ורותם נעלם חחח
ורותם נעלם חחח
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
צריך לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר... לרוץ מהר... לפני שיגמר...
לפני שיגמר לרוץ מהר לרוץ מהר... לרוץ מהר ליפני שיגמר ליפני שיגמר
http://shironet.mako.co.il/artist?ty...79&wrkid=16044
כמו תמיד. עמיטריד.
חחחחחח רותם הרגת אותי עם הנושא הנעוץ בדיבורים x'd
IMA LADY
שונא את השיר הזה,שיגעו לי את השכל בצבא עם השיר הזה חחח
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
נתקעו לו המילים של השיר בראש חח
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
למה בחרת את השם עמיטריד?
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אתם צריכים לרדת מהנושא הזה כבר.
מה עושים?
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
SPEECH TIME!
תלמד לא לתת פרוטקציות :p בטח אם זה היה מישהו אחר הייתה נותן אזהרה אבל הוא חבר שלך אז לא..
וזה לא לרדת עליו דיברתי אליו בשפתו.
למה? תראה- עולם בלי שגיאות כתיב אני נורא התאמצתי!!!!
כבר בשורה השנייה שגיאות כתיב.. REALLY? זה מה שנורא הרגיז אותי הייתי חייב להשתמש בכלי שנקרא ציניות כדי שילמד להבא לא לומר שטויות.
אגב לא ממש אכפת לי שקיבלתי באן ממילא אני כבר בקושי גולש פה.. אכפת לי מהחוק המטומטם הזה שחוקק פה על ידי.. ילד בן 13?
ותיתן באן יאללה תוכיח לי כמה אתה בוגר ואחרי ומגיע לך ניהול אני הייתי פה 2.5 שנים לפניך אתה לא יודע כמה השקעתי אז כל שאלה של נוב (כן עכשיו אני יכול לומר נוב אני שחקן לול) בהתחלה הייתי עונה תשובות מלאות אחרי זה חלקיות ואחרי זה בקצרה כי השאלות התחילו להיות רפטיטיביות. אחרי ריב פשוט מחקתי כל מה שכתבתי והפסקתי להשקיע אבל היי 18K הודעות משאירות את הפורום בחיים, לא?
אתה בא לפה מקבל פקחות ישר בלי ניהול על מה? "הוא נחמד" "סתם כי בא לנו" בחיים לא הבנתי למה לא ראיתי איך הוכחת את עצמך.
אפילו נתתם לאייס באן.. תגידו אין לכם בושה.. משתמש כזה וותיק.. ולוקאס בכלל ריבים מחיים את הפורום ואם לא היו ריבים הייתי פורש כבר על ה3 חודשים הראשונים.. הקטע שיש בבלאגנים זה קטע מעניין אפילו שכבר מנהלים בטח לא יסכימו הם בטח נהנים כשבאים אליהם במרד כזה XD
הוא בטח גם העליב את המשתמש הכי טוב בפורום עם ה50K הודעות שמהות הפורום היא להגן עליו כי הוא חלש ומסכן אין לי כוח לקרוא 3 עמודים במשוב על איך שרותם איכשהו מוצא הסברים הגיוניים למה החוק נכון... כי הוא לא נכון זה פרוטקצייה לשמה..
TL;DR אל תיתנו פקחות לילד בן 13.
נ.ב: אין בעיה עם הדיסלקצייה של עמית אלא הסיפור שהוא עושה ממנה והוא משתמש בה כדי להיות "המסכן" מציק לי האנשים שמוציאים את עצמם מסכנים.. אני דיסלקט אני מסכן תרחמו עליי הם מתקנים אותימי שבוגר מספיק יבין מתישהו שלא צריך לתקן אותו כי זה מעצבן הוא לא באמת יכול לכתוב בצורה תקינה וזה בסדר.. אבל איך שהוא מתנהג באמת מעצבן אותי והייתי חייב לריב איתו. אף אחד לא צוחק על הדיסלקצייה שלו יותר מעמית בעצמו
נ.ב2 אני לא חושב שבפורום מוזיקה יכול להתקיים דיון כלשהו מוזיקה זה לא דיון. מקסימום אולי לפרסם איזה שיר אבל זהו זה אף פעם לא יהיה פורום פעיל וזה בסדר..
נ.ב3: אל תיפגעו מדברים מהאינטרנט למה אתם באמת שמים על הדעה שלי?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)