Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 122
  1. משתמש מנוסה
    שם: אני
    ציטוט
    "וואו! אביר אמיתי! ממסדר האש!" הוא קורא בהתלהבות. "אני טוראק האנזל, חקלאי פשוט ממשפחת עובדי אדמה צנועה באחד הכפרים שעל דרך המלכה. אני לא אביר, אבל מאז שהצלתי את סייטר שלי מאיזו מגיפה וטיפלתי בו קשה הפכנו לחברים טובים ואנחנו מגנים על הכפר שלנו כמו אבירים. תמיד חלמתי להיות אביר, אבל לא הרשו לי להתקבל אם אני ממשיך להיות עם סייטר, ואני לא מתכוון לעזוב אותו..." הוא אומר לך בקול רועד במקצת, אך אתה עדיין רואה את הברק בעיניו. "מבצר האש הוא דרומה מכאן. הרבה דרומה. אנחנו בקצה של היער, מעבר למפה. הייתי חייב לגרור אותך לפה... מה עושים עכשיו?" הוא שואל אותך בחשש, ואתה מבין שהוא לא מכיר את האזור.

אני אומר לו בהתלהבות ״ אז בוא תצטרף אלי אני כבר אשכנע את מסדר האש לצרף אותך בוא קדימה ואם נפגוש בעוד מפלצות נחסל אותן ושלא תעז לסרב לי אני יכול לראות בעיניים שלך שזה החלום שלך״ ואני מחפש את השמש ואם אני מוצא אותה אני הולך דרומה וקורא לצרמנדר להצטרף

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי smoker צפה בהודעה
    [b]
    בר:
    אתה נותן לגראוליט את פקודתך וממהר לקשור את המושכות של בלאקי לאחד העצים. באותו זמן הפוקימון הפראי מתקרב בהדרגה לגראוליט. גראוליט תוקף בגחלת אך הפוקימון מתחמק בקלילות ולפתע עלים חדים בצורת סהר יוצאים מהעלים והטחב שעל גופו ומתקרבים במהירות אל גראוליט במטרה לחתוך אותו לחלקים (razor leaf)
    "תשתמש בגחלת כדי לחסום את המתקפה הנגדית!" אומר לגראוליט ואסתער על הפוקימון היריב עם חרבי במטרה למשוך את צומת ליבו ,"אני צריך לעשות נזק גם כן" אומר לעצמי "אני לא יכול לתת לגראוליט לחשוב שהוא היחיד שיכול לתקוף ושאני צריך אותו יותר משהו צריך אותי" אמשיך ואמלמל בעודי תוקף עם החרב פעם אחר פעם.
    "גראוליט תשמור מרחק מפוקימון השועל ותשתמש במתקפת גחלת כדי לעשות נזק מבלי להיפגע מהחרב שלי או ממתקפות היריב" אומר לגראוליט בזמן שהאבק בשועל הירקרק.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מתקדם
    עמית:
    זה שאתה מנסה לא אומר שאתה מצליח, זאת כבר החלטה שלי~
    ולא, קיבלת מתקפה, אתה לא מקבל שום כסף xd
    ----------------
    אתה צועק אל האבירים אך הם מתעלמים ממך ונעלמים באופק, כנראה סומכים על העובדה שכבר לא תוכל להשיג אותם. אתה מדבר אל אמבריאון אך רואה שהוא לא מגיב לך, עיניו נעצמות והוא שוקע בשינה העמוקה שמגיעה לו.
    "השותף שלך נראה תשוש. צריך ליווי לפונדק?" אתה שומע קול שמח מאחוריך, מסתובב ומגלה שמולך עומד נער חיוור וכחוש עם חיוך גדול על פניו. שיערו שחור וקצר וגפיו ארוכות מהממוצע, אך תווי פניו השמחים מראים שהוא ביסודו אדם טוב. אתה מבחין בצלקת גדולה של שלוש שריטות מלוכסנות על לחיו השמאלית. עיניו מלאות ברק והתלהבות, שחורות כלילה, והוא לובש בגדי חוואי פשוט. "אני חואן. אתה צריך עזרה? הפונדק ממש פה קרוב. אם לא תרפה אותו מהר אז הוא יישאר שרוף וייפגע הרבה יותר... אני מניח שאתה לא רוצה שהוא ימות?" הוא פונה אליך שוב בחיוך טוב לב.

מייקל:
    "ב-באמת? אתה תעזור לי? תודה! אני ממש מעריך את זה!" הוא אומר לך בהתרגשות ואתה רואה דמעות בקצוות עיניו, וסייטר מביע במבטו שביעות רצון מהחלטתך. אתה מחפש את השמש, אך כבר לילה, אז אתה מצליח לאתר את כוכב הצפון ומתחיל ללכת בכיוון ההפוך ממנו, קורא לצ'ארמנדר לעקוב אחריך והוא בא בריצה ומטפס על כתפך. "אז... איך זה להיות אביר? עברת התמחות?" שואל אותך טוראק בהיסוס, כנראה לא בטוח אם אתה רוצה לדבר על התקופה הזאת.

בר:
    אתה רץ לעבר הפוקימון הפראי עם חרב מונפת ומתחיל להנחית אותה לעברו. הוא מתחמק בזריזות, ונראה כי מהירותו השתנה והיא גדולה יותר משהייתה קודם (Quick Attack). בינתיים, גראוליט משגר מטח של גחלים מפיו ששורף את העלים ולא מותיר מהם זכר. בינתיים הפוקימון הפראי מתחיל לרוץ במהירות לעבר גראוליט ומטיח את גופו בו בעוצמה. גראוליט מועף אחורה והוא נופל על האדמה ומתגלגל עד שהוא נעצר, המום במקצת.

40/40

VS

30/30

4. משתמש מנוסה
    מייקל:
    "ב-באמת? אתה תעזור לי? תודה! אני ממש מעריך את זה!" הוא אומר לך בהתרגשות ואתה רואה דמעות בקצוות עיניו, וסייטר מביע במבטו שביעות רצון מהחלטתך. אתה מחפש את השמש, אך כבר לילה, אז אתה מצליח לאתר את כוכב הצפון ומתחיל ללכת בכיוון ההפוך ממנו, קורא לצ'ארמנדר לעקוב אחריך והוא בא בריצה ומטפס על כתפך. "אז... איך זה להיות אביר? עברת התמחות?" שואל אותך טוראק בהיסוס, כנראה לא בטוח אם אתה רוצה לדבר על התקופה הזאת.

אני אומר לטוראק ״ אין בעיה אחי עד עכשיו לא יצא לי להיות אביר הרבה זמן אבל זה הכי כיף שיש יש בזה כל כך הרבה אדרנלין ושותפות פעולה ומלא דברים כיפיים, וכן עברתי התמחות היא הייתה קצת מעצבנת אבל סבבה אבל אחי אתה חייב לתפוס קצת ביטחון עצמי אל תהסס אל תפחד אחר אתה תמות בתור אביר קדימה בוא נחכה עד הבוקר נקום בשבע נתארגן ונתאמן עד עשר ואז נמשיך ללכת לטירה מה דעתך?״

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    עמית:
    זה שאתה מנסה לא אומר שאתה מצליח, זאת כבר החלטה שלי~
    ולא, קיבלת מתקפה, אתה לא מקבל שום כסף xd
    ----------------
    אתה צועק אל האבירים אך הם מתעלמים ממך ונעלמים באופק, כנראה סומכים על העובדה שכבר לא תוכל להשיג אותם. אתה מדבר אל אמבריאון אך רואה שהוא לא מגיב לך, עיניו נעצמות והוא שוקע בשינה העמוקה שמגיעה לו.
    "השותף שלך נראה תשוש. צריך ליווי לפונדק?" אתה שומע קול שמח מאחוריך, מסתובב ומגלה שמולך עומד נער חיוור וכחוש עם חיוך גדול על פניו. שיערו שחור וקצר וגפיו ארוכות מהממוצע, אך תווי פניו השמחים מראים שהוא ביסודו אדם טוב. אתה מבחין בצלקת גדולה של שלוש שריטות מלוכסנות על לחיו השמאלית. עיניו מלאות ברק והתלהבות, שחורות כלילה, והוא לובש בגדי חוואי פשוט. "אני חואן. אתה צריך עזרה? הפונדק ממש פה קרוב. אם לא תרפה אותו מהר אז הוא יישאר שרוף וייפגע הרבה יותר... אני מניח שאתה לא רוצה שהוא ימות?" הוא פונה אליך שוב בחיוך טוב לב.
    'האם יתכן אנשים טובים בעולם' אחשוב 'פגשתי כל כך הרבה רעים ש...' אחשוב אך אקטע את קו המחשבה הזה "תודה לך איש טוב" אגיד לו "שמי אנדי ואשמח שתוביל אותי לפונדק" אגיד "תוכל להוביל את הסוס שלי?" אשאל אותו "אני אצטרך לסחוב את אמבי בעצמי ולא יהיו לי ידיים פנויות" אגיד לו ובדרך אסביר לו את סיפורי איך נהייתי אביר

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מתקדם
    עמית:
    חואן עולה על סוסך ומתחיל להלך איתו, ונראה כי הוא יודע כיצד לשלוט בו ואף מוכשר בכך. אתם הולכים על הדרך הראשית בזמן שאתה נאבק במשקל של אמבריאון, ובסופו של דבר חואן מחליף אותך בנשיאתו. בדרך אתה מספר לו את סיפורך. "וואו... זה... אני ממש מצטער." הוא ממלמל באנחה. "אני חושב שאנחנו פשוט לא נותנים להם הזדמנות. תראה את אמבריאון שלך. פוקימונים הם טובים. אנחנו פשוט מטמאים אותם באופי המושחת שלנו, ותראה למה הם נהפכו בגלל מה שעשינו להם. פעם חיינו בשלווה, אבל עכשיו... הם כלי נשק. רק למעט אנשים הם נחשבים שותפים, או יצורים יפים. זה כל כך חבל..." הוא מוסיף בחיוך עצוב.

מייקל:
    מתנצל, לא שמתי לב שגם אתה הגבת ><"
    אתה בימי הביניים, אל תקרא לו אחי xdd
    --------------
    "אני מסכים להצעתך. אבל... יש פה הרבה פוקימונים פראיים שמסתובבים בשטח וחלקם תוקפניים, כך שעלינו להיות עירניים ודרוכים. אני אשמור בלילה הזה, אתה תשמור בבא אחריו. לילה טוב." הוא אומר לך ונשכב על הרצפה, מפנה קצת אבנים כדי לשטח את הקרקע ומביט בכוכבים, אך אתה רואה שגופו דרוך ומוכן לפעול בכל רגע. סייטר מתיישב לידו. אתה רואה שצ'ארמנדר כבר מתכרבל לידם, מנסה להירדם.
    נערך לאחרונה על ידי Smoker, 09-09-2013 בשעה 12:31 AM

7. משתמש מנוסה
    ציטוט
    "אני מסכים להצעתך. אבל... יש פה הרבה פוקימונים פראיים שמסתובבים בשטח וחלקם תוקפניים, כך שעלינו להיות עירניים ודרוכים. אני אשמור בלילה הזה, אתה תשמור בבא אחריו. לילה טוב." הוא אומר לך ונשכב על הרצפה, מפנה קצת אבנים כדי לשטח את הקרקע ומביט בכוכבים, אך אתה רואה שגופו דרוך ומוכן לפעול בכל רגע. סייטר מתיישב לידו. אתה רואה שצ'ארמנדר כבר מתכרבל לידם, מנסה להירדם.

אני אחשוב ׳ אמממ אני עדיין לא סומך עליו אני חושב שאני גם לא אלך לישון אבל לא אראה לו את זה כדי לבחון אותו׳
    ואז אומר לכולם ״ לילה טוב כולם ״

8. משתמש מתקדם
    מייקל:
    אתה נשכב על האדמה, משתדל להישאר ער, אך נרדם תוך כמה דקות.
    אתה מתעורר בבוקר משינה נטולת חלומות ושלווה ומבחין בטוראק וסייטר מביטים בזריחה בחיוך, ואת צ'ארמנדר יושב על ראשו של טוראק בביטחון מוחלט בו.

9. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה נשכב על האדמה, משתדל להישאר ער, אך נרדם תוך כמה דקות.
    אתה מתעורר בבוקר משינה נטולת חלומות ושלווה ומבחין בטוראק וסייטר מביטים בזריחה בחיוך, ואת צ'ארמנדר יושב על ראשו של טוראק בביטחון מוחלט בו.

אני חושב לעצמי ׳פיו איזה מזל שהוא לא מישהו ממסדר אחר או סתם איזה רוצח ועוד יותר מזל שלא באה
    אלינו מפלצת בלילה כי זה היה יכול להיות מאוד מסוכן׳ ואז אומר ״ בוקר טוב לכולם מה השעה?״ ואחרי שיגידו לי מה השעה אתאמו שעה ואתחיל ללכת.

10. משתמש מתקדם
    מייקל:
    מה זאת אומרת אתאמן שעה? אתה צריך לפרט או להסביר
    ----------------
    "עכשיו... הזריחה, כך ש5:00 בבוקר. לאן אתה רוצה ללכת מכאן?" הוא שואל אותך בפנים קורנים ואתה רואה שהוא שמח מצירופך אליו.

11. משתמש מנוסה
    מייקל:
    מה זאת אומרת אתאמן שעה? אתה צריך לפרט או להסביר
    ----------------
    "עכשיו... הזריחה, כך ש5:00 בבוקר. לאן אתה רוצה ללכת מכאן?" הוא שואל אותך בפנים קורנים ואתה רואה שהוא שמח מצירופך אליו.
    אני אפהק ואומר לו ״ עכשיו אתה רוצה לעשות קרב ? לא קטלני רק לאימון שעה ואז נמשיך דרומה רוצה בשביל להתחזק אם אתה רוצה זה יהיה מחולק לשני חלקים צ׳רמנדר נגד סקיזור ואני נגדך רוצה?״

12. משתמש מנוסה
    [b]ע
    בר:
    אתה רץ לעבר הפוקימון הפראי עם חרב מונפת ומתחיל להנחית אותה לעברו. הוא מתחמק בזריזות, ונראה כי מהירותו השתנה והיא גדולה יותר משהייתה קודם (quick attack). בינתיים, גראוליט משגר מטח של גחלים מפיו ששורף את העלים ולא מותיר מהם זכר. בינתיים הפוקימון הפראי מתחיל לרוץ במהירות לעבר גראוליט ומטיח את גופו בו בעוצמה. גראוליט מועף אחורה והוא נופל על האדמה ומתגלגל עד שהוא נעצר, המום במקצת.

40/40

vs

30/30
    "אני מניח שזה הולך להיות הקרב שלך גראוליט" אומר לגראוליט מכיוון שאינני יכול לתפוס את השועל הזריז.
    תשתמש במתקפת נשיכה ובזמן שאתה אוחז בו תתחיל להטעין את מתקפת הגחלת ואז תשחרר אותה עליו" אסביר לגראוליט ואז הביט שוב לעברו של בלאקי כדי לוודא שהכל בסדר איתו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    עמית:
    חואן עולה על סוסך ומתחיל להלך איתו, ונראה כי הוא יודע כיצד לשלוט בו ואף מוכשר בכך. אתם הולכים על הדרך הראשית בזמן שאתה נאבק במשקל של אמבריאון, ובסופו של דבר חואן מחליף אותך בנשיאתו. בדרך אתה מספר לו את סיפורך. "וואו... זה... אני ממש מצטער." הוא ממלמל באנחה. "אני חושב שאנחנו פשוט לא נותנים להם הזדמנות. תראה את אמבריאון שלך. פוקימונים הם טובים. אנחנו פשוט מטמאים אותם באופי המושחת שלנו, ותראה למה הם נהפכו בגלל מה שעשינו להם. פעם חיינו בשלווה, אבל עכשיו... הם כלי נשק. רק למעט אנשים הם נחשבים שותפים, או יצורים יפים. זה כל כך חבל..." הוא מוסיף בחיוך עצוב.
    "אני מבטיח לך שלא משנה מה יקרא אני לא יגרום לשותפים שלי לסכן את חייהם סתם" אגיד בביטחון "אבל עדיין הם לא חיות שאתה יכול לבטוח בהם 100 אחוז" אגיד "למשל מה שהיה עם אבא שלי והמאמן שלי" אגיד לו "אז... מי אתה?" אשאל

כמו תמיד. עמיטריד.

14. משתמש מתקדם
    מייקל:
    אם לא ציינתי שיש לו חרב, אז אז אז יש לו חרב
    ----------------------
    "בשמחה!" הוא עונה בנחישות. "אבל אל תזלזל בי או בסייטר, כי אנחנו גם לא נמעיט בערככם ידידיי." הוא מוסיף בחיוך קטן ושולף את חרבו. "קרב חרבות. אני מולך. בוא נתחיל." הוא אומר ברוגע, ונעמד בעמידת מוצא, מחכה להתקפתך.

עמית:
    "אני? אה, לא הצגתי את עצמי נכון אני מניח, ואתה כבר הספקת לספר לי את סיפור חייך. אני חואן דאלמיאנו, אני הבן של מנהל הפונדק שאנחנו הולכים אליו עכשיו, זאת אומרת שאני חלק ממשפחת נזירים. אבל אני לא נזיר בעצמי, החלטתי לא להיות. אני רוצה לטפל בפוקימונים, כמו הנזירים, אבל בדרכי שלי. אני רוצה לעזור להם לגדול ולהתפתח, להתחזק ולעמוד מול האויבים שלהם בגבורה. החלום שלי זה לראות פוקימונים שעזרתי להם מצליחים לבדם. ומה החלום שלך?" הוא שואל אותך, ואתם כבר מתחילים לראות בניין חום קטן, שתי קומות בלבד, שמתקרב אליכם באופק.

בר:
    גראוליט מתחיל לרוץ לעבר ליפאון, שמביט בו בפחד ומשגר מטח נוסף של עלי תער לעברו. גראוליט משתמש בדחיפה כדי לתת לעצמו עוד כוח לריצה הפרועה שלו ומצליח בעזרתה להתחמק מעלי התער, שעוקפים אותו ומתנגשים בגזע של אחד העצים מאחוריו. גראוליט קופץ לעבר ליפאון ונושך את בטנו בחוזקה, מתחיל לנער את ראשו כדי להסב לליפאון המשוסע יותר נזק. דם ניגר לאורך בטנו של ליפאון והוא מיילל בכאב ומנסה לשווא להתחמק מאחיזתו הכוחנית של גראוליט. לבסוף, גראוליט משתמש בגחלת מטווח אפס וליפאון מועף אחורה בעוצמה. ליפאון נוחת על האדמה ומתעלף. גראוליט מתיישב על האדמה עם לשונו בחוץ ונראה שבע רצון מעצמו וממך.

15. משתמש מנוסה
    מייקל:

בר:
    גראוליט מתחיל לרוץ לעבר ליפאון, שמביט בו בפחד ומשגר מטח נוסף של עלי תער לעברו. גראוליט משתמש בדחיפה כדי לתת לעצמו עוד כוח לריצה הפרועה שלו ומצליח בעזרתה להתחמק מעלי התער, שעוקפים אותו ומתנגשים בגזע של אחד העצים מאחוריו. גראוליט קופץ לעבר ליפאון ונושך את בטנו בחוזקה, מתחיל לנער את ראשו כדי להסב לליפאון המשוסע יותר נזק. דם ניגר לאורך בטנו של ליפאון והוא מיילל בכאב ומנסה לשווא להתחמק מאחיזתו הכוחנית של גראוליט. לבסוף, גראוליט משתמש בגחלת מטווח אפס וליפאון מועף אחורה בעוצמה. ליפאון נוחת על האדמה ומתעלף. גראוליט מתיישב על האדמה עם לשונו בחוץ ונראה שבע רצון מעצמו וממך.
    היה דרך לדעת את השמות של הפוקימונים או שאנחנו יכולים לשחק עם ידע מוקדם על פוקימונים?
    --------------------------------------------------------------
    "כל הכבוד גראוליט " אומר לגראוליט ואלטף את רעמתו הקטנה, "עם אתה רעב אתה יכול לאכול את השועל "אומר לו בחביבות.
    'אולי כדי לי לנוח כאן בלילה' אחשוב לעצמי ואתחיל לחפש עצים קטנים למדורה.
    "גראוליט תשתמש בגחלת על העצים" אומר לגראוליט ואוביל את בלאקי לכיוון המדורה הקטנה שלנו.
    "איזה דבר יפה וקטלני" אומר כשאני מסתכל על החרב שלי משחיז אותה עם אחד האבנים שעל הרצפה.
    'כדי לי להישאר ער במשך הלילה' אחשוב למרות העייפות בפיהוק ואסתכל על גראווליט ובלאקי בחיבה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •