אני כנראה אסגור על אלכס
אני לא הולך עם הזרם אני השני שחשדתי בו ושני זה לא נקרא ללכת עם הזרם...
תחשוב על זה שרותם שכנע את כולם על אלכס הוא אמר אלכס אחר כך שכולם חשבו שרותם רוצח הוא גם אמר שהוא מצביע על רותם ואז שכולם הצביעו שוב על אלכס הוא שוב שינה לאלכס....
גם החברים שלך חושבים שפוקימון זה דבר טיפשי?!
תושבי העיירה בילו את היום הראשון בהאשמות, איומים והצבעות. מיותר לציין שזה הפך להיות משחק אמיתי ביותר כאשר קיבלתי יותר מ100 הודעות פרטיות מאנשים אשר מפחדים להביע את דעתם במשחק. איזה כיף. בסופו של דבר, המהלך הראשון בא מהתושב רותם שזרק את האשמה על אלכס ונעלם על מנת לחגוג את חג הסוכות. לא הרבה ידוע על מה שקרה לאחר מכן, אבל מה שכן ידוע שזה היה מספיק כדי לעורר את חשדם של תושבי העיירה שהחלו לסקול את אלכס אחד אחרי השני בכיכר המרכזית. מילותיו האחרונות של אלכס היו: "זה לא אני".
אבל זה כן היה הוא - אלכס מת. תפקידו: רוצח!
אלכס, אתה מתבקש לא להגיב יותר במשחק. תודה לך על שיתוף הפעולה.
נותרתם 15 שחקנים. כעת יורד הלילה וכשהלילה יורד, יוצאים הרוצחים ורוצים לנקום את מות החבר שלהם. על הרוצחים עכשיו להתאגד ולחשוב על מועמד שהם רוצים לרצוח. את המועמדים שלהם הם מתבקשים לשלוח לי במסר פרטי בלבד. זהו גם הזמן של השוטר והרופא. השוטר מתבקש לשלוח לי מסר פרטי שבו הוא שואל לגבי זהותו של אדם אחד במשחק. הרופא מתבקש לשלוח לי מסר פרטי שבו הוא מבקש להציל נפש אחת במשחק. שימו לב, שיש לנו גם כמה ווינרים במשחק, במידה ואחד מהם נפגע, יכול מאוד להיות שהוא יחזור לנקום בכם. בחרו בחוכמה. המשחק ימשיך בשעה 19:00.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)