Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 74

נושא: 1k.. סוף סוף

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אלון נרשם ב-2010 עכשיו 2013 אני מאמין שהוא עלה בסוף 2011 תחילת 2012 [לא זוכר,לא בטוח,אל תהרגו אותי אם אני טועה] לפני כן הוא גם היה מנהל במשך תקופה די ארוכה,הוא פרש קצת לפני 2013 מה שאומר שהוא לא היה צריך לחכות 5 שנים שנים בשביל להיות פקח
    "היה הרבה יותר טוב שפרשת" זה אולי בשבילך [במובן של כשאלון פרש אתה נהנת יותר,לא במובן של כשאתה תפרוש יהיה יותר טוב,זה גם נכון,אבל לא קשור] אבל הפורום איבד בנאדם שהשקיע כשאלון פרש...

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי d-a-l-e-k צפה בהודעה
    אלון נרשם ב-2010 עכשיו 2013 אני מאמין שהוא עלה בסוף 2011 תחילת 2012 [לא זוכר,לא בטוח,אל תהרגו אותי אם אני טועה] לפני כן הוא גם היה מנהל במשך תקופה די ארוכה,הוא פרש קצת לפני 2013 מה שאומר שהוא לא היה צריך לחכות 5 שנים שנים בשביל להיות פקח
    "היה הרבה יותר טוב שפרשת" זה אולי בשבילך [במובן של כשאלון פרש אתה נהנת יותר,לא במובן של כשאתה תפרוש יהיה יותר טוב,זה גם נכון,אבל לא קשור] אבל הפורום איבד בנאדם שהשקיע כשאלון פרש...
    הבעיה שלפורום לא אכפת לאבד משתמשים ותיקים שמחיים את הפורום...
    אני לא מבין איך הפורום יכול להרשות לעצמו כאלה דברים

3. משתמש מנוסה
    הבעיה של הפורום זה המשתמשים,מי שלא פה זה אלה שהשקיעו,ומי שפה לא משקיע [אני לא מדבר על כולם אבל תודו שזה נכון,יש יותר לא משקיעים ממשקיעים שנשארו,ויש יותר משקיעים שפרשו] ורותם פשוט בא עם גישה כזאת של "אני יצרתי את הפורום,אני השליט,אני עושה מה שבא לי ועם זה תתמודדו" לא אכפת לו כבר מהפורום אבל מסיבה כולשהי הוא עדיין מחזיק אותו

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    הפורום מרשה לעצמו לאבד ילדים שפשוט לא מעניינים את מרבית הגולשים...
    בגלל זה מצידי קחו את אחוות הבונות ותקעו אותה ב*
    ואם מרבית הגולשים מורכבים מאחוות הבונות, אז... המצב בפורום מדאיג מאוד.
    אגב טוב שצירפתם את לאון לשם, תוסיפו גם כל משתמש נוסף שיצטרף, שתהיה לכם אחוות נובים יאה.

איתי לעומת זאת, מזל טוב. אגב ראית כמה הודעות יש לי? עליתי לפיקוח לפני שהקדשתי. בדיוק כמוך.

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי peterpan צפה בהודעה
    אגב טוב שצירפתם את לאון לשם, תוסיפו גם כל משתמש נוסף שיצטרף, שתהיה לכם אחוות נובים יאה.

איתי לעומת זאת, מזל טוב. אגב ראית כמה הודעות יש לי? עליתי לפיקוח לפני שהקדשתי. בדיוק כמוך.
    וראינו איך אתה מתנהג היום, כל הכבוד... התנהגות שמתאימה לאדם בגילך!
    לפורום אסור להרשות לעצמו לאבד אף משתמש, לא משנה מה (אלא אם הוא סתם בא לפרסם פורום אחר או סתם בוט כמובן) גם אם הוא מספים קל אין סיבה פשוט להבריח אותו כי הוא לפחות מקפיץ את הפורום...

אני מקווה שהמטרה של איתי בחיים היא לא להפוך אליך בסופו של דבר אדם..

6. Just a prank bro
    שם: דור

היי היי היי וואו וואו
    ליאון הצטרף על דעת עצמו
    עריכה: אופס זה לא נוד פה

7. משתמש מנוסה
    זה לא נו''ד אבל זה מייפורום,אז...יאללה בלאגן!

8. Because lizards can swim
    תזהרו נראלי שאדם הוא undercover

9. מנהל ראשי
    אם מדובר בילדים שעוברים על החוקים ומציקים ומתווכחים על כל דבר ומשחקים אותה בריונים על אחרים, אז כן, הם לא מעניינים את הקהילה. איתי מהרגע שהגיע לפה היה. נחמד לכולם ותמיד גרם לנו להרגיש שכיף לקבל תגובות שלו. מה שאני לא יכול להגיד עליך, זה שעכשיו פתאום תנסה להתנחמד כדי שהקהילה תחבב אותך לא יעזור לך.תניח לאיתי הוא מעולם לא עשה לך כלום. הוא ממלא את תפקידו כפקח מבלי כל קשר למה שהוא היה ני שעלה לפקחות. כל מה שאתה אומר כרגע מובע מקנאה והחתימה שלך מראה כמה קטנוני אתה...

10. Because lizards can swim
    אם מדובר בילדים שעוברים על החוקים ומציקים ומתווכחים על כל דבר ומשחקים אותה בריונים על אחרים, אז כן, הם לא מעניינים את הקהילה. איתי מהרגע שהגיע לפה היה. נחמד לכולם ותמיד גרם לנו להרגיש שכיף לקבל תגובות שלו. מה שאני לא יכול להגיד עליך, זה שעכשיו פתאום תנסה להתנחמד כדי שהקהילה תחבב אותך לא יעזור לך.תניח לאיתי הוא מעולם לא עשה לך כלום. הוא ממלא את תפקידו כפקח מבלי כל קשר למה שהוא היה ני שעלה לפקחות. כל מה שאתה אומר כרגע מובע מקנאה והחתימה שלך מראה כמה קטנוני אתה...
    איתי לא מכיר אף אחד והוא אמר את זה בעצמו, הוא לא פה מספיק זמן בשביל לקבל פקחות, והוא אפילו לא עבר בתפקיד מנהל זוטר.. הוא לא מוכן לקבל ביקורת בפומבי מה שמראה שהוא מפחד כי הוא יודע שהרבה יסכימו, הוא גם מבין שלא מגיע לו...

11. משתמש מנוסה
    הוא לא היה משגיח?
    אז על מה אני מדבר בכלל,היום נותנים לכל נוב פקחות,אפשר להיות מנכ''ל אז?

12. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי d-a-l-e-k צפה בהודעה
    הוא לא היה משגיח?
    אז על מה אני מדבר בכלל,היום נותנים לכל נוב פקחות,אפשר להיות מנכ''ל אז?
    למה שלא יקפיצו אותי עכשיו על אותה דרך להיות מנכל הפורום...

13. מנהל ראשי
    יש הבדל בין ביקורת לבין בריונות. לבוא ולקרוא להורדה שלו בחתימה שלך זו אינה ביקורת. בעיקר שאתה סתם מתייחס לסיבה שהוא עלה לפקחות שזו בכלל לא בחירה שלו, זה רותם פנה אליו, זה הפורום שלו והוא יעשה כרצונו.
    איתי מנהל את הפורום בצורה חלקה. נפטר מבוטים שאני בעצמי לא עליתי עליהם ומחק אשכולות פרסום שאני חשבתי שהן לא מזיקות! זה מראה שהוא מנהל מצויין והוא עושה את עבודתו. מי אמר שצריך להיות מנהל זוטר? ואם הייתי מעלה אותו קודם לנהל את פורום ספורט זה היה מרגיע אותך? הוחלט לדלג על הקטע...
    בניהול זה או שמחבבים אותך או שלא.
    ולידיעתך כשאלון עלה לפקח כולם קפצו עליו כמו פנתר ואני היחיד שהלך והרגיע את הרוחות ונלחם בכל החברים הטובים שלי למענו... הוא כנראה שכח מניין בא ועכשיו כדי לצאת מגניב הוא הולך ועושה את זה למישהו אחר. אילו רק הייתי מוצא ציטוט על המשפט שהוא אמר פעם...
    ״הלוואי וידעו לשפוט אותי על מה שאני עושה ולא להסתכל על הגיל שלי...״ זה משפט של אלון.

14. Because lizards can swim
    יש הבדל בין ביקורת לבין בריונות. לבוא ולקרוא להורדה שלו בחתימה שלך זו אינה ביקורת. בעיקר שאתה סתם מתייחס לסיבה שהוא עלה לפקחות שזו בכלל לא בחירה שלו, זה רותם פנה אליו, זה הפורום שלו והוא יעשה כרצונו.
    איתי מנהל את הפורום בצורה חלקה. נפטר מבוטים שאני בעצמי לא עליתי עליהם ומחק אשכולות פרסום שאני חשבתי שהן לא מזיקות! זה מראה שהוא מנהל מצויין והוא עושה את עבודתו. מי אמר שצריך להיות מנהל זוטר? ואם הייתי מעלה אותו קודם לנהל את פורום ספורט זה היה מרגיע אותך? הוחלט לדלג על הקטע...
    בניהול זה או שמחבבים אותך או שלא.
    ולידיעתך כשאלון עלה לפקח כולם קפצו עליו כמו פנתר ואני היחיד שהלך והרגיע את הרוחות ונלחם בכל החברים הטובים שלי למענו... הוא כנראה שכח מניין בא ועכשיו כדי לצאת מגניב הוא הולך ועושה את זה למישהו אחר. אילו רק הייתי מוצא ציטוט על המשפט שהוא אמר פעם...
    ״הלוואי וידעו לשפוט אותי על מה שאני עושה ולא להסתכל על הגיל שלי...״ זה משפט של אלון.
    ההבדל שאיתי לא עושה הרבה... והוא לא ילד קטן לפי מה שהוא אומר לפחות... וכן, זאת ביקורת מה לעשות שלא כל הביקורות הן בעדך

15. מנהל ראשי
    איתי עושה כל מה שצריך לעשות כפקח, הרבה יותר מעומר אפילו. רק בגלל שאתה מכיר את עומר ויודע שהוא כבר ניהל בעבר אז אתה לא אומר על זה דבר. איתי נמצא פה 24/7 ומשגיח. הוא פנה אליך יפה וביקש שתוריד את החתימה ואתה המשכת בעקשנות.. מתעלם מהעובדה שהחתימה הזאת היתה פוגענית ומרדנית.

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •