Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 163
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי captain happy צפה בהודעה
    "לא בלי קרב אתה אומר... אין לי בעיה" אומר לסוואדל. "סוואבלו, תוכלי להילחם בבקשה בסוואדל? אני אורה לך מה לעשות. כך נוכל לנצח אותו. תשתמשי במתקפת שיר ואז בניקור כמה שיותר מהר לפני שהוא יהיה מוכן" אומר לסוואבלו במהירות ואחכה שתתקוף.
    "לא בלי קרב אתה אומר... אין לי בעיה" אתה אומר לסוואדל. "סוואבלו, תוכלי להילחם בבקשה בסוואדל? אני הורה לך מה לעשות. כך נוכל לנצח אותו. תשתמשי במתקפת שיר ואז בניקור כמה שיותר מהר לפני שהוא יהיה מוכן" אתה אומר לסוואבלו במהירות. סוואבלו מתחילה לשיר את שירה, אתה קולט לפתע שבניגוד לאז, הפעם השיר לא משפיע עלייך כי הוא לא מכוון אלייך. סוואדל מתחיל להראות מנומנם וסוואבלו מנצלת זאת כדי לפגוע בו במכה ישירה עם ניקור! סוואדל מתעורר מכח המכה ומתעצבן, הוא יורה חוטים על כנפיה של סוואבלו ומונע ממנה לעוף!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    "לא בלי קרב אתה אומר... אין לי בעיה" אתה אומר לסוואדל. "סוואבלו, תוכלי להילחם בבקשה בסוואדל? אני הורה לך מה לעשות. כך נוכל לנצח אותו. תשתמשי במתקפת שיר ואז בניקור כמה שיותר מהר לפני שהוא יהיה מוכן" אתה אומר לסוואבלו במהירות. סוואבלו מתחילה לשיר את שירה, אתה קולט לפתע שבניגוד לאז, הפעם השיר לא משפיע עלייך כי הוא לא מכוון אלייך. סוואדל מתחיל להראות מנומנם וסוואבלו מנצלת זאת כדי לפגוע בו במכה ישירה עם ניקור! סוואדל מתעורר מכח המכה ומתעצבן, הוא יורה חוטים על כנפיה של סוואבלו ומונע ממנה לעוף!
    "אל תדאגי סוואבלו, תנקרי את החוטים במהירות ואז תצאי במתקפת התקלה מהירה ככל האפשר" אומר לסוואבלו ולאחר מכן אפנה לסניבי ואשאל "מה אתה חושב, יש לנו סיכוי לחבר צוות חדש?"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

"טוב, טריקו ילחם נגדך" אתה מפסיק את עמדת הלחימה ומורה לטריקו "טריקו, תנהם עליו ואז תשתמש בעלי תער ובזמן שהוא פגוע תדחוף אותו!" אתה תאמר לו כמו טקטיקן מנוסה, כדי לשטות בטיילו. טריקו משתמש בנהימה, הוא יוצא במתקפת עלי תער אימתנית שפוגעת בטיילו ולאחר מכן מדחיפה, אך מהדחיפה טיילו מצליח להתחמק במעוף מעלה. הוא מתקרב בניקור מאיים!

"טריקו, אל תפחד!" אני אומר לטריקו בניסיון להעלות לו את המורל, "הטיילו הזה הוא כלום! תשתמש בדחיפה!". אך למרות המילים 'שיט, טריקו הולך להיפגע יחסית קשה מניקור כזה'

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    "נלחמת טוב טיילו!" אתה אומר לטיילו "תרצה להתצטרף אלי למסע?" ואתה עוזר לו לקום.
    ''כמובן'' אומר טיילו ומנקה קצת אבק מעצמו. ''ומי זאת?'' הוא שואל ומצביע על סקיי שווינגל הפצוע על כתפה.
    "זאת סקיי, היא איתנו במסע." אומר לטיילו ואקח אותו על כתפי. "מה את אומרת סקיי?את רוצה להילחם נגד עוד פוקימונים או להמשיך?" אשאל את סקיי לאחר מכן.
    NYO HO HO BITCH

5. student of Gakuen Alice
    "אל תדאגי סוואבלו, תנקרי את החוטים במהירות ואז תצאי במתקפת התקלה מהירה ככל האפשר" אומר לסוואבלו ולאחר מכן אפנה לסניבי ואשאל "מה אתה חושב, יש לנו סיכוי לחבר צוות חדש?"
    "אל תדאגי סוואבלו, תנקרי את החוטים במהירות ואז תצאי במתקפת התקלה מהירה ככל האפשר" אתה אומר לסוואבלו. סוואבלו מנקרת את החוטים ומשחררת את הכנפיים שלה, היא יוצאת בהתקלה מפתעיה שמעיפה את סוואדל לאחור בחוזקה. לאחר מכן אתה פונה לסניבי ושואל "מה אתה חושב, יש לנו סיכוי לחבר צוות חדש?" ''אין לי ספק בזה'' עונה סנייבי בחיוך, סוואדל המותש יוצא בהתקלה!

ציטוט פורסם במקור על ידי שלום לכם צפה בהודעה
    "טריקו, אל תפחד!" אני אומר לטריקו בניסיון להעלות לו את המורל, "הטיילו הזה הוא כלום! תשתמש בדחיפה!". אך למרות המילים 'שיט, טריקו הולך להיפגע יחסית קשה מניקור כזה'
    "טריקו, אל תפחד!" אתה אומר לטריקו בניסיון להעלות לו את המורל, "הטיילו הזה הוא כלום! תשתמש בדחיפה!". טריקו יותא בדחיפה, הניקור והדחיפה מתנגשים זה בזה וגם טריקו וכם טיילו עפים לאחור בחוזקה! 'שיט, טריקו הולך להיפגע יחסית קשה מניקור כזה' אתה חושב

ציטוט פורסם במקור על ידי deadpool צפה בהודעה
    "זאת סקיי, היא איתנו במסע." אומר לטיילו ואקח אותו על כתפי. "מה את אומרת סקיי?את רוצה להילחם נגד עוד פוקימונים או להמשיך?" אשאל את סקיי לאחר מכן.
    "זאת סקיי, היא איתנו במסע." אתה אומר לטיילו ולוקח אותו על כתפך. "מה את אומרת סקיי?את רוצה להילחם נגד עוד פוקימונים או להמשיך?" אתה שואל את סקיי לאחר מכן ''אני ממש עייפה'' אומרת סקיי ומפהקת, אתה מביט לשמים ורואה שבאמת מאוחר!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    "זאת סקיי, היא איתנו במסע." אתה אומר לטיילו ולוקח אותו על כתפך. "מה את אומרת סקיי?את רוצה להילחם נגד עוד פוקימונים או להמשיך?" אתה שואל את סקיי לאחר מכן ''אני ממש עייפה'' אומרת סקיי ומפהקת, אתה מביט לשמים ורואה שבאמת מאוחר!
    "בואו נקים כאן מחנה, נישן ומחר בבוקר נמשיך.מה אתם אומרים?" אשאל את סקיי ושאר הפוקימונים.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    "אל תדאגי סוואבלו, תנקרי את החוטים במהירות ואז תצאי במתקפת התקלה מהירה ככל האפשר" אתה אומר לסוואבלו. סוואבלו מנקרת את החוטים ומשחררת את הכנפיים שלה, היא יוצאת בהתקלה מפתעיה שמעיפה את סוואדל לאחור בחוזקה. לאחר מכן אתה פונה לסניבי ושואל "מה אתה חושב, יש לנו סיכוי לחבר צוות חדש?" ''אין לי ספק בזה'' עונה סנייבי בחיוך, סוואדל המותש יוצא בהתקלה!
    "ידעתי שתגיד כך" אומר לסניבי ואז אפנה במהירות לסוואבלו ואומר לה: "תתחמקי ואז תשמשי בניקור פעם נוספת, הוא נרא מותש ולא נראלי שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן. את יכולה לנצח"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    "בואו נקים כאן מחנה, נישן ומחר בבוקר נמשיך.מה אתם אומרים?" אשאל את סקיי ושאר הפוקימונים.
    "בואו נקים כאן מחנה, נישן ומחר בבוקר נמשיך.מה אתם אומרים?" אתה שואל את סקיי ושאר הפוקימונים.
    כולם מהנהנים ברצון ואתם מקימים את המחנה יחד בעבודת צוות, סקיי, דרטיני וווינגל מתנדבים להכין את האוכל ולא מסכימים לך להסתכל על מה שהם מכינים. לאחר כמה זמן שאתה גווע ברעב הם קוראים לכולם, הם חושפים מרק חם וטעים שהכינו!
    כולכם אוכלים ואז נכנסים לאוהלים שלכם-אתה וסקיי לאוהל שלכם וכל הפוימונים לאוהל השני.
    אתם שוכבים במיטות שלכם ומתכוננים לשינה

"ידעתי שתגיד כך" אומר לסניבי ואז אפנה במהירות לסוואבלו ואומר לה: "תתחמקי ואז תשמשי בניקור פעם נוספת, הוא נרא מותש ולא נראלי שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן. את יכולה לנצח"
    "ידעתי שתגיד כך" אתה אומר לסניבי ואז פונה במהירות לסוואבלו ואומר לה: "תתחמקי ואז תשמשי בניקור פעם נוספת, הוא נראה מותש ולא נראלי שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן. את יכולה לנצח". סוואבלו מהנהנת ומתחמקת, היא יוצאת בניקור על סוואדל שמותש מידי ולא מצליח להתחמק! זו פגיעה ישירה וסוואדל מובס!!!.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    "בואו נקים כאן מחנה, נישן ומחר בבוקר נמשיך.מה אתם אומרים?" אתה שואל את סקיי ושאר הפוקימונים.
    כולם מהנהנים ברצון ואתם מקימים את המחנה יחד בעבודת צוות, סקיי, דרטיני וווינגל מתנדבים להכין את האוכל ולא מסכימים לך להסתכל על מה שהם מכינים. לאחר כמה זמן שאתה גווע ברעב הם קוראים לכולם, הם חושפים מרק חם וטעים שהכינו!
    כולכם אוכלים ואז נכנסים לאוהלים שלכם-אתה וסקיי לאוהל שלכם וכל הפוימונים לאוהל השני.
    אתם שוכבים במיטות שלכם ומתכוננים לשינה
    'איזה יום נפלא היה היום!' אחשוב לעצמי 'גם יצאתי למסע שלי, הכרתי עוד מעורבת והתחברתי עם הרבה פוקימונים חדשים!אני מקווה שמחר יהיה נפלא כמו היום!', אעצום את עיני ואלך לישון.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה

"ידעתי שתגיד כך" אתה אומר לסניבי ואז פונה במהירות לסוואבלו ואומר לה: "תתחמקי ואז תשמשי בניקור פעם נוספת, הוא נראה מותש ולא נראלי שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן. את יכולה לנצח". סוואבלו מהנהנת ומתחמקת, היא יוצאת בניקור על סוואדל שמותש מידי ולא מצליח להתחמק! זו פגיעה ישירה וסוואדל מובס!!!.
    "כל הכבוד לך סוואבלו, את ניצחת את סוואדל. אני ממש גאה בך" אומר לסוואבלו בחיבה ולאחר מכן אפנה לסוואדל: "אז מעכשיו אתה בצוות שלי, מקווה שתהנה". מיד אחר כך אקח את כולם ואלך לבדוק איך יוליה מתקדמת עם צירוף קומבי
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    'איזה יום נפלא היה היום!' אחשוב לעצמי 'גם יצאתי למסע שלי, הכרתי עוד מעורבת והתחברתי עם הרבה פוקימונים חדשים!אני מקווה שמחר יהיה נפלא כמו היום!', אעצום את עיני ואלך לישון.
    'איזה יום נפלא היה היום!' אתה חושב שוב לעצמך 'גם יצאתי למסע שלי, הכרתי עוד מעורבת והתחברתי עם הרבה פוקימונים חדשים!אני מקווה שמחר יהיה נפלא כמו היום!', אתה עוצם את עיניך ונרדם במהרה . שאתה קם אתה רואה שסקיי ערה כבר ממזמן ושוכבת במיטה נועצת בך מבטים, שהיא קולטת שהתעוררת היא מסבה מבט ויוצאת במהירות להעיר את כל הפוקימונים, כולם ערים ומחכים לארוחת הבוקר.

"כל הכבוד לך סוואבלו, את ניצחת את סוואדל. אני ממש גאה בך" אומר לסוואבלו בחיבה ולאחר מכן אפנה לסוואדל: "אז מעכשיו אתה בצוות שלי, מקווה שתהנה". מיד אחר כך אקח את כולם ואלך לבדוק איך יוליה מתקדמת עם צירוף קומבי

"כל הכבוד לך סוואבלו, את ניצחת את סוואדל. אני ממש גאה בך" אתה אומר לסוואבלו בחיבה ולאחר מכן פונה לסוואדל: "אז מעכשיו אתה בצוות שלי, מקווה שתהנה". מיד אחר כך אתה לוקח את כולם והולך לבדוק איך יוליה מתקדמת עם צירוף קומבי, לפתע אתה רואה קומבי שעף לכיוונך במהירות ונתקע בך! הקומבי זז מעט לאחור ונראה לחוץ ביותר ''אתה אנדי?! חבר של יוליה?!'' הוא שואל בלחץ

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [quote=alice;1444155
    "כל הכבוד לך סוואבלו, את ניצחת את סוואדל. אני ממש גאה בך" אתה אומר לסוואבלו בחיבה ולאחר מכן פונה לסוואדל: "אז מעכשיו אתה בצוות שלי, מקווה שתהנה". מיד אחר כך אתה לוקח את כולם והולך לבדוק איך יוליה מתקדמת עם צירוף קומבי, לפתע אתה רואה קומבי שעף לכיוונך במהירות ונתקע בך! הקומבי זז מעט לאחור ונראה לחוץ ביותר ''אתה אנדי?! חבר של יוליה?!'' הוא שואל בלחץ[/quote]
    "אמ.. עד כמה שאני יודע, כן אני אנדי החבר צוות של יוליה. למה?" אומר לקומבי בצחוק. לאחר מכן אפנה אל יוליה ואשאל אותה: "אז הצלחת לצרף את קומבי? ולמה היא כזאת היסטרית?"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    "אמ.. עד כמה שאני יודע, כן אני אנדי החבר צוות של יוליה. למה?" אומר לקומבי בצחוק. לאחר מכן אפנה אל יוליה ואשאל אותה: "אז הצלחת לצרף את קומבי? ולמה היא כזאת היסטרית?"
    "אמ.. עד כמה שאני יודע, כן אני אנדי החבר צוות של יוליה. למה?" אתה אומר לקומבי בצחוק.
    ''בוא עכשיו! יוליה בצרות!'' אומרת הקומבית, שוב בלחץ נוראי, החיוך הצוחק שלך נעלם מיד מהפנים.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    "אמ.. עד כמה שאני יודע, כן אני אנדי החבר צוות של יוליה. למה?" אתה אומר לקומבי בצחוק.
    ''בוא עכשיו! יוליה בצרות!'' אומרת הקומבית, שוב בלחץ נוראי, החיוך הצוחק שלך נעלם מיד מהפנים.
    ''אני אהרוג את מי שיעשה משהו רע ליוליה" אומר ואפנה לקומבי: "איפה ומי חטף אותה, תביאי אותי לשם עכשיו". אני אקרא לכל הצוות ואלך אחרי קומבי כדי לראות מה קרה ליוליה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ''אני אהרוג את מי שיעשה משהו רע ליוליה" אומר ואפנה לקומבי: "איפה ומי חטף אותה, תביאי אותי לשם עכשיו". אני אקרא לכל הצוות ואלך אחרי קומבי כדי לראות מה קרה ליוליה
    ''אף אחד לא חטף אותה אבל...'' מתחילה קומבי לומר. אתה מבין בקומבי שאומרת ''יוליה בדיוק דיברה איתי על להצטרף לצוות שלה והיא בדיוק ראתה ווידל שעובר לידינו ושאלה אותו גם, אבל זה היה ווידל תוקפני והוא השתמש בעוקץ רעל עליה בתור תשובה, היא מורעלת עכשיו ולא יכולה לזוז, היא סובלת מכאבים גדולים'' אומרת קומבי ומתחילה להוביל את הדרך, אתה רואה דמות שוכבת בין הפרחים שאליהם שלחת את יוליה ממקודם.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •