Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    ניסיתי לחקות את התלת מימד במשחקים החדשים של פוקימון ולעשות מדריך על זה, לא כל כך יצא לי, בסופו של דבר יצא לי תוצאה מוזרה, לא צבעתי קווי מתאר למי ששם לב, זה ההתחלתי עשב מפרויקט הפוקידע הישראלי

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    יצא ממש נחמד
    לדעתי לצבוע קווי מתאר במקומות מסוימים דווקא היה יכול להוסיף
    אמור להיות פרח גם בכנף השניה? אם אמור להיות, תצטרך לדאוג שיראו מעט מבצבץ, כמו שרואים מעט מהכנף הזו.

וסתם שתי שאלות, מאיפה לך הגודל של הספרייטים? וכמה זמן לקח לך לעשות את זה?

Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תראה אני לא אוהב ממש את הסגנון הזה, מעדיף פיקסל ארט אבל זאת בחירה שלך, עכשיו לנושא...
    זה ממש תלוי איך אתה מסתכל למען האמת במבט ראשוני הוא לא נראה לי תלת מימדי אבל אם מסתכלים קצת יותר הוא נראה קצת תלת מימדי... יש לי קצת בעיה עם כפות הרגליים אבל בסדר, הפרצוף לא נראה כל כך בכיוון של הראש...

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Fluffy beard צפה בהודעה
    תראה אני לא אוהב ממש את הסגנון הזה, מעדיף פיקסל ארט אבל זאת בחירה שלך, עכשיו לנושא...
    זה ממש תלוי איך אתה מסתכל למען האמת במבט ראשוני הוא לא נראה לי תלת מימדי אבל אם מסתכלים קצת יותר הוא נראה קצת תלת מימדי... יש לי קצת בעיה עם כפות הרגליים אבל בסדר, הפרצוף לא נראה כל כך בכיוון של הראש...
    זה פיקסל ארט דרך אגב, אמרתי שזה ניסיון שנכשל, ניסיתי לחקות את המראה של הפוקימונים במשחקים של X Y אבל לא הצלחתי.

DiviLon~
    הפרח השני לא נראה בגלל שהכנף מופנת לכיוון אחר, זה בגלל הפוזיציה בה הוא עומד, לא הבנתי את השאלה הראשונה, אבל בסופו של דבר לקח לי איזה חצי שעה לצייר אותו, זה למדריך שאני עושה לפיקסל ארט באתר שלי

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי po zon צפה בהודעה
    זה פיקסל ארט דרך אגב, אמרתי שזה ניסיון שנכשל, ניסיתי לחקות את המראה של הפוקימונים במשחקים של x y אבל לא הצלחתי.

Divilon~
    הפרח השני לא נראה בגלל שהכנף מופנת לכיוון אחר, זה בגלל הפוזיציה בה הוא עומד, לא הבנתי את השאלה הראשונה, אבל בסופו של דבר לקח לי איזה חצי שעה לצייר אותו, זה למדריך שאני עושה לפיקסל ארט באתר שלי
    :d פיקסל ארט עצום בגודלו אז התכוונתי לספרייטים

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי fluffy beard צפה בהודעה
    :d פיקסל ארט עצום בגודלו אז התכוונתי לספרייטים
    כה בדרך כלל אני עושה אותם קטנים בהתאמה לגודל במשחקים, אבל כמו שאתה רואה במשחקים החדש הם גודלים יותר, ניסיתי לחכות את זה, עזוב סיפור ארוך אבל לא הצלחתי, אני עוד אתאמן על זה אולי אני עוד אלמד לצייר בתלת מימד

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    זה פיקסל ארט דרך אגב, אמרתי שזה ניסיון שנכשל, ניסיתי לחקות את המראה של הפוקימונים במשחקים של X Y אבל לא הצלחתי.

DiviLon~
    השאלה הראשונה, בהתחלה חשבתי שזה ספרייט רגיל שיהיה בx&y, אז שאלתי מאיפה ידוע לך הגודל של הספרייטים.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי divilon~ צפה בהודעה
    השאלה הראשונה, בהתחלה חשבתי שזה ספרייט רגיל שיהיה בx&y, אז שאלתי מאיפה ידוע לך הגודל של הספרייטים.
    אני לא יודע מה הגודל, הורדתי תמונה מהמשחקים למחשב שלי ובניתי אותה לפי הגודל שבה הפוקימון במשחק x y היה מצוייר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •