Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 122
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Smoker צפה בהודעה

עמית:
    תשתמש בשמות של המתקפות~
    ------------
    אתה נשאר עומד בלי לזוז, ממתין להתקפתו של רוג'ר, ובינתיים מורה לאמבי להשתמש בקומבינצייה של קרן בלבול ומתקפת עילפון. אמבי מקשיב לך ולבסוף מהנהן בלהיטות ונראה כי הבין את הוראותיך. לפתע, עיניו זוהרות בסגול ולאחר כמה שניות אותו צבע נעלם כלא היה, אך אתה רואה את גראוליט מתנודד על מקומו כשיכור ונראה מסוחרר במקצת. אמבי מתגנב לעברו בשקט וכשהוא קרוב אליו קופץ עליו ונוגח בו בחוזקה עם כל משקל גופו. גראוליט מסתובב על צירו ומוטח על האדמה בעוצמה. הוא מתרומם ברעד, אך נראה כי ההתקפה הוציאה אותו מהבלבול אליו נכנס. "יפה, יפה. אחלה התחלה. אבל זה כלום בשביל גראוליט שלי. גראוליט, תתקוף בנשיכה (Bite) וכשאתה נושך את אמבריאון תתקוף בגחלים (Ember)! זה כבר יחסל את השועל השחור העלוב הזה." הוא מורה לגראוליט שלו בהחלטיות ולאחר מכן ממקד את מבטו עליך ומתחיל לרוץ לעברך, מרים את חרבו באוויר וקופץ לעברך כדי להנחית אותה עליך. גראוליט מצידו מתחיל לרוץ לעבר אמבי, מתכוון לממש את פקודת אדונו.

36/40

VS

30/30

לא רציתי להשתמש בשם של המתקפה כי לא הייתי בטוח אם ככה נלחמים או לא חחחח
    ----

'זהו אני מת' אחשוב שאביט באביר מתקב אלי ואת גראוליט מתקרב אל אמבי "אמבי תחמוק עכשיו!" אצעק כאשר האדרנלין מאיץ את ליבי אקפוץ לצד כדי להתחמק מהאביר ואנסה לפגוע בוא עם הפיגיון שמוסתר בידי (יש לי חרב?) "תשתמש במתקפה מהירה ואז Confuse Ray!" אגיד ואז אתחמק מהאביר אחליק על האדמה כמו שעשיתי מול הציפור שהרגה את אבי ואנסה לחתוך ולפגוע לו ברגליים

כמו תמיד. עמיטריד.

2. משתמש מנוסה
    שם: אני
    [QUOTE=Smoker;1446760]מייקל:
    צ'ארמנדר מביט בך בעיון ולבסוף מהנהן ומוציא גחלים מפיו שמדליקות את החרב שלך בלהבה כתמתמה. צ'ארמנדר ממשיך את זרם הגחלים שבוקע מפיו ומכוון אותו על הפוקימון הפראי, שנרתע אחורה בבהלה אך לא נפגע.

אני אומר לצרמנדר ״מצוין עכשיו תשתמש בשריטה על הפרח שעל גבה של המפלצת״ ובו בזמן אני קופץ לכיוון המפלצת עם החרב הלוהטת בידי ומכוון לבסיס הפרח שעל גב המפלצת בשיא המהירות מהצד הימני שלה שממנו קשה לה לראות כי יש לה בעין ימין חץ

3. משתמש מתקדם
    עמית:
    כשכתבתי את זה התכוונתי שזה נוגע רק למתקפות חדשות
    אגב, יש לך חרב, שריון אבירים, מגן... הכל. תקרא לפעמים תגובות לשחקנים אחרים ותדע P:
    אגב אגב, אתה יכול גם להגיד את השמות בעברית ולא להסתבך ><"
    ----------
    אמבריאון מתחמק מגראוליט עם מתקפה מהירה ועיניו מתחילות לזהור בסגול שוב, אך לפני שהוא מספיק להשתמש במתקפה גראוליט יורה לעברו מטח של גחלים בוערות. אמבריאון נרתע לאחור בקפיצה אבל הגחלים פוגעות ברגלו הימנית הקדמית והוא מיילל בכאב ומתחיל לצלוע אחורה כדי להתרחק מגראוליט, שממתין להוראות חדשות מאדונו. בינתיים אתה מתחמק מהתקפתו הפרועה של רוג'ר ומתגלגל קדימה, מנסה לחתוך את רגליו אך הוא מסחרר את גופו ונוחת על רגליו בזמן שאתה מסיים להתגלגל ושוכב על האדמה. רוג'ר הופך את חרבו ומרים את חרבו במטרה לתקוע אותה בגופך, ואתה מבחין בחרב שלך שוכבת על הקרקע כמה מטרים משמאלך ומבין שבזמן התמרון שביצעת החרב התעופפה מידך ונחתה שם.

36/40

VS

24/30

מייקל:
    אתה רץ לעבר המפלצת ופוקד על צ'ארמנדר לתקוף את הפרח שעל גבה בשריטה, הוא מהנהן ומתחיל לרוץ לעברה, קופץ על ראשה ומתקדם לעבר הפרח הענקי, אך לפתע קרן אור עבה יוצאת מהפרח (SolarBeam) והמפלצת שואגת בשביעות רצון. הקרן מחוררת שלושה עצים וצ'ארמנדר נעלם מעיניך. המפלצת נראית מותשת ואתה מבין שזאת ההזדמנות שלך לתקוף, אבל מצד שני, צ'ארמנדר נעלם ובספק חי.

20/50

VS
    30/30

בר:
    אחלה תגובה! אני כבר מצפה לשחק איתך
    --------------
    "אם כך, זה נקבע. גראוליט יהיה שותפך. עלה והצלח כאביר במסדרנו, חבר אמיתי במסדר האש!" האביר הזקן קורא בקול רם, וקהל האבירים הנרגש מוחא לך כפיים בחוזקה ושריקות עידוד נשמעות מהמתלמדים. "במהלך האילוף של גראוליט, גילינו כיצד הוא נלחם. הוא יכול לדחוף את היריב עם משקל גופו (Tackle), להוציא מפיו מטח של גחלים בוערים (Ember) וגם לנשוך את יריבו בחוזקה (Bite). אני מקווה שתביא כבוד למסדרנו. בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך, ואתה יורד מהבמה כשגראוליט הולך לצידך, נצמד לרגלך. "גראוליט זאת בחירה טובה. הגיע הזמן להפוך אותך לאביר באופן רשמי! בוא אחריי." אומר לך יוליוס ברגע שהוא מוצא אותך, ואתה עוקב אחריו לחדרו בסוף המסדרון הארוך של המבצר. שם הוא מלביש אותך בשריון כסוף ומפואר ונותן לך חרב ומגן. "אלה הם הנשקים שלך. שריון, חרב, מגן, שותף. הגן עליהם מכל משמר, בלעדיהם לא תשרוד עד יום המחר. ועכשיו בוא." הוא אומר לך ברגע שהוא מסיים להכין אותך, ואתה שם לב לדאגה בעיניו. אתה עוקב אחריו לאורווה ואתם יוצאים בדהירה על סוסים לעבר היער, כשגראוליט רץ לפניכם ולשונו מתנפנפת מחוץ לפיו. אתם דוהרים ביער זמן מה בשתיקה עד שאתם מגיעים לקרחת יער קטנה. באותו רגע יוליוס עוצר ונאנח. "נערי, הגיע המבחן הראשון שלך. אתה צריך להגיע למבצר בכוחות עצמך, ובדרך להילחם במפלצת את הקרב הראשון שלך. תזכור את מה שלימדתי אותך, תשתף פעולה עם גראוליט ותסמוך על חרבך ומגנך. אני מקווה שתצליח לצאת מהיער בחיים... דרך צלחה." במילים אלה הוא מסיים את דבריו ודוהר אל מחוץ ליער, משאיר אותך לבד עם סוסך ועם גראוליט, בקרחת יער שוממת, בשעות הערב המוקדמות.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט
    אתה רץ לעבר המפלצת ופוקד על צ'ארמנדר לתקוף את הפרח שעל גבה בשריטה, הוא מהנהן ומתחיל לרוץ לעברה, קופץ על ראשה ומתקדם לעבר הפרח הענקי, אך לפתע קרן אור עבה יוצאת מהפרח (SolarBeam) והמפלצת שואגת בשביעות רצון. הקרן מחוררת שלושה עצים וצ'ארמנדר נעלם מעיניך. המפלצת נראית מותשת ואתה מבין שזאת ההזדמנות שלך לתקוף, אבל מצד שני, צ'ארמנדר נעלם ובספק חי.

אני אנסה לחתוך את הפרח ומיד אחר כך ארוץ ואחפש את צ׳רמנדר לא משנה מה יקרה ואקרא לו ״ צ׳רמנדר בוא אנחנו חיסלנו/כמעט חסלנו את המפלצת והיא ממש מותשת אז זה בטוח לצאת עכשיו בוא צ׳אמי״

5. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי smoker צפה בהודעה
    [b]

בר:
    אחלה תגובה! אני כבר מצפה לשחק איתך
    --------------
    "אם כך, זה נקבע. גראוליט יהיה שותפך. עלה והצלח כאביר במסדרנו, חבר אמיתי במסדר האש!" האביר הזקן קורא בקול רם, וקהל האבירים הנרגש מוחא לך כפיים בחוזקה ושריקות עידוד נשמעות מהמתלמדים. "במהלך האילוף של גראוליט, גילינו כיצד הוא נלחם. הוא יכול לדחוף את היריב עם משקל גופו (tackle), להוציא מפיו מטח של גחלים בוערים (ember) וגם לנשוך את יריבו בחוזקה (bite). אני מקווה שתביא כבוד למסדרנו. בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך, ואתה יורד מהבמה כשגראוליט הולך לצידך, נצמד לרגלך. "גראוליט זאת בחירה טובה. הגיע הזמן להפוך אותך לאביר באופן רשמי! בוא אחריי." אומר לך יוליוס ברגע שהוא מוצא אותך, ואתה עוקב אחריו לחדרו בסוף המסדרון הארוך של המבצר. שם הוא מלביש אותך בשריון כסוף ומפואר ונותן לך חרב ומגן. "אלה הם הנשקים שלך. שריון, חרב, מגן, שותף. הגן עליהם מכל משמר, בלעדיהם לא תשרוד עד יום המחר. ועכשיו בוא." הוא אומר לך ברגע שהוא מסיים להכין אותך, ואתה שם לב לדאגה בעיניו. אתה עוקב אחריו לאורווה ואתם יוצאים בדהירה על סוסים לעבר היער, כשגראוליט רץ לפניכם ולשונו מתנפנפת מחוץ לפיו. אתם דוהרים ביער זמן מה בשתיקה עד שאתם מגיעים לקרחת יער קטנה. באותו רגע יוליוס עוצר ונאנח. "נערי, הגיע המבחן הראשון שלך. אתה צריך להגיע למבצר בכוחות עצמך, ובדרך להילחם במפלצת את הקרב הראשון שלך. תזכור את מה שלימדתי אותך, תשתף פעולה עם גראוליט ותסמוך על חרבך ומגנך. אני מקווה שתצליח לצאת מהיער בחיים... דרך צלחה." במילים אלה הוא מסיים את דבריו ודוהר אל מחוץ ליער, משאיר אותך לבד עם סוסך ועם גראוליט, בקרחת יער שוממת, בשעות הערב המוקדמות.
    תודה רבה, אני אקסטה כי זה נראה משחק ממש טוב.
    ד"א אפשר להוסיף עוד פוקימונים לצוות או שיש פוקימון אחד לכל אחד?
    --------------------------------
    'המבחן הראשון שלי כל כך מהר' אני חושב לעצמי בחשש, 'טוב זה לא שזו הפעם הראשונה שאני לבדי, אני יכול לעשות את זה' אני מרגיע את עצמי ופונה לגראוליט "טוב גראוליט אני יודע שאנחנו לא מכירים אבל אתה צריך להקשיב לדבריו עם אתה רוצה ששנינו נחזור בשלום למבצר" אומר לגראוליט בקרירות ובהחלטיות.
    "טוב כדי לי להתחיל לנוע בוא איתי גראוליט" אומר לגראוליט והעלה על הסוס שלי בלקי (אם לא אכפת לך שאתן לו שם) "דיו בלקי תתחיל לרוץ" אומר לו ואבעט בבטנו כדי שידהר במהירות.
    'כדי לי להכין את החרב שלי מוכנה לשליפה' אחשוב לעצמי כאשר אני רואה כשמתחיל להחשיך ואז אפנה לגראוליט "תשתמש בקחלת ואל תוציא אותה מחוץ לפה כדי שהיה מאט אור."
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

6. עמיטריד.
    עמית:
    כשכתבתי את זה התכוונתי שזה נוגע רק למתקפות חדשות
    אגב, יש לך חרב, שריון אבירים, מגן... הכל. תקרא לפעמים תגובות לשחקנים אחרים ותדע p:
    אגב אגב, אתה יכול גם להגיד את השמות בעברית ולא להסתבך ><"
    ----------
    אמבריאון מתחמק מגראוליט עם מתקפה מהירה ועיניו מתחילות לזהור בסגול שוב, אך לפני שהוא מספיק להשתמש במתקפה גראוליט יורה לעברו מטח של גחלים בוערות. אמבריאון נרתע לאחור בקפיצה אבל הגחלים פוגעות ברגלו הימנית הקדמית והוא מיילל בכאב ומתחיל לצלוע אחורה כדי להתרחק מגראוליט, שממתין להוראות חדשות מאדונו. בינתיים אתה מתחמק מהתקפתו הפרועה של רוג'ר ומתגלגל קדימה, מנסה לחתוך את רגליו אך הוא מסחרר את גופו ונוחת על רגליו בזמן שאתה מסיים להתגלגל ושוכב על האדמה. רוג'ר הופך את חרבו ומרים את חרבו במטרה לתקוע אותה בגופך, ואתה מבחין בחרב שלך שוכבת על הקרקע כמה מטרים משמאלך ומבין שבזמן התמרון שביצעת החרב התעופפה מידך ונחתה שם.

36/40

vs

24/30

לא רשמת לי את השמות בעברית...
    אני מציא לך להוסיף לדף הראשי בתוך ספוילרים את הרשומים ולרשום את הפצים שלהם וגם את הפוקימונים ואת המתקפות...
    הרב שלי התעופפה או הפגיון?
    -------

אני מתגלגל הצידה ומתחמק ממקפת החרב שלו "פיספסת" אגיד ואצחק "אמבי דחיפה עכשיו!" אגיד ואנסה לתפוס את החרב שלי "ואז תרוץ ותתחמק מהמתקפות שלו" אגיד לו 'אני חייב תוכנית' אחשוב

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מתקדם
    עמית:
    תכננתי שזאת תהיה הפתעה! זה בעבודה
    זה סתם אנגלית! אבל הנה השמות בעברית: מתקפה מהירה, קרן בלבול, מתקפת עילפון, דחיפה.
    אם הייתי מתכוון לפגיון הייתי כותב פגיון, התכוונתי לחרב (:
    -----------------
    הוא מנחית את החרב עליך אבל אתה מתגלגל הצידה ומתחמק מההתקפה, אך הוא גורר את החרב בתוך האדמה לכיוונך כדי לחתוך את פניך. ברגע האחרון אתה מצליח להגיע לחרב וחוסם באינסטינקט את חרבו עם חרבך. אמבריאון תוקף בדחיפה אך גראוליט נמנע בקלילות מהמתקפה ונושך בחוזקה את רגלו השרופה של אמבריאון, שממשיך ליילל בכאב, מתנודד על מקומו ולבסוף נופל, מותש וכאוב.

36/40

VS

14/30

בר:
    אתם גורמים לי לגלות את כל ההפתעות שלי (:
    כן, יש דרך ללכוד פוקימונים נוספים, ותגלו אותה בהמשך, אבל לאט לאט~
    אגב, אם הוא לא יוציא את הגחלים מהפה הוא יישרף XD
    ---------------
    גראוליט מהנהן באדישות לדבריך ועוקב בריצה קלה אחריך ואחרי סוסך בלאקי כשאתם דוהרים ביער, עד שאתה מבקש ממנו להשתמש בגחלת ולהשאיר אותה בתוך פיו. ברגע הזה גראוליט מטה את ראשו בבלבול ולא מבין מה לעזאזל אתה רוצה ממנו. לפתע אתה שומע רעש של זרדים נשברים, ובלאקי נרתע אחורה בבהלה וכמעט מעיף אותך מגבו.

מייקל:
    אתה רץ לעבר הפרח והמפלצת קולטת אותך ומיד משחררת אבק צהוב מהפרח שלה שמתפשט באוויר, אך לפני שהיא מספיקה לעשות משהו נוסף אתה חותך את הפרח בגסות. המפלצת שואגת בכאב ונרתעת ממך בחרדה, מתחילה להתרחק לתוך היער ולבסוף מתמוטטת, מתבוססת בדמה. להפתעתך אתה מרגיש שעיניך מתחילות להיעצם ולא מצליח למנוע מהן מלהיסגר. אתה עוצם את עיניך בישנוניות ומתמוטט ליד המפלצת.
    "נער! תתעורר! היי!" אתה שומע קולות עמומים ופוקח את עיניך בחולשה. אתה רואה נער שחום עור מביט בך בסקרנות. אתה מפנה את ראשך אחורה ורואה לטאה ירוקה ענקית שמטה את ראשה לעברך ועל ראשה את צ'ארמנדר שלך, מביט בך בדאגה (http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/...is-d5dphct.jpg).
    "אתה ער? יופי. כבר הייתי בטוח שלא תתעורר. כנראה שהפוקימון שחיסלת השתמש באבקת שינה לפני שהרגת אותו והרדים אותך. אתה הוא הבעלים של הפוקימון הזה? הוא הציל אותי ואת חברי, סייטר. כאות תודה עזרתי לך." הוא אומר לך ומקים אותך בזריזות, וכשאתה קולט שוב במבטך את צ'ארמנדר אתה רואה שקצה זנבו חסר, כנראה מקרן האור החזקה שחשבת שהרגה אותו.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט
    אתה רץ לעבר הפרח והמפלצת קולטת אותך ומיד משחררת אבק צהוב מהפרח שלה שמתפשט באוויר, אך לפני שהיא מספיקה לעשות משהו נוסף אתה חותך את הפרח בגסות. המפלצת שואגת בכאב ונרתעת ממך בחרדה, מתחילה להתרחק לתוך היער ולבסוף מתמוטטת, מתבוססת בדמה. להפתעתך אתה מרגיש שעיניך מתחילות להיעצם ולא מצליח למנוע מהן מלהיסגר. אתה עוצם את עיניך בישנוניות ומתמוטט ליד המפלצת.
    "נער! תתעורר! היי!" אתה שומע קולות עמומים ופוקח את עיניך בחולשה. אתה רואה נער שחום עור מביט בך בסקרנות. אתה מפנה את ראשך אחורה ורואה לטאה ירוקה ענקית שמטה את ראשה לעברך ועל ראשה את צ'ארמנדר שלך, מביט בך בדאגה (http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/...is-d5dphct.jpg).
    "אתה ער? יופי. כבר הייתי בטוח שלא תתעורר. כנראה שהפוקימון שחיסלת השתמש באבקת שינה לפני שהרגת אותו והרדים אותך. אתה הוא הבעלים של הפוקימון הזה? הוא הציל אותי ואת חברי, סייטר. כאות תודה עזרתי לך." הוא אומר לך ומקים אותך בזריזות, וכשאתה קולט שוב במבטך את צ'ארמנדר אתה רואה שקצה זנבו חסר, כנראה מקרן האור החזקה שחשבת שהרגה אותו

אני חושב לעצמי ׳אה איזה מזל שצרמנדר פה אבל מה קרה לו לזנב ואפשר בכלל לרפאה את זה׳ ואני אני אומר ״ תודה רבה אני ממש דאגתי שיקרה לו משהו לפני שנרדמתי איזה מזל שהחזרתם אותו אלי אני ממש ממש מוחושבים שאפשר לשחזר או לרפאה לו את הזנב״. לצרמנדר אומר ״ וואו צ׳רמנדר איזה מזל שאתה חי כבר חשבתי שאתה מת ואני מקווה שנוכל להחזיר את זנבך למה שהיה קודם אתה ממש חזק וניצחנו את המפלצת הזאת עכשיו בוא נחזור לטירה.״

9. משתמש מנוסה
    [b]
    בר:
    אתם גורמים לי לגלות את כל ההפתעות שלי (:
    כן, יש דרך ללכוד פוקימונים נוספים, ותגלו אותה בהמשך, אבל לאט לאט~
    אגב, אם הוא לא יוציא את הגחלים מהפה הוא יישרף xd
    ---------------
    גראוליט מהנהן באדישות לדבריך ועוקב בריצה קלה אחריך ואחרי סוסך בלאקי כשאתם דוהרים ביער, עד שאתה מבקש ממנו להשתמש בגחלת ולהשאיר אותה בתוך פיו. ברגע הזה גראוליט מטה את ראשו בבלבול ולא מבין מה לעזאזל אתה רוצה ממנו. לפתע אתה שומע רעש של זרדים נשברים, ובלאקי נרתע אחורה בבהלה וכמעט מעיף אותך מגבו.
    סורי גראווליט חחחחח....
    הוו= לעצור/ להירגה , דידידי/דיו= להתחיל לזוז ולרוץ.
    ------------------------------------------
    "הו הו בלאקי" אומר לבלאקי סוסי הנאמן ואמשוך את המושכות שלו לכיוון ביטנו כדי שיעצור לגמרי.
    "גראווליט בוא איתי" אומר לגראווליט בעודי יורד מבלאקי עם החרב בידי ומחפש חתיכת עץ אשר אוכל לשרוף ולהפוך אותה ללפיד, וכאשר אמצע אחת אבקש מגראווליט להשתמש בגחלת על הקצה שלו.
    כאשר הלפיד המאולתר יבער אני יתקע אותו בריצפה ואז אלך לחפש את הדבר שעשה את הרעש בעוד שהמשוחות של בלאקי ביד שמאל שלי כך שאני מובל אותו אחרי והחרב שלי נמצאת ביד ימין מוכנה להתקפה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

10. משתמש מתקדם
    בר:
    אני לא אתן לך לשרוף אותו כרגע, אבל תיזהר פעם הבאה XD
    ותגיד לסוס מה שעושה לך טוב, כל עוד אני מבין אין לי בעיה~
    ----------------
    אתה מגשש בעיוורון על הקרקע, מנסה לאחוז במקל כלשהו, ומצליח למצוא ענף קצר ועבה מספיק כדי שיוכל לבעור זמן מה. גראוליט יורה עליו גחלים והענף מתעורר לחיים בקול פצפוץ ולהבה בוקעת מקצהו. אתה תוקע את הלפיד באדמה ונפתח לך טווח קטן יחסית של אור, כך שאתה יכול לראות רק באותו טווח. השמיים כבר מחשיכים לגמרי, ואפילו ירח שיאיר לך את דרכך אין. אתה מתחיל להתקדם, גראוליט לצידך, אתה אוחז בידך האחת את המושכות של סוסך וביד השנייה את חרבך, שלופה ומוכנה לקרב. הצעדים מתחילים להתקרב לעברך ומתגלה לאור שועל ירוק במקצת עם מה שנראה כמו טחב שמכסה את רוב פניו ומחצית מצווארו (http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/...is-d5mzfqy.jpg - ליפאון).
    גראוליט נוהם לעברו בנחישות אך לא עושה דבר, ומפנה את ראשו אליך בשאלה. השועל מתחיל להתקדם אליכם באיטיות וחושף את ניביו, ואתה מבין שהוא עומד לתקוף.

מייקל:
    "אממ... אני מצטער, אבל הוא חטף מכה דיי קשה בזנב.. אני חושש שהוא לא יגדל חזרה, אולי כשהוא יתפתח... אני ממש מצטער." נאנח הבחור שחום העור. "אז... איזה מבצר? ומה השם שלך? אתה אביר?" הוא מתחיל לשאול אותך בסקרנות ואתה רואה ברק בעיניו ומבין שההתלהבות שלו מהנושא גדולה.

11. משתמש מנוסה
    בר:
    אני לא אתן לך לשרוף אותו כרגע, אבל תיזהר פעם הבאה xd
    ותגיד לסוס מה שעושה לך טוב, כל עוד אני מבין אין לי בעיה~
    ----------------
    אתה מגשש בעיוורון על הקרקע, מנסה לאחוז במקל כלשהו, ומצליח למצוא ענף קצר ועבה מספיק כדי שיוכל לבעור זמן מה. גראוליט יורה עליו גחלים והענף מתעורר לחיים בקול פצפוץ ולהבה בוקעת מקצהו. אתה תוקע את הלפיד באדמה ונפתח לך טווח קטן יחסית של אור, כך שאתה יכול לראות רק באותו טווח. השמיים כבר מחשיכים לגמרי, ואפילו ירח שיאיר לך את דרכך אין. אתה מתחיל להתקדם, גראוליט לצידך, אתה אוחז בידך האחת את המושכות של סוסך וביד השנייה את חרבך, שלופה ומוכנה לקרב. הצעדים מתחילים להתקרב לעברך ומתגלה לאור שועל ירוק במקצת עם מה שנראה כמו טחב שמכסה את רוב פניו ומחצית מצווארו (http://th07.deviantart.net/fs70/pre/...is-d5mzfqy.jpg - ליפאון).
    גראוליט נוהם לעברו בנחישות אך לא עושה דבר, ומפנה את ראשו אליך בשאלה. השועל מתחיל להתקדם אליכם באיטיות וחושף את ניביו, ואתה מבין שהוא עומד לתקוף.
    'איזה מראה מלחיץ' אחשוב לעצמי בחשש, 'אפילו כשהייתי ילד צעיר בן 6.5 והסתובבתי לבדי ברוחב לא היה חשוך כמו בלילה הזה שלא לדבר שאף פעם לא הטרידו אותי הפוקימונים' אחשוב לעצמי כאשר הסיטואציה מעלה בי את זיכרון העבר והפחד.
    'אבל הפעם זה שונה יש לי כוח, כוח שיעזור לי לנצח את האופל וכל דבר אחר שיעמוד לי בדרך!' אני חושב לעצמי ופוקד לבסוף על גראווליט "תקוף בכל הכוח בגחלת!" אומר בהחלטיות עם חרבי מולי למקראה והשועל הירוק יתקדם לעברי.
    "אני צריך לדאוג לבאקי כרגע הוא יעקב אותי" אומר לעצמי ואחפש מקום לקשור אותו בו, ואם אמצע מקום כזה אקשור אותו ואחזור על הקרב של גראווליט והשועל בכדי לעזור לו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. משתמש מנוסה
    ציטוט
    "אממ... אני מצטער, אבל הוא חטף מכה דיי קשה בזנב.. אני חושש שהוא לא יגדל חזרה, אולי כשהוא יתפתח... אני ממש מצטער." נאנח הבחור שחום העור. "אז... איזה מבצר? ומה השם שלך? אתה אביר?" הוא מתחיל לשאול אותך בסקרנות ואתה רואה ברק בעיניו ומבין שההתלהבות שלו מהנושא גדולה.

אני חושב ׳ אהמ יש לו מפלצת עשב אז הוא יכול להיות ממבצר אוייב צ׳רמנדר ממש לא במצב להלחם וגם אני די מותש אבל צ׳רמנדר הציל אותם ואני באמת רוצה שותף אז למה לא לספר לו אני אספר לו׳ ואני אני אומר לנער ״ קודם כל איך קוראים לך לי קוראים מייקל הרודנדייל, כן כן ממשפחת העשירים הרודנדייל וטירת האש אני שייך למסדר האש וכן אני אביר וזו הייתה המשימה הראשונה שלי נעים להכיר.״

13. עמיטריד.
    הוא מנחית את החרב עליך אבל אתה מתגלגל הצידה ומתחמק מההתקפה, אך הוא גורר את החרב בתוך האדמה לכיוונך כדי לחתוך את פניך. ברגע האחרון אתה מצליח להגיע לחרב וחוסם באינסטינקט את חרבו עם חרבך. אמבריאון תוקף בדחיפה אך גראוליט נמנע בקלילות מהמתקפה ונושך בחוזקה את רגלו השרופה של אמבריאון, שממשיך ליילל בכאב, מתנודד על מקומו ולבסוף נופל, מותש וכאוב.
    'זהו אדון נחמד מת יחי אדון תעזבו את הפוקימון שלי' אחשוב ואתחמק מהאביר ואז אתחיל לרוץ הכי מהר שאוכל לאבר גראוליט ואתן לו בעיטה בצלעות "אל תיגע בוא יותר!" אצעק אליו ואשלוף את החרב "מי שמתקרב אלי או אל הפוקימון שלי יעבד ראש ברור?!" אגיד במבט משוגע לאבר האבירים

כמו תמיד. עמיטריד.

14. משתמש מתקדם
    עמית:
    א-אבל אתה נגד אביר אחר... הוא יחסום אותך.. טוב נו, אציל אותך~
    ----------------
    אתה מנסה לרוץ בטירוף לעבר גראוליט אך רוג'ר שם לך רגל ואתה מתרסק על האדמה וראשך נחבט בקרקע בחוזקה. הכל מיטשטש ומסתחרר ואתה לא מבין מה הולך, כשלפתע אתה מצליח להבין בטשטוש באמבריאון שמתחיל להכין בפיו כדור שחור של אנרגיה שגודל וגודל... (להמחשה - ). אמבריאון משגר רצף של אותם כדורים שחורים אחד אחרי השני, הם פוגעים בגראוליט בחוזקה ומעיפים אותו אחורה על האבירים שעומדים במעגל סביבכם. גראוליט נפגע חזק בראשו ומתעלף. אמבריאון מפנה את ראשו אל רוג'ר, שנרתע בבהלה, נופל על הרצפה וזוחל אחורה בפחד. "מה זאת... המתקפה הזאת?" הוא ממלמל בחרדה, ואמבריאון יוצר שוב כדור של אנרגיה בצבעי שחור וסגול ומשגר אותו בצרור על רוג'ר, שמתעלף מעוצמת ההתקפה. "וואו...", "הוא ניצח את רוג'ר...", "הוא מדהים.." אתה שומע לחשושים מצד מלוויו של רוג'ר. "הוכחת שאתה ראוי לחיות. לא נטריד אתכם יותר." קד בפניך אחד מהם, והשאר עושים כמוהו. הם לוקחים על כתפיהם את גראוליט ורוג'ר המעולפים ודוהרים חזרה למקום ממנו באו. אמבריאון למד כדור צל!

בר:
    אתה נותן לגראוליט את פקודתך וממהר לקשור את המושכות של בלאקי לאחד העצים. באותו זמן הפוקימון הפראי מתקרב בהדרגה לגראוליט. גראוליט תוקף בגחלת אך הפוקימון מתחמק בקלילות ולפתע עלים חדים בצורת סהר יוצאים מהעלים והטחב שעל גופו ומתקרבים במהירות אל גראוליט במטרה לחתוך אותו לחלקים (Razor Leaf)

מייקל:
    "וואו! אביר אמיתי! ממסדר האש!" הוא קורא בהתלהבות. "אני טוראק האנזל, חקלאי פשוט ממשפחת עובדי אדמה צנועה באחד הכפרים שעל דרך המלכה. אני לא אביר, אבל מאז שהצלתי את סייטר שלי מאיזו מגיפה וטיפלתי בו קשה הפכנו לחברים טובים ואנחנו מגנים על הכפר שלנו כמו אבירים. תמיד חלמתי להיות אביר, אבל לא הרשו לי להתקבל אם אני ממשיך להיות עם סייטר, ואני לא מתכוון לעזוב אותו..." הוא אומר לך בקול רועד במקצת, אך אתה עדיין רואה את הברק בעיניו. "מבצר האש הוא דרומה מכאן. הרבה דרומה. אנחנו בקצה של היער, מעבר למפה. הייתי חייב לגרור אותך לפה... מה עושים עכשיו?" הוא שואל אותך בחשש, ואתה מבין שהוא לא מכיר את האזור.

15. עמיטריד.
    עמית:
    א-אבל אתה נגד אביר אחר... הוא יחסום אותך.. טוב נו, אציל אותך~
    ----------------
    אתה מנסה לרוץ בטירוף לעבר גראוליט אך רוג'ר שם לך רגל ואתה מתרסק על האדמה וראשך נחבט בקרקע בחוזקה. הכל מיטשטש ומסתחרר ואתה לא מבין מה הולך, כשלפתע אתה מצליח להבין בטשטוש באמבריאון שמתחיל להכין בפיו כדור שחור של אנרגיה שגודל וגודל... (להמחשה - ). אמבריאון משגר רצף של אותם כדורים שחורים אחד אחרי השני, הם פוגעים בגראוליט בחוזקה ומעיפים אותו אחורה על האבירים שעומדים במעגל סביבכם. גראוליט נפגע חזק בראשו ומתעלף. אמבריאון מפנה את ראשו אל רוג'ר, שנרתע בבהלה, נופל על הרצפה וזוחל אחורה בפחד. "מה זאת... המתקפה הזאת?" הוא ממלמל בחרדה, ואמבריאון יוצר שוב כדור של אנרגיה בצבעי שחור וסגול ומשגר אותו בצרור על רוג'ר, שמתעלף מעוצמת ההתקפה. "וואו...", "הוא ניצח את רוג'ר...", "הוא מדהים.." אתה שומע לחשושים מצד מלוויו של רוג'ר. "הוכחת שאתה ראוי לחיות. לא נטריד אתכם יותר." קד בפניך אחד מהם, והשאר עושים כמוהו. הם לוקחים על כתפיהם את גראוליט ורוג'ר המעולפים ודוהרים חזרה למקום ממנו באו. אמבריאון למד כדור צל!

כתבתי שאני מתחמק מהאביר אז איך הוא סם לי רגל?
    עזוב לא משנה...
    ------

'מה הלך פה עכשיו' אחשוב המום שפתע מתגנב רעיון למוחי "עיצרו" אצעק לאבירים "אני דורש פרס!" אגיד להם "או שבא לכם לחטוף כדור בתחת?" אשאל אותם ואז אלחש לאמבי "הייתה מדהים כל הכבוד עכשיו תיראה מאיים ואז אטפל הכי טוב שאפשר בך" אלחש לו "קדימה תנו לי את החפץ הכי טוב שלכם או כסף" אפקוד

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •