Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    שם: יותם
    אני מתנצל מראש בפני מנהלי הפורום אם אני עובר אל אחד הכללים כאן, אם כן אוריד מייד את כל מה שכתוב כאן.
    הפוסט הזה הוא עבורי שחרור קיטור שאני מרגיש צורך עז לעשות אתם יכולים להתעלם ממנו אם אתם רוצים, אבל למי שאוהב הומור ומרגיש שהסדרה הקלאסית כבר לא איתנו אני מציע להמשיך לקרוא.
    אתמול נכנסתי לסרבי לראות עם קרה משהו מעניין בעולם הפוקימון בחודשים האחרונים. אני בוחן את המשחקים שעתידים לצאת X וY והם נראים פשוט מדהים! הגרפיקה הכי טובה שנראתה אי פעם למשחק פוקימון, סוגי קרבות חדשים ואפשרות לעצב את המאמן וה"פוקימון אמי" זה אחד הדברים היותר חמודים שראיתי, בהחלט מרשים. אבל יש בעיה אחת קטנטנה עם המשחקים, הפוקימונים החדשים קצת מוזרים בעיניי...
    אני מודה שלדעתי עד דור שלישי כל הפוקימונים כמעט היו מושלמים וגם מאד "פוקימוניים", בדור רביעי לקח לי זמן להתרגל למראה של דיאלגה פאלקיה וגירטינה, ועדיין לא עיכלתי לחלוטין את רשירם זקרום קיורם וקונפג'יריוס. אבל בכל זאת בכל דור היו פוקימונים מעולים (אני מדבר רק על מראה ולא על יכולת או מתקפות) שהיה שווה ליצור בשבילם עוד דור. אבל עכשיו שיש כבר יותר מ600 פוקימונים שהם מספיק דמויות בשביל עוד עשרים שנה של משחקים, מרגישים צורך להוסיף דור נוסף! אז אני מעוניין לעבור עכשיו על הפוקימונים שנחשפו ולהביע את דעתי על המראה שלהם בעיקר יכול להיות שמבחינת קרבות הם יתגלו כמצוינים אבל לדעתי קודם כל מראה.
    1.
    צ'ספין- התחלתי עשב שנראה כמו שילוב מוזר של סיוודל,סלווקינג ועוד משהו אולי טדיאורסה או דרילבור . מה שנחמד בו שחוץ מטרטוויג זה התחלתי עשב ראשון שיש בו יחסית מעט ירוק.

2. פנקין- האמת שהיא די חמודה אבל היא גורמת לי לחשוב על וולפיקס שהוא פי אלף יותר חמוד והרבה פחות קיטשי.

3. פרואקי- אין לי מה להגיד פשוט מוזר.

4. פאנצ'ם- האמת שהוא די חמוד ועדיין לא היה פוקימון פנדה, אבל למה הוא צריך להיות עם מבט של עבריין ועם עלה בפה שמזכיר הרבה יותר מדי את טריקו של אש???

5. פלצ'לינג- באמת?! זה נראה לכם כמו פוקימון זה נראה כמו ציור של ילד בן חמש. אתם באמת יכולים להגיד שהוא משתווה לפיג'י,טיילו, או אפילו לפידוו? לגבי ההתפתחות שלו לא רעה משהו בצבעים קצת צורם לי.

6. גוגוט- עז חביבה אף על פי שהפרסות הכתומות די הזויות והקטע של הצמחים עליו מזכיר יותר מדי את סווסבק.

7. הליופטייל- פשוט מאוויל שנדחס לצורה של לטאה בתוספת עיניים כחולות.

8. סקטרבג- זה רק נדמה לי או שאני רואה ברומי ערומה עם שן אחת?

9.ספוופה- לא, אני צודק זאת ברומי חול!

10.וויליון- איך זה שעושים עוד פוקימון פרפר ואני שחולה על פוקימוני פרפר לא מרוצה! אולי בגלל שלכל פוקימוני הפרפר היה ביסוס מדויק יחסית על פרפר אמיתי, וכאן יש לנו כנפיים עם ריבועים וקצוות מרובעים מה שכידוע אין לפרפרים בטבע ועיניים שלא דומות לו לעיני חרק או לעין של כל חיה אחרת ורק צועקות אני המצאה יפנית! וכמה שתתקשו להאמין לזה אין בטבע פרפרים וורדים יש סגולים ואדומים אבל לא וורוד זוהר.

11. נויברן- איזה כיף היוצרים של פוקימון מאמצים את אופנת המעריצים לשלב שני פוקימונים לא קשורים ביחד ומשלבים את גבייט וסוובט! וכדי שהעניין לא יהיה ברור מדי הם צובעים אותו בסגול ושחור ותוקעים לו את הV של ויקטיני על המצח.

12. קלוונצ'ר- האמת שהוא די חמוד

13. סקרלפ- איך זה שעד שעושים פוקימון מחיה שאני ממש אוהב, סוס/דרקון ים עלי אני עדיין לא מרוצה. אולי בגלל שדרקון ים עלי הוא יצור אצילי ונאה ממש כמו קינגדרה וזה יותר דומה לביצת הורסי שנטבלה בפסולת רדיואקטיבית וחטפה קרן לייזר מהחלל (ככה בערך נולד גרימר). הצבעים האלה מזעזעים והעין האדומה שלו היא פשוט יותר מדי.

14. ליטלאו- האמת שהוא די חמוד ומזכיר לי את סימבה משולב עם הוונדום נקווה שההתפתחות שלו לא תהיה סתם מפחידה ומכוערת.
    לפני שנמשיך דעתי על הסוג פיירי, בתור אחד שממש אוהב קסם ואגדות אני אמור לשמוח אבל גם הפעם אני קצת מאוכזב. במחשבה הגיונית מדובר בסוג שהוא חצי מתבקש משום שההפך של חושך זה על חושי על ההפך של רוח זה פיה. למרות שהיוצרים פשוט החליטו שהסוג הזה יהיה חזק על דרקון שזה פשוט לא ברור לי. בכל אופן יש כך כך הרבה פוקימונים מהעבר שהייתי נותן להם את הסוג הזה הכי הגיוני סלבי אבל כבר יש לו שני סוגים. נכון לעכשיו הישנים שנבחרו להשתייך לסוג הזה הם גרדוויר שזה ממש הגיוני ומריל וג'יגליפאף קצת פחות מתאים. ועכשיו לפוקימוני הפיה החדשים.

15. פלביבי- אם נתעלם מהפרח מדובר פשוט ביצור קטן ומוזר עם רגל אחת דווקאה אליו אני אולי עוד אתרגל למרות שהוא לא כל כך פוקימוני בעיניי.

16.סילביון- אוקיי, עזבו את זה שאני לא יודע אם זה פוקימון שהנייאן קט הפליץ עליו או שאחד ההורים שלו זה אאודינו, מדובר בעוד התפתחות לאיווי! אני אישית ממש אוהב את איווי וההתפחויות שלו בעיקר את גלסיון וופוראון וליפיון אבל באאאאמת עוד צורה! לאיווי יש כבר שבע התפתחויות זה אומר שגם אם אני ממש רוצה אני לא יכול להחזיק את כולם בשישייה בבבת אחת, אז עוד צורה זה באמת משהו שקשה לוותר אליו, נכון? בכל מקרה אם הוא לא היה עוד צורה לאיויי יכול להיות שהייתי מתלהב ממנו יותר.
    17. הצורה החדשה של מיוטיו- אחד הדברים היותר מיותרים שיש. מה הכי מעצבן שהיוצרים של פוקימון לא חושבים עליו זה שיש מלא פוקימונים שהם השאירו בלי יכולת להתפתח והם נראים פשוט גרוע והם גם לא אטרקטיבים כל כך, כמו: דנספרס, סטנפיסק, קווילפיש, שאקל, קריוגונל, ספינדה ועוד...

אתם יכולים להגיד לי שאני מגזים וממורמר אתם יכולים לתמוך בי, לי לא באמת אכפת העיקר שפרקתי את מטען העצבנות הזה ממני.

כי אין שחרור טוב כמו הסחרור
    שישיית החלומות שלי בשחור ולבן
    Spoiler ספוילר

פוקימוני העשב האהובים שלי
    Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

2. Kibō no chi
    אתה ממש מגזים פה, בסה"כ העיצובים שפרסמו עד עכשיו היו סבבה, אפילו טובים
    דור 3 מבחינתי מזעזע ואני באמת לא מבין מה אנשים מוצאים בו.

מסכים שפלצ'ינג נראה מגוחך, אבל ההתפתחות שלו מפצה על זה. וברמות.
    הפרפר והתת התפתחויות שלו באמת מאכזבות
    נויברן נראה ממש מגניב לדעתי
    קלוונצ'ר מבוסס על pistol shrimp, זה לא קשור לקינגלר בכלל (זה שרימפ עם צבת ענקית וצבת קטנה, זה לא קשור לקונספט של קינגלר)
    ליטלאו נראה לי יתפתח למשהו באדאס ברמות בסגנון לאקסריי (לפחות ככה אני מקווה)
    בנוגע לסוג פיה - זה מעולה לדעתי. לא רק שהוא מחזק פוקימונים שלא היו שימושיים כל כך (נגיד גארדוואר. מי השתמש בה בכלל מאז שגאלייד יצא?), הוא גם מאזן את המשחק - סופסוף עוד חולשה לדרקון שהיו כל כך op עד עכשיו. אבל כל כך.

אבל אני כן אסכים על הצורה החדשה של מיוטו, באמת מיותר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי saber צפה בהודעה
    אתה ממש מגזים פה, בסה"כ העיצובים שפרסמו עד עכשיו היו סבבה, אפילו טובים
    דור 3 מבחינתי מזעזע ואני באמת לא מבין מה אנשים מוצאים בו.

מסכים שפלצ'ינג נראה מגוחך, אבל ההתפתחות שלו מפצה על זה. וברמות.
    הפרפר והתת התפתחויות שלו באמת מאכזבות
    נויברן נראה ממש מגניב לדעתי
    קלוונצ'ר מבוסס על pistol shrimp, זה לא קשור לקינגלר בכלל (זה שרימפ עם צבת ענקית וצבת קטנה, זה לא קשור לקונספט של קינגלר)
    ליטלאו נראה לי יתפתח למשהו באדאס ברמות בסגנון לאקסריי (לפחות ככה אני מקווה)
    בנוגע לסוג פיה - זה מעולה לדעתי. לא רק שהוא מחזק פוקימונים שלא היו שימושיים כל כך (נגיד גארדוואר. מי השתמש בה בכלל מאז שגאלייד יצא?), הוא גם מאזן את המשחק - סופסוף עוד חולשה לדרקון שהיו כל כך op עד עכשיו. אבל כל כך.

אבל אני כן אסכים על הצורה החדשה של מיוטו, באמת מיותר.
    על טעם ועל ריח אין מה להתווכח....
    קלוונצ'ר ממש חמוד בעייני ונחמד שיש סרטן כחול ולא אדום/כתום ובקשר לידע שלך על הביסוס שלו כל יום לומדים משהו חדש, אז תודה . אני אישית מאמין שאם יחשפו עוד פוקימונים לסוג פיה אני עוד עשוי לאהוב אותו יותר, ובאמת שסילביון יחסית חמוד אבל למה עוד צורה לאיווי...
    לגבי גרדוויר אני מת עליה ועל גלייד אז אני בוחר פשוט לשתוק.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

4. Surgeon of Death
    על מה אתה מדבר?
    זה דור מדהים

5. משתמש מנוסה
    תודה רבה לכל המגיבים היקרים על שאיפסתם אותי והזכרתם לי שעוד יהיו בדור הזה מלאא פוקימונים ועדייןמוקדם לשפוט אותו, והראתם לי שהדעה שלי היא בשונה ממה שחשבתי לא הדעה הרווחת בקשר אליו
    אני מרגיש הרבה יותר רגוע ומאוזן בזכותכם. וכדי להראות שאין לי שום דבר נגד הסוג פיירי בכללי הכנתי חתימונת קטנה עם כל הפוקימונים שלדעתי צריכים להפוך גם לחצי פיירי, תהנו :

מובן שיש עוד כמה פוקימונים שמתאים להם להיות פיירי כמו רוזליה וסלבי אבל יש להם כבר שני סוגים או שלא היה לי מקום לכולם. אני מודע לזה שהכנפיים הם לא כנפי הפיה הכי טובות בעולם אבל זה מה שהיה לי כוח להכין לבד.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. bbuuuii
    שם: עידן
    לדעתי זה דור מושלם והכל ממש מצויין חוץ מדבר אחד..
    הקטע הזה שכשאתה נלחם נגד פוקימונים פראיים זה נגד 5 פוקימונים בבת אחת..
    לא יודע, זה נראה מוזר כזה.. לא מתאים ממש..

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    למה? זה ממש מזכיר את הפרק הראשון שאש ופיקאצ׳ו נלחמו נגד מלא ספירו. או הפעמים שזה קרה עם בידריל וקקונה. אני ממש התלהבתי מזה, זה יותר הגיוני מקרב כפול בטבע. וזה אפילו יותר הגיוני כי הרבה פוקימון הוצגו כחיים בלהקה אז לדעתי זה מאוד הגיוני ומגניב ונכון.

8. מייסד האתר והפורום
    מבחינתי, כבר מדור 3 כולם היו נראים מוזר.... שלא נדבר על חמש ושש.

9. משתמש מנוסה
    לא רוצה להעליב אבל אתה כתבתה כמה שטויות ואני רוצה להסביר.

הכוונה במשחקים פוקימון x y זה שזה לא מטמתיקה זה קשור לגנטיקה! לבני אדם יש שני כרומוזי רבייה כרומוזום x וכרומוזום y לזכר כרומוזום xy ולנקבה xx.
    המשחקים החדשים של פוקימון יעסקו ככל הנראה בגנטיקה מכמה סיבות, על הלוגו היפני מופיע dna וגם בגלל הצורה החדשה של מיוטו.
    מיוטיו הוא פוקימון שנוצר על ידי שיבוט ששיבוט זה סוג של גנטיקה, לקחו שערה ממיו שמכילה גן מסוים ושכפלו אותו לפוקימון! רבים מדברים על הצורה החדשה של מיוטיו מזכירה את האות y וכי כנראה תהיה עוד צורה שהיא צורת x.

ובואו אני אסביר לכם למה הפוקימונים מהדור השלישי נראים שונה, כתבתי על זה בכתבה אצל היטמן באתר שלו, מהדור השלישי יוצרי פוקימון סטושי טג'רי וקן סוגימרי הפכו למנטורים והפסיקו להמציא את הפוקימונים הם רק נותנים אישור סופי ולפעמים נותנים גם עיצוב סופי, סטושי תג'רי בכלל פרש בכל נושא הפוקימון בגלל הפגיעה שהוא הרגיש במותג ובמסחור שלו והוא רק שם מאחורי פוקימון ועושה מזה כסף כי הוא הבעלים אבל לא מתעסק בזה יותר, בכל דור יושב צוות של אנשים שממציאים את הפוקימונים, בגלל זה כל פעם פוקימונים נראים שונה, יש גם שתי סיבות הגיוניות למה
    1. צריך לחדש - כשיצא דור 4 ו5 בהתחלה לא אהבתי אותם, זתומרת הם נראו שונה, אבל כששיחקתי במשחקים גיליתי כמה הדור טוב כמה הפוקימונים איכותיים ואפילו בחרתי מועדפים, אם היו מכינים פוקימונים בעלי אותו מראה כל הזמן זה היה יוצר תחושה של מיצוי מסוים, צריך לחדש, וכן המראה בהתחלה נראה זר אבל לאט לאט מתרגלים, אני חושב שהדור הזה דווקא נראה לא רע בהשוואה לדור החמישי באמת אז היה לי קשה להתרגל לפוקימונים ובעיקר להתחלתי מים אושוואט שהפך עם הזמן להיות פוקימון מועדף עליי.
    2. מגוון החיות בעולם, כמו שאנחנו יודעים יש לכל חיה כמה סוגים ממנה, נגיד בישראל יש זן אחד של צפרדעים וברוסיה זן אחר, הזנים לא נראים דומה הם נראים שונה זה מזה וזה מה שיוצר את השונות בין החיות , וגם לא כל החיות נראות אותו ה דבר בגלל זה בציור עושים כל פוקימון מיוחד ככה שאם כולם היו נראים אותו הדבר היה קשה לבחור פוקימון מועדף.

הפעם לדור הזה אני לא רץ לתת ביקורת בגלל שגליתי שאני מפתח דעה אמיתית רק אחרי שאני משחק, זה כמו להגיד שמאכל מסוים מגעיל רק על פי המראה בלי שהרחנו את המאכל או טעמנו אותו, אני מחכה עד שהמשחק יצא אני אשחק בו ואז אגיד את דעתי.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי po zon צפה בהודעה
    לא רוצה להעליב אבל אתה כתבתה כמה שטויות ואני רוצה להסביר.

הכוונה במשחקים פוקימון x y זה שזה לא מטמתיקה זה קשור לגנטיקה! לבני אדם יש שני כרומוזי רבייה כרומוזום x וכרומוזום y לזכר כרומוזום xy ולנקבה xx.
    המשחקים החדשים של פוקימון יעסקו ככל הנראה בגנטיקה מכמה סיבות, על הלוגו היפני מופיע dna וגם בגלל הצורה החדשה של מיוטו.
    מיוטיו הוא פוקימון שנוצר על ידי שיבוט ששיבוט זה סוג של גנטיקה, לקחו שערה ממיו שמכילה גן מסוים ושכפלו אותו לפוקימון! רבים מדברים על הצורה החדשה של מיוטיו מזכירה את האות y וכי כנראה תהיה עוד צורה שהיא צורת x.

ובואו אני אסביר לכם למה הפוקימונים מהדור השלישי נראים שונה, כתבתי על זה בכתבה אצל היטמן באתר שלו, מהדור השלישי יוצרי פוקימון סטושי טג'רי וקן סוגימרי הפכו למנטורים והפסיקו להמציא את הפוקימונים הם רק נותנים אישור סופי ולפעמים נותנים גם עיצוב סופי, סטושי תג'רי בכלל פרש בכל נושא הפוקימון בגלל הפגיעה שהוא הרגיש במותג ובמסחור שלו והוא רק שם מאחורי פוקימון ועושה מזה כסף כי הוא הבעלים אבל לא מתעסק בזה יותר, בכל דור יושב צוות של אנשים שממציאים את הפוקימונים, בגלל זה כל פעם פוקימונים נראים שונה, יש גם שתי סיבות הגיוניות למה
    1. צריך לחדש - כשיצא דור 4 ו5 בהתחלה לא אהבתי אותם, זתומרת הם נראו שונה, אבל כששיחקתי במשחקים גיליתי כמה הדור טוב כמה הפוקימונים איכותיים ואפילו בחרתי מועדפים, אם היו מכינים פוקימונים בעלי אותו מראה כל הזמן זה היה יוצר תחושה של מיצוי מסוים, צריך לחדש, וכן המראה בהתחלה נראה זר אבל לאט לאט מתרגלים, אני חושב שהדור הזה דווקא נראה לא רע בהשוואה לדור החמישי באמת אז היה לי קשה להתרגל לפוקימונים ובעיקר להתחלתי מים אושוואט שהפך עם הזמן להיות פוקימון מועדף עליי.
    2. מגוון החיות בעולם, כמו שאנחנו יודעים יש לכל חיה כמה סוגים ממנה, נגיד בישראל יש זן אחד של צפרדעים וברוסיה זן אחר, הזנים לא נראים דומה הם נראים שונה זה מזה וזה מה שיוצר את השונות בין החיות , וגם לא כל החיות נראות אותו ה דבר בגלל זה בציור עושים כל פוקימון מיוחד ככה שאם כולם היו נראים אותו הדבר היה קשה לבחור פוקימון מועדף.

הפעם לדור הזה אני לא רץ לתת ביקורת בגלל שגליתי שאני מפתח דעה אמיתית רק אחרי שאני משחק, זה כמו להגיד שמאכל מסוים מגעיל רק על פי המראה בלי שהרחנו את המאכל או טעמנו אותו, אני מחכה עד שהמשחק יצא אני אשחק בו ואז אגיד את דעתי.
    לגבי הכרומוזומים לא ידעתי את זה ובתור תלמיד ביולוגיה זה נחמד לדעת שהולכים להשתמש בנושא הזה במשחקים לגבי מראה מול המשחק עצמו, אני מדבר רק על המראה שלהם ברור לפי הטריילרים שהמשחק הולך להיות מדהים ברמות אחרות.
    לגבי המגוון הביולוגי יש הבדל בין מגוון ביולוגי לבין ציור פוקימון "עקום" כמו פלצ'לינג (בדקתי על איזה ציפור הוא מבוסס והיא הרבה יותר יפה) או פוקימון שלא דומה לשום פרפר קיים כמו ויויליון.
    ולגבי עניין המנטורים, זה מסביר המון וזה מאד הגיוני, פקחת את עיניי.

אני מבקש להזכיר שאת מה שכתבתי בהתחלה כתבתי בצורה מאד אימפולסיבית בכוונה כדי שאני אוכל להירגע אחר כך ולהקשיב לדעות של אחרים.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני חושב שסלבי יקבל שינוי סוג.. כי ברצינות.. הוא הרבה יותר פייה מעל חושי..
    יהיו המון שינויי סוגים לדעתי וזאת רק ההתחלה..

רק לי נדמה שנויברן הוא בעצם התפתחות של סוובאט?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ilan צפה בהודעה
    רק לי נדמה שנויברן הוא בעצם התפתחות של סוובאט?
    זה נדמה לכולנו כי הם מאד דומים אבל לא סביר שהוא יהפוך פתאום בהתפתחות השלישית לדרקון(סוובט אלחושי מעופף ונויברן דרקון מעופף), אבל עם הדור הזה אי אפשר להיות בטוח בכלום.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אור
    הדור השישי פשוט מעולה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •