אורח מכוכב אחר:בי טי-פרק שישי
ראיתי את פסיידאק שוכב בתוך פיו של אגרון ושאלתי אותו אם הוא בסדר. התברר שהוא קיבל כמה צלקות וכוויות אבל חוץ מזה הוא בסדר,פתאום אגרון נעלם והשאיר את פסיידאק. הופיע מולנו אלג'ים מבולבל שלקח מהכתר של פסיידאק דגימה. הדגימה הוכנסה אל ידיו ואז הוא התפתח לבייהיאם ענקי שהתחיל ללכת משם. ניסיתי לעקוב אחריו אבל לא הצלחתי,פתאום פקחתי בטעות את העין החמישית והפעלתי בעזרתה מתקפת וולט כחולה שבעזרתה קפצתי עליו והשגתי אותו. הוא סובב את ראשו 180 מעלות אחורה ושאל אותי מה רציתי ואיך הפעלתי את זה. אמרתי לו שקיבלתי את הכוח הזה ואני לא יכול לשלוט בו עדיין והוא קורה לי בטעות,הוא אמר שהוא יעזור לי לשלוט אם אני אפעיל מחדש את החללית שלו בעזרת הכוח שלי והסכמתי. הוא אמר לי שהכוחות שלי מופעלים על ידי הרגשות שלי ועד שאני לא אדע לשלוט על התחושות שלי הוא לא יוכל לעזור לי. כשיניסיתי לדבר איתו עוד פעם הוא נעלם ואני חזרתי לכפר הגולדאקים בזמן שפסיידאק היה קינגדאק וכולם היו קפואים בזמן.ראיתי את אלג'ים שוב ושאלתי אותו איך הוא עשה את זה ואיך הוא חזר לצורה הקודמת שלו והוא ענה "אני בא מהעתיד ויש לי סוג של כוחות שליטה בזמן,עצרתי את הזמן כאן כי פה זה מקום מושלם ועדיין לא ירד הגשם.אני צריך ממך הטענה,ואני צריך עוד די.אן.איי מתאים כדי להישאר בייהיאם." הסכמתי להטעין עכשיו אבל הזהרתי אותו שאולי אני לא חזק מספיק ואז הוא הראה לי את החללית,הוא עצמו. הוא השתנה לצורת חללית והראה לי שאני צריך פשוט לירות עליו את מכת הברק הכי חזקה שאני יכול. שלחתי מכת ברק עצומה אליו ואז הוא התחיל לזהור באדם שלאט לאט השתנה לכתום או לצבע מעבר אחר בין אדום וצהוב אבל אז לא היה לי יותר כוח. הוא חזר לצורה הרגילה ותקף אותי עם מכת ברק בצורת כוח נסתר שהפילה אותי על אבן המלך של קינגדאק. הכדור השחור שלי התעופף יחד עם אחד מניבי הקרח שנכנס לתוך חור המנעול האמצעי ופתח את הכדור. מה שהשתחרר היה סופה ענקית שחישמלה את בייהיאם ואיידה אותו ממש.מתוך הענן שיצר את כל הסופה נשמעו שאגות.השתמשתי במתקפת וולט שתעטוף את כולי להכי הרבה זמן שאני יכול ואז הצלחתי לעוף אל תוך הענן,כמה ברקים טענו אותי בדרכי ופתחו את העין החמישית שבעזרתה חשמלתי את דרכי לפסגה. שם חיכה לי שלד שחור וחלוד ממתכת לא מזוהה שהיה בצורת דרקון. לידו ראיתי רוח רפאים בצבע כחול של סוג של דרקון והבנתי שכנראה הדרך ללכוד את הדבר הזה זה לנעול אותו מחדש בכדור השחור שלמטה. קפצתי מהענן חשוף לחלוטין ודאיתי באוויר למשך כמה דקות שאחריהן התרסקתי לאדמה. לקחתי את הכדור אבל לא יכולתי לעוף עוד פעם,לא יכולתי לזוז יותר.גייסתי את כל הכוחות שהיו לי ופתאום קרה משהו לא ייאמן. אני עפתי למעלה כשהעין החמישית פקוחה והפעם היא הייתה בצבע סגול ששינה את כל שאר עיניי לאותו צבע. יריתי לאוויר חמישה ברקים כחולים ורודים שפינו לי שטח בענן שם זרקתי על הרוח ההיא את הכדור ששאב לתוכו את כל הסופה וננעל מחדש כשהוא משנה מראה וחרוט עליו מסר "בכל פתיחה הרוע מציף,חזק עוד יותר. כמו בתיבת פנדורה אבל נוראי ואף קודר עוד יותר." הצמחתי כנפיים בזמן השינוי וגדלתי עוד יותר,הפעם השתמשתי במתקפת על חושי שאני לא אמור ללמוד. בייהיאם חזר ואמר לי משהו נוסף לפני שטס הביתה "יפה מאוד.השינוי שלך כבר התחיל,ג'ולטיק רגיל נטען לגלבנטולה אבל אתה לא רגיל.אני לא יכול לספר לך מה קורה לך או האם זה טוב או רע. אבל תזכור,עם כוח באים גם תגמול ואחריות. ועם האמת באה הנחישות.". פתאום צמחו לי ניבים וקיבלתי שיערות פלדה צהובות. ניסיתי לחזור לחבריי אבל מסר לא ברור גרם לי להתעלם מהם ולהמשיך אל מחוץ ליער,אל תוך הר מגנטייז. אני חשבתי שאמעך את ההר אבל מתברר שהוא פשוט יצר שדה מגנטי שהסתיר משהו מאחוריו. זאת הייתה העיר האבודה,פוקימופוליס. בני האדם שם סגדו לפוקימונים והבינו את שפתם. אבל מה שהכי עניין אותי היה שברגע שנכנסתי לעיר חזרתי להיות ג'ולטיק נורמלי.כשהילכתי בעיר ראיתי את הפוקימונית הכי יפה שראיתי אי פעם,טליה. האומבריאון היפה ביותר מכולן.
פנטום הדראדיגון-פרק שביעי
ניסיתי להתקרב אבל היא ברחה,רדפתי אחריה עד שהגענו לנהר והיא קפצה לתוכו. אני לא יכולתי מכיוון שאני אתחשמל ואחשמל כל דבר בדרך וככה עצרתי. בדרכי ליציאה שמעתי את הפוקימונים והאנשים רועדים מפחד ושואלים זה את זה מי יהיה אמיץ ויקריב את עצמו.שאלתי אותם על מה הם מדברים והאקסורוס זקן ענה לי "לפני המון זמן חי פה דראדיגון,הוא נלחם בנו כל הזמן והרס את העיר. כשהוא יצא אנחנו בנינו את ההר כדי שיסתיר את העיר מפניו והוא נעלם אבל בזמן האחרון הוא כאן שוב וטורף יצורים. לפני שהיצור נאכל שומעים סוג של מוזיקה שמהפנטת את הקורבנות ואז בסוף השיר דראדיגון מציץ ואוסף את הארוחה." החלטתי לנסות לחקור וחיכיתי עד חצות. בחצות בדיוק התחילה מוזיקה מלחיצה שלא השפיעה עליי או על מי שקרוב אליי אבל השפיעה על חמישה קארבלאסטים זוהרים שעיניהם זרחו בכחול והם מילמלו את המילים "חייבים להאכיל את האדון".
ניסיתי לעצור בעדם עם יריית חוט אבל הם המשיכו ללכת.השתמשתי במכת ברק ולמרות שהם התחשמלו הם נרפאו בשניות,אז הם השתמשו במספרי אקס עליי. קפצתי מעל המתקפה והתחמקתי,הפעלתי על זה שהכי התקדם נשיכת חרק שגם היא לא השפיעה. כמעט התייאשתי אבל אז החלטתי להמשיך איתם כדי להפסיק את המקור. הגענו למערה ענקית בצורת דרקון שבפנים היה בור ענק,כשהקארבלאסטים עמדו על אחד מהסלעים שמערה השירה נפסקה ואז אותו קול אמר להם לקפוץ לבור כל עוד הם מהופנטים. כשהם דאו באוויר וצרחו יצא מתוך הבור הראש של דראדיגון שאכל אותם בשלמותם ואז חזר למחתרת,ראיתי זוהר כחול בקיר המערה שהתחיל לזוז בתנועות ריצה.רדפתי אחריו באינטנסיביות ובקשיי נשימה. שמאל ימין,שמאל ימין,שמאל ימין וככה המשכתי עד שנפלתי. הגעתי לסוג של מעבדה נטושה ובתוך אחת הקופסאות הייתה מכונה לא מזוהה. היא התחילה לחייך ואז זהרה והפכה לרוטום.היצור חישמל עם מכת ברק שכיסתה את הפלזמה שלו.למזלי ספגתי את זה אבל אז הוא נכנס לתוך מכונת כביסה וירה תותח מים שכמעט הדביק אותי לקיר ואז התחשמלתי בגלל המים. הוא יצא ממכונת הכביסה ונכנס למייבש שיער והתחיל להעיף אותי מעלה ומטה ועוד פעם ועוד פעם עד שהמייבש הפסיק לזהור. נשמע שקט מחריש שממש צעק שמשהו רע עומד לקרות ואז ראיתי את כל המכונות בחדר הזה זוהרות וכל אחת מהן נושאת את הפנים של רוטום ומתחילה לתקוף אותי.קיבלתי כל נזק אפשרי ושכבתי שם,מחכה לסוף.רוטום ירה אליי מכת ברק חזקה ביותר מכל אחת מצורותיו וזה הטעין אותי לגמרי.הרסתי את רוב המכונות אבל אז הוא העיף אותי מהחלון של המעבדה בעזרת מתקפת מים ענקית. הוא שרף את הדשא הענק שמחוץ למבנה וגרם לי כוויות,אז הוא הפך למכסחות דשא וגרס את מה שנשאר כולל חלקים מפרוותי.הוא העיף אותי באוויר ותקף אותי עם אש שאחריה באו מים ואחריהם סופת עלים. בזמן שדאיתי באוויר הוא הפך לאחד ובזמן שהגוף שלי ניסה להתרפא הוא הקפיא אותי ושאב אותי לתוכו.כשהתעוררתי הייתי בתוך גוש קרח שלידו גושים אחרים של קרח שמכילים יצורים אחרים כולל קארבלאסט אחד.ראיתי דרך החריץ שהוא עבד בשביל פוקימון שחור שעובד בשביל דראדיגון כנראה ואז הוא פלט אותי החוצה,לתהום.נפלתי במשך קילומטרים ונחבטתי במשך ימים עד שנחתתי.הגעתי למערה שהכילה מעיינות חמים ושם היו תקועים גושים של קרח שניסו להפשיר.הצלחתי לנחות באחד המעיינות והמסתי את הקרח.פתאום בא אליי פרופסור בעל משקפיים וגוון עור לבנבן שלבש בגדים קרועים של פרופסורים.הוא הפך לזורוארק ואז שאל אותי אם הרוטום שלח אותי לכאן,ניסיתי לענות לו אבל לא יכולתי לדבר. הפה שלי נפתח אבל לא יצאו ממנו מילים ואז בלי שום אזהרה רוטום שיחרר אותי אל תוך הבור של דרודיגון..
נפלתי מטרים אבל אז נחתתי ולא בתוך קיבה אלא בתוך עץ רקוב שחור שהכיל בתוכו את רוטום אשר ירה עליי מכת ברק עוצמתית עד שכבר לא יכולתי לספוג אותה. אני איבדתי הכרה ואז פתחתי עוד שלוש עיניים שכולן זהרו באדום,נעשיתי ענק ובעל תשע רגליים צבעי סגול ואדום.קיבלתי את החלק האחורי של גלבנטולה וכשפתחתי את הפה יצאו ממנו שאגות של חיה,איכשהו אני יריתי אש אל רוטום מכל איבר בגופי ואז השתניתי לבעל צבעי כחול ואפור עם עיניים כחולות וניבים מקרח. יריתי אליו קרן קרח ענקית מאותם איברים ושתי המכות חיסלו אותו,הוא הפסיק לזהור והפך ללבן תוך כדי שהוא משתנה לכדור כמו הכדור השחור רק בצבע הנגדי.דראדיגון הופיע מתוך הבור וירה עליי אש. הוא התחיל להשתנות והפך לסוג של כתם ענק ולא ברור. השיניים שלו הפכו לחרבות בצורת הקרניים של טראקיון,ויראזיון,קובאליון וקלדאו,ניסיתי להילחם בו ולירות את המתקפות המיוחדות של העיניים שלי אבל כל אחת מהן פיספסה אותו בקילומטרים עד ששתיים פגעו בו והוא לא הרגיש כלום מהן.קפצתי אליו תוך כדי שאני גודל לצורה הכי מאסיבית,ענקית וחזקה שיש לי בתקווה שזה יספיק כדי לעצור אותו.
מעכשיו הכול ישתנה בסיפור,מחר אולי יעלה פרק נוסף