הגעת ראשון למעבדה. הפרס: פיתוח פוקימון לבחירתך
"צריך נוגדן" אתה אומר לקומבי ושאר הצוות ואז נזכר בבניין המרוחק שראיתם בתחילת הדרך. אתה קורא ללולי ואומר לו להשתמש בנשיקה מתוקה על יוליה כדי שהיא תהיה מבולבלת ולא תרגיש ברעל, לולי מבצע את ההוראה שלך ויוליה נראת מעט מטושטשת אך בפחות כאב. לאחר מכן אתה מרים אותה ורץ עם כולם לעבר הבניין בתקווה שיהיה שם מישהו שיוכל לטפל ביוליה. אתם מגיעים לבניין ורואים שלט גדול ומפואר ''ברוכים הבאים למעבדה להתפתחויות פוקימון!''. אתה דופק בדלת ומדען פותח לך את הדלת, ''שלום לך מאמן צעיר, אתה צריך עזרה במשהו?''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"כן אדוני, חברה שלי הורעלה ע"י ווידל ואין לנו נוגדנים, אנחנו רק התחלנו את המסע שלנו אתמול ולא הספקנו להגיע לעיר הקרובה כדי להשיג חפצים" אתה אומר למדען ואז שואל אותו: "אתה יכול לעזור לנו בבקשה ולהבהיר לי גם מה המקום הזה?". ''אוי... זה כבר המקרה הרביעי רק בחודש האחרון! הווידלים באזור הזה מאוד תוקפניים.'' נאנח המדען, ''זאת מעבדה לחקר התפתחויות פוקימונים!'' אומר המדען בשמחה-אנחנו חוקרים פה התפתחויות פוקימונים, אבל קודם כל בו נטפל בחברה שלך.'' אומר המדען ומסתכל על יוליה ''מ..מה?!'' הוא אומר בהפתעה גדולה ''היא מעורבת מיו?!'' נראה שהמדען המסכן עומד לחטוף התקף לב. הוא נכנס רגע למעמקי המעבדה ולאחר כמה רגעים חוזר עם בקבוקון קטן, הוא מכניס את המשקה הצהבהב שבבקבוקון לפה של יוליה, ונראה שמצבה משתפר! תוך כמה רגעים היא פותחת את עיניה, מעט מטושטשת. ''ועכשיו, תרצה לראות את מכונות הפיתוח שלנו?'' שואל המדען
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"הכל בסדר יוליה, הגענו למעבדת מחקר לפיתוח פוקימונים. אחרי שהורעלת הבאתי אותך לפה ווהמדען הנחמד הזה טיפל בך" אומר בחיוך ואז אגיד את המדען: "מכונות פיתוח, נשמע מעניין. אני בשמחה אראה אבל אני רוצה לחכות שיוליה תרגיש קצת יותר טוב כדי שגם היא תראה. היא מאוד סקרנית".
כשיוליה תרגיש טוב נלך אחרי המדען לראות את מכונות הפיתוח
"הכל בסדר יוליה, הגענו למעבדת מחקר לפיתוח פוקימונים. אחרי שהורעלת הבאתי אותך לפה ווהמדען הנחמד הזה טיפל בך" אתה אומר בחיוך ואז אגיד את המדען: "מכונות פיתוח, נשמע מעניין. אני בשמחה אראה אבל אני רוצה לחכות שיוליה תרגיש קצת יותר טוב כדי שגם היא תראה. היא מאוד סקרנית".
לאחר קצת מנוחה יוליה מרגישה טוב יותר וגם מסוגלת ללכת לבד. אתם הולכים אחרי המדען לראות את מכונות הפיתוח, ''אמ...'' אומר המדען ובוחן את הפוקימונים שלך ''רוצה שאדגים לך על פוקימון שלך?'' אתה מהנהן בהתלהבות והמדען שואל ''אז איזה פוקימון לפתח לך?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"איזה פוקימון לפתח, אחלה שאלה. עם נפתח את סוואבלו נוכל לעוף עליה דבר שיהיה מאוד שימושי" אתה אומר לעצמך ואז אומר בהחלטיות: "כן נפתח את סוואבלו שלנו". לאחר מכן אתה אומר לסוואבלו שאנחנו נפתח אותה ונותן אותה למדען. המדען מורה לסוואבלו להיכנס למכונה ודלתות המכונה נסגרות, רעש נשמע ממעמקי המכונה והדלתות נפתחות ויוצאת החוצה!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"גם אני" אתה אומר לאיווי לפני ששוקעים בשינה לגמרי ואז אתה נרדם. אתה מתעורר והולך ישירות לאוהל של הפוקימונים להעיר את כולם-איווי ישר קופץ עלייך בשמחה מכך שסה היום השני במסע שלכם. אתה סופר את כולם, לוודא שכולם נמצאים ולפתע אתה מבין מדוע הרגשת משהו חסר כל הבוקר-דרים ודרטיני חסרות!!!. אתה מורה לכל הפוקימונים שלך להתחיל ולחפש אותן מיד!, לאחר כמה דקות איווי חוזר, הוא מצא את הנעל של דרים זרוקה על האדמה לא רחוק מהמחנה.
"וואו איזה פוקימון יפה, בואו נבדוק אותו בפוקדקס" אתה אומר ומוציא את הפוקדקס כדי לסרוק את ההתפתחות של סוואבלו ''אלטריה, פוקימון דרקון הענן. אלטריה היא פוקימון חברותי ביותר ואוהבת להיות בחברת אנשים''. "מעניין אם היא למדה מתקפות חדשות. זה אפשרי?" אתה שואל את המדען ''יש רק דרך אחת לגלות'' אומר המדען ולוחץ על על כפתור בפוקדע ''אלטריה למדה נשימת דרקון'' אומר הפוקדע
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איוונט מספר 1: תכירו את צוותו של הארי. מתחיל חברים! (למי שיהיה פה לפחות)
"מה?!?!?!אוקיי איווי בוא איתי למסע רגלי טיילו עוף לשמיים ותמצא אותם" אתה אומר לחוץ מהמקרה.
"איווי אחרי" אתה אומר לו ורץ, אתה ואיווי רצים בזמן שטיילו ממריא לשמים ומסכל מלמעלה, אתם הולכים בכיוון שאליו פנתה הנעל ולאחר מעט זמן אתם מוצאים שביל עקבות! השביל בנוי כך:
בצד שמאל קיצון-מסלול רגיל של שתי טביעות רגליים-כלומר איש אחד
במרכז-מסלול של רגליים נגררות, אחת מהן עם נעל אחת ללא
במרכז-מסלול אחד חלק, כמו מישהו ללא רגליים שהיה שם
בצד ימין קיצון-עוד מסלול רגליים רגיל
אתם ממשיכים בעקבות מסלולי הרגליים המוזרים ולפתע רואים בניין מרחוק!
אני ציידת רמה 14 ואתה?
"נשמע אחלה התקפה" אתה אומר בקול ואז שואל את אלטריה: "איך את מרגישה? משהו השתנה מבפנים?" ''אני מרגישה... חזקה יותר'' אומרת אלטריה בתמהון. לאחר מכן אתה פונה למדען ואומר לו תודה. לפני שאתם יוצאים יוליה הולכת לרגע לשרותים, דקה עוברת, שתיים ולבסוף הזמן הופך לרבע שעה-דרטיני הולכת לראות מה שלומה אך חוזרת כאשר דמעות בעיניה ''יוליה לא שם! מצאתי את זה'' היא אומרת ומראה את... אחת מגומיות השער של יוליה!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איש זאב רמה 4רק התחלתי ונתקעתי לגמרי
'עכשיו היא בטוח נחטפה, אני בטוח לזה' אומר לעצמי. 'מי היה יכול לעשות כזה דבר? הארי!! כן זה בטוח הוא! אחשוב ואז אפנה לצוות ואומר לכולם שהולכים להציל את יוליה. "דרטיני, את יכולה בערך לנסות ליצור קשר עם יוליה דרך טלפטיה. תבקשי ממנה מידע על מיומה ועל האנשים שמסביבה"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)