיווי! אני אישית ממש אוהב את איווי וההתפחויות שלו בעיקר את גלסיון וופוראון וליפיון אבל באאאאמת עוד צורה! לאיווי יש כבר שבע התפתחויות זה אומר שגם אם אני ממש רוצה אני לא יכול להחזיק את כולם בשישייה בבבת אחת, אז עוד צורה זה באמת משהו שקשה לוותר אליו, נכון? בכל מקרה אם הוא לא היה עוד צורה לאיויי יכול להיות שהייתי מתלהב ממנו יותר.
17. הצורה החדשה של מיוטיו- אחד הדברים היותר מיותרים שיש. מה הכי מעצבן שהיוצרים של פוקימון לא חושבים עליו זה שיש מלא פוקימונים שהם השאירו בלי יכולת להתפתח והם נראים פשוט גרוע והם גם לא אטרקטיבים כל כך, כמו: דנספרס, סטנפיסק, קווילפיש, שאקל, קריוגונל, ספינדה ועוד...
אתם יכולים להגיד לי שאני מגזים וממורמר אתם יכולים לתמוך בי, לי לא באמת אכפת העיקר שפרקתי את מטען העצבנות הזה ממני.