Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 122
  1. משתמש מנוסה
    שם: אני
    ציטוט

"בשמחה!" הוא עונה בנחישות. "אבל אל תזלזל בי או בסייטר, כי אנחנו גם לא נמעיט בערככם ידידיי." הוא מוסיף בחיוך קטן ושולף את חרבו. "קרב חרבות. אני מולך. בוא נתחיל." הוא אומר ברוגע, ונעמד בעמידת מוצא, מחכה להתקפתך.

חחחחח ויש גם קרב מפלצות בו זמנית נכון? יש לי מגן?

2. משתמש מתקדם
    בר:
    כרגע אין לכם, למעט מי שרשם ברקע שלו שהוא קרא הרבה על פוקימונים והוא מקבל קצת ידע על ההתחלה. אבל בקרוב תקבלו את כל הידע שאתם צריכים, משהו כמו פוקידע... אתם תראו
    --------------
    כשאתה מציע לגראוליט לאכול את הפגר של שועל העשב הוא מניד בראשו בשלילה ונראה קצת נגעל מהצעתך. אתה אוסף זרדים וגראוליט מבעיר אותם, ואתם כולכם מתיישבים מסביב למדורה לאחר שהשחזת את חרבך (אחלה רעיון! קבל ח"ח). "מי אתה?" אתה שומע לפתע קול ממש מאחורי אוזנך ומסתובב בזריזות, אבל אין שם אף אחד. "רוצה להיות.. חבר שלי?" אתה שומע את הקול שוב, הפעם מאחורי גראוליט, שנרתע בפחד וזוחל אליך.

מייקל:
    אהא
    וכמו שהצעת, זה יהיה קרב ואז קרב חדש. זאת אומרת אתה מולו ורק אז הפוקימונים
    ---------------
    טוראק נראה מעט מופתע מההטעייה המתוחכמת שלך, אך הוא לא נופל שולל ומתחמק מהדקירה בזריזות, הודף את חרבך הצידה עם חרבו ומשלח אותה לכיוון בטנך.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט
    טוראק נראה מעט מופתע מההטעייה המתוחכמת שלך, אך הוא לא נופל שולל ומתחמק מהדקירה בזריזות, הודף את חרבך הצידה עם חרבו ומשלח אותה לכיוון בטנך.

אתחמק לכיוון ימין, אומר "תזהר משמאל" ואז אתקןף מימין בשיסוף לכיוון הראש כדי לבדוק איפה הוא יותר חלש בצד ימין או שמאל.

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי smoker צפה בהודעה
    בר:
    כרגע אין לכם, למעט מי שרשם ברקע שלו שהוא קרא הרבה על פוקימונים והוא מקבל קצת ידע על ההתחלה. אבל בקרוב תקבלו את כל הידע שאתם צריכים, משהו כמו פוקידע... אתם תראו
    --------------
    כשאתה מציע לגראוליט לאכול את הפגר של שועל העשב הוא מניד בראשו בשלילה ונראה קצת נגעל מהצעתך. אתה אוסף זרדים וגראוליט מבעיר אותם, ואתם כולכם מתיישבים מסביב למדורה לאחר שהשחזת את חרבך (אחלה רעיון! קבל ח"ח). "מי אתה?" אתה שומע לפתע קול ממש מאחורי אוזנך ומסתובב בזריזות, אבל אין שם אף אחד. "רוצה להיות.. חבר שלי?" אתה שומע את הקול שוב, הפעם מאחורי גראוליט, שנרתע בפחד וזוחל אליך.
    "אני ווליאמס פונד אביר במסדר האש" אני קורה בגאווה, "מי קורא לי?" אקרא בכעס, "אני לא אוהב כשמתגנבים מאחורי" אני חוזר ואומר העצבנות.
    'לאחר שפוקימון השועל הירוק הזה תקף אותי כדי לי להיות מוכן לכל דבר.' אני חושב לעצמי ומכין את החרב לעמדת תקיפה., 'גם אם הוא שואל אותי אם אני רוצה להיות חבר שלו זה יכול להיות איום אז שהוכח אחרת' אני חושב בפרנויה מסוימת שנגרמת כלל הנראה בגלל הלילה החשוך וקרב שהיה לי קודם.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    עמית:
    "אני? אה, לא הצגתי את עצמי נכון אני מניח, ואתה כבר הספקת לספר לי את סיפור חייך. אני חואן דאלמיאנו, אני הבן של מנהל הפונדק שאנחנו הולכים אליו עכשיו, זאת אומרת שאני חלק ממשפחת נזירים. אבל אני לא נזיר בעצמי, החלטתי לא להיות. אני רוצה לטפל בפוקימונים, כמו הנזירים, אבל בדרכי שלי. אני רוצה לעזור להם לגדול ולהתפתח, להתחזק ולעמוד מול האויבים שלהם בגבורה. החלום שלי זה לראות פוקימונים שעזרתי להם מצליחים לבדם. ומה החלום שלך?" הוא שואל אותך, ואתם כבר מתחילים לראות בניין חום קטן, שתי קומות בלבד, שמתקרב אליכם באופק.
    "אני חושב שהחלום שלי זה לנקמה" אגיד "נקמה במסדר השמיים על מות אבי" אדיש ואביט באדמה "נכון אולי זה נשמע מטופש אבל אני לא יוכל לעבור על זה בשקט" אגיד נבוך "אני רואה שאני ממש טוב עם פוקימונים" אגיד לו "יש לי פה סוס פנוי של המורה שלי אתה מוזמן להצתרף אלי למסע שלי ברחבי העולם" אגיד עם חיוך

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מתקדם
    עידן:
    חחח לדמות שלך לא לנער בן 15
    -----------
    המפלצת ממשיכה להתקדם לעברה וצעדיה מרעידים את האדמה. אתה מביט בה ברוגע ומתכונן לקפוץ הצידה ולתקוע בגרונה את חרבך כמו שרצית, וכשהיא מספיק קרובה אליך אתה זז הצידה ותוקע בה את חרבך, אך החרב לא חודרת את השריון הקשה של המפלצת ואתה מועף אחורה מעוצמת המכה. המפלצת עוצרת את עצמה שוב ומאתרת אותך, מתכוננת לתקוף בפעם השלישית. אתה מביט במפלצת בטשטוש, שוכב על גבך, ואתה מרגיש כאב חד בידך ורואה שהיא קצת נפוחה, כנראה שסדקת עצם. אתה חוזר להביט במפלצת ורואה שהמקום בו ניסית לתקוע את חרבך, הצבע של העור, מכסה את כל גבה של המפלצת עד לזנבה וגם את ראשה, אך לעומת זאת עור בגוון בהיר יותר מכסה את עור בטנה.
    אני מחכה להזדמנות שלי כדי לקפוץ הצידה ולדקור אותה בגרונה, אך אני נכשל לצערי ומועף לצד. אני מסתכל עלייה וכאב חזק בידע לפתע הורגש. אני מסתכל אל היד, ורואה שהיא מעט מנופחת ומתאר לעצמי שזה סדק ביד. 'באמת? המפלצת העלובה הזו מעיזה בכלל להכאיב לי? מי היא?! מי היא חושבת שהיא, חצופה! אני הולך להרוג אותה לשסף את כולה, ולשתות כל טיפת דם מגופה, לאכול כל חלק בשרי אכיל בגופה מהעין ועד המעיים!!!!' אני חושב לעצמי מעוצבן, כמעט בהתמוטטות עצבים מסתכל אל המפלצת במבט שטוף שנאה ורצון להרגה. אני מסתכל אלייה, סורק את גופה ומגלה כי נקודת התורפה שלה היא בבטן. אני מחכה לזמן המתאים, התכנון שלי הוא שהיא תרוץ לכיווני, אני ארוץ לכיוונה. כאשר היא תקפוץ כדי לתפוס אותי, ולהרוג אותי, אני באותו הזמן החליק והרים את החרב לכיוון הבטן שלך, ובכך ההרוג אותה והזכה במקלחת עגונה. במידה וזה לא יעבוד, אני ייצור מצב שהיא תהיה חייבת לעמוד על שניים, אזרוק עליה חול, או יצור בצורה מסוימת מצב בו אני מדליק אש אשר תפחיד את המפלצת ואני אתקע בה את חרבי. אני חושב שמהירות רבה על תוכנית, ומחייך בסיפוק רגשי, 'זה הסוף שלך חלאה.' אני חושב לעצמי.

7. משתמש מתקדם
    מייקל:
    "זה לא הוגן להטעות עם מילים!" הוא מתלונן בעצבנות ומתחמק בקלילות מההטעייה שלך. לפתע הוא מפיל את עצמו על הרצפה ושולח את חרבו לכיוון רגליך.

בר:
    "אביר במסדר האש, כל כך חלש? זה מאכזב. חשבתי שאבירים הם יותר חזקים..." הקול נאנח באכזבה, ולפתע גראוליט מתחיל לנהום ומזנק לעברך, בעוד אתה לא מבחין במשהו שמתקרב אליך במהירות מאחורה, מזנק עליך ומפיל אותך לרצפה, מצמיד את ראשך אליך. אתה שומע את גראוליט מייבב בכאב ולא מצליח להבין מה קרה. "רואה? חלש. כמו שאמרתי. אני דייגו, והארון שלי (http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/...is-d5qfgeh.jpg) הרגע כיסח את הגראוליט שלך!" הוא צוחק, ומחזק את אחיזתו בידיך ומשנה את מיקום ברכו על גבך. "אתה פשוט עלוב. פתטי. אינסטינקטים נוראיים. יש לך משהו להגיד שיציל אותך?" הוא שואל ברשעות וקולו נוטף בוז.

עמית:
    "בדיוק התכוונתי לשאול אם אוכל להצטרף אליך." הוא מחייך חזרה. "אני בטוח שאם אבוא איתך אפגוש פוקימונים רבים שאוכל לעזור להם, וזה בדיוק מה שאני רוצה. קצת חברה בדרך לא יכולה להזיק." הוא צוחק וקורץ אליך, ואתם עוצרים ליד הפונדק וחואן מוביל את הסוסים לאורווה מאחוריו. אתם מאחסנים את הסוסים ונושאים את אמבריאון לתוך הפונדק. ברגע שאתה נכנס אליו גל של ריחות עוטף אותך. ריחו החזק של האלכוהול גובר על כולם, אך אתה מצליח להריח גם ריח של מאכלים טריים וזיעה. "זה הפונדק הקטן של משפחתי. בוא אחריי." חואן לוחש לתוך אוזנך, ומוביל אותך בתוך ההמולה והחוצה ממנה, אל גרם מדרגות קטן בצד שמאל של הפונדק שעולה למעלה. אתם מטפסים בזריזות ומגיעים למסדרון ארוך מלא חדרים, וחואן פותח את הדלת שמולכם ונכנס לתוך החדר המואר. "כנס, כנס." הוא מזמין אותך פנימה וסוגר אחריך את הדלת. אתם מניחים את אמבריאון על המיטה וחואן נשכב על הרצפה, תוחב את ידו לחריץ בין המיטה לרצפה ומוציא מן קמע מוזר, סוג של תליון, עם אבן כחולה זוהרת באמצעו שמוקפת בפיתול של מתכת כסופה ומבריקה. "זה תליון קסום שמרפא פוקימונים. לכל אחד במשפחה יש כזה." הוא אומר לך, ותולה את התליון על צווארו של אמבריאון. "תוך כמה שעות הוא יירפא. נצטרך להמתין עד שהוא יחלים.." הוא נאנח, ומתיישב על קצה המיטה.

עידן:
    בזמן שאתה חושב על תוכניתך המפלצת מתאוששת מהבלבול שקיבלה אחרי ההתקפה האחרונה שלך ומתחילה להתרחק ממך על מנת לצבור תנופה ולהתנגש בך עם כל משקל גופה, ואולי אפילו למחוץ את גופך השברירי על צד הזירה.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט
    "זה לא הוגן להטעות עם מילים!" הוא מתלונן בעצבנות ומתחמק בקלילות מההטעייה שלך. לפתע הוא מפיל את עצמו על הרצפה ושולח את חרבו לכיוון רגליך.
    אני קופץ מהר ומנסה לנחות לו על החרב ולעמוד עליה ואז אומר ״ במלחמה אין חוקים זה או שאתה מנצח או שאתה מפסיד אז תיהיה מרוכז.״ ובינתיים חושב ׳ הוא חלש משמאל׳.

9. משתמש מתקדם
    [b]
    עידן:
    בזמן שאתה חושב על תוכניתך המפלצת מתאוששת מהבלבול שקיבלה אחרי ההתקפה האחרונה שלך ומתחילה להתרחק ממך על מנת לצבור תנופה ולהתנגש בך עם כל משקל גופה, ואולי אפילו למחוץ את גופך השברירי על צד הזירה.
    אני אוחז בחרבי האיתנה, ומוכן לכל דבר שהמפלצת המטומטמת הזו רק תעשה. כרגע נצמד לתוכנית הראשית שלי. מחכה שהיא רק תפתח בריצה, ואני אחריה. 'אסור לי לתת לה להישכב עליי, כל צריך להיות תוך כדי תנועה.' אני חושב לעצמי, וזורק מתחיל להוריד את השריון משום שהוא מכביד עליי. אני זורק גם את המגן שנהיה לצערי די מיותר. 'זה רק אני ואת מפלצת מטומטמת!!!' אני חושב בזעם ומתי שהיא מתחילה לרוץ אני מתחיל לרוץ, לפי התכנון הקודם שלי.

10. עמיטריד.
    עמית:
    "בדיוק התכוונתי לשאול אם אוכל להצטרף אליך." הוא מחייך חזרה. "אני בטוח שאם אבוא איתך אפגוש פוקימונים רבים שאוכל לעזור להם, וזה בדיוק מה שאני רוצה. קצת חברה בדרך לא יכולה להזיק." הוא צוחק וקורץ אליך, ואתם עוצרים ליד הפונדק וחואן מוביל את הסוסים לאורווה מאחוריו. אתם מאחסנים את הסוסים ונושאים את אמבריאון לתוך הפונדק. ברגע שאתה נכנס אליו גל של ריחות עוטף אותך. ריחו החזק של האלכוהול גובר על כולם, אך אתה מצליח להריח גם ריח של מאכלים טריים וזיעה. "זה הפונדק הקטן של משפחתי. בוא אחריי." חואן לוחש לתוך אוזנך, ומוביל אותך בתוך ההמולה והחוצה ממנה, אל גרם מדרגות קטן בצד שמאל של הפונדק שעולה למעלה. אתם מטפסים בזריזות ומגיעים למסדרון ארוך מלא חדרים, וחואן פותח את הדלת שמולכם ונכנס לתוך החדר המואר. "כנס, כנס." הוא מזמין אותך פנימה וסוגר אחריך את הדלת. אתם מניחים את אמבריאון על המיטה וחואן נשכב על הרצפה, תוחב את ידו לחריץ בין המיטה לרצפה ומוציא מן קמע מוזר, סוג של תליון, עם אבן כחולה זוהרת באמצעו שמוקפת בפיתול של מתכת כסופה ומבריקה. "זה תליון קסום שמרפא פוקימונים. לכל אחד במשפחה יש כזה." הוא אומר לך, ותולה את התליון על צווארו של אמבריאון. "תוך כמה שעות הוא יירפא. נצטרך להמתין עד שהוא יחלים.." הוא נאנח, ומתיישב על קצה המיטה.
    "אכפת לך אם אני אנוח קצת?" אשאל אותו "עברתי יותר מידי היום" ואשכב על הרצפה

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    [b].

בר:
    "אביר במסדר האש, כל כך חלש? זה מאכזב. חשבתי שאבירים הם יותר חזקים..." הקול נאנח באכזבה, ולפתע גראוליט מתחיל לנהום ומזנק לעברך, בעוד אתה לא מבחין במשהו שמתקרב אליך במהירות מאחורה, מזנק עליך ומפיל אותך לרצפה, מצמיד את ראשך אליך. אתה שומע את גראוליט מייבב בכאב ולא מצליח להבין מה קרה. "רואה? חלש. כמו שאמרתי. אני דייגו, והארון שלי (http://th04.deviantart.net/fs70/pre/...is-d5qfgeh.jpg) הרגע כיסח את הגראוליט שלך!" הוא צוחק, ומחזק את אחיזתו בידיך ומשנה את מיקום ברכו על גבך. "אתה פשוט עלוב. פתטי. אינסטינקטים נוראיים. יש לך משהו להגיד שיציל אותך?" הוא שואל ברשעות וקולו נוטף בוז.

[.
    "לא אמרתה שאתה רוצה להיות חבר שלי" אני אומר כדי שהוא יוריד מהשמירה שלו ואז אתך לו בעיטה בגב.
    'אולי זה קצת לא הוגן לנסות ולרמות אותו אבל הוא התנפל עלי מבלי שום סיבה מוצדק' אצדיק את עצמי כדי להרגיע את מצפוני.
    "למה התנפלת עליו בכל מקראה?" אשאל את דייגו "זה לא נראה שאתה ממסדר השמים או האופל אז מה הייתה המטרה שלך" אחזור ואשאל.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

12. משתמש מתקדם
    בר:
    אחלה תגובות, תמשיך ככה~
    ---------
    "לא, אני סתם שיחקתי בך! לא ראית את זה בא, נכון?" הוא מתרברב, ואחיזתו מתרופפת מעט. ברגע שזה קורה אתה הופך את עצמך והודף אותו מעליך. הוא מתגלגל על הרצפה כמה מטרים ונעצר. אתה מתרומם ורואה את גראוליט מעולף על האדמה ופוקימון משוריין קטן ונחוש, ככל הנראה ארון המדובר, עומד לידו ומחכה.
    "נכון! אני לא מאף מסדר. אני שונא אבירים. אני וארון לא ממש חזקים מול האבירים אז אנחנו משתמשים בתרגילים כדי לנצח אותם. מאז שעזרתי לארון פעם הוא החליט לעזור לי ואנחנו נהרוג את כל האבירים מכל המסדרים!" הוא אומר בנחישות בזמן שהוא מתיישב על הרצפה ומלטף את ראשו בכאב, במקום שבו נחבט בקרקע.

מייקל:
    התרגיל שלך מצליח ואתה נעמד על חרבו של טוראק ומצמיד אותה לאדמה. "חיכיתי שתעשה את זה!" הוא צוחק, ובתנופה מרים את חרבו כשאתה עליה, ואתה נופל על הרצפה וגופך נחבט בקרקע בחוזקה. טוראק ממהר להצמיד אותך לאדמה ומניח את להב חרבו על גרונך. "אז, הכל הולך במלחמה, לא?" הוא מחייך אליך.

עמית:
    "מבין את זה, תנוח כמה שתרצה. ברגע שהוא יירפא, לאן אנחנו ממשיכים?" הוא שואל אותך בהיסוס. "מה המשימה שנתנו לך? אמרת שאתה ממסדר האופל, לא?" הוא מוסיף בעצבנות ונראה מעט לא בטוח בעצמו כשהוא שואל אותך את הדברים האלה, אולי חושש שתכעס עליו ותסלק אותו.

עידן:
    אתה נעמד מול המפלצת אחרי שהורדת את השריון וזרקת את המגן ומביט בה בנחישות. היא מחזירה לך מבט נוקב ומתחילה לרוץ לכיוונך, מכוונת את הקרן שלה אל ליבך במטרה לשפד אותך.

לידי:
    את במשחק 3>
    --------------
    אתת יורדת מסוסך המותש מול שעריו של מסדר השמיים ונוקשת על דלת העץ של המבצר בעזרת ידית המתכת הכבדה המחוברת אליה. הנקישות משמיעות קול עמוק ומהדהד שגורם לך להירתע מעט ביראה. לאחר זמן מועט של המתנה השערים נפתחים לרווחה ואת מוליכה את סוסך דרכם, ומולך מתגלה נוף מעורר יראה של שביל מרוצף שיש ולבן, מסוונר כאור הבוקר, ומצדדיו גנים מטופחים ופורחים, מעוצבים בקפידה, ופסלי אבירים מוצבים לכל אורך הדרך ומוסיפים למראה מעורר ההשתוממות. את מתהלכת באותו שביל וקול נקישות פרסותיו של סוסך על המרצפות משמיע קול חזק שמפר את הדממה השוררת במקום. את מרימה את ראשך למעלה ומולך מתנשא מבצר אימתני וגבוה שמיתמר אל על, שמתחבר בגשר במרום אל המבצר שמאחוריו. את מובילה את סוסך לדלת עץ קטנה יותר, הדלת של המבצר עצמו, ומגלה שהשער דרכו עברת קודם היה השער של החומה המקיפה את המבצר מכל עבריו. את נוקשת קלות על הדלת וממתינה לתשובה, אך את לא מקבלת כל מענה. לפתע סוסך נרתע בבהלה וצוהל בפחד, ואת מסתובבת בהפתעה ולפתע מחווירה כנגד רצונך. את רואה מימינך כלוב ברזל ענק וחלוד, ששערו פתוח, ומחוץ לכלוב, על השביל מולך, עומדת מפלצת שנוהמת עלייך באיום (http://ruth-tay.deviantart.com/art/Houndoom-332907889 - האונדום). קרניים יוצאות מראשה, צבעה שחור וניביה מבהיקים באור השמש, והיא חושפת אותם לעברך ושואגת בזעם. הסוס שלך משתחרר מאחיזתך ודוהר לצד השני של הגן, והמפלצת מתחילה להתקרב לעברך, משחרת לטרף.

13. עמיטריד.
    עמית:
    "מבין את זה, תנוח כמה שתרצה. ברגע שהוא יירפא, לאן אנחנו ממשיכים?" הוא שואל אותך בהיסוס. "מה המשימה שנתנו לך? אמרת שאתה ממסדר האופל, לא?" הוא מוסיף בעצבנות ונראה מעט לא בטוח בעצמו כשהוא שואל אותך את הדברים האלה, אולי חושש שתכעס עליו ותסלק אותו.
    "אנכנו חוזרים למסדר לבסר על מות מורי" אגיד בעיינים עצומות "אין לי עוד שום משימה" אגיד וארדם

כמו תמיד. עמיטריד.

14. משתמש מתקדם
    עמית:
    אתה יכול להגיד שאתה מנסה להירדם, אתה לא יכול לקבוע שאתה נרדם. לא נורא~
    ----------------
    אתה מרגיש שעיניך נעצמות ונרדם, כלל לא שומע מה חואן מגיב על דבריך. אתה מתעורר משינה נטולת חלומות כשאתה מרגיש משהו מחוספס ורטוב על לחייך. אתה פוקח את עיניך ורואה את אמבריאון מלקק אותך ומביט בך בשמחה. "אה, התעוררת. אמבריאון החלים לגמרי. וזה היה מהיר, אתה צריך להתגאות בו, הוא חזק." אתה שומע את קולו של חואן מאחוריך.

15. עמיטריד.
    עמית:
    אתה יכול להגיד שאתה מנסה להירדם, אתה לא יכול לקבוע שאתה נרדם. לא נורא~
    ----------------
    אתה מרגיש שעיניך נעצמות ונרדם, כלל לא שומע מה חואן מגיב על דבריך. אתה מתעורר משינה נטולת חלומות כשאתה מרגיש משהו מחוספס ורטוב על לחייך. אתה פוקח את עיניך ורואה את אמבריאון מלקק אותך ומביט בך בשמחה. "אה, התעוררת. אמבריאון החלים לגמרי. וזה היה מהיר, אתה צריך להתגאות בו, הוא חזק." אתה שומע את קולו של חואן מאחוריך.
    "מ..מה" אגיד חצי יושן "אהה אמבי מה קורה חמוד?" אשאל מנומנם "תודה לך" אגיד לחואן ואקום "קדימה צריך להגיד לראש המסדר על מות ניקולס" אגיד ואלך למקום שסמנו בוא את הסוסים "תודה לך" אגיד לכל מי שיעבור בדרכי

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •