Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43
  1. מייסד האתר והפורום
    טוב אז שלום לכולם,

לא הייתי פה בשבוע וחצי האחרונים כי מי שלא יודע, אני עדיין בצבא... מדי פעם נכנסתי לפורום ויצא לי להראות איך המצב מדרדר מרגע לרגע אבל לא הייתה לי אפשרות לעשות כלום בנידון (ברגעים היחידים שהיה לי זמן היה לי קשה לעקוב אחרי כל ההתרחשויות מהטלפון הנייד).

נתחיל בזה, שכל המגידי עתידות אחםאלכסאחם למיניהם שאמרו שאני לא אטרח לקרוא בכלל את כל מה שכתבתם... אז די צדקתם, באמת לא קראתי הכל כי יש פשוט יותר מדי ואני לא אתחיל לקרוא 30 עמודים בנו"ד.
    אבל השתדלתי לקרוא את כל מה שראיתי שרלוונטי החל מההקדשה של איתי שאנשים החליטו להשחיט ולהרוס את האשכול ועד אשכול הדיווח במשוב שאם אני לא טועה, החל את כל זה, לא?

תסלחו לי מראש אם אני לא בקיא במשתמשים, כי מאז שהייתי פעיל בפורום הרבה משתמשים התחלפו ושינוי כינויים וקשה לי לעקוב מי זה מי.. אז יכול להיות שלא אכיר משתמש מסויים אבל אני זוכר אותו טוב מאוד בכינוי אחר וזה מבלבל.

בכל אופן, מלבד התנהגות מעצבנת, פגיעה במשתמשים וניסיון לעורר מהומה בפורום, לא כל כך הבנתי על מה לוקאס (קילר בי?) קיבל באן. אבל אני מאמין שהוא ידע על החוק האוסר משתמשים כפולים בפורום ועל זה הוא קיבל באן.
    אז נכון שהוא יכול להגיד "כולם קיבלו באן לצמיתות וחזרו"... אז נכון. אבל כל מקרה לגופו ויכול בהחלט להיות מצב שבו הוא יחזור מהבאן, אבל כרגע הבאן נשאר לצמיתות בדיוק כמו לקודמיו - עד תאריך לא ידוע, אם בכלל.

אני לא מבין מה כולם תוקפים את איתי. אף אחד לא כועס על stm שהוא לא מכיר את הקהילה כי הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. עזבו את זה, אני בעצמי לא מכיר את כל הקהילה, ולא שזה דיקטטורה או משהו אבל אני לא מתכוון לרדת מניהול בגלל זה.
    איתי עושה בדיוק מה שהוא אמור לעשות - לפקח על הפורום. הוא לא צריך לעשות משחקי חברה או לענות על 21 שאלות בזיהוי מישהו מהחברים פה בפורום... הוא אמור לפקח על הפורום ולשמור על הסדר ולכן לא חייב שהוא יכיר את הקהילה. הוא אפילו לא חייב להיות וותיק.
    בכלל, הוא אפילו לא פנה לגבי ניהול אלא אני בחרתי בו בעצמי. בקשר לכמות ההודעות, אין בכלל מה לדבר על זה, לאדם גם היו מעט הודעות כשהוא עלה לניהול ואף אחד לא עשה מזה עניין.

ייתכן שהיו הרבה צודקים בשבוע האחרון, גם לוקאס יכול להיות... אבל היו גם הרבה טועים. אפשר לאמר שכתבתם משהו וזרקתם אותו לפח ברגע שידעתם ששום דבר לא יכול להיפתר כשאני לא פה. הרי דיון רועש ומלא העלבות לא יפתור שום דבר.

הרבה אנשים העליבו אחד את השני וחבל לראות את זה... דברים יכלו להיות יותר פשוטים.
    הנושא נשאר פתוח לדיון ואשאר עד סביבות 1 בלילה כדי לענות על תשובות.
    תעבירו את הדיונים שלכם מכל האשכולות שנפתחו ותשאירו את הנו"ד לשיחות חולין על החופש הגדול.

נ.ב לצערי נאלצתי להוריד את את עמית מנהל פורום מוסיקה מניהול עקב זה שהוא לא התנהג כמו שנדרש מכל המשתמשים בפורום בחלק מההודעות שלו.

המשך יום טוב לכולם!
    רותם.

2. משתמש מנוסה
    אפשר סיבה 1 למה אסור לפתוח שתי משתמשים

3. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    אפשר סיבה 1 למה אסור לפתוח שתי משתמשים
    אם אני אתן לך סיבה אחת היא תספיק ולא תבקש עוד אחת?
    מממ.. אם משתמש פותח 2 משתמשים, הוא יכול להגדיל את הסיכוי שלו לזכות בהגרלה על ווינר וזה נקרא לרמות.

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    לוקאס לא העליב אף ואחד וקיבל באן רק כי הפקח הרגיש נפגע זה נראה לך הוגן? כי לאי לא.. והמשתמש הכפול זה רק כי הבאן אינו מוצדק לדעתי לא צריך להביא לו באן רק כי כתוב בחוקים כל עניין לגופו...
    טוב מתישהו יורידו לו כמו לרוב המשתמשים..

לדעתי חייבת להיות מגבלת גיל והודעות על פקחות ניהול עוד מילא אבל חייבים מינימום איזה 16 כדי להיות פקח ילד בן 13.. באמת? ורק עכשיו יש לו 1000 הודעות.. כאילו.. מי הוא בכלל?

^ הגרלת ווינר?? Wtf ממתי יש הגרלה כזאת? פשוט תיתן באן למשתמש בכפול לצמיתות ולא לחשבון המקורי תשנה את הענישה בנושא ותיתן איזו אזהרה על זה..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אני מכווה שלא יהיו יותר מלחמות כאלה בפורום
    יום טוב

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yort3m צפה בהודעה
    אם אני אתן לך סיבה אחת היא תספיק ולא תבקש עוד אחת?
    מממ.. אם משתמש פותח 2 משתמשים, הוא יכול להגדיל את הסיכוי שלו לזכות בהגרלה על ווינר וזה נקרא לרמות.
    -_- אתה רואה אין באמת סיבה זה סתם חוק מפגר שלקחתם מפורום אחר שזה נראה חוק די קבוע כזה, עכשיו הוא פתח עוד משתמש כדי לנסות למחות על באן שנתנו לו, עכשיו עזוב אותך העונש על החוק הזה זה באן לצמיתות תגיד אתה אמיתי? הוא לא איזה פושע שזה מגיע לו

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ilan צפה בהודעה
    לוקאס לא העליב אף ואחד וקיבל באן רק כי הפקח הרגיש נפגע זה נראה לך הוגן? כי לאי לא.. והמשתמש הכפול זה רק כי הבאן אינו מוצדק לדעתי לא צריך להביא לו באן רק כי כתוב בחוקים כל עניין לגופו...

לדעתי חייבת להיות מגבלת גיל והודעות על פקחות ניהול עוד מילא אבל חייבים מינימום איזה 16 כדי להיות פקח ילד בן 13.. באמת? ורק עכשיו יש לו 1000 הודעות.. כאילו.. מי הוא בכלל?

^ הגרלת ווינר?? Wtf ממתי יש הגרלה כזאת? פשוט תיתן באן למשתמש בכפול לצמיתות ולא לחשבון המקורי תשנה את הענישה בנושא ותיתן איזו אזהרה על זה..
    יש הגרלות וינר מדי פעם.
    אם זכור לי נכון דודי היה פקח כשהיה בן 13 יותר צעיר מאיתי.

רותם כמו שאמרתי בנושאים אחרים
    צריך לעשות דף חדש להוריד את כול מניהול, מהבאן ולחשווב מי באמת מתאים לניהול.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. מייסד האתר והפורום

ציטוט פורסם במקור על ידי ~barmaster~ צפה בהודעה
    -_- אתה רואה אין באמת סיבה זה סתם חוק מפגר שלקחתם מפורום אחר שזה נראה חוק די קבוע כזה, עכשיו הוא פתח עוד משתמש כדי לנסות למחות על באן שנתנו לו, עכשיו עזוב אותך העונש על החוק הזה זה באן לצמיתות תגיד אתה אמיתי? הוא לא איזה פושע שזה מגיע לו
    לוקאס העליב, לא סתם הוא קיבל 3 אזהרות בחודש האחרון.. אם אני חושב שלפרסם תמונה של חתולים שחוטים זה פגיעה במשתמש אז משתמש יקבל גם על דבר כזה הרחקה. אין פה שאלה בכלל.
    יש חוקים גלובאלים וחוקים לכל פורום, כדאי שאנשים יקראו את זה. במיוחד הוותיקים.

אני חושב שילד בן 12 יכול להיות יותר בוגר מילד בן 15 (ואני אפילו מכיר כמה ילדים כאלה..)
    אני לא מעלה אנשים לניהול בגלל קריטריונים כאלה או אחרים אלא על פי מה שהם מציגים לי. אחד המנהלים לשעבר - יוסי, היה בן 14 וחצי אני חושב כשאלה לניהול ראשי.. והוא ניהל את הפורום באחת התקופות הכי טובות שלו.

החוק של המשתמשים הכפולים נוצר מטעויות העבר והרבה אנשים ניסו לשנות אותו, אבל היו כל כך הרבה מקרים בעבר שהחוק הזה היה שווה משהו כך שאני לא מתכוון לשנות את החוק.ואל תתלונן שאין סיבה, ביקשת סיבה אחת והבאתי לך אחת. אחת מיני רבים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    יש הגרלות וינר מדי פעם.
    אם זכור לי נכון דודי היה פקח כשהיה בן 13 יותר צעיר מאיתי.

רותם כמו שאמרתי בנושאים אחרים
    צריך לעשות דף חדש להוריד את כול מניהול, מהבאן ולחשווב מי באמת מתאים לניהול.
    אין צורך להוריד את כולם. היו בחירות לפני שבוע ולא היו יותר מדי מועמדים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס העליב, לא סתם הוא קיבל 3 אזהרות בחודש האחרון.. אם אני חושב שלפרסם תמונה של חתולים שחוטים זה פגיעה במשתמש אז משתמש יקבל גם על דבר כזה הרחקה. אין פה שאלה בכלל.

אני חושב שילד בן 12 יכול להיות יותר בוגר מילד בן 15 (ואני אפילו מכיר כמה ילדים כאלה..)
    אני לא מעלה אנשים לניהול בגלל קריטריונים כאלה או אחרים אלא על פי מה שהם מציגים לי. אחד המנהלים לשעבר - יוסי, היה בן 14 וחצי אני חושב כשאלה לניהול ראשי.. והוא ניהל את הפורום באחת התקופות הכי טובות שלו.

החוק של המשתמשים הכפולים נוצר מטעויות העבר והרבה אנשים ניסו לשנות אותו, אבל היו כל כך הרבה מקרים בעבר שהחוק הזה היה שווה משהו כך שאני לא מתכוון לשנות את החוק.ואל תתלונן שאין סיבה, ביקשת סיבה אחת והבאתי לך אחת. אחת מיני רבים.
    אז תעשה דף חדש לכל משתמשי הבאן.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: אייל

הייתה אחת ורעיון דווקא טוב
    ציטוט פורסם במקור על ידי amitlv צפה בהודעה
    אני מכווה שלא יהיו יותר מלחמות כאלה בפורום
    יום טוב
    יהיו,עוד יהיו
    זה כן קבוע יש סיבה אבל לא מוצדקת תמיד
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

11. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אז תעשה דף חדש לכל משתמשי הבאן.
    לא.

12. משתמש מנוסה

על זה בידיוק אני מדבר נו אז תן לי זה לא שיש, אין עוד סיבות חוק מיותר ואף אחד ממכם לא שם *** על זה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לא.
    אבל ככה תעלים את כל הרוע שנוצר בפורום- אם תעשה דף חדש למשתמשים שבבאן.
    באן זה רוע וחק חפים מפעש.
    צריך שכל הפורום יעשה דף חדש.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. מייסד האתר והפורום
    על זה בידיוק אני מדבר נו אז תן לי זה לא שיש, אין עוד סיבות חוק מיותר ואף אחד ממכם לא שם *** על זה
    משתמשים קיבלו באן לשבוע על קללות, ואז הם חוזרים לפורום במשתמש אחר. איפה העונש בבאן?

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    משתמשים קיבלו באן לשבוע על קללות, ואז הם חוזרים לפורום במשתמש אחר. איפה העונש בבאן?
    אבל הוא לא עושה כלום במשתמש השני הוא בסך הכל מנסה למחות הוא לא חוזר לפעילות רגילה אתם שוללים פה את הזכות למחאה אם הוא חוזר לפעילות רגילה אז בסדר עוד איכשהו אבל באמת על זה באן לצמיתות

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •