מי אני? מי שיצר אותי לא רוצה אותי מי שקונה אותי לא משתמש בי ומי שמשתמש בי לא רואה אותי.
ארון מתים
נכון חידה הבאה: אם אתה משתתף במירוץ ועקפת את מקום 2 , באיזה מקום אתה ?
מקום 2
מקום 2.
NYO HO HO BITCH
נכון עכביש מטפס על קיר חלק בגובה 100 מטר. ביום הוא מטפס 3 מטר (למעלה) ובלילה הוא מחליק 2 מטר (למטה). תוך כמה זמן יגיע העכביש לראש הקיר ?
100ימים? אלה אם כן אין לקיר ראש ואז הוא בחיים לא יגיע או שזה אף פעם כי אם יגיע לראש הקיר הוא יחליק למטה שוב
כמו תמיד. עמיטריד.
נכון זאב, כבשה וכרוב נמצאים בצד אחד של הנהר. אתה צריך להעביר את שלושתם לצד השני של הנהר בסירה שיכולה להכיל רק אחד מהשלושה. אסור לך להשאיר לבד זאב עם כבשה או כבשה עם כרוב. אם הזאב יישאר לבד עם הכבשה הוא יטרוף אותה. אם הכבשה תישאר לבד עם הכרוב היא תאכל אותו. מה תעשה?
97 ימים
החידה השתנתה
לוקח את הכבשה ושם אותה בצד השני לוקח את הכרוב ושם אותו בצד השני לוקח את הכבשה מהצד השני ושם אותה בראשון לוקח את הזאב מהראשון ושם אותו בשני חוזר לקחת את הכבשה לצד השני case close
לא...
למה לא? הכבשה לא תוכל לאכול את הכרוב והזאב את הכבשה
כי אתה לא יכול להשאיר את הזאב עם הכרוב רמז: מעבירים את הכבשה לצד השני וחוזרים. מעבירים את הזאב לצד השני ומחזירים את הכבשה. ...
פורסם במקור על ידי hellknighti כי אתה לא יכול להשאיר את הזאב עם הכרוב רמז: מעבירים את הכבשה לצד השני וחוזרים. מעבירים את הזאב לצד השני ומחזירים את הכבשה. ... למה מה הוא יעשה לכרוב? יטרוף אותו? אם אני לא יכול להשאיר את הזאב עם הכרוב זה בלתי אפשרי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום