פורסם במקור על ידי
smoker
[b]
בר:
אחלה תגובה! אני כבר מצפה לשחק איתך
--------------
"אם כך, זה נקבע. גראוליט יהיה שותפך. עלה והצלח כאביר במסדרנו, חבר אמיתי במסדר האש!" האביר הזקן קורא בקול רם, וקהל האבירים הנרגש מוחא לך כפיים בחוזקה ושריקות עידוד נשמעות מהמתלמדים. "במהלך האילוף של גראוליט, גילינו כיצד הוא נלחם. הוא יכול לדחוף את היריב עם משקל גופו (tackle), להוציא מפיו מטח של גחלים בוערים (ember) וגם לנשוך את יריבו בחוזקה (bite). אני מקווה שתביא כבוד למסדרנו. בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך, ואתה יורד מהבמה כשגראוליט הולך לצידך, נצמד לרגלך. "גראוליט זאת בחירה טובה. הגיע הזמן להפוך אותך לאביר באופן רשמי! בוא אחריי." אומר לך יוליוס ברגע שהוא מוצא אותך, ואתה עוקב אחריו לחדרו בסוף המסדרון הארוך של המבצר. שם הוא מלביש אותך בשריון כסוף ומפואר ונותן לך חרב ומגן. "אלה הם הנשקים שלך. שריון, חרב, מגן, שותף. הגן עליהם מכל משמר, בלעדיהם לא תשרוד עד יום המחר. ועכשיו בוא." הוא אומר לך ברגע שהוא מסיים להכין אותך, ואתה שם לב לדאגה בעיניו. אתה עוקב אחריו לאורווה ואתם יוצאים בדהירה על סוסים לעבר היער, כשגראוליט רץ לפניכם ולשונו מתנפנפת מחוץ לפיו. אתם דוהרים ביער זמן מה בשתיקה עד שאתם מגיעים לקרחת יער קטנה. באותו רגע יוליוס עוצר ונאנח. "נערי, הגיע המבחן הראשון שלך. אתה צריך להגיע למבצר בכוחות עצמך, ובדרך להילחם במפלצת את הקרב הראשון שלך. תזכור את מה שלימדתי אותך, תשתף פעולה עם גראוליט ותסמוך על חרבך ומגנך. אני מקווה שתצליח לצאת מהיער בחיים... דרך צלחה." במילים אלה הוא מסיים את דבריו ודוהר אל מחוץ ליער, משאיר אותך לבד עם סוסך ועם גראוליט, בקרחת יער שוממת, בשעות הערב המוקדמות.