Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    בימים האחרונים החלה "מהפכה" נוספת הפעם הבעיה היא "המנהלים לא מתאימים כי הם לא השקיעו מספיק/העלו אותם ישר לפקחות/לא הגיבו מספיק (באמת כאילו ? אם כל משתמש שני היה STM אז הייתי מבין את התלונה הזאת אבל לשבת כמו בטטה ולהספאים בנוד זה לא השקעה )

הוותיקים שבנינו יכולים להעיד שאני לא האחד שמלקק להנהלה (אלא אם כן זה עומר ובשבילו הלכתי יותר רחוק אבל בו נחזור לנושא ) בתקופה שבה אלכס, ארוויון ושות' ניהלו היה וויכוח שתמיד חזר על עצמו, מי מחזיק את הקהילה.(אני אתן לכם רמז, המשתמשים לא המנהלים).
    נכון, הרבה יותר קל לארגן פעילויות שאתה מנהל ולא צריך לשאול אף אחד, אבל זה לא כזה קשה לשלוח למנהל של הפורום (או לפקח ) ה''פ ולחכות שעה שעתיים בשביל לקבל
    אישור
    קטן ומסכן.
    הדבר הקל ביותר זה להיות אחד כזה:" אתה מנהל ואתה לא משקיע נענענענענענע יש פרוטקציות נענענענענענענע איך לעזאזל הפכת למנהל הא כן פרוטקציות בלהבלהבלה הקהילה מתה והיה יותר טוב פעם בלהבלהבלה". אותם התגובות בסגנון של הזה לא יעזרו לפורום, הם יהרסו אותו.
    מי אמר שמנהל צריך להשקיע ?התפקיד של מנהלים זה לעזור למשתמשים ולשמור על הסדר של הפורום שלהם. העיקר לפני כמה שנים התווכחנו עם אלכס וארווין שהם לא אלה שיוצרים תקהילה הזאת, אתם יודעים מה ? יכול להיות שטעינו יכול להיות שהם אלה שהחזיקו את קהילה הזאת בביצים ושמרו על ממוצע משתמשים פעיל של 20-30 משתמשים בשעה.
    במקום להתלונן ולנסות לעשות סדר דרך זה שתורידו מנהל כמו איתי(יופי שנזכרתם הוא כבר כמעט חודשיים מנהל והמסכן שומר על הפורום בסדר גמור) תפתחו פעילויות ונושאים תנסו אתם לקדם את קהילה לא להוריד אותה.

לא צריך להכיר את הקהילה בשביל להיות מנהל מאיפה הבאתם תשטות הזאת ? אני בספק שSTM התחבר עם יותר מ4-5 אנשים בכל התקופה שלו בפורום ויש בכלל ספק שהוא המנהל הכי טוב שהיה בפורום הזה ?
    תתרגלו אלה החיים לא תמיד הוותיקים מתקדמים קדימה, לפעמים יבוא מנהל חדש למקום עבודה שיהיה לכם ובתכלס הוא לא יכיר אף אחד.

וקילרביי אתה חתיכת אפס. ילד בן 12 שחושב שכל העולם סובב סביבו שתתחיל להתנהג כמו בנאדם אז אולי תוכל להתחיל לחשוב בכלל על להעיר ליצור אחר בעולם הזה על ההתנהגות שלו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד

ההבדל בין STM לאיתי הוא הדרגה בניהול...
    מנהלים זוטרים צריכים להשקיע בפורום שלהם ולא לצפות שהמשתמשים יעשו את זה, זה שאנחנו יושבים כמו בטטות בנוד זה מה שמחיה את הפורום בינתיים ובינתיים רק אני, דור, אלון החיינו פה את צמ"ח ואילן החייה טיפה את lol... אז אם אתה רוצה שאנחנו נלך ולא טוב לך אז אני בטוח שאפשר לחזור למצב הקודם של 6 מנהלים פעילים ו3 משתמשים פעילים ביום טוב

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    חחח החייאתי את צמ״ח... ציירת כוכב אז החייאת משהו? חחח

4. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי PeterPan צפה בהודעה
    חחח החייאתי את צמ״ח... ציירת כוכב אז החייאת משהו? חחח
    לפחות עשיתי משהו

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סעמק
    תלמדו
    בימים האחרונים החלה"מהפכה" נוספת הפעם הבעיה היא "המנהלים לא מתאימים כי הם לא השקיעו מספיק/העלו אותם ישר לפקחות/לא הגיבו מספיק (באמת כאילו ? אם כל משתמש שני היה stm אז הייתי מבין את התלונה הזאת אבל לשבת כמו בטטה ולהספאים בנוד זה לא השקעה )

מישהו רשם את זה בחתימה, בה הוא מצדיק גם את עמית.
    זה שניים, זה לא מהפכה ולא קרוב ללהיות כזאת בינתיים, זו דעתם.

ועוד משהו,
    כל הקטע עם החזרה שלי ושל דור והבונות לא קשור לכל זה, אז תעשו לי טובה,
    ואדם תפסיק לערב אותי בזה, אינלי בעיה שאיתי יהיה פקח.
    אה והקטע עם החתימה החדשה, זה עד שרותם יחליט לטפל, או איתי, בינתיים שלחתי לו הודעה אבל הוא החליט להתייחס לחלקים אחרים בה.

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    אני מסכים אלון בנוגע לעמית, זה חמור מאוד ואני הייתי מטפל בזה אם הייתי מנהל אבל אני כבר לא.
    מה שכן, אני כן זוכר התבטאויות שלך כנגד איתי. אם אתה חוזר בך בעניין, אני כבר אראה אותך באור אחר לגמרי. כלומר, תראה ת׳בנאדם, הוא עושה יופי של עבודה ובזכותו פרשתי, ידעתי שהפורום בידיים טובות!

7. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    סעמק
    תלמדו

מישהו רשם את זה בחתימה, בה הוא מצדיק גם את עמית.
    זה שניים, זה לא מהפכה ולא קרוב ללהיות כזאת בינתיים, זו דעתם.

ועוד משהו,
    כל הקטע עם החזרה שלי ושל דור והבונות לא קשור לכל זה, אז תעשו לי טובה,
    ואדם תפסיק לערב אותי בזה, אינלי בעיה שאיתי יהיה פקח.
    אה והקטע עם החתימה החדשה, זה עד שרותם יחליט לטפל, או איתי, בינתיים שלחתי לו הודעה אבל הוא החליט להתייחס לחלקים אחרים בה.
    עמית1= armorboy

ואדם, תראה כמה אתה צבוע, פתאום אלון אמר לך שהוא לא נגד החבר שלך אז פתאום הוא לא משעמם? חחח פשוט מגעיל

8. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי peterpan צפה בהודעה
    אני מסכים אלון בנוגע לעמית, זה חמור מאוד ואני הייתי מטפל בזה אם הייתי מנהל אבל אני כבר לא.
    מה שכן, אני כן זוכר התבטאויות שלך כנגד איתי. אם אתה חוזר בך בעניין, אני כבר אראה אותך באור אחר לגמרי. כלומר, תראה ת׳בנאדם, הוא עושה יופי של עבודה ובזכותו פרשתי, ידעתי שהפורום בידיים טובות!
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayqt
    תראה, אני לא יודע מה קופצים עלי? והאמת זה גם מעניין לי את התחת מה חושבים עלי.
    יש סיבה למה ישר עליתי לפקח- אתה יודע אותה? לא, אז כנראה שיש סיבה שאתה לא יודע.
    אני שם קצוץ על מה שחושבים, אבל זה עדיין לא הכי נעים שחצי פורום יושב לך על הראש.
    אבל זו לא הנקודה, מה שיותר גרוע שכולכם משתפים פעולה, כנראה שככה אנשים יודעים להתבטאות..
    שלחתי לו הודעה פרטית עם התלונה אך הוא התייחס לזה..
    שמע, אין לי התבטאויות נגד איתי, באמת שלא. הדברים היחידים שאיכשהוא החלפתי איתו זה היה בהקדשה שלו "פקח עם אלף הודעות?...", כי לא הכרתי אותו, רק חזרתי, היה נראה לי מוזר, תסכים איתי שזה די מוזר.
    השנייה, זה לחתימה שלו שכנראה שניכם לא קלטתם שזה בציניות, ידוע לי מה הוא עשה.
    והשלישית, זה שהגבתי מה רותם יאמר כשהוא יראה ת'אשכול, אבל זה בכלל לא קשור אליו.
    מאיפה הנחתם שאני נגדו? אינ'לי מושג, כי לא אמרתי פעם אחת שצריך להוריד אותו
    גם דור לא נגדו, בסה"כ חזרנו לעזור לכם בפורום, והצלחנו קצת. אבל הוא עוד מעז לומר לנו שאנחנו משתפים פעולה, כאילו... פחחח מה? מאיפה הפלצת את זה..

Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי divilon~ צפה בהודעה
    שלחתי לו הודעה פרטית עם התלונה אך הוא התייחס לזה..
    שמע, אין לי התבטאויות נגד איתי, באמת שלא. הדברים היחידים שאיכשהוא החלפתי איתו זה היה בהקדשה שלו "פקח עם אלף הודעות?...", כי לא הכרתי אותו, רק חזרתי, היה נראה לי מוזר, תסכים איתי שזה די מוזר.
    השנייה, זה לחתימה שלו שכנראה שניכם לא קלטתם שזה בציניות, ידוע לי מה הוא עשה.
    והשלישית, זה שהגבתי מה רותם יאמר כשהוא יראה ת'אשכול, אבל זה בכלל לא קשור אליו.
    מאיפה הנחתם שאני נגדו? אינ'לי מושג, כי לא אמרתי פעם אחת שצריך להוריד אותו
    גם דור לא נגדו, בסה"כ חזרנו לעזור לכם בפורום, והצלחנו קצת. אבל הוא עוד מעז לומר לנו שאנחנו משתפים פעולה, כאילו... פחחח מה? מאיפה הפלצת את זה..
    דור ההפך מנגדו דור בעדו, אני היחידי פה שנגדו וגם אני אף פעם לא אמרתי שהוא לא עשה את העבודה שלו (אני רק אמרתי שאין ממש עבודה לעשות שפעם בחודשיים מגיע משתמש מסכן כדי לפרסם פורום נידח)

10. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי fluffy beard צפה בהודעה
    עמית1= armorboy

ואדם, תראה כמה אתה צבוע, פתאום אלון אמר לך שהוא לא נגד החבר שלך אז פתאום הוא לא משעמם? חחח פשוט מגעיל
    תגובה של אדם מאוד מאוד מאוווד חכם...
    משעמם לראות אנשים שמתנהגים בצורה מגעילה לאחרים, כל עוד אלון יבחר להפסיק לעשות את זה / אלון רק התלוצץ בעבר, אז אני לגמרי מקבל את אלון. אלון החור טוב והיינו בקשר קרוב עוד לפני שידעת מי אני בכלל אז כך שאם האי הבנה הזאת מאחורינו אין שום סיבה לריב.

רק אדם שמחרחר ריב יגיב תגובה כמו שהגבת עכשיו. אבל לא משנה לי... אתה גם ככה אוויר חח

11. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי peterpan צפה בהודעה
    תגובה של אדם מאוד מאוד מאוווד חכם...
    משעמם לראות אנשים שמתנהגים בצורה מגעילה לאחרים, כל עוד אלון יבחר להפסיק לעשות את זה / אלון רק התלוצץ בעבר, אז אני לגמרי מקבל את אלון. אלון החור טוב והיינו בקשר קרוב עוד לפני שידעת מי אני בכלל אז כך שאם האי הבנה הזאת מאחורינו אין שום סיבה לריב.

רק אדם שמחרחר ריב יגיב תגובה כמו שהגבת עכשיו. אבל לא משנה לי... אתה גם ככה אוויר חח
    מוזר, אתה בקשר עם כל הפורום ממזמן ויודע על כולם הכל, יפה.. לך תחפש את החברים שלך...

אני רק מחכה לתגובה של רותם שהובטחה עוד אתמול

12. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי fluffy beard צפה בהודעה
    דור ההפך מנגדו דור בעדו, אני היחידי פה שנגדו וגם אני אף פעם לא אמרתי שהוא לא עשה את העבודה שלו (אני רק אמרתי שאין ממש עבודה לעשות שפעם בחודשיים מגיע משתמש מסכן כדי לפרסם פורום נידח)
    שמע אני לא נגדו, אני אישית חושב שלקבל מישהו ככה לפני ניהול או הכרה של הפורום זה.. מוזר, אבל בטח יש סיבה, אז אני שותק. וכל עוד הוא עושה תעבודה שלו אינלי בעיה.. אבל שיעשה אותה, כמו שהדגשתי קודם ושהפורום יישאר כמו שהוא.

Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי divilon~ צפה בהודעה
    שמע אני לא נגדו, אני אישית חושב שלקבל מישהו ככה לפני ניהול או הכרה של הפורום זה.. מוזר, אבל בטח יש סיבה, אז אני שותק. וכל עוד הוא עושה תעבודה שלו אינלי בעיה.. אבל שיעשה אותה, כמו שהדגשתי קודם ושהפורום יישאר כמו שהוא.
    אמרתי שאתה נגדו?
    אני חושב שפשוט בן אדם שלא יודע לקבל ביקורת לא צריך להיות מנהל, זאת טענתי היחידה!

14. משתמש מנוסה
    הבעיה היא אכן המשתמשים,הפורום התחיל לדרדר כאשר הגיעו לפה ילדים קטנים שעל כל דבר העלו ריבים וויכוחים...

אני כמנהל ניסיתי כל פעם לחנך אותם להיות בוגרים יותר ובסופו של דבר,הם הסיטו את כולם נגדי ושיגעו לי את השכל,גרמו לי להתעצבן,כולם נגדי והיו כאלו שהגנתי עליהם ועזרתי להם וגם הם בסופו של דבר היו נגדי.

אני חושב שעשיתי את העבודה מעולה,אולי קצת הגזמתי פה ושמה וניסיתי לתקן אבל לא נתנו לי את האפשרות הזו,לא נתנו לי לדבר...

בכל מקרה,מה שעשו לי אחרי שפרשתי,עשו גם לאחרים שהיו בדרגה שלי,כמו איתי לדוגמה...אותו דבר ועוד הרבה...לא סתם פורשים פה מההנהלה..

תאכלס זה לא משנה כבר כי הילדים הקטנים הלכו ופרשו גם כן לא משנה מה קרה,אם המנהלים פרשו או לא,הם פרשו והלכו ועשו את העבודה שלהם כבר ואי אפשר לשנות כלום...

אני ניסיתי לפרסם את הפורום לא מזמן,ולא יצא כלום,אני עדיין מנסה...

הבעיה היא הקהילה,אין מישהו שיתמוך במשקיעים,משקיעים פורשים כי אין מי שיגיב על ההשקעות שלהם...
    רותם סתם מעלה מנהלים שיעזרו לו ולא עושה כלום מעבר לזה...גם כשיש לו זמן הוא סתם מגיב בנו"ד ויוצא כי הוא יודע שלא ניתן לשנות כלום,אבל לא מנסה!!

לא מנסה,לא משקיע והפורום יוצא ככה לא מושקע...תחשבו על זה...

15. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי HellKnightI צפה בהודעה
    הבעיה היא אכן המשתמשים,הפורום התחיל לדרדר כאשר הגיעו לפה ילדים קטנים שעל כל דבר העלו ריבים וויכוחים...

אני כמנהל ניסיתי כל פעם לחנך אותם להיות בוגרים יותר ובסופו של דבר,הם הסיטו את כולם נגדי ושיגעו לי את השכל,גרמו לי להתעצבן,כולם נגדי והיו כאלו שהגנתי עליהם ועזרתי להם וגם הם בסופו של דבר היו נגדי.

אני חושב שעשיתי את העבודה מעולה,אולי קצת הגזמתי פה ושמה וניסיתי לתקן אבל לא נתנו לי את האפשרות הזו,לא נתנו לי לדבר...

בכל מקרה,מה שעשו לי אחרי שפרשתי,עשו גם לאחרים שהיו בדרגה שלי,כמו איתי לדוגמה...אותו דבר ועוד הרבה...לא סתם פורשים פה מההנהלה..

תאכלס זה לא משנה כבר כי הילדים הקטנים הלכו ופרשו גם כן לא משנה מה קרה,אם המנהלים פרשו או לא,הם פרשו והלכו ועשו את העבודה שלהם כבר ואי אפשר לשנות כלום...

אני ניסיתי לפרסם את הפורום לא מזמן,ולא יצא כלום,אני עדיין מנסה...

הבעיה היא הקהילה,אין מישהו שיתמוך במשקיעים,משקיעים פורשים כי אין מי שיגיב על ההשקעות שלהם...
    רותם סתם מעלה מנהלים שיעזרו לו ולא עושה כלום מעבר לזה...גם כשיש לו זמן הוא סתם מגיב בנו"ד ויוצא כי הוא יודע שלא ניתן לשנות כלום,אבל לא מנסה!!

לא מנסה,לא משקיע והפורום יוצא ככה לא מושקע...תחשבו על זה...
    אני מצטער להגיד לך אלכס אבל הבעיה היא במשגיחים של הפורומים... הם לא מנסים להפריח את הפורום שלהם ונשארים בתפקיד כי אין מישהו שיורידו אותם (אנחנו לא מדברים על stm כמובן)

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •