Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 104
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    מאקאטו

*נחמד שאתה כותב תגובות מושקעות, אבל רק להסתכל על התגובות שלי לאחרים היה גורם לך להבין מי הדיג'ימון החלש.
    "הדיג'ימון החלש הוא... ממש חלש. למעשה, אני די בטוח שהוא לא יותר חזק מתינוק אנושי" מתאר לך צ'יבימון, "ובהנחה הוא באמת נלחם יחד עם הדיג'ימון החזק, הוא רק יחליש אותו". "אם ככה, יש לנו סיכוי גדול לנצח, בוא נלך" אתה אומר לצ'יבימון ומתקרב אל עבר ענן הערפל. ברגע שאתה נכנס לשם אתה חייב לעצום את עיניך מסיבה מוזרה. וכשנכנסת לחלק הפנימי של הערפל, נמלאת שוק, פחד ולבסוף שמחה, הכול בשנייה אחת. מה שראית שם היה פוגמון, מנסה להתעלל בדיג'ימון אחר, בצבעי סגול לבן עם אוזניים ארוכות. "קולומון, אין מידע נוסף" אמר הדיג'יכלי שלך. "פוגמון, דיג'ימון אוג, סוג וירוס, רמת מבוגר. התקפו המיוחדת היא הוריקן מרושע." ממבט כללי, נראה היה שפוגמון מתעלל בקולומון.

בר
    "קולו קולו?" קולומון נראה מופתע "קולומון לא נלחם, קולו". אימפמון קיבל מקלף החפץ שלו חבילה של שוריקנים, אך יחד עם הגוף החדש, הגיע גם מוח חדש. "לילה של אש!" הוא צועק, להבות קטנות יוצאות מכל אצבעותיו הישר לאוויר. לאחר מכן הוא זרק את השוריקנים דרך הלהבות ויצר שוריקנים עולים באש. מתוך ה20 שאימפמון זרק, 13 פגעו בינממון המהיר. "תגמור אותו, אימפמון" אתה מעודד את אימפמון באופטימיות. "אני אגמור את זה עכשיו" אימפמון אמר והתחיל להכין את המתקפה הסופית שלו. "עם הכוח של הטיימר שלי!" הוא צעק בקול ושני מעגלי אש הופיעו על האדמה. "זימון: אש" הוא צרח בקול גדול וכדור אש גדול, שגדל אפילו יותר בעזרת אור שיצא מהדיג'יכלי שלך, פגע בימנמון, והפך אותו לנתונים. אימפמון טען כמה שיותר נתונים שהוא היה יכול ואז אתה העברת קלף ריק, שאסף את כל הנתונים אליו והפך לקלף "ינממון- קרן רעם!". "מצד אחד, ההורים שלך מגיעים כל רגע, ומצד שני, אנו יכולים לקחת אוכל ובכל זאת לברוח בזמן. מה אתה תרצה לעשות?". נראה שאימפמון התבגר מאוד בזמן הקרב, וגם רכש נאמנות אליך.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלום לכם צפה בהודעה
    יומה
    "שלום, יומה" אומר מורומון, שכרגע נולד, "מה זה ט-יי-מר?" הוא שואל אותך בתמימות. "טיימר הוא בנאדם בעל מכשיר כזה" אתה מצביע על הדיג'יכלי שלך "שיש לו שותף דיג'ימון, כמוך, והוא מחזק אותו ומגדל אותו". "ואתה הטיימר שלי?" הוא שואל "או הבורא שלי?". "אני הטיימר שלך, זה בטוח, אבל אני לא בטוח שאני יודע מי ברא אותך, אני רק יודע שציירתי אותך ואת הפרטים שלך, ואז הדיג'יכלי איכשהו החייה אותך" אמרת לו את האמת, בגלל השנאה שלך לשקרים. "אבל אתה יצרת אותי, נכון?", "כן", "אז למה לי לא לאהוב אותך? ט-יי-מר?" הוא אומר בתמימות אופיינית.
    "אני לא יודע.." אענה לו, "אבל אני יודע שאני אוהב אותך." אוסיף בחיוך שיסתיר את הכאב שיש לי. "ובזמן שכולם נטשו אותי, אתה נשארת לי כאח וכחבר הטוב ביותר שלי!" אומר ואוריד אותו, "אתה ממש חמוד, מורמון!" אגיד לו, 'מורמון.. הוא עוד יהפוך לבילומון!' אחשוב ואעלה חיוך, "טוב מורומון, אנחנו חייבים ללכת חזרה הבית." אגיד לו וארים אותו שנית, "בכל זאת לא בכל יום בני אדם רואים דיג'ימון מסתובב לו ברחוב" אומר ואחביא אותו מתחת לחולצתי ואלך איתו הביתה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש מנוסה
    בר
    "קולו קולו?" קולומון נראה מופתע "קולומון לא נלחם, קולו". אימפמון קיבל מקלף החפץ שלו חבילה של שוריקנים, אך יחד עם הגוף החדש, הגיע גם מוח חדש. "לילה של אש!" הוא צועק, להבות קטנות יוצאות מכל אצבעותיו הישר לאוויר. לאחר מכן הוא זרק את השוריקנים דרך הלהבות ויצר שוריקנים עולים באש. מתוך ה20 שאימפמון זרק, 13 פגעו בינממון המהיר. "תגמור אותו, אימפמון" אתה מעודד את אימפמון באופטימיות. "אני אגמור את זה עכשיו" אימפמון אמר והתחיל להכין את המתקפה הסופית שלו. "עם הכוח של הטיימר שלי!" הוא צעק בקול ושני מעגלי אש הופיעו על האדמה. "זימון: אש" הוא צרח בקול גדול וכדור אש גדול, שגדל אפילו יותר בעזרת אור שיצא מהדיג'יכלי שלך, פגע בימנמון, והפך אותו לנתונים. אימפמון טען כמה שיותר נתונים שהוא היה יכול ואז אתה העברת קלף ריק, שאסף את כל הנתונים אליו והפך לקלף "ינממון- קרן רעם!". "מצד אחד, ההורים שלך מגיעים כל רגע, ומצד שני, אנו יכולים לקחת אוכל ובכל זאת לברוח בזמן. מה אתה תרצה לעשות?". נראה שאימפמון התבגר מאוד בזמן הקרב, וגם רכש נאמנות אליך.
    "כל הכבוד חבר, ניצחנו, ההורים שלי אמרוים להגיע כל רגע, מה לעשות?" אגיד בלחץ
    'מצד אחד אפשר לקחת אוכל ולברוח שזאת הייתה מטרת הביקור פה, אבל אני לא ממש רוצה לפגוש אותם' אחשוב לעצמי.
    "קדימה אימפמון בוא נקח אוכל ונעוף מפה" אגיד לו ואתחיל לקחת אוכל ואז לצאת מהבית

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    בר
    התגובה שלך חסר תועלת. בתגובה שלי ציינתי שאימפמון טוען את ינממון ואתה לוקח קלף של ינממון.

יומה
    מורומון לא אוהב להיות תקוע בתוך החולצה שלך ולכן הוא כל הזמין מציץ מלמטה או מלמעלה. אתה מבין שילד שברגע אחד שמן וברגע שני בעל חזה גדול כתוצאה מהתזוזה של מורומון למעלה ולמטה, עם עיניים שמציצות מדי פעם, מושך יותר תשומת לב מאשר ילד שכביכול הולך עם צעצוע ביד, ולכן אתה מוציא את מורומון מהחולצה, מסביר לו את המצב ומחזיק אותו, כשלפתע, הוא נדרך. "יש שני דיג'ימונים ממש בעוד כמה מאות מטרים, אחד חזק, והשני מאוד חלש, אולי עם עוצמה של תינוק... אנושי, כך קוראים לכם, נכון?". "כן, כך קוראים לנו" אתה עונה לו ומעכל את החדשות. "איפה הם?!". "בכיוון הזה" הוא מצביע לימינך. בהתחלה אתה לא שם לב לשום דבר, עד שאתה רואה ערפל מציץ מעל העצים הגבוהים.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    יומה
    מורומון לא אוהב להיות תקוע בתוך החולצה שלך ולכן הוא כל הזמין מציץ מלמטה או מלמעלה. אתה מבין שילד שברגע אחד שמן וברגע שני בעל חזה גדול כתוצאה מהתזוזה של מורומון למעלה ולמטה, עם עיניים שמציצות מדי פעם, מושך יותר תשומת לב מאשר ילד שכביכול הולך עם צעצוע ביד, ולכן אתה מוציא את מורומון מהחולצה, מסביר לו את המצב ומחזיק אותו, כשלפתע, הוא נדרך. "יש שני דיג'ימונים ממש בעוד כמה מאות מטרים, אחד חזק, והשני מאוד חלש, אולי עם עוצמה של תינוק... אנושי, כך קוראים לכם, נכון?". "כן, כך קוראים לנו" אתה עונה לו ומעכל את החדשות. "איפה הם?!". "בכיוון הזה" הוא מצביע לימינך. בהתחלה אתה לא שם לב לשום דבר, עד שאתה רואה ערפל מציץ מעל העצים הגבוהים.
    "עוד דיג'ימונים?" אשאל בתדהמה, "זה אומר שישנן עוד מפלצות דיגיטליות באזור כאן" אוסיף, "בכיוון הזה אמרת מורמון?" אומר ואסתובב אל הכיוון שהוא אמר לי, "מה זה אמור להיות?.. ערפל?" אשאל ואקח את מורומון בידיי, "קדימה בוא נלך לראות מה הולך שם מורומון!" אומר, אשים אותו על ראשי ואתחיל לרוץ איתו אל האזור ההוא.

הנה משפט משלי...

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאקאטו

*נחמד שאתה כותב תגובות מושקעות, אבל רק להסתכל על התגובות שלי לאחרים היה גורם לך להבין מי הדיג'ימון החלש.
    "הדיג'ימון החלש הוא... ממש חלש. למעשה, אני די בטוח שהוא לא יותר חזק מתינוק אנושי" מתאר לך צ'יבימון, "ובהנחה הוא באמת נלחם יחד עם הדיג'ימון החזק, הוא רק יחליש אותו". "אם ככה, יש לנו סיכוי גדול לנצח, בוא נלך" אתה אומר לצ'יבימון ומתקרב אל עבר ענן הערפל. ברגע שאתה נכנס לשם אתה חייב לעצום את עיניך מסיבה מוזרה. וכשנכנסת לחלק הפנימי של הערפל, נמלאת שוק, פחד ולבסוף שמחה, הכול בשנייה אחת. מה שראית שם היה פוגמון, מנסה להתעלל בדיג'ימון אחר, בצבעי סגול לבן עם אוזניים ארוכות. "קולומון, אין מידע נוסף" אמר הדיג'יכלי שלך. "פוגמון, דיג'ימון אוג, סוג וירוס, רמת מבוגר. התקפו המיוחדת היא הוריקן מרושע." ממבט כללי, נראה היה שפוגמון מתעלל בקולומון.
    *היה נחמד אם היית מוסיף תמונות\רושם את השם שלהם באנגלית,אין לי מושג מי זה פוגמון וקולומון s:
    אני מסתכל על קולומון ואז על פוגמון,'צ'מפיון...דיג'ימון שהוא ממש מחוץ לליגה שלי ושל צ'יבימון,אבל אני לא יכול לתת לו לפגוע בקולומון' אני אסתכל על צ'יבימון ואומר לו:"תנסה להציק לפוגמון בזמן שאני אקח את פוגמון הרחק ממנו,תנסה שלא להיפגע,בסדר?".

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    בר
    אתה ואימפמון בורחים דרך החלון, יחד עם האוכל. באמצע הדרך אתה מסתכל אחורה ורואה את ההורים המאמצים שלך נכנסים בדלת, ומופתעים לגלות שברחת, אפילו עם מערכת האבטחה החדשה שלהם. נראה שהם מתקרבים לעבר החלון השבור, במטרה למצוא אותך.

יומה
    אתה ומורומון רצים לעבר הערפל הגבוה. כאשר אתם נכנסים לתוך הערפל עצו, אתה לא מצליח לפתוח את העיניים, אבל כאשר אתם מגיעים לאזור הפנימי של הערפל אתה רואה דיג'ימון קטן, בצבעי לבן וסגול, עם אוזניים גדולות וסמל מוזר על המצח. "קולומון, אין מידע נוסף" מנתח הדיג'יכלי שלך. הדיג'ימון האחר נראה כמו סדין מעופף, והוא מנסה להתעלל בקולומון. "באקמון, דיג'ימון רוח רפאים, סוג וירוס, רמת מבוגר. התקפתו המיוחדת היא טפרי הגיהינום."

Spoiler ספוילר

מאקאטו
    *לא ראית טיימרס? יש תמונה של קולומון למעלה. ופוגמון נמצא ברקע שלך ויש גם תמונה שלו בהתחלה שלך, ולכן אתה צריך להכיר אותו
    "בסדר" צ'יבימון מסכים איתך. "מתקפת קפיצה" הוא צועק ומתחיל לקפוץ. בהתחלה הוא קופץ על פוגמון, ואז לכל מקום אחר רחוק ממך. באותו זמן אתה קפצת לכיוון קולומון ותפסת אותו.

*איוונט ראשון יעודכן בעוד כמה דקות*

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון
    אוגרמון מסתובב אליך ומתכונן לתקוף אותך ואת פורומון, אך נראה שהקלף עבד, והוא התחמק מהמתקפה עם שריטה קלה בכנף שלו, שבכלל לא כאבה לא, גם כתוצאה מהקלף. "בריזת פורורו!" פורומון צעק והעיף חול על אוגרמון, נראה שזה כמעט ולא פגע בו, אלא רק עיוור אותו לזמן מסוים. "העברת קלף! הגברת התקפה, חיבור נ'!" אתה שומע מהצד, ורואה שקארד משתמש בקלף שהחלפת איתו. "פרחי סבון!" פיוקומון צעק וירה מאות ואלי אלפי בועות בצורות פרחים על אוגרמון, ונראה שהסב לו יחסית הרבה נזק, אבל לא מספיק. "מחבט עצם!" אוגרמון צעק והשתמש במחבט שלו כדי לגרום לפיוקומון ולפורומון להיות ביחד באותה חזית. "אגרוף השליט!" אוגרמון צעק והתחיל לטעון אנרגיה אפלה בתוך האגרוף שלו. "קולו קולו!" שמעת את הדיג'ימון הקטן בצד צועק, ואז יחידת האפס שעל ראשו התחילו לשמעת שני קולות. "פורומון, התפתחות! הוקמון!" "פיוקומון, התפתחות! פיומון!". מולך עכשיו ראית שני דיג'ימוני ציפור נהדרים. "הוקמון, דיג'ימון ציפור, סוג חופשי, רמת ילד. התקפתו המיוחדת היא חיתוך נוצה" צווח הדיג'יכלי שלך, והדיג'יכלי של קארד צווח "פיומון, דיג'ימון אפרוח, סוג חיסון, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא אש קסומה"

Spoiler ספוילר

"הוקומון אתה עברתה התפתחות!" אני אומר בפלאיה רבה, "עכשיו אנחנו יכולים לנצח את אוגרמון אני בטוח בזה!" אומר בנחישות ואז אפנה לג'ון קארד "אני חושה שאנחנו צריכים לעבוד כאן יחד מה דעתך לשלב את מתקפת האש הקסומה של פיומון יחד עם הפתעה קטנה ששמרתי?" אשאל אותו בעודי מעביר את קלף ההתקפה לאומון- ג'ואוקן.
    'אני מקווה שזה יעשה את העבודה!' אחשוב בלחץ לאחר שההתקפה האחרונה שלי כמעט ולא השפיעה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

9. משתמש מנוסה

מאקאטו
    *לא ראית טיימרס? יש תמונה של קולומון למעלה. ופוגמון נמצא ברקע שלך ויש גם תמונה שלו בהתחלה שלך, ולכן אתה צריך להכיר אותו
    "בסדר" צ'יבימון מסכים איתך. "מתקפת קפיצה" הוא צועק ומתחיל לקפוץ. בהתחלה הוא קופץ על פוגמון, ואז לכל מקום אחר רחוק ממך. באותו זמן אתה קפצת לכיוון קולומון ותפסת אותו.

*אתה באמת מצפה שאני אזכור כל דיג'ימון ודיג'ימון?
    אני מתרחק מפוגמון כמה שאפשר ואומר לקולומון:"עכשיו אתה בטוח חבר קטן,צ'יבימון תמשיך להציק לו עד שאני אחשוב על תוכנית,ושוב,אל תיתן לעצמך להיפגע"
    *איך נלחמים במשחק הזה?

10. משתמש מנוסה
    בר
    אתה ואימפמון בורחים דרך החלון, יחד עם האוכל. באמצע הדרך אתה מסתכל אחורה ורואה את ההורים המאמצים שלך נכנסים בדלת, ומופתעים לגלות שברחת, אפילו עם מערכת האבטחה החדשה שלהם. נראה שהם מתקרבים לעבר החלון השבור, במטרה למצוא אותך.

"תעזוב אותם, בוא נמשיך בדרכנו, אני בחיים לא אסלח להם על כל מה שעשו לי" אגיד לאימפמון.
    "תודה על האוכל!!" אצעק בזלזול ואמשיך בדרכי

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון
    "אין בעיה!" קארד משיב לך. "אש קסומה!" פיומון צועק ומעגלים של אש יוצאים מפיו, מתקרבים לעבר אוגרמון המופתע. בינתיים, העברת את קלף הדיג'ימון שלך, לאומון-ג'ואוקן. לפתע, הכנף של הוקמון נראתה כמו אגרוף של אריה, ולמשך כמה שניות הוקמון כולו נראה כמו אריה, כאשר אגרופו מופנה קדימה. "ג'ואוקן!" הוקמון צעק ומהאגרוף שלו יצא פרצוף כתום של אריה, שנשלח הישר לאוגרמון, דרך האש הקסומה של פיומון. "לאומון?!?!" אוגרמון צעק בזמן שהוא נהפך לנתונים. פיומון והוקמון התחילו לטעון אותו, ואז אתה וקארד העברתם קלף ריק בדיג'יכלים שלכם. אתה קיבלתי את הקלף: "אוגרמון- אגרוף השליט", וקארד קיבל "קלף חפץ- מחבט העצם של אוגרמון". לפתע, הערפל נמוג ואתם מוצאים את עצמכם באמצע הכביש.

Spoiler ספוילר

מאקאטו
    *אני מתאמץ הרבה כדי להתאים את התגובות לאופי והרקע שלכם, אז אתה יכול להתאמץ כדי לזכור את הדיג'ימון היחיד שהופיע ברקע שלך? ד"א, בנוגע ללחימה, אתה צריך להעבירקלפים ו/או להורות לדיג'ימון שלך על אסטרטגיות, אבל חוץ מזה הוא ילחם לבד. בזמן קרבות אני לא מצפה לתגובות ארוכות מאוד

צ'יבימון ממשיך לנתר ומעייף את פוגמון, אך נראה שפוגמון עדיין מספיק עירני כדי להמשיך לרדוף אחריו. נראה שפוגמון כבר מתעייף מכל הרדיפות. "הוריקן מרושע!" הוא צועק, והמחבט שלו יוצאים כמה הוריקנים קטנים. 2 מהם רודפים אחרי צ'יבימון המנתר, אך עוד אחד מתכונן לפגוע בך! "לא! אני לא אתן לך לפגוע במאקאטו!" צ'יבימון צועק ומקפץ אליך. "לא! אל תפגע בצ'יבימון!" אתה צועק בחזרה. ברגע הזה, שלבבותכים התאחדו, שמת לב שהסמל על ראשו של קולומון זוהר, וכך גם צ'יבימון. כשהזוהר נפסק, ראית יצור כחול בעל בטן לבנה, אשר נראה קצת כמו צ'יבימון, בעל V צהוב על ראשו, בין עיניו. "וימון, דיג'ימון דרקון קטן, סוג חיסון, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא אגרוף מזמזם."

Spoiler ספוילר

בר
    "תחזור!" ההורים צועקים אליך, אך לך לא אכפת בכלל. נראה שאימפמון מהסס קצת, וחושב אם לחזור. "אימפמון, בוא כבר!" אתה אומר לו ומושך אותו, ואז אתה רואה מהחלון השבור את ההורים המאמצים שלך, מסתכלים בתדהמה על אימפמון.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. משתמש מנוסה
    בר
    "תחזור!" ההורים צועקים אליך, אך לך לא אכפת בכלל. נראה שאימפמון מהסס קצת, וחושב אם לחזור. "אימפמון, בוא כבר!" אתה אומר לו ומושך אותו, ואז אתה רואה מהחלון השבור את ההורים המאמצים שלך, מסתכלים בתדהמה על אימפמון.
    "עזוב אותם בוא כבר, אתה לא יודע בכלל מה שהם עשו לי כשהייתי קטן, הם התעללו בי, ונשבעתי שלא אסלח להם, אז קדימה תתעלם מהם ובוא נמשיך" אגיד לו כשאני מנסה לא לבכות

13. משתמש מנוסה
    יומה
    אתה ומורומון רצים לעבר הערפל הגבוה. כאשר אתם נכנסים לתוך הערפל עצו, אתה לא מצליח לפתוח את העיניים, אבל כאשר אתם מגיעים לאזור הפנימי של הערפל אתה רואה דיג'ימון קטן, בצבעי לבן וסגול, עם אוזניים גדולות וסמל מוזר על המצח. "קולומון, אין מידע נוסף" מנתח הדיג'יכלי שלך. הדיג'ימון האחר נראה כמו סדין מעופף, והוא מנסה להתעלל בקולומון. "באקמון, דיג'ימון רוח רפאים, סוג וירוס, רמת מבוגר. התקפתו המיוחדת היא טפרי הגיהינום."

Spoiler ספוילר
    "וואו.." אסנן כשאסתכל על באקומון וקולומון, "באקומון.. וירוס בדרגת מבוגר.." אוסיף במבט רציני
    "ולמה התכוונת שיש דיג'ימון חלש יותר מתינוק אנושי?" אשאל את מורומון, "אתה אומר שבאקומון הרוח רפאים הזה בדרגת מבוגר הוא בעצם יותר חלש מתינוק אנושי?" אוסיף ואעביר את מבטי אל קולומון הקטן יותר, "או שאולי אתה הוא החלש כאן.." אסנן ואעביר את מבטי חזרה אל באקומון.
    "אני לא יודע מה קורה, אבל אני מבין שזה לא יכול להיות טוב" אומר בבלבול וארים את מורומון בידיי.

הנה משפט משלי...

14. משתמש מנוסה
    מאקאטו
    *אני מתאמץ הרבה כדי להתאים את התגובות לאופי והרקע שלכם, אז אתה יכול להתאמץ כדי לזכור את הדיג'ימון היחיד שהופיע ברקע שלך? ד"א, בנוגע ללחימה, אתה צריך להעבירקלפים ו/או להורות לדיג'ימון שלך על אסטרטגיות, אבל חוץ מזה הוא ילחם לבד. בזמן קרבות אני לא מצפה לתגובות ארוכות מאוד

צ'יבימון ממשיך לנתר ומעייף את פוגמון, אך נראה שפוגמון עדיין מספיק עירני כדי להמשיך לרדוף אחריו. נראה שפוגמון כבר מתעייף מכל הרדיפות. "הוריקן מרושע!" הוא צועק, והמחבט שלו יוצאים כמה הוריקנים קטנים. 2 מהם רודפים אחרי צ'יבימון המנתר, אך עוד אחד מתכונן לפגוע בך! "לא! אני לא אתן לך לפגוע במאקאטו!" צ'יבימון צועק ומקפץ אליך. "לא! אל תפגע בצ'יבימון!" אתה צועק בחזרה. ברגע הזה, שלבבותכים התאחדו, שמת לב שהסמל על ראשו של קולומון זוהר, וכך גם צ'יבימון. כשהזוהר נפסק, ראית יצור כחול בעל בטן לבנה, אשר נראה קצת כמו צ'יבימון, בעל v צהוב על ראשו, בין עיניו. "וימון, דיג'ימון דרקון קטן, סוג חיסון, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא אגרוף מזמזם."

Spoiler ספוילר

.
    אני מחייך ואומר:"עכשיו זה מתחיל להיות כיף" אני מוציא מוציא מחפיסת הקלפים שלי את הקלף של 'היפר האצה' שיוסיף לוימון עוד מהירות ואומר לו:"תנסה להתקיף אותו ברגליים עם אגרוף מזמזם ואם הוא מתקיף אותך תחזור אחורה!".

15. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ג'ון
    "אין בעיה!" קארד משיב לך. "אש קסומה!" פיומון צועק ומעגלים של אש יוצאים מפיו, מתקרבים לעבר אוגרמון המופתע. בינתיים, העברת את קלף הדיג'ימון שלך, לאומון-ג'ואוקן. לפתע, הכנף של הוקמון נראתה כמו אגרוף של אריה, ולמשך כמה שניות הוקמון כולו נראה כמו אריה, כאשר אגרופו מופנה קדימה. "ג'ואוקן!" הוקמון צעק ומהאגרוף שלו יצא פרצוף כתום של אריה, שנשלח הישר לאוגרמון, דרך האש הקסומה של פיומון. "לאומון?!?!" אוגרמון צעק בזמן שהוא נהפך לנתונים. פיומון והוקמון התחילו לטעון אותו, ואז אתה וקארד העברתם קלף ריק בדיג'יכלים שלכם. אתה קיבלתי את הקלף: "אוגרמון- אגרוף השליט", וקארד קיבל "קלף חפץ- מחבט העצם של אוגרמון". לפתע, הערפל נמוג ואתם מוצאים את עצמכם באמצע הכביש.

Spoiler ספוילר

'ההתקפה הזו הייתה ממש חזקה אני צריך לשמור אותה למקרא של צרה' אחשוב לעצמי ואשבך את הוקומון על הקרב המעולה ועל כך שהיתפתח.
    לאחר מכן אני אלך לכיוונו של קולומון ואציג את עצמי ואת ג'ון קארד ואשאל " תגיד קולומון איך הגעתה לכן ומה אוגרמון רצה ממך?" בנימה רצינית ובהתעניינות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •