Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 163
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    איוונט מספר 1: תכירו את צוותו של הארי. מתחיל חברים! (למי שיהיה פה לפחות)

"מה?!?!?!אוקיי איווי בוא איתי למסע רגלי טיילו עוף לשמיים ותמצא אותם" אתה אומר לחוץ מהמקרה.
    "איווי אחרי" אתה אומר לו ורץ, אתה ואיווי רצים בזמן שטיילו ממריא לשמים ומסכל מלמעלה, אתם הולכים בכיוון שאליו פנתה הנעל ולאחר מעט זמן אתם מוצאים שביל עקבות! השביל בנוי כך:
    בצד שמאל קיצון-מסלול רגיל של שתי טביעות רגליים-כלומר איש אחד
    במרכז-מסלול של רגליים נגררות, אחת מהן עם נעל אחת ללא
    במרכז-מסלול אחד חלק, כמו מישהו ללא רגליים שהיה שם
    בצד ימין קיצון-עוד מסלול רגליים רגיל

אתם ממשיכים בעקבות מסלולי הרגליים המוזרים ולפתע רואים בניין מרחוק!
    מסתער לכיוון הבניין ושורק לטיילו שיצטרף. "בואו לכיוון הבניין" אומר ורץ.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי captain happy צפה בהודעה
    איש זאב רמה 4 רק התחלתי ונתקעתי לגמרי
    'עכשיו היא בטוח נחטפה, אני בטוח לזה' אומר לעצמי. 'מי היה יכול לעשות כזה דבר? הארי!! כן זה בטוח הוא! אחשוב ואז אפנה לצוות ואומר לכולם שהולכים להציל את יוליה. "דרטיני, את יכולה בערך לנסות ליצור קשר עם יוליה דרך טלפטיה. תבקשי ממנה מידע על מיומה ועל האנשים שמסביבה"
    אני סאיטרית, איזה עבודה אתה? ואיזה שרת אתה?
    'עכשיו היא בטוח נחטפה, אני בטוח בזה' אתה אומר לעצמך. 'מי היה יכול לעשות כזה דבר? הארי!! כן זה בטוח הוא! אתה חושב ואז פונה לצוות ואומר לכולם שהולכים להציל את יוליה. "דרטיני, את יכולה בערך לנסות ליצור קשר עם יוליה דרך טלפטיה. תבקשי ממנה מידע על מיומה ועל האנשים שמסביבה". ''אני מצטערת, אני ויוליה לא עברנו חיבור'' אומרת דרטיני ומשפילה את ראשה ''כמוכם, גם אנחנו רק התחלנו את המסע והכרנו לא מזמן...'' אומרת דרטיני בצער. ''היי, ראיתי עכשיו כמה אנשים יוצאים לכיוון דרום עם שק בידיים ונראה שהם יצאו מהמעבדה מי אלה היו?'' שואל מדען שבדיוק נכנס לחדר

ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    מסתער לכיוון הבניין ושורק לטיילו שיצטרף. "בואו לכיוון הבניין" אומר ורץ.
    אתה מסתער לכיוון הבניין ושורק לטיילו שיצטרף. "בואו לכיוון הבניין"אתה אומר ורץ. אתם מגיעים לבניין ומסתתרים מאחוריי שיח, אין אף אחד מחוץ אליו אבל אתה שומע קולות בוקעים מבפנים! אתה מסתכל דרך החלון ורואה כמה אנשים-רובם לא מעורבים בעלי פרצופים נבזיים משחקים קלפים, ונראה שהם שומרים על משהו שנמא מאחוריי דלת ברזל כבדה!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

אתה מסתער לכיוון הבניין ושורק לטיילו שיצטרף. "בואו לכיוון הבניין"אתה אומר ורץ. אתם מגיעים לבניין ומסתתרים מאחוריי שיח, אין אף אחד מחוץ אליו אבל אתה שומע קולות בוקעים מבפנים! אתה מסתכל דרך החלון ורואה כמה אנשים-רובם לא מעורבים בעלי פרצופים נבזיים משחקים קלפים, ונראה שהם שומרים על משהו שנמא מאחוריי דלת ברזל כבדה!
    "אוקיי זה התוכנית טיילו אתה תנקר במהירות המרבית שלך את העיניים של כל מי שנמצא בבניין בזמן שאני ואיווי נחמוק פנימה בעזרת מתקפות מהירות,אוקיי מוכנים?זוז!!!" אומר ומתילים לבצע.

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אני סאיטרית, איזה עבודה אתה? ואיזה שרת אתה?
    'עכשיו היא בטוח נחטפה, אני בטוח בזה' אתה אומר לעצמך. 'מי היה יכול לעשות כזה דבר? הארי!! כן זה בטוח הוא! אתה חושב ואז פונה לצוות ואומר לכולם שהולכים להציל את יוליה. "דרטיני, את יכולה בערך לנסות ליצור קשר עם יוליה דרך טלפטיה. תבקשי ממנה מידע על מיומה ועל האנשים שמסביבה". ''אני מצטערת, אני ויוליה לא עברנו חיבור'' אומרת דרטיני ומשפילה את ראשה ''כמוכם, גם אנחנו רק התחלנו את המסע והכרנו לא מזמן...'' אומרת דרטיני בצער. ''היי, ראיתי עכשיו כמה אנשים יוצאים לכיוון דרום עם שק בידיים ונראה שהם יצאו מהמעבדה מי אלה היו?'' שואל מדען שבדיוק נכנס לחדר
    עדיין אין לי עבודה, אני בקושי התחלתי, ואני לא יודע איזה שרת איך בודקים? ואיך קוראים לך? אשמח לעזרה

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    "אוקיי זה התוכנית טיילו אתה תנקר במהירות המרבית שלך את העיניים של כל מי שנמצא בבניין בזמן שאני ואיווי נחמוק פנימה בעזרת מתקפות מהירות,אוקיי מוכנים?זוז!!!" אומר ומתילים לבצע.
    "אוקיי זה התוכנית טיילו אתה תנקר במהירות המרבית שלך את העיניים של כל מי שנמצא בבניין בזמן שאני ואיווי נחמוק פנימה בעזרת מתקפות מהירות,אוקיי מוכנים?זוז!!!" אתה אומר. טיילו נכנס ומתחיל לנקר את עיניהם של האנשים המופתעים, אתה ואיווי חומקים פנימה במתקפות מהירות אבל אחד האנשים שחמק מטיילו רואה אתכם ומוציא פוקדור ''אספיאון צא!'' הוא אומר ומוציא

ציטוט פורסם במקור על ידי Captain Happy צפה בהודעה
    עדיין אין לי עבודה, אני בקושי התחלתי, ואני לא יודע איזה שרת איך בודקים? ואיך קוראים לך? אשמח לעזרה
    "שק... יוצאים מהמעבדה... כמה אנשים... כנראה הם שלו שחטפו את יוליה. חברה בואו נלך. לאיזה כיוון הם הלכו?" אתה אומר למדען ו ''דרום'' עונה המדען. אתם רצים לכיוון דרום בשיא המהירות ולפתע שומעים רחש, אתם מסתכלים מבין השיחים ורואים את האנשים שעליהם דיבר המדען! כמה מהם שומרים כל משהו שנראה כקופסא גדולה אבל אתה לא יכול לראות כי היא מכוסה בבד כלשהו-סדין אולי?. בינתיים אתה שומע את שיחת האנשים ''מתי הוא יגיע לאסוף את המטען?'' שואל אחד האנשים ''הוא אמור להגיע בכמה דקות הקרובות, אחרי הכל המטען הזה הוא לא סתם מטען, בדבר הזה יש כח לא ייאמן'' אומר השני ואת המשפט האחרון הוא אומר בגועליות, כאילו נגעל ממה שבקופסא.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    אם אני זוכרת נכון כתוב מעל המפה הקטנה בחלק העליון, ואתה בוחר מקצוע כבר בהתחלה, שאתה בוחר דמות יש לך בצד אפשרויות.
    __________________________________________________ ____________
    "שק... יוצאים מהמעבדה... כמה אנשים... כנראה הם שלו שחטפו את יוליה. חברה בואו נלך. לאיזה כיוון הם הלכו?" אתה אומר למדען ו ''דרום'' עונה המדען. אתם רצים לכיוון דרום בשיא המהירות ולפתע שומעים רחש, אתם מסתכלים מבין השיחים ורואים את האנשים שעליהם דיבר המדען! כמה מהם שומרים כל משהו שנראה כקופסא גדולה אבל אתה לא יכול לראות כי היא מכוסה בבד כלשהו-סדין אולי?. בינתיים אתה שומע את שיחת האנשים ''מתי הוא יגיע לאסוף את המטען?'' שואל אחד האנשים ''הוא אמור להגיע בכמה דקות הקרובות, אחרי הכל המטען הזה הוא לא סתם מטען, בדבר הזה יש כח לא ייאמן'' אומר השני ואת המשפט האחרון הוא אומר בגועליות, כאילו נגעל ממה שבקופסא.
    rouge או משו כזה, קיצר נלחם בשני נשקים. זה דווקא עובד טוב עם האיש זאב כי יש התקפה קריטית גבוהה
    "איך הוא יכול לדבר כך על יוליה, היא בסך הכל ילדה קטנה" אומר בחריקת שיניים ואז אבקש מאלטריה להשתמש על האנשים בשירה, לאחר מכן מסוואדל בירי חוטים ואז מסניבי בעלי תער. לאחר מכן אתקרב לכופסא ואסיר את הסדין ממנו כדי לגלות מה מתחתיו
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Captain Happy צפה בהודעה
    rouge או משו כזה, קיצר נלחם בשני נשקים. זה דווקא עובד טוב עם האיש זאב כי יש התקפה קריטית גבוהה
    "איך הוא יכול לדבר כך על יוליה, היא בסך הכל ילדה קטנה" אומר בחריקת שיניים ואז אבקש מאלטריה להשתמש על האנשים בשירה, לאחר מכן מסוואדל בירי חוטים ואז מסניבי בעלי תער. לאחר מכן אתקרב לכופסא ואסיר את הסדין ממנו כדי לגלות מה מתחתיו
    אני אישית מעדיפה את הhunter
    "איך הוא יכול לדבר כך על יוליה, היא בסך הכל ילדה קטנה" אתה אומר בחריקת שיניים ואז מבקש מאלטריה להשתמש על האנשים בשירה. אלטריה מתחילה לשיר תחילה האנשים נעמדים לעמדת קרב, אך לאט לאט העיניים שלהם נעצמות והם נרדמים! לאחר מכן אתה מבקש מסוואדל להשתמש בירי חוטים ואז מסניבי בעלי תער, סוואדל קושר את האנשים וסנייבי פוגע בהם בעזרת עלי התער שלו! לאחר מכן אתה מתקרב לקופסא ומסיר את הסדין ממנו כדי לגלות מה מתחתיו, אתה רואה שזהו כלוב, אך הוא בנוי מעט שונה מכלובים רגילים- על כל סורג ישנו מן חלק מעוגל, אבל זה לא ממש משנה לך שאתה רואה מי בפנים-זאת יוליה כמובן, היא שוכבת בתחתית הכלוב עם יידים ופה קשורים, היא בהכרה אבל נראת מאוד מבוהלת ועיניה מוצפות הקלה שהיא רואה אותך.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אני אישית מעדיפה את הhunter
    "איך הוא יכול לדבר כך על יוליה, היא בסך הכל ילדה קטנה" אתה אומר בחריקת שיניים ואז מבקש מאלטריה להשתמש על האנשים בשירה. אלטריה מתחילה לשיר תחילה האנשים נעמדים לעמדת קרב, אך לאט לאט העיניים שלהם נעצמות והם נרדמים! לאחר מכן אתה מבקש מסוואדל להשתמש בירי חוטים ואז מסניבי בעלי תער, סוואדל קושר את האנשים וסנייבי פוגע בהם בעזרת עלי התער שלו! לאחר מכן אתה מתקרב לקופסא ומסיר את הסדין ממנו כדי לגלות מה מתחתיו, אתה רואה שזהו כלוב, אך הוא בנוי מעט שונה מכלובים רגילים- על כל סורג ישנו מן חלק מעוגל, אבל זה לא ממש משנה לך שאתה רואה מי בפנים-זאת יוליה כמובן, היא שוכבת בתחתית הכלוב עם יידים ופה קשורים, היא בהכרה אבל נראת מאוד מבוהלת ועיניה מוצפות הקלה שהיא רואה אותך.
    הרבה חושבים כך, זה באמת לא רע. רמה 9!!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    "אוקיי זה התוכנית טיילו אתה תנקר במהירות המרבית שלך את העיניים של כל מי שנמצא בבניין בזמן שאני ואיווי נחמוק פנימה בעזרת מתקפות מהירות,אוקיי מוכנים?זוז!!!" אתה אומר. טיילו נכנס ומתחיל לנקר את עיניהם של האנשים המופתעים, אתה ואיווי חומקים פנימה במתקפות מהירות אבל אחד האנשים שחמק מטיילו רואה אתכם ומוציא פוקדור ''אספיאון צא!'' הוא אומר ומוציא
    "אוקיי איווי ביחד מתקפה מהירה" שנינו משתמשים במתקפה מהירה. "טיילו תעזור עם ניקור" אני צועק לו תוך כדי.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    'איזה יום נפלא היה היום!' אתה חושב שוב לעצמך 'גם יצאתי למסע שלי, הכרתי עוד מעורבת והתחברתי עם הרבה פוקימונים חדשים!אני מקווה שמחר יהיה נפלא כמו היום!', אתה עוצם את עיניך ונרדם במהרה . שאתה קם אתה רואה שסקיי ערה כבר ממזמן ושוכבת במיטה נועצת בך מבטים, שהיא קולטת שהתעוררת היא מסבה מבט ויוצאת במהירות להעיר את כל הפוקימונים, כולם ערים ומחכים לארוחת הבוקר.
    *סורי שלא הייתי, פשוט היו אורחים.

"למה הסתכלת עליי כשישנתי,סקיי?" אשאל את סקיי בנימה הומוריסטית תוך כדי שאתלבש ואתארגן לבוקר.לאחר מכן אצא מין האוהל.
    NYO HO HO BITCH

11. student of Gakuen Alice
    הרבה חושבים כך, זה באמת לא רע. רמה 9!!

רמה 16, וחיית המחמד שלי (נמר) רק הולכת ומתחזקת(:
    ________________________________________--
    "הכל בסדר יוליה, אני כאן כדי להציל אותך." אתה אומר ליוליה בשלווה ואז מחפש את המנעול, אך אתה לא מוצא אחד כזה! אתה נוגע בסורגים כדי לנסות להגיע ליוליה, אך רק בשנייה שאתה נוגע בסורג אתה חוטף זרם חשמלי ביד!

"אוקיי איווי ביחד מתקפה מהירה" שנינו משתמשים במתקפה מהירה. "טיילו תעזור עם ניקור" אני צועק לו תוך כדי.
    "אוקיי איווי ביחד מתקפה מהירה" שניכם משתמשים במתקפה מהירה על אספיאון שנפגע "טיילו תעזור עם ניקור" אץה צועק לו תוך כדי אך אספיאון לומד לקח ומתחמק! הוא יוצא עליכם בבלבול!

ציטוט פורסם במקור על ידי deadpool צפה בהודעה
    *סורי שלא הייתי, פשוט היו אורחים.

"למה הסתכלת עליי כשישנתי,סקיי?" אשאל את סקיי בנימה הומוריסטית תוך כדי שאתלבש ואתארגן לבוקר.לאחר מכן אצא מין האוהל.
    "למה הסתכלת עליי כשישנתי,סקיי?" אתה שואל את סקיי בנימה הומוריסטית והיא לא משיבה, תוך כדי שאתה מתלבש ומתארגן לבוקר.לאחר מכן אתה יוצא מין האוהל ומתארגן לארוחת בוקר, אתה קורא לכולם לאכול אך מישהו חסר.....סקיי!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    רמה 16, וחיית המחמד שלי (נמר) רק הולכת ומתחזקת(:
    ________________________________________--
    "הכל בסדר יוליה, אני כאן כדי להציל אותך." אתה אומר ליוליה בשלווה ואז מחפש את המנעול, אך אתה לא מוצא אחד כזה! אתה נוגע בסורגים כדי לנסות להגיע ליוליה, אך רק בשנייה שאתה נוגע בסורג אתה חוטף זרם חשמלי ביד!
    איך משיגים חיית מחמד??? ומה הכינוי שלך?

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    "למה הסתכלת עליי כשישנתי,סקיי?" אתה שואל את סקיי בנימה הומוריסטית והיא לא משיבה, תוך כדי שאתה מתלבש ומתארגן לבוקר.לאחר מכן אתה יוצא מין האוהל ומתארגן לארוחת בוקר, אתה קורא לכולם לאכול אך מישהו חסר.....סקיי!
    "איפה סקיי?" אשאל בבהלה את חבריי הפוקימונים 'שיט!' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אשאל את דרטיני ו-ווינגל:"היא אמרה משהו לפני שעזבה?"
    NYO HO HO BITCH

14. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי deadpool צפה בהודעה
    "איפה סקיי?" אשאל בבהלה את חבריי הפוקימונים 'שיט!' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אשאל את דרטיני ו-ווינגל:"היא אמרה משהו לפני שעזבה?"
    "איפה סקיי?" אתה שואל בבהלה את חבריי הפוקימונים 'שיט!' אתה חושב לעצמך ולאחר מכן אתה שואל את דרטיני ו-ווינגל:"היא אמרה משהו לפני שעזבה?". ''לא'' אומרים דרטיני וווינגל בפחד, אתם מתחילים לחפש אחרי סקיי שלפתע ווינגל חוזר-עם אחת הנעליים של סקיי בפיו.

איך משיגים חיית מחמד??? ומה הכינוי שלך?

לא יודעת כי לצייד יש דרך אחרת, לציידים זה יותר קל
    "איי, זה כואב" אתה אומר ומשפשף את היד שלך במכנס כדי להרגיע את הכאב. לאחר מכן אתה מבקש מיוליה לזוז הצידה ומאלטריה להתשתמש בנשימת דרקון במקום כלשהו בכלוב. יוליה זזה מעט לצד השני של הכלוב, דבר שמעט קשה לה בגלל החבל. אלטריה משתמש בנשימת דרקון וכמה מהסורגים מתעקמים!. אתה כבר מתחיל לחייך אך נראה שפגעתם במערכת החשמלית של הכלוב והוא מתחיל לגר חשמל כלפי פנים אשר פוגע ביוליה!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. NYO HO HO
    "איפה סקיי?" אתה שואל בבהלה את חבריי הפוקימונים 'שיט!' אתה חושב לעצמך ולאחר מכן אתה שואל את דרטיני ו-ווינגל:"היא אמרה משהו לפני שעזבה?". ''לא'' אומרים דרטיני וווינגל בפחד, אתם מתחילים לחפש אחרי סקיי שלפתע ווינגל חוזר-עם אחת הנעליים של סקיי בפיו.
    "איפה מצאת את הנעל ווינגל?" אשאל את ווינגל 'אם אני אדע מאיפה נמצאה הנעל, אולי אני אדע לאן היא הלכה..' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •