Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 66
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שוב מצטער על הדאבל...
    אבל אנחנו ממשיכים!

דור,אני לא אצליח להמשיך במשחק עם יותר מארבעה שחקנים ולכן איני יכול לקבל אותך רגע. אבל אם תרצה,תוכל לעזור לי ולהשתתף באיוונט שייערך במהלך סוכות. גם עמית הסכים. אם אתה מעוניין,תשלח לי ה"פ.

שימו לב! מעכשיו אין פוקדורים במשחק!!!
    פוקימונים שאתם מביסים יבקשו להצטרף אליכם לפעמים....
    בהצלחה!

pizzablaster-

"אני בסדר?" סטארלי תוהה לרגע. "אני יותר מזה! אני מרגיש מצויין! בוא נגמור את הקרב הזה!" סטארלי מתעשת ונכנס חזרה לקרב. "תשתמש בהתקלה וניקור יחד!" אתה מבקש מסטארלי והוא מבצע. סטארלי שועט לעבר ספירו אך בעת הניקור הוא מתחיל להסתחרר. אתה דואג קצת אך סטארלי מראה סימנים של שליטה. סטארלי שועט אל השמיים ולאחר מכן אל עבר ספירו תוך כדי שהוא מסתובב עם מקורו שנראה חד מתמיד. "מתקפת הניקור של סטארלי השתדרגה למקדחת ניקור." מודיע הטאבדקס. סטארלי עם מתקפתו החדשה,מסיים את הקרב,ומנצח.

מה תעשה?

captain happy-

ריולו, לפקודתך, שועט לעבר הכבשה עם מתקפה מהירה ומצליח לפגוע בה,מה שמבריח את שאר הפוקימונים.
    לאחר מכן, ריולו מכוון לעבר הכבשה כאשר הוא נקטע על ידי מתקפת שוק שלה. הטאב מפעיל באופן אוטומטי מידע על הכבשה: "מאריפ,פוקימון הצמר. כשהאוויר נהיה קר וחשמל סטטי מופיע, הצמר של מאריפ גודל וזנבו זוהר."
    מאריפ מתכוננת להנחית עוד מכה על ריולו. היא משתמשת במתקפת צבירה,ובעזרתה צוברת עוד אנרגיה.

מה תעשה?

barmaster-

"קדימה,אלקיד! שוק חשמלי בכל הכוח!" אתה אומר לאלקיד. "קדימה!" אלקיד שועט לעבר מגבי ואוחז בידיו. הוא מפעיל כוח סטטי גדול מאוד לעבר מגבי, מה שמסיים את הקרב. "היי,זה היה קרב טוב," מייק אומר לך ומחזיר את מגבי שלוחץ את ידו של אלקיד. "הנה,קח את זה." מייק אומר ומושיט לך דיסק קטן בצבע אדום-חום. "זו המתקפה שבירת לבנים. אני חושב שזה יכול להיות פרס טוב מאוד כאות לניצחונו של אלקיד." מייק אומר והולך ממך.

מה תעשה?

מונקי-

"וואו,אחי! אני מרגיש מעולה!" אומר ראלטס. "למעשה,תראה את זה!" ראלטס עונה ומתרכז. לפתע שיבוטים של ראלטס מופיעים בכל מקום ומקיפים את סוואדל. לאחר מכן,ראלטס ושיבוטיו משתמשים בבלבול מה שגורם לסוואדל נזק רב. סוואדל מתאושש ומנסה להילחם ,אך המכות של ראלטס התישו אותו. סוואדל ניגש אליך ומחייך. "הבסת אותי. אתה יודע, מזמן לא ראיתי בן אדם ופוקימון נלחמים ככה ביחד בצורה טובה כל כך. אתה יודע, בוא נעשה את זה. אני אוהב טיפוסים כמוך וכמו ראלטס. ולכן,אם תהיה מעוניין, אני אשמח להצטרף אליך ואל ראלטס. מה אתה אומר?"

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    captain happy-

ריולו, לפקודתך, שועט לעבר הכבשה עם מתקפה מהירה ומצליח לפגוע בה,מה שמבריח את שאר הפוקימונים.
    לאחר מכן, ריולו מכוון לעבר הכבשה כאשר הוא נקטע על ידי מתקפת שוק שלה. הטאב מפעיל באופן אוטומטי מידע על הכבשה: "מאריפ,פוקימון הצמר. כשהאוויר נהיה קר וחשמל סטטי מופיע, הצמר של מאריפ גודל וזנבו זוהר."
    מאריפ מתכוננת להנחית עוד מכה על ריולו. היא משתמשת במתקפת צבירה,ובעזרתה צוברת עוד אנרגיה.

מה תעשה?
    "נחמד, הפוקימון הזה נראה ממש חזק! זה בדיוק מה שאנו צריכים לאימון" אומר בשמחה ואז כאשר אראה שמאריפ אוגר אנרגיה אומר לריולו לקפוץ גבוה ולהכות את מאריפ במתקפה מהירה מלמעלה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שוב מצטער על הדאבל...
    אבל אנחנו ממשיכים!

דור,אני לא אצליח להמשיך במשחק עם יותר מארבעה שחקנים ולכן איני יכול לקבל אותך רגע. אבל אם תרצה,תוכל לעזור לי ולהשתתף באיוונט שייערך במהלך סוכות. גם עמית הסכים. אם אתה מעוניין,תשלח לי ה"פ.

בהצלחה!

barmaster-

"קדימה,אלקיד! שוק חשמלי בכל הכוח!" אתה אומר לאלקיד. "קדימה!" אלקיד שועט לעבר מגבי ואוחז בידיו. הוא מפעיל כוח סטטי גדול מאוד לעבר מגבי, מה שמסיים את הקרב. "היי,זה היה קרב טוב," מייק אומר לך ומחזיר את מגבי שלוחץ את ידו של אלקיד. "הנה,קח את זה." מייק אומר ומושיט לך דיסק קטן בצבע אדום-חום. "זו המתקפה שבירת לבנים. אני חושב שזה יכול להיות פרס טוב מאוד כאות לניצחונו של אלקיד." מייק אומר והולך ממך.

מה תעשה?
    "אדיר אלקיד, היית מעולה, באמת כל הכבוד, ועכשיו אני חושב שזה הזמן לראות מה זה השבירת לבנים הזה!" אגיד לו ואשתמש מדיסק
    ------------------------------
    מקווה שאתה מרגיש טוב יותר

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    מונקי-

"וואו,אחי! אני מרגיש מעולה!" אומר ראלטס. "למעשה,תראה את זה!" ראלטס עונה ומתרכז. לפתע שיבוטים של ראלטס מופיעים בכל מקום ומקיפים את סוואדל. לאחר מכן,ראלטס ושיבוטיו משתמשים בבלבול מה שגורם לסוואדל נזק רב. סוואדל מתאושש ומנסה להילחם ,אך המכות של ראלטס התישו אותו. סוואדל ניגש אליך ומחייך. "הבסת אותי. אתה יודע, מזמן לא ראיתי בן אדם ופוקימון נלחמים ככה ביחד בצורה טובה כל כך. אתה יודע, בוא נעשה את זה. אני אוהב טיפוסים כמוך וכמו ראלטס. ולכן,אם תהיה מעוניין, אני אשמח להצטרף אליך ואל ראלטס. מה אתה אומר?"

מה תעשה?
    "אני שמח שאתה מרגיש טוב ראלסט" אומר לו בחיוך, "וגם הפגנתה שם כמה יכולות מעולות." אמשיך לשבח אותו, ואז אפנה לסוואדל "תודה על המחמאות, גם פייטר רציני אני ישמח אם תצטרף עליו ולראלסט במסע." אומר בחביבות ואז אני אעבר לנימה רצינית "אבל יש משהו חשוב שאתה חייב לדעת המטרה שלי במסע הזה היא לשחרר את הפוקימונים משליטתו של מיטו אתה חושב שתוכל לעמוד בצפייה גדולה כזו?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. blue To My Bones
    לילה טוב לכולם!

captain happy-

מארפי ממשיך לטעון את עצמו,אבל ריולו מפריע לו בעזרת מתקפה מהירה. "וואו,מה קורה לי?" ריולו לפתע אומר ואתה שם לב שהוא זז יותר מהר מתמיד מסביב למאריפ. לפתע גל לבן בצורת ירח נורה מריולו לכיוון מאריפ. הגל מעיף את מאריפ לעץ קרוב,מה שמביס אותו. מאריפ ניגש אליך. "היי,אתה ממש טוב. אכפת לך אם אצטרף אליך?" מאריפ שואל.

מה תעשה?

barmaster-

אלקיד ואתה מאושרים מהניצחון מהקרב ואתה מציע ללמד את אלקיד את המהלך שמייק נתן לך. "היי,זה רעיון מצוין!" אלקיד משיב. ואתה מחזיק את הדיסק בניסיון להבין איך מלמדים את המתקפה לאלקיד. לפתע הדיסק נשאב לתוך פתח בטאבדקס. "אלקיד למד שבירת לבנים!" הטאבדקס מודיע ולפתע ידו של אלקיד מתארכת וזהרת באור לבן. הוא מכוון את ידו לסלע והסלע נשבר כאילו הוא חמאה.

מה תעשה?

מונקי-

אתה משבח את ראלטס על יכולותיו,ולאחר מכן פונה לסוואדל ושואל אותו אם הוא יוכל לעמוד במשימה שלכם.
    "היי,אם אתה מוכן,אז אני מוכן!" סוואדל אומר וקורץ לך,ולאחר מכן משהו מוזר קורה. סוואדל נהפך לפיקסלים ונשאב לתוך הטאבדקס. "רק פוקימון אחד יכול להישאר מחוץ לטאבדקס.כל השאר יהיו מאוכסנים." הטאבדקס מודיע, ולפתע אתה לוחץ על כפתור ובמקום אלקיד מופיע לידך סוואדל. "נו,כבר נלחמים?" סוואדל אומר בציפייה.

מה תעשה?
    *המתקפות של סוואדל עודכנו.

6. משתמש מנוסה
    לילה טוב לכולם!

captain happy-

מארפי ממשיך לטעון את עצמו,אבל ריולו מפריע לו בעזרת מתקפה מהירה. "וואו,מה קורה לי?" ריולו לפתע אומר ואתה שם לב שהוא זז יותר מהר מתמיד מסביב למאריפ. לפתע גל לבן בצורת ירח נורה מריולו לכיוון מאריפ. הגל מעיף את מאריפ לעץ קרוב,מה שמביס אותו. מאריפ ניגש אליך. "היי,אתה ממש טוב. אכפת לך אם אצטרף אליך?" מאריפ שואל.

מה תעשה?
    "ריולו, אולי למדת מתקפה חדשה" אומר לו בשמחה ואבדוק אם הדבר אפשרי בעזרת הטאבדקס. לאחר מכן אומר למאריפ שאשמח אם הוא יצטרף אלי. לאחר מכן נמשיך בדרכינו לאחר מנוחה קצרה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    שוב מצטער על הדאבל...
    אבל אנחנו ממשיכים!

בהצלחה!

pizzablaster-

"אני בסדר?" סטארלי תוהה לרגע. "אני יותר מזה! אני מרגיש מצויין! בוא נגמור את הקרב הזה!" סטארלי מתעשת ונכנס חזרה לקרב. "תשתמש בהתקלה וניקור יחד!" אתה מבקש מסטארלי והוא מבצע. סטארלי שועט לעבר ספירו אך בעת הניקור הוא מתחיל להסתחרר. אתה דואג קצת אך סטארלי מראה סימנים של שליטה. סטארלי שועט אל השמיים ולאחר מכן אל עבר ספירו תוך כדי שהוא מסתובב עם מקורו שנראה חד מתמיד. "מתקפת הניקור של סטארלי השתדרגה למקדחת ניקור." מודיע הטאבדקס. סטארלי עם מתקפתו החדשה,מסיים את הקרב,ומנצח.

מה תעשה?
    "וואו סטארלי! היית פשוט אדיר עם מקדחת הניקור הזאת! אני חושב שעם כח כמו שיש לך, אנחנו נוכל להשיב את הסדר בעולמנו!" אני אומר בהתלהבות, ופונה להמשיך ללכת בדרך. "מה דעתך לשבת לי על הכתף סטארלי?" אני שואל אותו תוך כדי הליכה בדרך, ומחכה לתשובתו.
    ~~~~~
    קודם כל, אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב, דבר שני, אתה כתבת בטופס הרשמה שלי pizzamaster, השם משתמש זה pizzablaster ;)

8. משתמש מנוסה
    לילה טוב לכולם!

barmaster-

אלקיד ואתה מאושרים מהניצחון מהקרב ואתה מציע ללמד את אלקיד את המהלך שמייק נתן לך. "היי,זה רעיון מצוין!" אלקיד משיב. ואתה מחזיק את הדיסק בניסיון להבין איך מלמדים את המתקפה לאלקיד. לפתע הדיסק נשאב לתוך פתח בטאבדקס. "אלקיד למד שבירת לבנים!" הטאבדקס מודיע ולפתע ידו של אלקיד מתארכת וזהרת באור לבן. הוא מכוון את ידו לסלע והסלע נשבר כאילו הוא חמאה.

מה תעשה?

"אחלה, למדת מתקפה חדשה!" אגיד לאלקיד.
    "כל הכבוד חבר, הגיע הזמן להמשיך בדרכנו ולהמשיך להיתאמן" אגיד לו ואמשיך בדרכי

9. משתמש מנוסה
    מונקי-

אתה משבח את ראלטס על יכולותיו,ולאחר מכן פונה לסוואדל ושואל אותו אם הוא יוכל לעמוד במשימה שלכם.
    "היי,אם אתה מוכן,אז אני מוכן!" סוואדל אומר וקורץ לך,ולאחר מכן משהו מוזר קורה. סוואדל נהפך לפיקסלים ונשאב לתוך הטאבדקס. "רק פוקימון אחד יכול להישאר מחוץ לטאבדקס.כל השאר יהיו מאוכסנים." הטאבדקס מודיע, ולפתע אתה לוחץ על כפתור ובמקום אלקיד מופיע לידך סוואדל. "נו,כבר נלחמים?" סוואדל אומר בציפייה.

מה תעשה?
    *המתקפות של סוואדל עודכנו.
    'מוזר לא ידעתי שהדבר הזה יכול להכיל פוקימונים' אני חושב לעצמי בתמיהה 'מעניין איפה הם מתאכסנים ' אני ממשיך ותוהה, 'נו טוב אין לי צורך לחשוב על דברים שאני בכל מקראה לא אבין.' אני חושב וצוחק לעצמי בעודי מצחקק אני שומע את שאלתו של סוואדול שדי מפתיעה אותי "להילחם עכשיו?" אני שואל באופן רטורי, "עכשיו אתה נלחמת נגד ראלסט תנוח קצת". אני אומר ומרגיעה אותו.
    "טוב בכל מקראה סוואדול אם רוצה אתה יכול להישאר איתי בחוץ אבל גם לראלסט מגיע אוויר אז אתם תתחלפו בכל חצי שעה" אני מודיע וממשיך להמשך הדרך בא צעדתי קודם.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

10. blue To My Bones
    captain happy-

תא החושב שריולו למד מתקפה חדשה, ולכן אתה בודק אם זה אפשרי בעזרת הטאבדקס:
    "ריולו למד בום על-קולי." הטאב מודיע. "היי,זה נהדר!" ריולו שמח מאוד בעקבות למידת המתקפה החדשה. לאחר מכן,אתה מודיע למאריפ כי הוא מוזמן להצטרף אליכם. "אוקיי, אני הולך לנוח קצת." מאריפ אומר ומיד לאחר מכן הופך לפיקסלים קטנים ולבנים שנשאבים לטאבדקס.

אתה ממשיך ביחד עם ריולו כמה מטרים ולפתע אתם שומעים צעקות שמגיעות מכיוון שיח קרוב.

מה תעשה?

pizzablaster-
    ראיתי,יתוקן.

אתה גאה בסטארלי על למידת המתקפה החדשה. "כן,זה באמת כיף להשתפר ככה!" סטארלי מודה.
    לאחר מכן אתה רוצה להמשיך,ושואל את סטארלי אם הוא רוצה לשבת על הכתף שלך. "אני אשמח!" הוא אומר ועושה זאת. אתם הולכים כמה מטרים כאשר משום מקום,אתה וסטארלי נדבקים בכל מיני חוטים דביקים וקטנים. אתם נמשכים למעלה ונדבקים למה שנראה כרשת עכבישים. אתה מסתובב ושם לב לפוקימון דמוי עכביש קטן וירוק. "ספינראק, פוקימון הקורים. כאשר ספינראק רוצה לתפוס את הטרף שלו, הוא עוטף אותו ברשת עכבישים גדולה." הטאבדקס מודיע, כאשר ספינראק מזנק עליך ועל סטארלי עם מתקפת עוקץ רעל!

מה תעשה?

barmaster-

אתה אומר לאלקיד שאתה גאה בו, ואתם ממשיכים בדרככם. לפתע משום מקום, פוקימון קטן דמוי דוב מקפץ עליך עם יד זוהרת בצבע צהוב. אתה מזהה כי זאת המתקפה אגרוף רעם. המתקפה פוגעת באלקיד, שמתעצבן מהר ומחליט להשיב מלחמה ביחד איתך. "הוא ישלם על זה!" אלקיד אומר ומתכונן לקרב. "טדיאורסה,פוקימון הדובון. בשל מראהו התמים,הוא מסוגל לשטות בהרבה אנשים." הטאבדקס מודיע. אתה שם לב שמשהו שונה בפוקימון הזה. אתה בוחן אותו, ומגלה שהוא נשלט תחת דארקטו!

מה תעשה?

מונקי-

אתה אומר לסוואדל שכדי שהוא וראלטס יתחלפו כל כמה זמן, והוא מסכים. אתה והוא צועדים קצת,
    ולפתע נתקלים בפוקימון הנראה בדיוק כמו סוואדל. אתה בוחן את הסוואדל,אבל אתה שם לב למשהו שונה אצלו. "פוקימון הזה תחת שליטת דארקטו." אומר הטאבדקס לנוכח המראה. "אני חייב להציל אותו!" סוואדל אומר. נראה שאתה נכנס לקרב...

מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    barmaster-

אתה אומר לאלקיד שאתה גאה בו, ואתם ממשיכים בדרככם. לפתע משום מקום, פוקימון קטן דמוי דוב מקפץ עליך עם יד זוהרת בצבע צהוב. אתה מזהה כי זאת המתקפה אגרוף רעם. המתקפה פוגעת באלקיד, שמתעצבן מהר ומחליט להשיב מלחמה ביחד איתך. "הוא ישלם על זה!" אלקיד אומר ומתכונן לקרב. "טדיאורסה,פוקימון הדובון. בשל מראהו התמים,הוא מסוגל לשטות בהרבה אנשים." הטאבדקס מודיע. אתה שם לב שמשהו שונה בפוקימון הזה. אתה בוחן אותו, ומגלה שהוא נשלט תחת דארקטו!

מה תעשה?
    "אוי לא, הוא לא שולט בעצמו אלקיד אל תכעס עליו, זה דארקאטו, קדימה אנחנו חייבים להציל אותו" אגיד
    "קדימה תן בו שוק חשמלי"

12. blue To My Bones
    barmaster-

אתה אומר לאלקיד לא לכעוס על טדיאורסה מכיוון שהוא לא שולט על עצמו,אלא תחת שליטתו של דארקטו.
    "אוקיי,זה עוזר קצת..." אלקיד נרגע. "אבל אני עדיין אהיה חייב להביס אותו כדי שהשליטה של דארקטו הזה תפוג..."
    אלקיד אומר ומקשיב לך,בכדי כך שהוא שולח שוק חשמלי על טדיאורסה. הדוב הקטן נפגע מהמתקפה, אך לא נראה כאילו הוא חטף נזק ממשי. הוא שועט אל עבר אלקיד כאשר ידו זוהרת בשנית, והפעם בצבע אדום.

מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    captain happy-

תא החושב שריולו למד מתקפה חדשה, ולכן אתה בודק אם זה אפשרי בעזרת הטאבדקס:
    "ריולו למד בום על-קולי." הטאב מודיע. "היי,זה נהדר!" ריולו שמח מאוד בעקבות למידת המתקפה החדשה. לאחר מכן,אתה מודיע למאריפ כי הוא מוזמן להצטרף אליכם. "אוקיי, אני הולך לנוח קצת." מאריפ אומר ומיד לאחר מכן הופך לפיקסלים קטנים ולבנים שנשאבים לטאבדקס.

אתה ממשיך ביחד עם ריולו כמה מטרים ולפתע אתם שומעים צעקות שמגיעות מכיוון שיח קרוב.

מה תעשה?
    "איזו דרך מעניינת לנוח" אומר בקול ואז אפנה לריולו: "גם אתה רוצה לנוח, או שנמשיך שנינו לעיר הבאה ביחד?" אשאל ואחכה לתשובתו. לאחר מכן אפנה לשיח ואבדוק מה יש בו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

מונקי-

אתה אומר לסוואדל שכדי שהוא וראלטס יתחלפו כל כמה זמן, והוא מסכים. אתה והוא צועדים קצת,
    ולפתע נתקלים בפוקימון הנראה בדיוק כמו סוואדל. אתה בוחן את הסוואדל,אבל אתה שם לב למשהו שונה אצלו. "פוקימון הזה תחת שליטת דארקטו." אומר הטאבדקס לנוכח המראה. "אני חייב להציל אותו!" סוואדל אומר. נראה שאתה נכנס לקרב...

מה תעשה?
    "זאת הרוח סוואדל, אנחנו לא ניתן לאף אחד מהפוקימונים לסבול משליטתו של דארקטו" אומר לו ברצינות ועידוד.
    "עכשיו סוואדל תשתמש יריית חוט כדי לקשור אותו ואז תשתמש בזמן שהוא היה ברשת כדי לטעון כדור אנרגיה!." אומר לו בהחלטיות ואתחיל לבדוק בטאבדקס אם יש מדריך לביטול השליטה דארקטו איפה שהוא בו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. משתמש מנוסה
    barmaster-

אתה אומר לאלקיד לא לכעוס על טדיאורסה מכיוון שהוא לא שולט על עצמו,אלא תחת שליטתו של דארקטו.
    "אוקיי,זה עוזר קצת..." אלקיד נרגע. "אבל אני עדיין אהיה חייב להביס אותו כדי שהשליטה של דארקטו הזה תפוג..."
    אלקיד אומר ומקשיב לך,בכדי כך שהוא שולח שוק חשמלי על טדיאורסה. הדוב הקטן נפגע מהמתקפה, אך לא נראה כאילו הוא חטף נזק ממשי. הוא שועט אל עבר אלקיד כאשר ידו זוהרת בשנית, והפעם בצבע אדום.

מה תעשה?
    "זה כנראה אגרוף אש, ואוו הטדיאורסה הזה יודע מתקפות מרשימות בהחלט"
    "אלקיד תקשיב, תנסה להשתמש בשוק חשמלי אבל תמקד את כל החשמל ביד שלך ותילחם איתו אגרוף באגרוף!" אגיד לאלקיד טיפה האיסוס
    'אלווהי שזה יצליח' אחשוב לעצמי

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •