ממתי הקריטריונים לניהול פה הם לפתוח חמש אשכולות בפורום שאתה רוצה לנהל..
כל מנהל של כל פורום פורש ממנו אחרי שבוע ולפעמים עושה טובה שהוא פותח איזה פעילות כושלת אף אחד לא מנסה כמעט כלום כדי לשנות את זה ( ועכשיו בטח אני אקבל על זה באן)
ממתי הקריטריונים לניהול פה הם לפתוח חמש אשכולות בפורום שאתה רוצה לנהל..
כל מנהל של כל פורום פורש ממנו אחרי שבוע ולפעמים עושה טובה שהוא פותח איזה פעילות כושלת אף אחד לא מנסה כמעט כלום כדי לשנות את זה ( ועכשיו בטח אני אקבל על זה באן)
אם תמשיך להגיד שאתה תקבל באן על דברים שאתה אומר אז אתה באמת תקבל באן....
כמו תמיד. עמיטריד.
למה לפתוח נושא כזה :o אם אתה בכל מקרה לא מעוניין לעזור
ומה הרעיון שלך?
הוא צודק רותם וחבל שזה ככה,
חבל שמנהל צמ"ח ברמה שלי כשרק הגעתי, וגם אז הייתי צריך להשתפר ממשששששש בשביל להעלות.. לא שאני מזלזל בליאון, כע?
ראיתי אותך מלא פעמים מעלה אנשים לאוכל ומתכונים או לדיבורים ואקטואליה בגלל כתבות שהם פרסמו שלא השקיעו בהן בשיט, ואתה יודע..
תצטרך לשנות תקריטריונים,
אגב גם תקריטריונים לבאן ואזהרה תשנה. שלא כל מי שמביא דעה מקבל (ראה תגובה מתחתיי**), אלא מי שמנבל ת'פה, בקללות, מי שמפרסם פורנו, מי שמפרסם אתרים.
לא מי שאומר את דעתו.
שבת שלום
אה ועכשיו ראיתי ששאלת מה הרעיון שלו
אתה לא אמור לבקש מהם להציע ת'צמם לניהול אחרת אתה תראה שכולם ינסו
תראה אם באמת אכפת להם מהפורום, תבדוק אם הם משקיעים בלי שאתה אומר להם
כי בעקרון, ככה זה אמור להיות אם אתה תהפוך אותם למנהלים, אני צודק?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
להמשיך?
ספוילר
בהתחלה נעלבתי מהאשכול הזה אבל אני לוקח הערות לתשומת לבי. אני משתפר,ונראה לי שמחר כבר תראו עבודות אחרות שלי שהן לא פייקים
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
קריטריונים לניהול
-צריך להיות פעיל שבוע בפורום
-לשלוח את רצונך לנהל את הפורום
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אני מניח שהאשכול הזה פונה אליי לאיתי לנדב ולהמנהל החדש.(אם מישהו מתלונן על עומר הוא פשוט אידיוט)
את נדב אפשר להוריד מהרשימה כי אין בדיוק דרך להשקיע בחת''מ ובאותה התקופה הוא היה הבנאדם המתאים ביותר לתפקיד ואת התפקיד שלו הוא עושה.(בודק משחקים....)
עכשיו נשארנו איתי(פלופי) עם איתי והמנהל החדש שאני לא מכיר ( ): )
שאלתה מה הם הקריטריונים לניהול, מבחינתי השקעה של נושאים, סיקורים משחקים וכו' היא השולית ביותר, אל תבינו אותי לא נכון, היא חשובה אבל יש יותר.
-ידע בנושא, אחד הקריטריונים החשובים ביותר לניהול זה ידע לא תתן לבנאדם שלא כתב סיפור בחיים לנהל את פורום ספרות(למנהל החדש יש את הידע, ואני די בטוח שיש לי יותר ידע במנגות מאשר כל אחד אחר בפורום הזה )
-זמינות, לא יודע למה בפורום הזה הוחלט שהמנהל הוא זה שחייב להכין פעילויות שונות ולהפעיל תפורום, היתרון היחיד שיש למנהל זה שהוא לא צריך לבקש אישור(כי הוא המנהל...) מה שחשוב למנהל זה הזמינות שלו, בשביל שהוא יוכל לעזור לשאר המשתמשים בפורום.(כאן מתחבר הקטע של הידע )
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
רותם,אני פאקינג הייתי צריך לשלוח לך 20 לינקים של השקעות שלי 3 פעמים בשביל שתעלה אותי לניהול [ועשיתי הרבה יותר מזה] ועכשיו אתה נותן לכל אחד ניהול
הפורום הזה מדרדר...אבל בוא לא ננסה לעצור את זה...הפורום של רותם...המשתמשים מנסים לעזור...רותם לא מוכן להקשיב לאף אחד חוץ מלעצמו...בעיה שלו
האמת שזה לא פונה אליך ולנדב שכחתי ממכם בכלל (לנדב אין הרבה לעשות בפורום שלו) ואתה באמת לא כלכך משקיע בפורום שלך אבל לא משנה... פניתי בעיקר על איתי ועל מנהל צמ"ח...
הנושא של השקעה לא קשור בכלל!!!! לפקחות... מפקח צריך ידע בניהול והבנה של חוקי הפורום מה שכבר הבנתי שאין לאיתי, תוסיף חוסר וותק ואי הכרה של הקהילה, ועוד לא מדבר על הסיבה שיש לו רק 1000 הודעות... אפשר להבין שהוא לא מתאים לפקחות... אפילו אתה ונדב יותר מתאימים ממנו... ואם אני אומר את זה זה אומר משהו
אם אני אומר את זה זה אומר משהו... פחחח למה מי אתה בכלל? במשך שנים זכית להתעלמות מוחלטת מכל הקהילה אז מה אתה משחק אותה ישו?
גם אם איתי לא מתאים על פי הדרכים המקובלות, הבחור בעל נסיון בניהול וצורת ההתנהלות שלו בפורום היא שגרמה לרותם לרצות להעלות אותו. הוא בחור טוב והוא עושה עבודה טובה, אם תרדו לו מהזנב תראו שהוא דווקא עושה עבודה לא רעה בכלל. הוא מכיר את הקהילה העכשווית, אף אחד לא דרש ממנו להכיר את סטיבן או את ארווין... טוב שלא רצית שיכיר את חן ויוסי...
פלופי מנהל מעולה. כל מידע שתצטרך על כל אנימה ומנגה שתרצה תוכל לקבל ממנו. הוא עזר רבות למלא משתמשים שחיפשו מידע על מנגות ומצוירים הבחור פשוט מוכשר.
נדב מנהל תותח. יש לו נסיון רב במשחקים.
לגבי המנהל השני, אייל, אני מסכים שזו היתה טעות איומה להעלות אותו ואני יכול להבטיח לך שאם הייתי מנהל ראשי בזמן שהוחלפה ההחלטה הוא לא היה עולה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)