Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 74

נושא: 1k.. סוף סוף

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ילדים בבקשה אל תריבו

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    מזל טוב

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ez-style צפה בהודעה
    מזל טוב
    יו רציני גרמת לי לצחוק xd כולם בריב רציני פתאום אתה בא "מזל טוב (:" איזה גדול xdddddd

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי d-a-l-e-k צפה בהודעה
    יו רציני גרמת לי לצחוק xd כולם בריב רציני פתאום אתה בא "מזל טוב (:" איזה גדול xdddddd
    חחח כי אני רוצה להגיד לו מזל טוב והם לא מפסיקים לריב כמו ילדים קטנים

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

5. משתמש מנוסה
    אוי נכון...זה הנושא הקדשה שלו xd

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי peterpan צפה בהודעה
    איתי עושה כל מה שצריך לעשות כפקח, הרבה יותר מעומר אפילו. רק בגלל שאתה מכיר את עומר ויודע שהוא כבר ניהל בעבר אז אתה לא אומר על זה דבר. איתי נמצא פה 24/7 ומשגיח. הוא פנה אליך יפה וביקש שתוריד את החתימה ואתה המשכת בעקשנות.. מתעלם מהעובדה שהחתימה הזאת היתה פוגענית ומרדנית.
    ממתי מרדנות אסורה? אלכס? ארווין? שכחת מאלה? שכחת כמה "מרדים" היו נגדהם? ושם זה היה הרבה יותר גרוע ממה שאני עושה... בינתיים לפי מה שאני רואה פה השגתי את המטרה שלי ועוררתי את האנשים לגבי חוש השיפוט פה שקצת לקוי... וגם הצד השני התעורר קצת... נראלי שמאז שירדת מניהול אתה מתלהב קצת יותר מדי אדם לא?

7. Just a prank bro
    שם: דור
    באמת שבשלושת הימים שהייתי פה לא ראיתי שום בעיה בהתנהלות של איתי, אתם סתם נתפסים אליו בקטנות והוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר.
    אדם, אם אתה יכול להוציא את המירמור שלך במקום אחר יהיה לכולנו הרבה יותר טוב.
    בוא נגיד שיש אנשים אחרים שלא מתאימים לתפקיד שלהם ואתם סתם נתפסים על איתי, אני עליתי לניהול עם 500 ומשהו הודעות (אם מישהו זוכר בכלל פחחחחח) ובגלל שהפורום במצב "קשה" (בלשון המעטה) צריך להתפשר (לא שאני אומר שאיתי הוא התפשרות)
    לוקאס אתה חמודי אבל אני חייב לצאת פה נגדך, לא שאני בעד אדם בגלל הדרך שהוא אומר את הדברים, אני מוצא את האמצע.

ציטוט פורסם במקור על ידי ez-style צפה בהודעה
    מזל טוב
    יא גבר

8. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי horatio צפה בהודעה
    באמת שבשלושת הימים שהייתי פה לא ראיתי שום בעיה בהתנהלות של איתי, אתם סתם נתפסים אליו בקטנות והוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר.
    אדם, אם אתה יכול להוציא את המירמור שלך במקום אחר יהיה לכולנו הרבה יותר טוב.
    בוא נגיד שיש אנשים אחרים שלא מתאימים לתפקיד שלהם ואתם סתם נתפסים על איתי, אני עליתי לניהול עם 500 ומשהו הודעות (אם מישהו זוכר בכלל פחחחחח) ובגלל שהפורום במצב "קשה" (בלשון המעטה) צריך להתפשר (לא שאני אומר שאיתי הוא התפשרות)
    לוקאס אתה חמודי אבל אני חייב לצאת פה נגדך, לא שאני בעד אדם בגלל הדרך שהוא אומר את הדברים, אני מוצא את האמצע.

יא גבר
    3> אני יודע שאני חמודי...
    איתי לא עושה עבודה טובה מהסיבה הפשוטה שאין עבודה :d

9. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי fluffy beard צפה בהודעה
    3> אני יודע שאני חמודי...
    איתי לא עושה עבודה טובה מהסיבה הפשוטה שאין עבודה :d
    עדיף שיהיה פקח בלי עבודה מאשר עבודה בלי פקח (?)

10. Because lizards can swim
    עדיף שיהיה פקח בלי עבודה מאשר עבודה בלי פקח (?)
    אבל אין עבודה...

בכל מקרה אני לא זוכר שאמרתי שהוא לא עושה את העבודה שלו (אם אמרתי תן ציטוט) אני אמרתי שהבן אדם לא יודע לקבל ביקורת ושהבחירה בו לניהול הייתה מיאוש בעוד שהיה ניתן לבחור מתמודדים טובים יותר... אבל כבר אי אפשר לעצור את ההתדרדרות...

11. Just a prank bro
    אבל אין עבודה...

בכל מקרה אני לא זוכר שאמרתי שהוא לא עושה את העבודה שלו (אם אמרתי תן ציטוט) אני אמרתי שהבן אדם לא יודע לקבל ביקורת ושהבחירה בו לניהול הייתה מיאוש בעוד שהיה ניתן לבחור מתמודדים טובים יותר... אבל כבר אי אפשר לעצור את ההתדרדרות...
    אז מה ההצעה שלך? שלא יהיה פקח?
    צבע זה סתם צבע ואפשרויות הן סתם אפשרויות, בסופו של יום הוא בדיוק כמונו

12. Because lizards can swim
    אז מה ההצעה שלך? שלא יהיה פקח?
    צבע זה סתם צבע ואפשרויות הן סתם אפשרויות, בסופו של יום הוא בדיוק כמונו
    רק שהוא יכול להוריד חתימות שלא נראות לו ואסור להגיד נגדו שום דבר

13. Just a prank bro
    רק שהוא יכול להוריד חתימות שלא נראות לו ואסור להגיד נגדו שום דבר
    כל האשכול הזה נגדו, הלא כן?
    החתימה זה הדבר היחיד שאני מתנגד לו, תמיד אפשר להתעלם

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הפורום מרשה לעצמו לאבד ילדים שפשוט לא מעניינים את מרבית הגולשים...
    בגלל זה מצידי קחו את אחוות הבונות ותקעו אותה ב*
    ואם מרבית הגולשים מורכבים מאחוות הבונות, אז... המצב בפורום מדאיג מאוד.
    אגב טוב שצירפתם את לאון לשם, תוסיפו גם כל משתמש נוסף שיצטרף, שתהיה לכם אחוות נובים יאה.

איתי לעומת זאת, מזל טוב. אגב ראית כמה הודעות יש לי? עליתי לפיקוח לפני שהקדשתי. בדיוק כמוך.
    אחוות הבונות לא קשורה לכל זה, וזה די עזר לפורום צמ"ח.
    באמת, כולם התלהבו ואין תגובה שם שהיא לא תגובה בונה, באמת. איך לא חשבנו על זה עד עכשיו
    ובדיוק כמו שאתה פוגע עכשיו בליאון, בשביל מה, הוא לא עשה לך כלום, ואתה ראיתי שפגעת בו בנוגע לרמה שלו ועכשיו גם זה.

יש הבדל בין ביקורת לבין בריונות. לבוא ולקרוא להורדה שלו בחתימה שלך זו אינה ביקורת. בעיקר שאתה סתם מתייחס לסיבה שהוא עלה לפקחות שזו בכלל לא בחירה שלו, זה רותם פנה אליו, זה הפורום שלו והוא יעשה כרצונו.
    איתי מנהל את הפורום בצורה חלקה. נפטר מבוטים שאני בעצמי לא עליתי עליהם ומחק אשכולות פרסום שאני חשבתי שהן לא מזיקות! זה מראה שהוא מנהל מצויין והוא עושה את עבודתו. מי אמר שצריך להיות מנהל זוטר? ואם הייתי מעלה אותו קודם לנהל את פורום ספורט זה היה מרגיע אותך? הוחלט לדלג על הקטע...
    בניהול זה או שמחבבים אותך או שלא.
    ולידיעתך כשאלון עלה לפקח כולם קפצו עליו כמו פנתר ואני היחיד שהלך והרגיע את הרוחות ונלחם בכל החברים הטובים שלי למענו... הוא כנראה שכח מניין בא ועכשיו כדי לצאת מגניב הוא הולך ועושה את זה למישהו אחר. אילו רק הייתי מוצא ציטוט על המשפט שהוא אמר פעם...
    ״הלוואי וידעו לשפוט אותי על מה שאני עושה ולא להסתכל על הגיל שלי...״ זה משפט של אלון.
    אני לא נגדו, ולא עושה את זה למישהו אחר. באמאשלך? ראית תגובה אחת נגדו?
    רק אמרתי באשכול מה רותם יעשה כשהוא יראה.. ורק הייתי נגד הקטע של להוריד ת'חתימה.
    איתי עושה כל מה שצריך לעשות כפקח, הרבה יותר מעומר אפילו. רק בגלל שאתה מכיר את עומר ויודע שהוא כבר ניהל בעבר אז אתה לא אומר על זה דבר. איתי נמצא פה 24/7 ומשגיח. הוא פנה אליך יפה וביקש שתוריד את החתימה ואתה המשכת בעקשנות.. מתעלם מהעובדה שהחתימה הזאת היתה פוגענית ומרדנית.
    גם אני פניתי יפה אל רותם בזמנים האלה, אתה לא היחיד שזוכר, אבל המשיכו..
    כשפרשתי אמרו טוב שפרשת, כשעליתי אמרו שאני אהיה חרא, אבל בכל זאת רותם אמר לי להתעלם. אני סבור שלבנאדם שיותר גדול ממני הוא היה אומר זאת גם. אז ביקשתי ממנו שיתעלם, אבל קילרבי לא חייב להוציא ת'חתימה

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני לא מקבל את העקיצה שזרקת לאיתי על המוטו בחיים שלו. זה המשפט הכי חשוב לו בחיים ואתה לא יודע בכלל עד כמה זה חשוב לו. זה מה שהדליק לי את הפיוז עליך בהתחלה. וגם אם זו היתה בדיחה, בדיחות עושים בין חברים, כל עוד אתה לא חבר שלו זה מתפרש בעיני כפגיעה. גם אם אני לא מנהל אני תמיד אשתדל להגן על המותקף.

בנוגע לאייל, יש לי את הסיבות שלי למה אני מתנגד לניהול שלו ולמה אני מתנגח בו. אני שומר את זה לעצמי. אבל אני יכול להבטיח לך שלא ארגע עד שהוא ירד מניהול. וזו סיבה טובה תאמין לי. אם אתה אותו אלון שפעם היה חבר שלי אתה תזכור היטב שאין לי סיבה להתנגח במישהו לחינם. ולנופף לי שאני נשוי פלוס ילד לא ממש מעלה לך את הקרדיט אצלי, לא שזה סיבה להתבייש בה או משהו... אני גאה במה שאני וכשתגיעו לגילי אני אאחל לכם אפילו חצי מהשמחה ומהסיפור שיש לי בחיים ודיינו...

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •