Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 104
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלום לכם צפה בהודעה
    קנט
    "ההשערה שלי היא שכשאשר יצרו אותי, סס, היו יותר מדי נתונים בשביל רמת תינוק 1, ולא מספיק בשביל רמת ילד, ולכן יצרו אותי, סנדגיפטמון ואת אחי, גיפטמון" סנדיפטמון החכם מסביר לך. לפתע, הוא נדרך. "מה קרה?!" אתה שואל אותו. "גיפטמון איפשהו בסביבה" הוא אומר. "שם" הוא מפנה את ראשו לעבר ענן ערפל בעוד כמה מאות מטרים.
    *דבר איתי בפרטי יש לי רעיון בפרטי בנוגע לגיפטמון
    אומר לסנדגיפטמון "אמרו לך שאתה מאוד חכם?. טוב,תוביל אותי אל אח שלך." ואז ארוץ אחריו עד שנגיע אל גיפטמון.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן

אדוארד
    גיגימון מיד קופץ עליך עוד הפעם, אבל נראה שהפעם הוא קלט שאתה לא אוהב את הליקוקים. טוקומון לעומת זאת מחליט לא לקפוץ על איימי ונשאר לידה. "היי אדוארד, אולי נלחם אחד בשני? אתה יודע, בשביל לשרוף את האנרגיה המיותרת!" איימי אומרת, ונראה שגיגימון באמת להוט לקרב, באופן מילולי, נראה שהוא עולה באש מרוב החום שהפה שלו מפיק. אפילו בלי אישור ממך גיגימון מיד קופץ על טוקומון בצעקת "נשיכה חמה" ונשך את הגוף הקטן שלו. טוקומון הקטן מיד החזיר בתגובת נגד אכזרית. "נשיכה!, הוא צעק ואז פתח את פיו הענקי וכמעט בלע בשלמותו את גיגימון הקטן. ככה קרב הנשיכות המשיך, אך נראה שהדיג'ימונים עדיין יכולים להילחם.

"הבנתי איימי" אצעק לאיימי בעודי עומד ליד גיגימון,
    "אם כך אז מהר גיגימון תן את כל מה שיש לך אנחנו לא ניתן ליצור וורדרד לנצח אותנו נכון?!" אצעק לגיגימון בעודי מנסה להבין איך אוכל לנצח,'ובכן גיגמון אמר מקודם משו נשיכה חמה אני חושב...' אחשוב לעצמי ואצעק "מהר גיגימון תקוף אותו עם נשיכה חמה במלוא הכוח!".

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    בר
    "זה לא זה" אומר אימפמון, "הם ראו אותי, ויש לי הרגשה שזה לא משהו טוב". "הם ראו אותך?! זה נורא!" אתה אומר לאימפמון בחרדה וחושב 'מה הם יעשו לו... ואם הם יתפסו אותו, הם בטח יתפסו גם אותי...'

יומה
    *זה באקמון, באקומון הוא דיג'ימון אחר לגמרי חח
    "קולומון חלש יותר מתינוק אנושי, אבל אני לא יודע בנוגע לבאקמון" מורומון אומר לך. "בועות" מורומון אמר והתחיל לירות מאות עד אלפי בועות על באקמון. נראה שבאקמון נפגע רק מעט מהבועות. 'באקמון הוא דיג'ימון רשע... אולי אני אוכל לעשות משהו עם זה?' אתה חושב לעצמך.

מאקטו
    וימון רץ כל כך מהר עד שפוגמון אפילו לא ראה אותו זז. הוא מידה הגיע לידו וצעק "אגרוף מזמזם!". הידיים של וימון הסתובבו כל מהר עד שראית רק עיגולים כחולים, ואז הוא פגע בפוגמון עם כל האגרופים שלו. פוגמון נראה מאוד מותש מכל הרדיפות אחרי צ'יבימון קודם, והאגרופים של וימון רק עיצבנו אותו יותר. "הוריקן מרושע!" הוא צעק, אך במקום שיצאו כמה הוריקנים קטנים כמו קודם, יצא מהמחבט הוריקן אחד גדול שהתקרב במהרה אל וימון.

קנט
    "כמובן שלא אמרו לי, הרי נולדתי רק עכשיו, ססס" סנדגיפטמון אומר לך בחוסר יכולת לקבל מחמאות ולהבין ציניות. אתם מתקדמים עד שאתם מגיע לעיר. שם אתה רואה כמה אנשים צורחים מפחד "נחש! נחש!". הנחש נראה ממש כמו סנדגיפטמון, רק נראה שהוא נחש טהור, בלי כל חול עליו, ואתה מרגיש מן הילה מרושעת קצת ממנו. "סס, זה הוא" סנדגיפטמון אמר לך.

אדוארד
    גיגימון הקטן התרכז מאוד ונראה שהפה החם שלו מתחמם אפילו יותר, עד שלהבות עלו מהפה שלו. הוא נשך את טוקומון הקטן בכל הכוח, עד שנעשו לו סימני שיניים אדומים על הגוף שלו. "טוקומון, תתקוף גם אתה בכול הכוח." איימי צועקת לטוקומון. טוקומון הפגוע פתח את פיו הענק ומיד סגר את הפה הענק שלו על גיגימון. נראה ששני הנשכנים עדיין שווים בכוחם, ואם משהו לא ישתנה, הקרב לא יגמר.
    *רמז, קלפים, רמז*

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    בר
    "זה לא זה" אומר אימפמון, "הם ראו אותי, ויש לי הרגשה שזה לא משהו טוב". "הם ראו אותך?! זה נורא!" אתה אומר לאימפמון בחרדה וחושב 'מה הם יעשו לו... ואם הם יתפסו אותו, הם בטח יתפסו גם אותי...'
    אתה עושה לי המשכים תקועים רצח אני לא יכול לכתוב כלכך הרבה להמשך כזה
    -----------------------------------------------
    'אוי לא חייבים לברוח מהר' אחשוב לעצמי.
    "קדימה בוא מהר לפני שיקרא משהו, נו קדימה בוא נתחיל לברוח למקום מיסתור" אגיד לו

5. משתמש מנוסה

אדוארד
    גיגימון הקטן התרכז מאוד ונראה שהפה החם שלו מתחמם אפילו יותר, עד שלהבות עלו מהפה שלו. הוא נשך את טוקומון הקטן בכל הכוח, עד שנעשו לו סימני שיניים אדומים על הגוף שלו. "טוקומון, תתקוף גם אתה בכול הכוח." איימי צועקת לטוקומון. טוקומון הפגוע פתח את פיו הענק ומיד סגר את הפה הענק שלו על גיגימון. נראה ששני הנשכנים עדיין שווים בכוחם, ואם משהו לא ישתנה, הקרב לא יגמר.
    *רמז, קלפים, רמז*

'אם לא אעשה משו הקרב יימשך לעד...חייב להיות משהו שאני יכול לעשות...',
    אחשוב לעצמי,' אני יודע! חייב להיות איזה שהוא קלף שבא עם גיגימון שיעזור לי לנצח',
    בעודי חושב על איזה קלף לחפש קלף אחד תפס את זווית העין שלי,במהירות תפסתי את הקלף והעברתי אותו בדיג'יכלי שלי "עצמות מתכת גילמון! מהר תנשוך אותו בנשיכה חמה עם שיני המתכת!!" אצעק לגילמון.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    קנט
    "כמובן שלא אמרו לי, הרי נולדתי רק עכשיו, ססס" סנדגיפטמון אומר לך בחוסר יכולת לקבל מחמאות ולהבין ציניות. אתם מתקדמים עד שאתם מגיע לעיר. שם אתה רואה כמה אנשים צורחים מפחד "נחש! נחש!". הנחש נראה ממש כמו סנדגיפטמון, רק נראה שהוא נחש טהור, בלי כל חול עליו, ואתה מרגיש מן הילה מרושעת קצת ממנו. "סס, זה הוא" סנדגיפטמון אמר לך.
    *לא דיברתי בציניות
    אחליט לדבר איתו קודם,אומר לו "אממ.. גיפטמון? אני קנט ואנדוראס,היוצר שלך. אני יצרתי אותך ואת אחיך. אתה רואה אותו?" אקטע את עצמי ואצביע על סנדגיפטמון ואז אמשיך "בוא איתנו,אנחנו לא נעשה לך משהו.".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    בר*מצטער פשוט יש הרבה קטעים שבהם אתה צריך לבחור.
    אתה ואימפמון רצים לעבר הסמטאות החשוכות, כשאתם מגלים שכמה שוטרים רודפים אחריכם. קודם כל אתה משתמש בקלף "דיו הרעל של קלמארמון" כדי לעוור את השוטרים. בזמן שהשוטרים מנסים להוריד הדיו מעיניהם, ולהבין איך הוא הגיע לשם, נכנסת למחבוא הסודי שלך. נכנסת לסמטה עם ככל הנראה מבוי סתום, ואז הוצאת לבנה אחת מסוימת, ומיד איתה כל שאר הקיר יצא. אתה ואימפמון המופתע נכנסתם פנימה, שם הכנסת את הלבנים, ואת הלבנה שמפעילה את כל הדבר הזה הוצאת, והכנסת במקומה לבנה ארוכה קצת מהרגיל, כך שתוכל להוציא אותה, ולהכניס את הלבנה שפותחת את הקיר. הלבנה מעוצבת כך שהיא ארוכה קצת יותר מפי 2 מלבנה ארוכה ואחר כך היא מתרחבת קצת יותר מהקיר, ומושכת איתה את הקיר.

אדוארד
    *גיגימון
    שיני המתכת של גיגימון עלו באש, וכמה שניות לפני שהוא עמד לפגוע בטוקומון עם הנשיכה החמה שלו, האש שלו המיסה את המתכת, ויחד עם שיניו החמות גם לבה חמה נטפה על טוקומון. טוקומון הכאוב כבר לא הצליח להילחם, אך נראה היה שהוא גם לא מצליח לקום בכלל. נראה היה שהכאב שלו משפיעה על איימי. "לא! טוקומון! לא!! עד שהיה לי עוד מישהו שהבין אותי..." איימי בכתה. כשלפתע קלף כחול הופיע מן האוויר. בצד השני של הקלף, הופיע יצור חמוד בצבעי סגול ולבן, עם אוזניים גדולות. לפתע היצור התגשם לידך, והדיג'יכלי אמר "קולומון, אין מידע נוסף". טוקומון כבר התחיל להתפרק לנתונים, כאשר איימי העבירה את הקלף הכחול. הקלף הכחול מיד נעלם כמו תמיד, ואז הסמל שעל ראשו של קולומון זהר, וכך גם טוקומון. כשהזוהר נפסק, טוקומון נראה שונה, והדיג'יכלי זמזם. "פטאמון, דיג'ימון יונק, סוג חיסון, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא ירית אוויר"

Spoiler ספוילר

קנט
    "אתה לא יצרת אותי!" גיפטמון צעק עליך, "אני נוצרתי משאריות נתונים מהאח הגדול והמוצלח שלי! אבל אני כבר לא יהיה מספר 2! אני אתפתח ואהרוס אותך!".

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. משתמש מנוסה
    בר*מצטער פשוט יש הרבה קטעים שבהם אתה צריך לבחור.
    אתה ואימפמון רצים לעבר הסמטאות החשוכות, כשאתם מגלים שכמה שוטרים רודפים אחריכם. קודם כל אתה משתמש בקלף "דיו הרעל של קלמארמון" כדי לעוור את השוטרים. בזמן שהשוטרים מנסים להוריד הדיו מעיניהם, ולהבין איך הוא הגיע לשם, נכנסת למחבוא הסודי שלך. נכנסת לסמטה עם ככל הנראה מבוי סתום, ואז הוצאת לבנה אחת מסוימת, ומיד איתה כל שאר הקיר יצא. אתה ואימפמון המופתע נכנסתם פנימה, שם הכנסת את הלבנים, ואת הלבנה שמפעילה את כל הדבר הזה הוצאת, והכנסת במקומה לבנה ארוכה קצת מהרגיל, כך שתוכל להוציא אותה, ולהכניס את הלבנה שפותחת את הקיר. הלבנה מעוצבת כך שהיא ארוכה קצת יותר מפי 2 מלבנה ארוכה ואחר כך היא מתרחבת קצת יותר מהקיר, ומושכת איתה את הקיר.

*לא פשוט אני מרגיש שאני לא משקיע
    ----------------------------------------
    "פיו, זה היה קרוב" אגיד בניגוב זהה מהמצח שלי.
    "פה נהיה בטוחים, עד שהשוטרים ילכו, בנתיים בוא נאכל קצת מהאוכל שלקחנו" אגיד ואתן לאימפמון לאכול ראשון ואז אקח קצת לעצמי.

9. משתמש מנוסה
    אדוארד
    *גיגימון
    שיני המתכת של גיגימון עלו באש, וכמה שניות לפני שהוא עמד לפגוע בטוקומון עם הנשיכה החמה שלו, האש שלו המיסה את המתכת, ויחד עם שיניו החמות גם לבה חמה נטפה על טוקומון. טוקומון הכאוב כבר לא הצליח להילחם, אך נראה היה שהוא גם לא מצליח לקום בכלל. נראה היה שהכאב שלו משפיעה על איימי. "לא! טוקומון! לא!! עד שהיה לי עוד מישהו שהבין אותי..." איימי בכתה. כשלפתע קלף כחול הופיע מן האוויר. בצד השני של הקלף, הופיע יצור חמוד בצבעי סגול ולבן, עם אוזניים גדולות. לפתע היצור התגשם לידך, והדיג'יכלי אמר "קולומון, אין מידע נוסף". טוקומון כבר התחיל להתפרק לנתונים, כאשר איימי העבירה את הקלף הכחול. הקלף הכחול מיד נעלם כמו תמיד, ואז הסמל שעל ראשו של קולומון זהר, וכך גם טוקומון. כשהזוהר נפסק, טוקומון נראה שונה, והדיג'יכלי זמזם. "פטאמון, דיג'ימון יונק, סוג חיסון, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא ירית אוויר"

Spoiler ספוילר

"איימי,אני לא בטוח אבל נראה לי שטוקומון התפתח" אומר בציניות,
    "טוב בסופו של דבר אני ניצחתי" אומר עם חיוך זדוני על הפנים,לאחר מכן אגש לגיגימון"גיגימון כל הכבוד ידעתי שנוכל לנצח"אומר לו בחיוך ואחבק אותו,"עכשיו בוא נדאג שתתפתח כדי שנקרא אותם שוב" אומר לו ואחייך חיוך ילדותי לעבר פאטאמון ואיימי.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    יומה
    *זה באקמון, באקומון הוא דיג'ימון אחר לגמרי חח
    "קולומון חלש יותר מתינוק אנושי, אבל אני לא יודע בנוגע לבאקמון" מורומון אומר לך. "בועות" מורומון אמר והתחיל לירות מאות עד אלפי בועות על באקמון. נראה שבאקמון נפגע רק מעט מהבועות. 'באקמון הוא דיג'ימון רשע... אולי אני אוכל לעשות משהו עם זה?' אתה חושב לעצמך.
    סתם שאלה באיזה צבע הדיג'יכלי שלי?

"מה אני כבר יכול לעשות..?" אסנן לעצמי, "אני רק בן אדם והוא דיג'ימון ועוד ברמת מבוגר!" אוסיף. "אני חייב למצוא דרך בה מורומון לא יפגע מבאקמון" אוסיף ואוציא את הדיג'יכלי שלי מכיסי. "חייב להיות פה משהו!" אומר ואתחיל ללחוץ על הכפתורים בלחץ. "נו קדימה!, קדימה!" אומר ואגביר את מהירות הלחיצות על הדיג'יכלי שלי. "רגע.. אולי?!" אומר ואוציא קלף אחד מכיסי, "זה חייב לעבוד.." אסנן בפרצוף חסר אונים ואעביר את הקלף בדיג'יכלי שלי.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    בר
    *אתה מצוין
    אתה ואימפמון אוכלים, בשקט קצת מביך. נראה שאימפמון קצת מוטרד ממשהו. "מה קרה אימפמון?" אתה שואל אותו בעודך נוגס בלחם. "השוטרים האלה... כשיריתי את הדיו הרעיל הזה, כל השוטרים ניסו להוריד אותו מהעיניים שלהם, חוץ מאחד, שפשוט הוריד תחבושת או משהו מהפרצוף שלו, וכשהוא עשה את זה, יכולתי לחוש בדיג'ימון... לזמן קצר, והרגשה חלושה, אבל יכולתי..." "איך הוא נראה?" אתה שואל אותו בלחישה. "אממ... קשה לתאר" הוא הוא אומר. "רגע! יש גירים פה איפשהו!" אתה מזכיר לעצמך ולאימפמון. אימפמון לוקח את הגירים ומצייר לך דמות מכוסה בבגדים, אשר אף חלק ממנה לא נראה. לפתע ראית שתי תחבושות נכנסות דרך החריצים הקטנים בין הקיר המזויף לשאר הקיר, ומשכו את הקיר החוצה. דרך החור נכנס האיש שאימפמון צייר. לפתע הדיג'יכלי זמזם ואמר "מאמימון, משלים ניתוח..." וירה קרן אור לעבר האיש. לאחר שהאור הפסיק עמדה מולך מומיה. "מאמימון בעל האוב, דיג'ימון חי-מת. סוג וירוס, רמת אולטימייט (בשבילך). מתקפתו המיוחדת היא נחש תחבושות".

Spoiler ספוילר

אדוארד
    "גיגימון יתפתח בשבילך!" גיגימון חייך אליך, ונראה היה שהוא ממש מתאמץ, כאילו שזה יגרום לו להתפתח. לפתע נזכרת בקולומון שעומד לידך. "קולו קולו מה זה להתפתח?" הוא שואל אותך בתמימות. "אממ... זה כשהנתונים של הדיג'ימון גדלים, ואז הדיג'ימון משתנה" אתה מנסה להסביר לקולומון הקטן. "קולומון גם רוצה להתפתח, קולו קולו!" קולומון מחייך והאוזניים שלו גדלות אפילו יותר. לפתע שמת לב לכמה עכבישים בצד, אבל נראה שהם הסתכלו עליכם.

יומה
    *כחול, כמו בילומון
    'הנונצ'קות לא יעבדו עליו כי הוא רוח, והמשקל הכבד יכביד מדי על מורומון. עם כך, יש לי רק עוד קלף אחד...' אתה חושב קצת ומעביר את הקלף האחרון שיש לך. "העברת קלף! המוט הקדוש של אנג'מון!" צעקת והעברת את הקלף דרך הדיג'יכלי. לפתע בין האוזניים של מורומון הופיע מוט בצבע צהוב, ומלאך מוזר הופיע מעליו. "אנג'מון" זמזם הדיג'יכלי. 'כמובן...' חשבת לעצמך. לפתע אנג'מון צעק "מפרקי גן עדן!" ואור זהר יצא מהאגרוף שלו, ונחת על מורומון. באותו זמן שמעת את קולומון
    אומר "קולו קולו!". כאשר האור נעלם, אנג'מון כבר לא היה, ומולך כבר לא היה מורומון. "בילומון, דיג'ימון חיה, סוג נתונים, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא פעימת אור." אומר הדיג'יכלי שלך. "פעימת אור!", "מקל קדוש!" צעק בילומון. אור נטען בתוך פיו של בילומון, ונורה לעבר באקמון, כשהמקל של אנג'מון נמצא בתוכו. באקמון נפגע והתחיל להתפרק לנתונים. בילומון שואל אותך אם אתה רוצה שהוא יטען את הנתונים. (כן או לא זה גם תשובה מתקבלת...)

Spoiler ספוילר

אמט
    בחנת את הדיג'יכלי החדש במשך כמה דקות, ואז מחשבה עלתה במוחך. 'מי השותף דיג'ימון שלי?'. בתור מעריץ דיג'ימון מושבע מיד אמרת "אני מקווה שאני אקבל את אומגמון! או סרפימון! או אימפריאלדרמון!" בתקווה ושמחה. אנג'י, שפחות מתלהבת מדיג'ימון אמרה "זה היה הרבה יותר מגניב אם לאחד מאיתנו היה לופמון ולשני טריאמון! הם כל כך חמודים!" "אוי נו באמת" אמרת לאנג'י במבט מיואש. לפתע מהדיג'יכלי לך יצא עיגול תלת מימדי שבו היה חץ, כמו מצפן. החץ הצביע לעבר הדלת, ואז והוביל אותך מסביב לכל המכשולים, לעבר שיח צדדי בפארק. בשיח היו שני קלפים כחולים, עם ציור של ארנב ירוק על אחד מהם וארנב ורוד על השני. הקלף הורוד קם מעצמו ונסרק בדיג'יכלי שלך, ומיד נעלם. כך גם קרה עם אנג'י והקלף עם הארנב הירוק. לפתע, הופיעו בפניכם שני גושים מוזרים. "צ'וקומון, דיג'ימון "קטן יותר", חסר סוג, רמת תינוק 2" אמר הדיג'יכלי שלך בזמן שעיגול מוזר הוקרן על האוויר מעל הדיג'יכלי ושם הייתה תמונה של צ'וקומון. "גמימון, דיג'ימון "קטן יותר", חסר סוג, רמת תינוק 2" הדיג'יכלי של אנג'י באותה צורה.

Spoiler ספוילר

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. משתמש מנוסה
    אדוארד
    "גיגימון יתפתח בשבילך!" גיגימון חייך אליך, ונראה היה שהוא ממש מתאמץ, כאילו שזה יגרום לו להתפתח. לפתע נזכרת בקולומון שעומד לידך. "קולו קולו מה זה להתפתח?" הוא שואל אותך בתמימות. "אממ... זה כשהנתונים של הדיג'ימון גדלים, ואז הדיג'ימון משתנה" אתה מנסה להסביר לקולומון הקטן. "קולומון גם רוצה להתפתח, קולו קולו!" קולומון מחייך והאוזניים שלו גדלות אפילו יותר. לפתע שמת לב לכמה עכבישים בצד, אבל נראה שהם הסתכלו עליכם.

*עכשיו שמתי לב שהגבתי מקודם "כדי שנקרא אותם"
    oh god the shameeeeeeee
    אני אקבץ את גיגימון פאטאמון ואיימי ואלחש להם "אל תסתכלו באופן בולט מדי אבל נראה לי שהעכבישים האלו מסתכלים עלינו,בואו נתקרב לאט וננסה לבחון אותם",אומר תוך כדי שאתחיל להתקרב.

Spoiler ספוילר

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אדוארד
    "עכב...ישים?" שואלת איימי בפחד. "איימי... את צריכה להתגבר על הפחד שלך! אלה רק עכבישים!" אתה מנסה לשכנע את איימי. "לא!" היא מוחה. "אני אגן עלייך איימי!" פטאמון אומר לה ומנסה לרחף באוויר עם הכנפיים הקטנות שלו, ללא הצלחה. "טוב.. בסדר... אני מניחה" איימי השתכנעה והלכה איתכם לעבר העכבישים. ברגע שהעכבישים ראו אתכם באים, הם ברחו, ונכנסו לחולצתה של אישה מוזרה למראה. ציפית שהאישה תצרח, אך במקום זה היא רק הזעיפה פנים.

Spoiler ספוילר

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

14. אני שלד
    שם: עמית
    אמט
    בחנת את הדיג'יכלי החדש במשך כמה דקות, ואז מחשבה עלתה במוחך. 'מי השותף דיג'ימון שלי?'. בתור מעריץ דיג'ימון מושבע מיד אמרת "אני מקווה שאני אקבל את אומגמון! או סרפימון! או אימפריאלדרמון!" בתקווה ושמחה. אנג'י, שפחות מתלהבת מדיג'ימון אמרה "זה היה הרבה יותר מגניב אם לאחד מאיתנו היה לופמון ולשני טריאמון! הם כל כך חמודים!" "אוי נו באמת" אמרת לאנג'י במבט מיואש. לפתע מהדיג'יכלי לך יצא עיגול תלת מימדי שבו היה חץ, כמו מצפן. החץ הצביע לעבר הדלת, ואז והוביל אותך מסביב לכל המכשולים, לעבר שיח צדדי בפארק. בשיח היו שני קלפים כחולים, עם ציור של ארנב ירוק על אחד מהם וארנב ורוד על השני. הקלף הורוד קם מעצמו ונסרק בדיג'יכלי שלך, ומיד נעלם. כך גם קרה עם אנג'י והקלף עם הארנב הירוק. לפתע, הופיעו בפניכם שני גושים מוזרים. "צ'וקומון, דיג'ימון "קטן יותר", חסר סוג, רמת תינוק 2" אמר הדיג'יכלי שלך בזמן שעיגול מוזר הוקרן על האוויר מעל הדיג'יכלי ושם הייתה תמונה של צ'וקומון. "גמימון, דיג'ימון "קטן יותר", חסר סוג, רמת תינוק 2" הדיג'יכלי של אנג'י באותה צורה.

Spoiler ספוילר
    "ד-דיג'ימון אמית-תי?"
    מעכל את כל מה שקורה
    "צ'ו-צ'וקומון?"
    מרים את צ'וקומון

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    יומה
    *כחול, כמו בילומון
    'הנונצ'קות לא יעבדו עליו כי הוא רוח, והמשקל הכבד יכביד מדי על מורומון. עם כך, יש לי רק עוד קלף אחד...' אתה חושב קצת ומעביר את הקלף האחרון שיש לך. "העברת קלף! המוט הקדוש של אנג'מון!" צעקת והעברת את הקלף דרך הדיג'יכלי. לפתע בין האוזניים של מורומון הופיע מוט בצבע צהוב, ומלאך מוזר הופיע מעליו. "אנג'מון" זמזם הדיג'יכלי. 'כמובן...' חשבת לעצמך. לפתע אנג'מון צעק "מפרקי גן עדן!" ואור זהר יצא מהאגרוף שלו, ונחת על מורומון. באותו זמן שמעת את קולומון[/right]
    אומר "קולו קולו!". כאשר האור נעלם, אנג'מון כבר לא היה, ומולך כבר לא היה מורומון. "בילומון, דיג'ימון חיה, סוג נתונים, רמת ילד. מתקפתו המיוחדת היא פעימת אור." אומר הדיג'יכלי שלך. "פעימת אור!", "מקל קדוש!" צעק בילומון. אור נטען בתוך פיו של בילומון, ונורה לעבר באקמון, כשהמקל של אנג'מון נמצא בתוכו. באקמון נפגע והתחיל להתפרק לנתונים. בילומון שואל אותך אם אתה רוצה שהוא יטען את הנתונים. (כן או לא זה גם תשובה מתקבלת...)
    "וואו! בילומון!" אומר בתהדמה לאחר שמורומון שלי התפתח לבילומון, "התגעגתי.. וזה כלכך מגניב לראות אותך במציאות!" אוסיף, "תטען את נתוניו?" אחזור על דבריו של בילומון.. "אממ אני חושב שזה בסדר." אסכים לו ואחכה שיסיים לטעון אותו, "וואו זה היה די מגניב!" אומר ואשים את הדיג'כלי שלי חזרה בתוך הכיס, "קדימה בוא נחזור הביתה בילומון!" אומר לו אחרי שסיים לטעון את נתוניו ונלך לנו בדרך קיצור חזרה הביתה כדי שלא יצטרכו לראות אותו.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •