Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אני מנסה לחזור לפעילות אבל זה קצת קשה.בינתיים יש לי כמה תכנונים,והחלטתי לעשות מדריך לראש השנה שייראה לכם איך עושים את התפוח בדבש שכבר הראיתי לכם.

התמונה מעליי היא הבסיס לתפוח,אני ממליץ להשתמש בו,מי שינסה בעצמו יקבל כמה נקודות נוספות(ההסבר יהיה בתחילת השנה).

רוב העניין פה למעשה הוא בהצללה,אני אראה לכם לאט לאט איך מצלילים את התפוח הזה. כדי ליצור תחושה עגלגלה יחסית צריך שההצללה בקצוות תהיה די רחבה,הקו הכהה שלי מראה שמלמטה ומאחורה וקצת מלמעלה יש כהות כזו.

אחד מהכללים החשובים בפיקסל ארט,אם ההצללה הבהירה רחבה מדי זה לא אמין אלא אם החפץ\דמות קרוב מאוד למקור האור.פה השתמשתי בצבע האמצעי וצבעתי איתו כמעט את כל התפוח חוץ מחלק עליון שיוצר תחושת אור עגלגלה.

עכשיו צבעתי את הכול והצללתי,יפה נכון? אז זהו,אני רוצה להראות לכם שבפיקסל ארט אפשר גם להדגיש משהו.מעבר לזה,אם שכחתי לציין,את כל החלק של האור הבהיר ביותר,צובעים את קווי המתאר שתופסים אותו בצבע הביניים.

כדי להדגיש צריך לעקוב אחרי סולם הצבעים,בכהה הדגשתי נקודות מסוימות עם צבע הביניים שבהיר יותר ממנו ובצבע הביניים הדגשתי עם הכי בהיר. בהדגשה אני בעצם נותן יותר נפח.

לקחתי צבעים מסולם הצבעים של הדבש ויצרתי את הכתם דבש(הערה:לא לתת קווי מתאר לדבש),נראה נחמד אבל הדבש דו ממדי.

ולבסוף,הדגשתי את החלקים בדבש בדיוק כמו בתפוח(יתרון,אם הדגשת במקום שבו פגע הדבש,פשוט תצבע בצבע המתאים) וצבעתי את קווי המתאר של החלק הכי בהיר בדבש בצבע הביניים של הדבש.

אני מעוניין שתנסו בעצמכם לעשות תפוח עכשיו,בכל מקרה,זה המדריך שלי לראש השנה. מה אתם חושבים?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. מנהל ראשי
    תודה רבה על המדריך

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    יש בעיה קטנה בתפוח שלך. בתפוח אין את ה"עמק" הקטן הזה בתחתית, אלא שהוא שטוח לגמרי.
    חוץ מזה נראה אחלה מדריך, רק חבל שהוא עוזר רק בדבר אחד...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלום לכם צפה בהודעה
    יש בעיה קטנה בתפוח שלך. בתפוח אין את ה"עמק" הקטן הזה בתחתית, אלא שהוא שטוח לגמרי.
    חוץ מזה נראה אחלה מדריך, רק חבל שהוא עוזר רק בדבר אחד...
    דבר אחד זת'ומרת בהצללה,נכון? תראה,פיקסל ארט מורכב מתנאים בסיסיים וכך גם פיקסל אובר,הצללה היא אחת התנאים.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי odin borson צפה בהודעה
    דבר אחד זת'ומרת בהצללה,נכון? תראה,פיקסל ארט מורכב מתנאים בסיסיים וכך גם פיקסל אובר,הצללה היא אחת התנאים.

אני מניח שהמדריך עוזר בהצללה, אך המדריך עצמו, עוזר רק בלהכין תפוח >.<

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •