מזל טוב!![]()
הגבתי על דברים שבאמת הייתי צריך ואני לא חיפשתי הודעות כמו הרוב פה, לא הגבתי בנו"דים שונים וכד'.
והשקעה נמדדת ע"פ אשכולות, איכותן, הודעות מתאימות וכד'.
יש פה משתמשים עם יותר מ1000 הודעות שלא משקיעים, אז מה אתה אומר? לא מדבר ספציפית אלייך דאלק (אחלה שם אבל אני דווקא שונא אותם.. מעדיף סייברמנים חחח)
השקעה היא לא עילה לפקחות, היא לניהול רגיל של פורום...
פקח צריך להכיר את הקהילה, להיות וותיק ולהיות הרבה זמן בפורום (1000 הודעות מראות כמה זמן היית בפורום ואפשר לראות את הסטטיסטיקה שלך של אולי בין 2-4 הודעות ביום שזה כלום) משתמשים עם יותר מ1000 הודעות שלא משקיעים יותר חשובים ממשתמשים עם 500 הודעות שכן משקיעים בפורום אחד כי אלה עם ההרבה הודעות הם אלה שמחיים את הפורום ולא המשתמשים עם קצת ההודעות... חבל שעדיין חושבים פה לבחור פיקוח לפי השקעה ולא לפי ידע בניהול/וותק/הכרה מה שלך לא היה ממש אף פעם לפני שהפכת לפקח...
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש לי הרבה מה לכתוב בקשר למה שאומרים פה, אבל לא מהנייד... כשאהיה בבית.
מזל טוב.
"אני סבור בדעתי שהוא פקח מעולה, ולכם אין מה לעשות בנוגע לזה כי אתם סתם משתמשים רגילים ורק כאלה עם כוח מחליטים פה. זה לא אכפת לי שהוא לא מכיר אף אחד או שהוא רק עם אלף הודעות כי זו החלטתי ולא תשנו אותה, עכשיו תמשיכו לרשום לגבי זה ותקבלו באן לצמיתות וממש לא אכפת לי לאבד משתמשים", ואם זה בנושא חדש אז אתה יכול להוסיף את ה"ננעל".
וכמובן ששנינו יודעים שכל אשכול בנוגע לזה יינעל, לא תתייחס לשום תגובה, לא תטרח לקרוא אפילו ה"פ, אבל כל דבר קטן שהוא ייעלב ממנו נקבל באן.. נו זה צפוי..
ואני אומר את זה ואני לא נגדו, או שיש לי משהו אישי נגדו, כע? בקושי שתי הודעות החלפתי איתו..
אגב אתה לא עומד לפרק לנו את אחוות הבונות
שוב פעם אני חייב לומר מזל טוב, ורותם, זו דעתם של אנשים. אל תהיה לנו פה איזה... לא יודע מה
ספוילר
הלוואי יורידו אותך מניהול דווקא בגלל התגובה הזו.
אני לא עומד לעשות מזה ספאם בתגובה הזו, אבל תאמין לי שאתה הולך לשמוע ממני ולרדת מניהול, אם יש מעט צדק בהנהלה הזו. סבבה?
אני רק אדגיש שאינלי מה לקנא למה פרשתי מרצון עצמי, זה שאני הייתי צריך לעבוד יותר, זה כי אני איכשהוא, דומה לכל בנאדם נורמלי פה שעובד לפקחות, נכון?
והמשפט האחרון בכלל.
אגב כפיים על החוסר בשגיאות כתיב..
מזל טוב על האלף הראשון. בהצלחה בשני, ופקח חמוד? תדאג לקרוא תאשכול במשוב^^^
עריכה: לא משנה אני לא אעבור על החוקים, אני פשוטאשלח לך ה"פ עם התלונה.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)