שלב 1:
אנחנו בוחרים תמונה שמכילה את הגיבור שלנו.
הגיבור שלי הוא וולברין.
שלב 2:
סמנו את החלק\גיבור שאתם רוצים לעשות והוציאו אותו אל חלון חדש.התחילו לנקות את השאריות הלא יעילות בעזרת המחק
אחרי מחיקת הרקע:
עכשיו צריך למחוק בזהירות את החלקים מהרקע שנמצאים בתוך חלק שאתה רוצה,המחק הכי קטן ועיפרון בצבע לבן יעשו את העבודה.
שלב 3:
הערה-רק אם קיבלתם מחיקה מושלמת בלי פגיעה בכלי תוכלו להגיע לכאן,אם לא קיבלתם מחיקה כזאת תנסו מחדש.
אחרי שמחקתם תתחילו בתיקון קווי המתאר כך שיראות ישרים יותר,חדים יותר,ארוכים יותר,רחבים יותר,כל דבר. פה אנחנו מתחילים לעבוד על ההצללה ומחיקת הבפנים,אני התחלתי דווקא בטפרים של וולברין. אם התמונה עקומה זה לא תירוץ לאי תיקון,תיישרו את מה שצריך,הטופרים של וולברין אמורים להיות בצורת סימני השריטה שהוא משאיר ולכן זה מה שיצא. ידעתי את הצבע שאני צריך וחיפשתי משהו בצייר לקחת ממנו צבעים לסולם.דרך אחרת היא לדגום את הצבעים הקרובים ביותר זה לזה מהתמונה המקורית,השתמשתי בה על הכפפה.
הערות- גיליתי ששכחתי את האגודל שלו אז חיברתי אותה בחזרה וגם הוספתי את הקווים שיראו שיש לו אצבעות.
שלב 4:
הצללת הכפפה.הסיבה שבגללה אני ממליץ לשמור את התמונה המקורית היא שבכל מיני דברים כמו הכפפה של וולברין למשל אין הרבה צבעים במקומות אחרים שיתאימו.הסולם שלי כולל שישה צבעים: הבהיר ביותר,הבהיר,האמצעי,לפני כהה,כהה,הכי כהה.
שלב 5:
מצלילים.התחלנו בבהיר,צובעים בצבע הבהיר,לא הבהיר ביותר אלא רק הבהיר,עושים את זה במקום שבו האור חוזר הכי חזק
אז הולכים לצבע האמצעי וצובעים איתו הכול חוץ מנקודות האור שעשינו בשלב הקודם.
אז מגיעים לצבע לפני כהה. הוא מחליף את הצבע האמצעי בחלקים האחוריים
עכשיו צובעים את החלקים שלא מגיע אליהם אור ועוד חלקים תחתונים בצבע הכהה
ואז צובעים את קווי המתאר,זה משהו שקשה ללמוד בהתחלה וצריך להתאמן על זה כמה זמן,הבהיר ביותר הוא הצבע לקווי המתאר בצד של הבהיר הרגיל,כל קו שעוטף אזור בהיר צריך להיצבע בצבע הכי בהיר.הצבע הכי כהה נצבע בדיוק כמו הבהיר ביותר רק על החלקים הכהים ביותר.
שלב 6:
השלב האחרון,לפעמים אתה מקבל טעות שלא שמת לב אליה ואתה מתקן,התיקון הוא פשוט כדי לגרום לזה להיראות כמו מה שזה,לי יצא ככה,זה:
מקווה שעזרתי