ילדים בבקשה אל תריבו
ממתי מרדנות אסורה? אלכס? ארווין? שכחת מאלה? שכחת כמה "מרדים" היו נגדהם? ושם זה היה הרבה יותר גרוע ממה שאני עושה... בינתיים לפי מה שאני רואה פה השגתי את המטרה שלי ועוררתי את האנשים לגבי חוש השיפוט פה שקצת לקוי... וגם הצד השני התעורר קצת... נראלי שמאז שירדת מניהול אתה מתלהב קצת יותר מדי אדם לא?
באמת שבשלושת הימים שהייתי פה לא ראיתי שום בעיה בהתנהלות של איתי, אתם סתם נתפסים אליו בקטנות והוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר.
אדם, אם אתה יכול להוציא את המירמור שלך במקום אחר יהיה לכולנו הרבה יותר טוב.
בוא נגיד שיש אנשים אחרים שלא מתאימים לתפקיד שלהם ואתם סתם נתפסים על איתי, אני עליתי לניהול עם 500 ומשהו הודעות (אם מישהו זוכר בכלל פחחחחח) ובגלל שהפורום במצב "קשה" (בלשון המעטה) צריך להתפשר (לא שאני אומר שאיתי הוא התפשרות)
לוקאס אתה חמודי אבל אני חייב לצאת פה נגדך, לא שאני בעד אדם בגלל הדרך שהוא אומר את הדברים, אני מוצא את האמצע.
יא גבר
אחוות הבונות לא קשורה לכל זה, וזה די עזר לפורום צמ"ח.
באמת, כולם התלהבו ואין תגובה שם שהיא לא תגובה בונה, באמת. איך לא חשבנו על זה עד עכשיו
ובדיוק כמו שאתה פוגע עכשיו בליאון, בשביל מה, הוא לא עשה לך כלום, ואתה ראיתי שפגעת בו בנוגע לרמה שלו ועכשיו גם זה.
אני לא נגדו, ולא עושה את זה למישהו אחר. באמאשלך? ראית תגובה אחת נגדו?
רק אמרתי באשכול מה רותם יעשה כשהוא יראה.. ורק הייתי נגד הקטע של להוריד ת'חתימה.
גם אני פניתי יפה אל רותם בזמנים האלה, אתה לא היחיד שזוכר, אבל המשיכו..
כשפרשתי אמרו טוב שפרשת, כשעליתי אמרו שאני אהיה חרא, אבל בכל זאת רותם אמר לי להתעלם. אני סבור שלבנאדם שיותר גדול ממני הוא היה אומר זאת גם. אז ביקשתי ממנו שיתעלם, אבל קילרבי לא חייב להוציא ת'חתימה
ספוילר
אני לא מקבל את העקיצה שזרקת לאיתי על המוטו בחיים שלו. זה המשפט הכי חשוב לו בחיים ואתה לא יודע בכלל עד כמה זה חשוב לו. זה מה שהדליק לי את הפיוז עליך בהתחלה. וגם אם זו היתה בדיחה, בדיחות עושים בין חברים, כל עוד אתה לא חבר שלו זה מתפרש בעיני כפגיעה. גם אם אני לא מנהל אני תמיד אשתדל להגן על המותקף.
בנוגע לאייל, יש לי את הסיבות שלי למה אני מתנגד לניהול שלו ולמה אני מתנגח בו. אני שומר את זה לעצמי. אבל אני יכול להבטיח לך שלא ארגע עד שהוא ירד מניהול. וזו סיבה טובה תאמין לי. אם אתה אותו אלון שפעם היה חבר שלי אתה תזכור היטב שאין לי סיבה להתנגח במישהו לחינם. ולנופף לי שאני נשוי פלוס ילד לא ממש מעלה לך את הקרדיט אצלי, לא שזה סיבה להתבייש בה או משהו... אני גאה במה שאני וכשתגיעו לגילי אני אאחל לכם אפילו חצי מהשמחה ומהסיפור שיש לי בחיים ודיינו...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)