בתכלס אתם סתם מבכיינים כמו קופות מיוחמות... ביקשו ממכם לא לתקן את עמית מה אתם חייבים בכח? יש לכם בעיה מפית קשה או משהו?!
נראה לי בגלל שהפועל מתחיל קודם נראה כמה דקות ואם יתפתח משחק מעניין נשאר, אם לא נעבור למכבי חיפה חחח.
גיורי כל הזמן אמרו שהיא חזקה, אתמול היא נראתה כמו הפועל רמת גן, אני מקווה שהיא תמשיך כך בשביל מכבי חחח, כל התקשורת אמרו מכבי אכלו אותה עם היריבה, אתמול לא ראיתי הבדל בינהם גיורי לבין יריבה ממלטה, מקווה שוב גם שיהיו כך בגומלין בשביל מכבי.
אם הישראליות יצליחו השנה באירופה אולי תהיה עוד נציגה בליגת האלופות שנה הבאה.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
כן בוזגלו גם אצלנו,
אני מקווה, זה עושה לי טוב כל המתח הזה במחזור האחרון על ירידה, שיהיה מתח אבל לאירופה או פלייאוך עליון אין לי בעיה אבל לא מאבק על ירדה.
ולגמרי גם הרומניות מצחיקות, אבל כיף להגיד גיורי חחחחח, יש קבוצה ממלטה נראה לי שקוראים לה פולה אש משהו כזה חחחחחח, שם חזק.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את RK ו-STM שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...Screw You Guys!!
יאלה הימורים!
מי אתם חושבים שיקבל את הבאן הבא?
קודם לוקאס הלך ועכשיו עומר.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)