פורסם במקור על ידי kittym המשך יום נעים! =] אמר הרוצח. ערכתי את ההודעה הקודמת שלי, כדאי לכם להציץ בה.
למה אני מואשם? במה אני מואשם? אני סתם אזרח תמים...
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
פורסם במקור על ידי kittym למה אני מואשם? במה אני מואשם? אני סתם אזרח תמים... אוקיי , הסגרת את עצמך בתור רוצח בזה הרגע.
ואיך בדיוק?
פורסם במקור על ידי kittym אני סתם אזרח תמים... זה משפט שרק רוצחים יגידו . אני מצביע לאלכס לבינתיים.
כן? אתה הכי חשוד כאן,אני מצביע לSkeletron אני מאשים את Skeletron על כך שמנסה לחסל אזרח תמים וסתם תוקף מישהו שבא לקראתכם... אמרתי למישהו המשך יום נעים! זה דבר טוב או רע?
פורסם במקור על ידי kittym כן? אתה הכי חשוד כאן,אני מצביע לskeletron אני מאשים את skeletron על כך שמנסה לחסל אזרח תמים וסתם תוקף מישהו שבא לקראתכם... אמרתי למישהו המשך יום נעים! זה דבר טוב או רע? אתה פשוט סותר את עצמך יש כמה אנשים שמאשימים אותך,לא הצבעת אליהם עכשיו אתה מצביע אליו? אתה הרוצח,זה בטוח
פורסם במקור על ידי kittym כן? אתה הכי חשוד כאן,אני מצביע לskeletron אני מאשים את skeletron על כך שמנסה לחסל אזרח תמים וסתם תוקף מישהו שבא לקראתכם... אמרתי למישהו המשך יום נעים! זה דבר טוב או רע? מעביר את ההצבעה שלך כל הזמן... מחשיד אחרים... אומר שאתה סתם אזרח תמים... זה מאוד מחשיד
אני מצביע בו כי הוא מאשים אותי במה שלא עשיתי...אני לא הרוצח!! אני מנסה לבוא לקראתכם ואז אתם מאשימים אותי שאני בא לקראתכם...אני אומר למישהו המשך יום נעים ואתם מאשימים אותי,נדמה לי שאתם הם הרוצחים שכולם מחפשים...
פורסם במקור על ידי KittyM אני לא הרוצח!! עוד משפט כזה.
טוב חחח אתם מצחיקים...הלכתי לארוחת ערב.. שיהיה לכם יום נעים...
וגם , מצביעים לפי המוח , לא לפי הרגש.
פורסם במקור על ידי kittym טוב חחח אתם מצחיקים...הלכתי לארוחת ערב.. שיהיה לכם יום נעים... יום נעים. טוב, מישהו רוצה לדבר סתם על דברים כדי שנעלה חשדות חדשים?
מה קורה
סבב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום