טוב אז שלום לכולם,
לא הייתי פה בשבוע וחצי האחרונים כי מי שלא יודע, אני עדיין בצבא... מדי פעם נכנסתי לפורום ויצא לי להראות איך המצב מדרדר מרגע לרגע אבל לא הייתה לי אפשרות לעשות כלום בנידון (ברגעים היחידים שהיה לי זמן היה לי קשה לעקוב אחרי כל ההתרחשויות מהטלפון הנייד).
נתחיל בזה, שכל המגידי עתידות אחםאלכסאחם למיניהם שאמרו שאני לא אטרח לקרוא בכלל את כל מה שכתבתם... אז די צדקתם, באמת לא קראתי הכל כי יש פשוט יותר מדי ואני לא אתחיל לקרוא 30 עמודים בנו"ד.
אבל השתדלתי לקרוא את כל מה שראיתי שרלוונטי החל מההקדשה של איתי שאנשים החליטו להשחיט ולהרוס את האשכול ועד אשכול הדיווח במשוב שאם אני לא טועה, החל את כל זה, לא?
תסלחו לי מראש אם אני לא בקיא במשתמשים, כי מאז שהייתי פעיל בפורום הרבה משתמשים התחלפו ושינוי כינויים וקשה לי לעקוב מי זה מי.. אז יכול להיות שלא אכיר משתמש מסויים אבל אני זוכר אותו טוב מאוד בכינוי אחר וזה מבלבל.
בכל אופן, מלבד התנהגות מעצבנת, פגיעה במשתמשים וניסיון לעורר מהומה בפורום, לא כל כך הבנתי על מה לוקאס (קילר בי?) קיבל באן. אבל אני מאמין שהוא ידע על החוק האוסר משתמשים כפולים בפורום ועל זה הוא קיבל באן.
אז נכון שהוא יכול להגיד "כולם קיבלו באן לצמיתות וחזרו"... אז נכון. אבל כל מקרה לגופו ויכול בהחלט להיות מצב שבו הוא יחזור מהבאן, אבל כרגע הבאן נשאר לצמיתות בדיוק כמו לקודמיו - עד תאריך לא ידוע, אם בכלל.
אני לא מבין מה כולם תוקפים את איתי. אף אחד לא כועס על stm שהוא לא מכיר את הקהילה כי הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. עזבו את זה, אני בעצמי לא מכיר את כל הקהילה, ולא שזה דיקטטורה או משהו אבל אני לא מתכוון לרדת מניהול בגלל זה.
איתי עושה בדיוק מה שהוא אמור לעשות - לפקח על הפורום. הוא לא צריך לעשות משחקי חברה או לענות על 21 שאלות בזיהוי מישהו מהחברים פה בפורום... הוא אמור לפקח על הפורום ולשמור על הסדר ולכן לא חייב שהוא יכיר את הקהילה. הוא אפילו לא חייב להיות וותיק.
בכלל, הוא אפילו לא פנה לגבי ניהול אלא אני בחרתי בו בעצמי. בקשר לכמות ההודעות, אין בכלל מה לדבר על זה, לאדם גם היו מעט הודעות כשהוא עלה לניהול ואף אחד לא עשה מזה עניין.
ייתכן שהיו הרבה צודקים בשבוע האחרון, גם לוקאס יכול להיות... אבל היו גם הרבה טועים. אפשר לאמר שכתבתם משהו וזרקתם אותו לפח ברגע שידעתם ששום דבר לא יכול להיפתר כשאני לא פה. הרי דיון רועש ומלא העלבות לא יפתור שום דבר.
הרבה אנשים העליבו אחד את השני וחבל לראות את זה... דברים יכלו להיות יותר פשוטים.
הנושא נשאר פתוח לדיון ואשאר עד סביבות 1 בלילה כדי לענות על תשובות.
תעבירו את הדיונים שלכם מכל האשכולות שנפתחו ותשאירו את הנו"ד לשיחות חולין על החופש הגדול.
נ.ב לצערי נאלצתי להוריד את את עמית מנהל פורום מוסיקה מניהול עקב זה שהוא לא התנהג כמו שנדרש מכל המשתמשים בפורום בחלק מההודעות שלו.
המשך יום טוב לכולם!
רותם.