שוב מצטער על הדאבל...
אבל אנחנו ממשיכים!
דור,אני לא אצליח להמשיך במשחק עם יותר מארבעה שחקנים ולכן איני יכול לקבל אותך רגע. אבל אם תרצה,תוכל לעזור לי ולהשתתף באיוונט שייערך במהלך סוכות. גם עמית הסכים. אם אתה מעוניין,תשלח לי ה"פ.
שימו לב! מעכשיו אין פוקדורים במשחק!!!
פוקימונים שאתם מביסים יבקשו להצטרף אליכם לפעמים....
בהצלחה!
pizzablaster-
"אני בסדר?" סטארלי תוהה לרגע. "אני יותר מזה! אני מרגיש מצויין! בוא נגמור את הקרב הזה!" סטארלי מתעשת ונכנס חזרה לקרב. "תשתמש בהתקלה וניקור יחד!" אתה מבקש מסטארלי והוא מבצע. סטארלי שועט לעבר ספירו אך בעת הניקור הוא מתחיל להסתחרר. אתה דואג קצת אך סטארלי מראה סימנים של שליטה. סטארלי שועט אל השמיים ולאחר מכן אל עבר ספירו תוך כדי שהוא מסתובב עם מקורו שנראה חד מתמיד. "מתקפת הניקור של סטארלי השתדרגה למקדחת ניקור." מודיע הטאבדקס. סטארלי עם מתקפתו החדשה,מסיים את הקרב,ומנצח.
מה תעשה?
captain happy-
ריולו, לפקודתך, שועט לעבר הכבשה עם מתקפה מהירה ומצליח לפגוע בה,מה שמבריח את שאר הפוקימונים.
לאחר מכן, ריולו מכוון לעבר הכבשה כאשר הוא נקטע על ידי מתקפת שוק שלה. הטאב מפעיל באופן אוטומטי מידע על הכבשה: "מאריפ,פוקימון הצמר. כשהאוויר נהיה קר וחשמל סטטי מופיע, הצמר של מאריפ גודל וזנבו זוהר."
מאריפ מתכוננת להנחית עוד מכה על ריולו. היא משתמשת במתקפת צבירה,ובעזרתה צוברת עוד אנרגיה.
מה תעשה?
barmaster-
"קדימה,אלקיד! שוק חשמלי בכל הכוח!" אתה אומר לאלקיד. "קדימה!" אלקיד שועט לעבר מגבי ואוחז בידיו. הוא מפעיל כוח סטטי גדול מאוד לעבר מגבי, מה שמסיים את הקרב. "היי,זה היה קרב טוב," מייק אומר לך ומחזיר את מגבי שלוחץ את ידו של אלקיד. "הנה,קח את זה." מייק אומר ומושיט לך דיסק קטן בצבע אדום-חום. "זו המתקפה שבירת לבנים. אני חושב שזה יכול להיות פרס טוב מאוד כאות לניצחונו של אלקיד." מייק אומר והולך ממך.
מה תעשה?
מונקי-
"וואו,אחי! אני מרגיש מעולה!" אומר ראלטס. "למעשה,תראה את זה!" ראלטס עונה ומתרכז. לפתע שיבוטים של ראלטס מופיעים בכל מקום ומקיפים את סוואדל. לאחר מכן,ראלטס ושיבוטיו משתמשים בבלבול מה שגורם לסוואדל נזק רב. סוואדל מתאושש ומנסה להילחם ,אך המכות של ראלטס התישו אותו. סוואדל ניגש אליך ומחייך. "הבסת אותי. אתה יודע, מזמן לא ראיתי בן אדם ופוקימון נלחמים ככה ביחד בצורה טובה כל כך. אתה יודע, בוא נעשה את זה. אני אוהב טיפוסים כמוך וכמו ראלטס. ולכן,אם תהיה מעוניין, אני אשמח להצטרף אליך ואל ראלטס. מה אתה אומר?"
מה תעשה?