~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
"טוב, האונדור-תעמוד בצד, אני אלחם נגדו!" אומר להאונדור ולאחר מכן אשתמש בגחלת.אתה מבקש מהאונדור להצטרף לקרב וכמובן שהוא מסכים, הוא נעמד מול הטיילו וכך גם אתה. ''שניים מול אחד? זה קרב לא הוגן!'' טוען הטיילו ומביט בך בעז ''אני נגדך או אני נגד הפוקימון שלך! תבחר אחד'' מתלונטן הטיילו
NYO HO HO BITCH
שעת משחק: ערב
''טווב האונדור-תעמוד בצד, אני אלחם נגדו!'' אתה אומר להאונדור. אתה נעמד מול טיילו ומשתמש עליו בגחלת, טיילו נפגע ועף לאחור, הוא קם במהירות ומתקדם אלייך בדחיפה וניקור יחד!
בינתיים מזווית העין אתה רואה את סקיי מתקרבת והווינגל שראיתם קודם על כתפה! הווינגל פצוע די קשה, אתה מתחיל באמת לפקפק אם הילדה הזאת חלשה כמו שהיא נראת. אבל אין לך זמן לחשוב על זה כי טיילו בדרך להתקיף!
אני אתן לו כינוי, כלומר ''יוליה'' תיתן לו כינוי לול
"אני שמח שנהנת" אתה משיב ליוליה ואז כאשר אתה רואה שאיגליבאף מציץ מהאוהל אתה תשאל את יוליה אם היא רוצה שהוא יהיה איתה. ''כן!'' אומרת יוליה ומחייכת מיד, אתה מכניס אותו לאוהל ושם אותו ליד יוליה כדי שישחקו ובאותו הזמן אתה הולך לבדוק איך שאר הפוקימונים מתמקמים באוהל, אתה רואה שדרטיני, סוואבלו וסניבי כבר ממקומים במקומותיהם בנוחות. אתה חוזר לאוהל ואתה רואה את יוליה ואיגליבאף קופצים אחד ליד השני וצחקק מעט שמבין שהפוקדע צדק בנוגע לקפיצות. ''אנדי! אנדי! אנדי!'' צועקת יוליה בהתרגשות תוך כדי קפיצות ''לולי הסכים להצטרף למסע שלי!''
איך אתה יודע שזה טיילו בלי לבדוק בדקס שעוד לא קיבלת אממ *חשד*
"טיילו הא..." אתה ממלמל לעצמך.. "טריקו, בוא, אתה רואה את טיילו הזה? אני רוצה שהוא יצטרף למסע שלנו!" אתה אומר לטריקו. "טיילו, אם אני מביס אותך, אתה בא איתי, נכון?!" אתה שואל את הטיילו הפראי ''דגש על האם ואני בספק שזה יקרה'' מגחך הטיילו.
רתה מנסה להתחמק מהמתקפה המהירה. "האמת שאני מעדיף שאיווי ילחם אבל עם אתה רוצה אז..." אתה משתמש בדחיפה שפוגעת בטיילו ואז בנהמה כדי לעשות רושם, אתה יוצא בעוד דחיפה אבל טיילו מתחמק ומנקר אותך ביד!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בקרוב מאוד יתחיל איוונט הצוות של הארי הראשון!
אתה מנצל את העובדה שהגוף שלך זז מהר יותר במתקפה מהירה ולכן משתמש בא כדי לחמוק מהתקפתו של טיילו. אתה רץ אל טיילו בשילוב בין התקפה מהירה לדחיפה, מהלך שאתה קורא לו דחיפה מהירה-דבר שמחסל במהירות את טיילו!
הדבר הראשון שעלה לי לראשxd
"המסע שלך? איזה מסע? אנחנו ביחד לאורך כל הדרך" אתה מזכיר לה אבל בכל זאת מחייך ''המסע שלנו'' מתקנת את עצמה יוליה. לאחר מכן אתה מתכונן ללכת לישון במיטה שלך לצד יוליה ומנסה להקשיב למה שקורה בחוץ למקרה חירום אבל כל מה שאתה שומע זה את הקפיצות של לולי ויוליה ואתה מרגיש שבגלל שהמיטות שלכם צמודות זה גורם גם לך לנוע מעלה ומטה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איוונט!!! וסתם לדעת את אוספת מרצ'נדייס של אנימה? (פוסטרים, מנגה, דמויות מפלסטיק וכו'..)
אתה לוקח את טיילו ומרים אותו ואז שואל "אז תגיד אתה רוצה לעזור לי להגן על הילדה הזאת,היא מעורבת כמוני אבל מעורבת אגדית עם ג'יראצ'י אתה רוצה לעזור לנו,אני צריך מישהוא אמיץ כמוך בשביל זה" אתה אומר לטיילו מחויך ''שיהיה'' אומר טיילו ומגלגל עיניים. דרים באה מאחורייך ואומרת ''כל הכבוד! יש לך טיילו עכשיו!'' היא מחייכת ''אמ..אני די עייפה יש מצב שנפתח מחנה?'' שואלת דרים בביישנות ומפהקת.
לא
"יוליה" אתה פונה אליה "הגיע הזמן לישון. את לא רוצה מחר להיות עייפה, נכון?" אתה שואל אותה בנימוס בתקווה שהיא ולולי () ירגעו. יוליה לא נראת מרוצה אבל מפסיקה לקפוץ וכך גם לולי, היא נשכבת במיטה כאשר לולי לצידה ונראה כי היא נופלת לשינה עמוקה מיד. גם אתה עוצם עיניים והולך לישון. (אתה ישן אבל יש שחקנים שעוד לא הלכו לישון. אני עכשיו תוך כמה תגובות אגרום להם לישון. כדי שלא תצטרך לעקוב אשלח לך ה''פ שאתה יכול להגיב שהתעוררת או משו. אז אל תגיב לתגובה הזאת בינתיים)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אתם לא מגיבים באותו קצב אז השיטה של שעות היום לא ממש הולכת לעבוד, אני משערת שבכל זאת תצטקכו ללכת לפי זמנים שונים אבל שימו לב שלילה לשחקן שלכם זה עדיין מסוכן, שימו לב!
"אוקיי בואי נקים מחנה" אתה מתחיל להקים את המחנה בעזרת איווי וטיילו,לאחר שהמחנה מוקם אתה אומר לדרים "תישני אני אשמור עלייך,אני ארדם רק שיהיה בטוח במאה אחוזים"אתה מחייך אליה.
דרים מהנהנת ומפהקת בעייפות, היא נכנסת למיטה שלה שבאוהל ונרדמת תוך מספר שניות-נראה שהשם שלה תואם את האישיות שלה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)