Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1491
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uchiha Madara צפה בהודעה
    ייאלה בקרוב מכבי חיפה והפועל תל אביב בליגה האירופית ואז כלוב הזהב ,
    המלצות מה לראות מכבי חיפה או הפועל?.
    ברור שהפועל!
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    בתכלס אתם סתם מבכיינים כמו קופות מיוחמות... ביקשו ממכם לא לתקן את עמית מה אתם חייבים בכח? יש לכם בעיה מפית קשה או משהו?!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי tutankhamun צפה בהודעה
    ברור שהפועל!
    נראה לי בגלל שהפועל מתחיל קודם נראה כמה דקות ואם יתפתח משחק מעניין נשאר, אם לא נעבור למכבי חיפה חחח.
    גיורי כל הזמן אמרו שהיא חזקה, אתמול היא נראתה כמו הפועל רמת גן, אני מקווה שהיא תמשיך כך בשביל מכבי חחח, כל התקשורת אמרו מכבי אכלו אותה עם היריבה, אתמול לא ראיתי הבדל בינהם גיורי לבין יריבה ממלטה, מקווה שוב גם שיהיו כך בגומלין בשביל מכבי.
    אם הישראליות יצליחו השנה באירופה אולי תהיה עוד נציגה בליגת האלופות שנה הבאה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי peterpan צפה בהודעה
    בתכלס אתם סתם מבכיינים כמו קופות מיוחמות... ביקשו ממכם לא לתקן את עמית מה אתם חייבים בכח? יש לכם בעיה מפית קשה או משהו?!
    אנחנו דיברנו על זה שאיתי הפקח המציא חוק שאסור לתקן את עמית, בעוד שלא כתוב שום חוק כזה.
    מה שכתבנו בנושא זה היה רק כדי לישר הדורים עם עמית.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש וותיק מאוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי uchiha madara צפה בהודעה
    נראה לי בגלל שהפועל מתחיל קודם נראה כמה דקות ואם יתפתח משחק מעניין נשאר, אם לא נעבור למכבי חיפה חחח.
    גיורי כל הזמן אמרו שהיא חזקה, אתמול היא נראתה כמו הפועל רמת גן, אני מקווה שהיא תמשיך כך בשביל מכבי חחח, כל התקשורת אמרו מכבי אכלו אותה עם היריבה, אתמול לא ראיתי הבדל בינהם גיורי לבין יריבה ממלטה, מקווה שוב גם שיהיו כך בגומלין בשביל מכבי.
    אם הישראליות יצליחו השנה באירופה אולי תהיה עוד נציגה בליגת האלופות שנה הבאה.
    כן יש מצב..
    ותגיד למה קוראים להם גיורי?
    לדעתי לא ממש אומרים את הי' גם דברצן במקור קוראים להם דברצני אבל מי קורא להם ככה?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    כן יש מצב..
    ותגיד למה קוראים להם גיורי?
    לדעתי לא ממש אומרים את הי' גם דברצן במקור קוראים להם דברצני אבל מי קורא להם ככה?
    הם נקראים נראה לי גיור אל זה נחמד להגיד גיורי חחח, זה כיף יותר להגיד גיורי ולא גיור,
    אגב ראית החזרנו את ברדה .

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש וותיק מאוד
    הם נקראים נראה לי גיור אבל זה נחמד להגיד גיורי חחח, זה כיף יותר להגיד גיורי ולא גיור,
    אגב ראית החזרנו את ברדה .
    חחחח אותי מצחיקות הקבוצות ברומניה.. איזה שמות! אוצלול גאלאץ,פטרולול..

כן גם את בוזגלו לא?
    באר שבע הולכת להיות סבבה
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    חחחח אותי מצחיקות הקבוצות ברומניה.. איזה שמות! אוצלול גאלאץ,פטרולול..

כן גם את בוזגלו לא?
    באר שבע הולכת להיות סבבה
    כן בוזגלו גם אצלנו,
    אני מקווה, זה עושה לי טוב כל המתח הזה במחזור האחרון על ירידה, שיהיה מתח אבל לאירופה או פלייאוך עליון אין לי בעיה אבל לא מאבק על ירדה.

ולגמרי גם הרומניות מצחיקות, אבל כיף להגיד גיורי חחחחח, יש קבוצה ממלטה נראה לי שקוראים לה פולה אש משהו כזה חחחחחח, שם חזק.

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את RK ו-STM שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
    אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...Screw You Guys!!

10. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי d-a-l-e-k צפה בהודעה
    רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את rk ו-stm שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
    אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...screw you guys!!
    בהצלחה בהמשך.
    קיבלת הרחקה לשבוע על עבירה על חוק פגיעה במשתמש.

11. Just a prank bro
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי D-A-L-E-K צפה בהודעה
    רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את RK ו-STM שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
    אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...Screw You Guys!!

BITCH SLAP
    באן לשבוע

12. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי yort3m צפה בהודעה
    בהצלחה בהמשך.
    קיבלת הרחקה לשבוע על עבירה על חוק פגיעה במשתמש.
    איך זה פגיעה במשתמש?
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יאלה הימורים!
    מי אתם חושבים שיקבל את הבאן הבא?
    קודם לוקאס הלך ועכשיו עומר.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    יאלה הימורים!
    מי אתם חושבים שיקבל את הבאן הבא?
    קודם לוקאס הלך ועכשיו עומר.
    20 שקל על אילן.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש וותיק מאוד
    כן בוזגלו גם אצלנו,
    אני מקווה, זה עושה לי טוב כל המתח הזה במחזור האחרון על ירידה, שיהיה מתח אבל לאירופה או פלייאוך עליון אין לי בעיה אבל לא מאבק על ירדה.

ולגמרי גם הרומניות מצחיקות, אבל כיף להגיד גיורי חחחחח, יש קבוצה ממלטה נראה לי שקוראים לה פולה אש משהו כזה חחחחחח, שם חזק.
    דווקא מצאתי שם קבוצה עם שם יותר מצחיק,בירקירקארה חחחח
    ושלא נשכח את גנצלרבירלג'י הטורקים ואת ג'רמינל בירשחוט הבלגים(שנסגרו :/ )

כן זה מלחיץ מאבק ירידה..
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 61 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •