פורסם במקור על ידי
smoker
לידי:
אני פשוט נהניתי לקרוא איך הדמות שלך פסלה פוקימונים xdd
-------------
"הוא מאולף, הוא לא יתנפל עלייך!" הוא צוחק למשמע דברייך המפוחדים, ופותח את הכלוב בזהירות. "זה טארפינץ'. הוא יכול לתקוף את יריבו בנשיכה (bite), להתגנב מאחוריו ולהכות בו בחוזקה (faint attack), להעיף חול על אויבו כך שיתקשה לראות ולכוון (sand attack) והוא יכול לחפור מערכת של בורות מתחת לאדמה ולתקוף את האויב מתוך האדמה (dig)", הוא אומר לך, וטארפינץ', הוא הלטאה החומה, קופץ אל האדמה ונצמד לרגלך, מחכך בה את ראשו הענקי, שמשקלו אמור להפיל אותו לקרקע. את תוהה כמה כוח הוא צריך כדי להחזיק את ראשו באוויר, אבל התהייה נעלמת כשהמאסטר החדש שלך פונה אלייך שוב. "אני רוצה שתעבירי הודעה בשבילי. מסדר השמיים יושב ממש אחרי משטח הקרח הגדול, שמשתרע לאורך קילומטרים. יחידת ההתקפה שלנו נמצאת על קו הגבול של האדמה עם משטח הקרח, אולי קצת אחריו. אני רוצה שתעבירי להם את ההודעה הזאת: 'אנא נטשו את שדה הקרב וחזרו חזרה אחורה כנסיגה טקטית, צבאות האויב מתכננים להקיף אתכם משני הצדדים ולטפל אחד בשני אחרי שיחסלו אתכם. אם כי העוינות ביניהם לא נעלמה ומידע זה נובע מהשערות בלבד וחסר ביסוס אמיתי, אנו מעדיפים בדרג הרם שלא לסכן אתכם לשווא ושתחזרו הביתה בשלום לפני שיהיו אבדות. על החתום, וונג, מנהיגת מסדר השמיים'". הוא מסיים את דבריו, אומר את ההודעה קצת יותר לאט, אולי כדי להתחשב במוחך הקטן, ופותח את פיו שוב. "זה בסדר אם את לא מבינה את הדברים, זאת השפה הגבוהה שהקצינים מדברים בה. רק תעבירי את ההודעה, זה חשוב. חיי אבירים תלויים במהירות בה תעשי זאת. האבירים שלנו מאוד גאוותניים, ולכן תנסי להיות מבוישת כלפיהם, שלא יחשבו שאנחנו מרחמים עליהם או מזלזלים בכוחם. דרך צלחה!" הוא אומר לך בחיוך, עולה על הציפור הענקית שלו והיא חצי מדדה חצי עפה אל מעבר למבצר, את לא רואה לאן. את מסתובבת לעבר השער ורואה שהוא נפתח לאיטו, כמו רומז לך לעבור דרכו. טארפינץ' מתגרד על רגלך ונראה שאנן לגבי הדברים.