תגובה לכל השחקנים! פעם ראשונה במשחק! התגובה הכי ארוכה שיצא לי לעשות. עשיתי גיבוי וגיבוי לגיבוי כי אם זה לא היה נשלח הייתי עוצר את המשחק xd
תיהנו לכם כולכם במשחק. אני מבטיח שאתן את כל כולי, אבל אל תלחצו עליי להגיב, לוקח לי זמן.
קאי:
"אנוביס! את עוד תאחרי לטקס הסיום שלך! זה לא מכובד! תתארגני כבר, עצלנית! את אישה, את אמורה להיות חרוצה, לא לרבוץ במיטה כל היום!" את שומעת צעקות רמות שמכוונות אלייך ולפני שאת מספיקה לפקוח את עינייך ולקום מהמיטה מצליף בראשך חפץ מחוספס שמרעיד את ראשך מעט מעוצמת הפגיעה. "זאת הייתה המגבת שלי. תקבלי עוד מכה כזאת אם תמשיכי לרבוץ במיטה יותר משתי דקות!" שאג עליך קול נשי אך קשוח, ואת מבינה שזאת לאנה, מנהלת אגף המתמחים של מסדר האש. "לב האבן", זהו כינוייה. "זוזי!!!!" היא צורחת עלייך, ואת קופצת מהמיטה בבהלה ורצה לבית המרחץ לשטוף את פנייך כדי להתעורר. את מתלבשת מהר בעוד לאנה צועקת עלייך, כלל לא שמה לב לכל שאר הדברים שמתרחשים בחדר השינה של המתלמדים. את מסיימת להתארגן והיא מפנה אותך מהחדר באלימות ואת נזרקת למסדרון הראשי של המבצר. אחד המתלמדים מוציא מפיו שטף של קללות ולא שם לב כי את עומדת מולו. אתם מתנגשים ושניכם נופלים על הרצפה. את מתרומת בזריזות ואותו מתלמד משפשף את גשר אפו ומפנה את קללותיו אלייך, כשהוא מבין שאת אישה ומתחיל להסמיק ולגמגם דברים לא ברורים. לפני שאת מספיקה להגיב יד אוחזת בזרועך ולוקחת אותך הצידה. את שמה לב שזהו החונך שלך, ארצ'י. "יקירתי, זה הזמן. הטקס כבר התחיל ואת צריכה להיות שם, עוד מעט תקבלי את הפוקימון הראשון שלך.. בחיי, היה כיף לחנוך אותך. אני שמח שהיית המתלמדת שלי. ועכשיו, אין זמן לבזבז! בואי נלך!" הוא אומר לך במהירות ועם חיוך קטן על פניו מריץ אותך במורד המסדרון עד שאתם יוצאים אל החצר הגדולה שבמרכזה במה ענקית שיועדה רק בשביל הטקס הזה. הכיסאות עומדים בשורות מולה ואת מבחינה בתור של מתלמדים מחכים לקריאת שמם כדי לעלות ולבחור את הפוקימון שלהם. ארצ'י הקשיש דוחף אותך לתור ונעלם מעינייך. את ממתינה בהתרגשות והמתלמדים עולים והולכים, ולבסוף מגיע השם שלך ואת נקראת אל הבמה, מלווה בקריאות שמחה מצד קהל האבירים. את שמה לב לארצ'י מנופף לך לשלום בחיוך גדול וגאווה בעיניו. את עולה לבמה ואביר זקן בשריון זהוב וחרב אדומה בחגורתו פונה אלייך ברשמיות: "אנוביס, יקירתי. הגעת לרגע המרגש הזה. הנערה היחידה שסיימה את ההתלמדות במסדר שלנו, ועוד בהצטיינות. אני בטוח שארצ'י הישיש גאה בך. אם כן, זהו השותף החדש שלך." הוא אומר בחיוך, ומחווה בידו על פוקימון עכבר קטן, בטנו לבנה וגבו כחול ולהבות בוערות עליו ומכסות את כל גבו (
http://th02.deviantart.net/fs71/pre/...is-d6b9etq.jpg). "זהו עכבר האש, סינדקוויל. במהלך האילוף שלו גילינו שכדי להילחם הוא יכול לדחוף את היריב בעוצמה עם משקל גופו (tackle), לזוז במהירות (quick attack), לירוק גחלים לוהטות מפיו (ember) ולפלוט מפיו עשן שחור שמסתיר את שדה הראייה של האויב (smokescreen). אני מאחל לך הרבה הצלחה." הוא חותם את דבריו בצהלה והאבירים מוחאים לך כפיים שוב בזמן שאת יורדת מהבמה עם סינדקוויל צמוד לרגלך. ידיו החסונות של ארצ'י עוטפות אותך בחיבוק חם ואוהב והוא מביט בך בדאגה. "את תהיי בסדר? אני בטוח שתהיי. עכשיו הזמן להלביש אותך." הוא מחייך, לוקח אותך לחדרו שבקצה המסדרון של המבצר ושם הוא מלביש אותך בשריון אבירים כסוף ומבריק, נותן לך מגן וחרב שלהבה אדום כאש. "אלה הם הנשקים שלך. הם והשותף שלך יצילו אותך פעמים רבות. שמרי עליהם ותשתמשי בהם בחוכמה." הוא אומר לך ברשמיות, ומוביל אותך אל האורווה. אתם עולים על סוסים ומתחילים לדהור לכיוון היער. "אנחנו הולכים ליער, שם תהיה המשימה הראשונה שלך כאבירה מן המניין. אני יודע שתצליחי." הוא אומר לך בזמן הדהירה, ואתם ממשיכים לרכוב בשתיקה עד שאתם עוצרים בקרחת יער באמצע היער, כשעצים עומדים זקופים מכל עבריכם ונמשכים עד האופק מכל כיוון. "אני עוזב אותך כאן. את תצטרכי להסתדר בעצמך ביער ולהצליח לצאת ממנו בחיים ולחזור למבצר. בדרך תיתקלי במפלצת ותערכי את הקרב הראשון שלך. אני יודע שתהיי בסדר. דרך צלחה, יקירה." ובמילים אלה הוא עולה על סוסו ודוהר אחורה, אל המקום ממנו באתם, משאיר אותך עם סינדקוויל שיושב על ברכייך ואת הסוס עליו את רוכבת.