Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי- אתה אומר לסנו להשתמש בפזילה ובעזרתה חלק מן הציפורים התעופפו לעברו במהירות די גבוהה אך לאחר מכן הוא משתמש באבקת שלג שגורמת לכל הציפורים לצנוח על הקרקע כששכבה די גדולה של שלג עליהם, כמה שניות לאחר שהוא עושה את זה ולפני שאתה מספיק להוציא את הפוקידע עננים אפורים רבים מכסים את השמיים במהירות וקול רעם נשמע, גשם חזק מתחיל לרדת וברקים נראים בשמיים. כל הפוקימונים בורחים אל מקום מחבואם ואתה רואה את לוסי מחזירה את פיצ'ו לפוקדור שלך ומסמנת לך לרוץ איתה אל העיר וירידיאן כשהיא עוטה עליה את הכובע מהג'קט שלה.
    "מצטער סנו" אגיד ואכניס אותו לפוקדור "חכי לי!" אקרה ללוסי 'מה קורה פה!?' אחשוב וארוץ למקום מבטחים

כמו תמיד. עמיטריד.

2. משתמש מתקדם
    שם משתמש: Togfi
    שם במשחק: בדוי
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ http://sprites.pokecheck.org/i/393.gif
    שותף: תוכלו לבחור שותף או 2 שותפים למשחק. בהמשך
    רקע: הוא מסתורי עם לב זהב שלא נופל בפח
    אופי: הוא מסתורי עם לב זהב שלא נופל בפח
    מראה\תיאור: מי שבא לך
    הערות\הארות: שיהיה כיף

3. משתמש מתקדם
    אורן רוצה ליהיות שותף שלי במסע?

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ez-style צפה בהודעה
    חן- bofor nick אני חושב שאין מקום יותר במ"ת

אוסטין- אתה וריאולו הולכים בקור ובגשם וסורקים את האזור כשטיפות הגשם יורדות עליכם בזעף, לאחר כמה דקות של הליכה מבלי לדעת לאן אתם מגיעים אל משהו שנראה כמו מערה, ריאולו רואה אותה ורץ לכיוונה מתיישב בפנים כשהוא עייף וניכר עליו שקר לו מאוד. אתה מתקדם לעברה ונעצר בכניסה מתוך בטן המערה אתה רואה אור מוזר של להבה.
    "ריאולו בוא" אני תופס אותו בידיים ומחבק אותו על מנת לחמם אותו (ולא בקטע אחר!!!) "מה זאת הלהבה הזאת?" אני מביט בא בפליאה ומתחיל ללכת לאט לכיוונה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    מצטער TOGFI אבל אין כבר מקום במ"ת

אנדי- אתה מכניס את סנו לפוקדור בחוסר אונים ורץ עם לוסי אל עבר העיר וירידיאן כשגשם חזק נוטף עליכם אתם רצים אל מרכז הפוקימונים, הדלת נפתחת בצורה אוטומטית ומשב רוח חמים ונעים חולף פניכם, "שלום! אני האחות ג'וי" מקבלת אותכם בברכה אשה צעירה בעלת שיער ורוד אסוף בשני לולאות כשסינר אחות עליה, "במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך, "סליחה, רק רצינו להכנס למקום בו נוכל להסתתר מהגשם" לוסי פונה אליה בהתנצלות וסוחטת מחולצתה מים. "אממ כן אני מבינה." היא מוסיפה בחיוך. "אני לא בטוחה אם הגשם הולך להיפסק הלילה, אז קחו מפתחות לחדר שבו תוכלו לישון הלילה, כמובן בלי תשלום." היא אומרת ונותנת לכם מפתחות כסופים שעליהם כתוב חדר 352.

אוסטין- אתה מחבק את ריאולו בצורה די מחשידה xd ומתפלא מהוא האור הזה שאתה רואה בבטן המערה, אתה הולך באיטיות אל תוך המערה ולאחר כמה צעדים אתה מבחין בלהקה די גדולה של צ'ארמנדרים קטנים שהלהבה שבזנבם מאירה את המערה בחוזקה ולפתע כולם מפנים את הדרך ופוקימון מתקדם לעברך אתה רואה פוקימון אדום במקצת שהוא גם בעל זנב ואש בוערת בה, הוא צועק על הצ'ארמדרים הקטנים ומשוחח איתם לכמה שניות ולאחר מכן כולם מפנים את מבטם אליך ואל ריאולו במבט די מאיים כשהלבה בזנבותם גודלת קצת.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

6. עמיטריד.
    אנדי- אתה מכניס את סנו לפוקדור בחוסר אונים ורץ עם לוסי אל עבר העיר וירידיאן כשגשם חזק נוטף עליכם אתם רצים אל מרכז הפוקימונים, הדלת נפתחת בצורה אוטומטית ומשב רוח חמים ונעים חולף פניכם, "שלום! אני האחות ג'וי" מקבלת אותכם בברכה אשה צעירה בעלת שיער ורוד אסוף בשני לולאות כשסינר אחות עליה, "במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת בחיוך, "סליחה, רק רצינו להכנס למקום בו נוכל להסתתר מהגשם" לוסי פונה אליה בהתנצלות וסוחטת מחולצתה מים. "אממ כן אני מבינה." היא מוסיפה בחיוך. "אני לא בטוחה אם הגשם הולך להיפסק הלילה, אז קחו מפתחות לחדר שבו תוכלו לישון הלילה, כמובן בלי תשלום." היא אומרת ונותנת לכם מפתחות כסופים שעליהם כתוב חדר 352.

"אה.." אגיד נבוך "אנחנו נישן באותו חדר לוסי?" אשאל מובך ואם אצטרך אבקש מהאחות לתפל בספיל

כמו תמיד. עמיטריד.

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    לוקאס- אתה רץ ובלדום מעופף במהירות אחריך אתם מגיעים אל העיר וירידאן לאחר כמה דקות ובמהירות נכנסים אל מרכז הפוקימונים שהיה מולכם, אתם נכנסים מלאים במים ודי מרטיבים ומלכלכים בבוץ את הרצפה. "שלום! אני האחות ג'וי" מברכת אותך בשלום בחורה צעירה בעלת שיער ורוד שאסוף בלולאות ולידה יש פוקימון כשביצה מוזרה בתוך כיס מוזר xd בבטנו.
    אני שואל אותה:"את מוכנה בבקשה לרפא לי את בלדום? ואת יודעת במקרה איפה אני יכול למצוא מחסה מהסופה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אנדי- "או! אני כל כך מצטערת" האחות ג'וי אומרת גם די נבוכה לאחר שהיא שומעת את השאלה ששאלת את לוסי. "הנה קח." היא אומרת ומביאה לך מפתח כסוף נוסף שעליו רשום 351. "טוב אז לילה טוב ונתראה." לוסי אומרת לך בחיוך ומתחילה לדלג לכיוון המדרגות אל חדרה. הפוקדור שלך נפתח וסנו יוצא משם בעננה אדומה הוא מתחיל להשתולל משמחה ועולה לך על הראש בחיוך וכמה צחקוקים

לוקאס- "כמובן שאטפל בפוקימון שלך." היא אומרת בחיוך, "בשביל זה אני כאן" היא מוסיפה ואתה מכניס את בלדום לפוקדור ונותן לה אותו. "אני אחזיר לך אותו בבוקר הזה בריא ושלם. לבינתיים תוכל להתאכסן כאן למשך הלילה." היא אומרת ונותנת לך מפתח כסוף שעליו כתוב 535. "המזג אוויר הזה לא הולך להיגמר אז תפנה ימינה ותעלה במדרגות ושם תחפש את חדר 535, תנוח שם להלילה." היא אומרת בחינניות xd והפוקימון לידה לוקח את הפוקדור ונכנס לאיזה חדר, אחריו נכנסת האחות ג'וי

הנה משפט משלי...

9. עמיטריד.
    אנדי- "או! אני כל כך מצטערת" האחות ג'וי אומרת גם די נבוכה לאחר שהיא שומעת את השאלה ששאלת את לוסי. "הנה קח." היא אומרת ומביאה לך מפתח כסוף נוסף שעליו רשום 351. "טוב אז לילה טוב ונתראה." לוסי אומרת לך בחיוך ומתחילה לדלג לכיוון המדרגות אל חדרה. הפוקדור שלך נפתח וסנו יוצא משם בעננה אדומה הוא מתחיל להשתולל משמחה ועולה לך על הראש בחיוך וכמה צחקוקים

"מישהו שמח לשם שינוי" אגיד ואשחק מאט עם ספיל "קדימה זמן לישון" אגיד ואלך לחדר. אסדר את כל הדברים שלי ואנסה להירדם

כמו תמיד. עמיטריד.

10. משתמש מנוסה
    חן- bofor nick אני חושב שאין מקום יותר במ"ת

אוסטין- אתה וריאולו הולכים בקור ובגשם וסורקים את האזור כשטיפות הגשם יורדות עליכם בזעף, לאחר כמה דקות של הליכה מבלי לדעת לאן אתם מגיעים אל משהו שנראה כמו מערה, ריאולו רואה אותה ורץ לכיוונה מתיישב בפנים כשהוא עייף וניכר עליו שקר לו מאוד. אתה מתקדם לעברה ונעצר בכניסה מתוך בטן המערה אתה רואה אור מוזר של להבה.

אנדי- אתה אומר לסנו להשתמש בפזילה ובעזרתה חלק מן הציפורים התעופפו לעברו במהירות די גבוהה אך לאחר מכן הוא משתמש באבקת שלג שגורמת לכל הציפורים לצנוח על הקרקע כששכבה די גדולה של שלג עליהם, כמה שניות לאחר שהוא עושה את זה ולפני שאתה מספיק להוציא את הפוקידע עננים אפורים רבים מכסים את השמיים במהירות וקול רעם נשמע, גשם חזק מתחיל לרדת וברקים נראים בשמיים. כל הפוקימונים בורחים אל מקום מחבואם ואתה רואה את לוסי מחזירה את פיצ'ו לפוקדור שלך ומסמנת לך לרוץ איתה אל העיר וירידיאן כשהיא עוטה עליה את הכובע מהג'קט שלה.

ריצ'י- אתה עולה לחדרך נכנס ורואה חדר מרוהט ויפה מיטת קומותיים אחת שידה לידה שעליה יש כוס שוקו שדי התקרר, שטיח על רצפת החדר ומנורה אשר מאירה אור לבן ובוהק, טיפות הגשם ממלאות את החדר במים כאשר הם נכנסות כשהחלון פתוח לרווחה ורוח פרצים והגשם נכנסים פנימה, תחושת עייפות וקור תוקפת אותך.

לוקאס- אתה רץ ובלדום מעופף במהירות אחריך אתם מגיעים אל העיר וירידאן לאחר כמה דקות ובמהירות נכנסים אל מרכז הפוקימונים שהיה מולכם, אתם נכנסים מלאים במים ודי מרטיבים ומלכלכים בבוץ את הרצפה. "שלום! אני האחות ג'וי" מברכת אותך בשלום בחורה צעירה בעלת שיער ורוד שאסוף בלולאות ולידה יש פוקימון כשביצה מוזרה בתוך כיס מוזר xd בבטנו.
    אני רץ וסוגר את החלון, בזמן שאני חושב כמה כיף יהיה להתכרבל במיטה בשמיכת פוך חמה, עם כוס שוקו חם. אני מדליק את גוף החימום (אם יש) על 30 מעלות ויורד לקפיטריה לראות אם יש מיקרוגל שאני אוכל לחמם בעזרתו את השוקו, ואם יש אני מחמם אותו. אחרי זה אני הולך למרפאה לראות עוד כמה זמן סינדקוויל וספירו ירפאו. אני הולך לחדר שלי ומכוון שעון מעורר לעשר דקות לפני השעה שהם ירפאו. אחרי זה אני מנסה להירדם.
    --------------------------------------------------------------------------------
    נ"ב: סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, אני בחו"ל ולא בכל מקום יש אינטרנט.
    ה fc שלי:

פלטינום:4641-7736-1273
    יהלום:2881-1656-5648
    פנינה:4985-1092-2693

11. משתמש מנוסה
    אוסטין- אתה מחבק את ריאולו בצורה די מחשידה xd ומתפלא מהוא האור הזה שאתה רואה בבטן המערה, אתה הולך באיטיות אל תוך המערה ולאחר כמה צעדים אתה מבחין בלהקה די גדולה של צ'ארמנדרים קטנים שהלהבה שבזנבם מאירה את המערה בחוזקה ולפתע כולם מפנים את הדרך ופוקימון מתקדם לעברך אתה רואה פוקימון אדום במקצת שהוא גם בעל זנב ואש בוערת בה, הוא צועק על הצ'ארמדרים הקטנים ומשוחח איתם לכמה שניות ולאחר מכן כולם מפנים את מבטם אליך ואל ריאולו במבט די מאיים כשהלבה בזנבותם גודלת קצת.
    היית חייב xd?
    --------------
    "אוי לא...ריאולו בוא." אני אומר ולוקח אותו על הידיים לכיוון הכניסה.

12. משתמש מנוסה
    משעמם לכם במשחק? לי לא משעמם אבל לפי התגובות רואים קצת שעמום אתם בסדר אם איך שאני כותב לכם?

אנדי- יש לך סנוראנט* אתה הולך אל חדרך ומסדר אותו קצת נכנס אל המיטה ומניח את ראשך על הכרית וכשאתה שם את ראשך אתה מרגיש משהו חזק כמו אבן שמכאיב לך. סנוראנט עולה על מיטתך ומרים את הכרית ואז אתה מבחין בפוקדור שהונח לו מתחת לכרית הזו.

ריצ'י- אתה סוגר את החלון ויורד חזרה למטה אל האחות ג'וי, "כן קרה משהו?" היא שואלת אותך ואתה עונה לה שאתה מעונין לדעת מתי הפוקימונים שלך יתרפאו ותוכל לקחת אותם חזרה. "אין לזה זמן משוער אני חושבת, כי יש עוד פניות מצד מאמנים נוספים." היא מוסיפה ומנגבת את ידיה הרטובות על הסינר שלה. "אבל אני מניחה שעד הבוקר הם יהיו חזקים ורעננים!" היא מודיעה לך בחיוך.

אוסטין- חחח כן זה חזק ממני .. אתה תופס את ידו של ריאולו ומסתובב אל הכניסה, וקול רעם חזק מבהיל אתכם ובפתאומיות כניסת המערה נהרסת ונסתמת ע"י אבנים שהדרדרו. להקת הצ'ארמנדרים מתחילים לקחת צעדים אליכם כשהמנהיג מוביל אותם במבט מאיים כשאין לך לאן לסגת. האור של זנבותם מאיר בחוזקה ואתה מצליח לראות משהו מצויר על הקיר שמימינך בעזרת האור שלהם.

הנה משפט משלי...

13. משתמש מנוסה
    אוסטין- חחח כן זה חזק ממני .. אתה תופס את ידו של ריאולו ומסתובב אל הכניסה, וקול רעם חזק מבהיל אתכם ובפתאומיות כניסת המערה נהרסת ונסתמת ע"י אבנים שהדרדרו. להקת הצ'ארמנדרים מתחילים לקחת צעדים אליכם כשהמנהיג מוביל אותם במבט מאיים כשאין לך לאן לסגת. האור של זנבותם מאיר בחוזקה ואתה מצליח לראות משהו מצויר על הקיר שמימינך בעזרת האור שלהם.
    אני לוקח את ריאולו,מתעלם מהצ'רמנדרים ומתקדם לכיוון הציור. "מה זה?" אני שואל את עצמי.

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור

לוקאס- "כמובן שאטפל בפוקימון שלך." היא אומרת בחיוך, "בשביל זה אני כאן" היא מוסיפה ואתה מכניס את בלדום לפוקדור ונותן לה אותו. "אני אחזיר לך אותו בבוקר הזה בריא ושלם. לבינתיים תוכל להתאכסן כאן למשך הלילה." היא אומרת ונותנת לך מפתח כסוף שעליו כתוב 535. "המזג אוויר הזה לא הולך להיגמר אז תפנה ימינה ותעלה במדרגות ושם תחפש את חדר 535, תנוח שם להלילה." היא אומרת בחינניות xd והפוקימון לידה לוקח את הפוקדור ונכנס לאיזה חדר, אחריו נכנסת האחות ג'וי
    אני מודה לה על שהיא מטפלת בבלדום, פונה ימינה, עולה במדרגות ומחפש את חדר 535. אם אני מוצא אותו, אני נכנס אליו והולך לנוח למשך הלילה
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אוסטין- אתה מתעלם מהם ומרים את ריאולו והולך לראות מה בעצם יש על הקיר אתה שם לב שבעצם זהו כתב מוזר ומשונה כלשהוא וכשאתה עושה זאת הם מרגישים כאילו את בז להם והם משחררים לעברך גחלת מכל כיוון, אתה מרים את ידך אל הכתב ולפתע הכתב מתחיל לזהור בצבע לבן הילה לבנה מופיעה סביבך הבזק אור חזק מעיף את כל הצ'ארמנדרים והמנהיג שלהם *נו כבר תשתמש בפוקידע! והם ניטחים בקיר האבן מאחוריהם. "הו הו הו" אתה שומע צחקוק מוזר מבטן המערה ואיש זקן וקירח בעל דקן לבן וארוך ומקל הליכה מעץ בידו מגיח בצעדים איטיים מתוך המערה. "סוף כל סוף, הגיע זמנכם" הוא אומר ונעצר למולך.

לוקאס- אתה מודה לה ועולה לישון בחדרך, אתה נכנס למיטה ויושן. קרן אור המביעה על יום חדש האירה את חדרך ונזכרת בבלדום שבידיי האחות ג'וי. אתה יורד במדרגות והאחות ג'וי מברכת אותך בבוקר טוב. "הנה לך!" היא אומרת ומביאה לך מגש שבמרכזו מונח הפוקדור של בלדום. "הנה הוא, די כאב לו הראש אבל עכשיו הוא בריא ושלם!" היא אומרת לך בחיוך וניגשת אל אחד החדרים ונכנסת אליו.

הנה משפט משלי...

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •