Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    על מנת למנוע עוד מקרא כמו מה שהיה עם נסטי או מה שהיה עם איתי בזמנו
    חשבתי שאולי נוכל לעשות בחירות דמוקרטיות

דוגמא לאיך זה יהיה: רותם או מנהל ראשי מודיע על זה שחושבים להעלות את מגל לניהול פורום שירשורים, משתמשי הפורום מצביע בסקר בעד או נגד וגם רושם בתגובה את דעתו, לפי החלתת הפורום יקבע האם המשתמש יעלה לניהול או לא. כמובן שלהצבעה של ההנהלה הגבוהה יש יותר כוח מאשר למשתמשים
    וככה גם הפורום ידע אם הוא יעלה או לא ויוכל להכין את עצמו נפשית לזה
    וגם לא יהיו מהומות

ואל תבינו לא נכון אני לא טוען שההחלטות של ההנהלה לא טובות
    אני רק מציע דרך לשלב בהן גם את שאר הפורום

אשמח לדעת מה כל משתמשי הפורום חושבים על הרעיון
    ובעיקר מה חושבים ההנהלה ורותם
    יום טוב

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מנהל ראשי
    ישנה סיבה שיש צוות הנהלה שיוכל לפקח על כל מה שקורה בפורום ובנוסף לדאוג לו, חלק מהתפקידים הם גם לבחור לניהול הפורום. אולי חלק לא מרוצים מכך, אבל כל מה שנעשה פה זה לטובת הפורום בלבד.

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayqt צפה בהודעה
    ישנה סיבה שיש צוות הנהלה שיוכל לפקח על כל מה שקורה בפורום ובנוסף לדאוג לו, חלק מהתפקידים הם גם לבחור לניהול הפורום. אולי חלק לא מרוצים מכך, אבל כל מה שנעשה פה זה לטובת הפורום בלבד.
    כן, כי טובת הפורום היא שכל פעם שמישהו עולה לניהול יהיו מהומות וריבים, נכון?
    חמוף

4. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמוף צפה בהודעה
    כן, כי טובת הפורום היא שכל פעם שמישהו עולה לניהול יהיו מהומות וריבים, נכון?
    כל צעד שנעשה בפורום נעשה למטרת הפורום ולא לרווח אישי, הגולשים צריכים להבין שבזמן הזה ובזמן האחרון הגישה שונתה, ודרך הניהול של הפורום אחרת כעת.

5. אבל הופיר יותר
    כל צעד שנעשה בפורום נעשה למטרת הפורום ולא לרווח אישי, הגולשים צריכים להבין שבזמן הזה ובזמן האחרון הגישה שונתה, ודרך הניהול של הפורום אחרת כעת.
    לא אמרתי שום דבר על רווח אישי או כללי, אבל תבין שמה שאתה אומר זה שמנהלים יחליטו מה שהם רוצים ושהגולשים ינסו להבין אותם, בעוד שעמית הציע לשתף יותר את הגולשים ולחסוך את המריבות המגעילות האלה כל פעם. אתה כאילו אומר שהכל לטובת הפורום, אבל איך ריבים מועילים לפורום? זה מה שאני רוצה להבין ממך.
    חמוף

6. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמוף צפה בהודעה
    לא אמרתי שום דבר על רווח אישי או כללי, אבל תבין שמה שאתה אומר זה שמנהלים יחליטו מה שהם רוצים ושהגולשים ינסו להבין אותם, בעוד שעמית הציע לשתף יותר את הגולשים ולחסוך את המריבות המגעילות האלה כל פעם. אתה כאילו אומר שהכל לטובת הפורום, אבל איך ריבים מועילים לפורום? זה מה שאני רוצה להבין ממך.
    את הריבים אתם, הגולשים בוחרים שליצור. כיוון שהייתם רגילים למשהו עד כה, ובזמן האחרון הוא מתחיל להשתנות לכם.

7. עמיטריד.
    כל מה שרציתי זה לחסוך בעתיד את הריבים שקשורים לניהול
    לא יותר ולא פחות
    אני נתתי רעיון שלדעתי הוא ממש טוב ויכול לעזור
    מה ההנהלה תעשה איתו אני לא יודע

אני רק אשמח אם לא תנעלו את הנושא כי אני באמת רוצה לדעות מה המשתמשים חושבים על זה

כמו תמיד. עמיטריד.

8. אבל הופיר יותר
    את הריבים אתם, הגולשים בוחרים שליצור. כיוון שהייתם רגילים למשהו עד כה, ובזמן האחרון הוא מתחיל להשתנות לכם.
    בזמן האחרון?
    הריבים האלו היו מאז ומתמיד, אולי לא בסדר גודל כזה, אבל היו. העניין הוא שעכשיו יש העלאות חסרות בסיס כמעט או שאינן מוסברות למשתמשים, קודם לכן מי שקיבל ניהול קיבל אותו כי הוא עשה משהו, לא כך?
    אם ההנהלה תבוא ותסביר לפני קבלת ההחלטה, יעני, תשתף את המשתמשים, זה לא יקרה או יקרה בצורה הרבה יותר מתונה, וזה בדיוק מה שמוצע פה.
    חמוף

9. היכל התהילה
    הרעיון לא יקרה.

שקד, גם אסביר לך למה, פה זה לא כוכב נולד, זה שיש לבן אדם הרבה חברים, לא אומר שהוא מוקרץ להיות מנהל. להפך.

סיבה נוספת למה זה לא אפשרי; במידה ואני מעלה אותך לעמדת פקח, בא החבר הכי טוב שלך והוא משועמם רצח. הוא עדיין מחשיב אותך כחבר הכי טוב שלו ומתחיל לקלל את כל המשפחה שלך, בצחוק כמובן. אתה כבן אדם, כגולש וכפקח נעלב, ואתה נותן לו עונש. אתם מתחילים לריב בסקייפ ובסופו של דבר החברות שלכם נגמרת בגלל מינוי לא נכון.

תשאיר לנו את האחריות הזו.

10. עמיטריד.
    היטמן אני לא הבנתי איך הדוגמא שהבתה קשורה לרעיון שלי...
    תעיר את עיני בבקשה כי אני רוצה להבין מה שגוי פה

כמו תמיד. עמיטריד.

11. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי hit man צפה בהודעה
    הרעיון לא יקרה.

שקד, גם אסביר לך למה, פה זה לא כוכב נולד, זה שיש לבן אדם הרבה חברים, לא אומר שהוא מוקרץ להיות מנהל. להפך.

סיבה נוספת למה זה לא אפשרי; במידה ואני מעלה אותך לעמדת פקח, בא החבר הכי טוב שלך והוא משועמם רצח. הוא עדיין מחשיב אותך כחבר הכי טוב שלו ומתחיל לקלל את כל המשפחה שלך, בצחוק כמובן. אתה כבן אדם, כגולש וכפקח נעלב, ואתה נותן לו עונש. אתם מתחילים לריב בסקייפ ובסופו של דבר החברות שלכם נגמרת בגלל מינוי לא נכון.

תשאיר לנו את האחריות הזו.
    אני לא מנסה לשנות את צורת הבחירה, לא אכפת לי שאתה אישית תבחר מי שבא לך בלי להגיד לאף אחד מאיתנו, אבל העובדה שאחר כך אתה לא בא ומסביר למה נבחר אותו האחד זה מה שגורם לריבים האלו. אני אומר את זה ככה, אני לא רוצה להיות חלק מקבלת ההחלטה אבל אני רוצה לדעת למה התקבלה ההחלטה ואני מאמין שגם המשתמשים האחרים רוצים.
    אגב, אם חבר היה מקלל את המשפחה שלי בצחוק לא הייתי עושה כלום, או שלא הבנתי את הדוגמה שלך כמו שצריך.
    חמוף

12. היכל התהילה
    אתן לך דוגמה אחרת: אתה עובד במפעל ליצור צלחות. כל יום איתי מגיע ואומר לך בוקר טוב, מביא לך צלחת של עוגיות שאשתו מכינה, ועוזר לך להכין את הקפה של 10 בבוקר. אתה מחשיב את איתי לחבר הכי טוב שלך בעבודה.

מצד שני, יש את חגי, הוא לא אומר לך בוקר טוב, הוא לא מביא לך עוגיות, הוא אפילו לא מדבר איתך. אבל מה, הבן אדם נמצא במפעל מ4 לפנות בוקר ועד 8 בערב. התפוקה היומית שלו בעבודה שווה את התפוקה השבועית שלך ושל איתי ביחד.

יום הקידום מגיע וההנהלה מבקשת ממך לתת חוות דעה - למי לדעתך מגיע לקבל ניהול. עכשיו, אתה מסתכל על העובדות ורושם בטופס שיהיה נחמד אם הם יתנו לאיתי הזדמנות, כי הוא חבר שלך וכי אתה חושב שמגיע לו. אבל שנינו יודעים במי ההנהלה תבחר. נכון?

13. אבל הופיר יותר
    הדוגמה שלך לא מתאימה לכמה מהעלאות האחרונות
    ושוב, אני לא מבקש להתערב בבחירה שלך, מה שאני מבקש זה שבמקום לפתוח נושא של "x עלה לניהול פורום y" ושכולם יכתבו בו רק מזל טוב אז גם תואיל בטובך להודיע לנו למה הוא זה שנבחר, כי שלא כמו בדוגמה שלך (החגי הזה שכעובדה נודע כעובד מ-4 עד 8) לא תמיד הדברים נראים על פני השטח.
    חמוף

14. עמיטריד.
    היטמן אבל למה אתה ישר שולל את הרעיון?
    הצעתי את זה לפני שעתיים וכבר לא?
    תחשוב על זה קצת
    תדון על זה עם ההנהלה
    זה באמת רעיון טוב שיוכל לחסוך לנו הרבה ריבים בעתיד ולהפוך את הגלישה ליותר מהנה, הרי זה אחת מהמטרות ניהול שלך לא? אני רק מנסה לעזור לך ולנו שיהיה יותר כיף

כמו תמיד. עמיטריד.

15. היכל התהילה
    רשמתי את הסיבות שלי בעבר:
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54752

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •