פורסם במקור על ידי nononos למה? בגלל שאמרתי שנסטי רוצחת?! בגלל שגם אתה וגם נסטי חשודים. ואין לי מושג מי זו נסטי
חתימה אנימציה אייל גולן | החתימה הקודמת שלי | החתימה הקודמת קודמת שלי
פורסם במקור על ידי yort3m בגלל שגם אתה וגם נסטי חשודים. ואין לי מושג מי זו נסטי נסטי זאת אלמיק12 ואני יודע שנסטי רוצחת ואתה חשוד יותר ממני
גם החברים שלך חושבים שפוקימון זה דבר טיפשי?!
חחחח
נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 09-23-2013 בשעה 09:25 AM
פורסם במקור על ידי nononos נסטי זאת אלמיק12 ואני יודע שנסטי רוצחת ואתה חשוד יותר ממני טוב. אז שכל אחד יסקול מי שנראה לו אני הולך על charmander 1 .
EZ-Style או דניאל לא הגיב מאז תחילת המשחק זה נראה לי חשוד
פורסם במקור על ידי ellmik12 ez-style או דניאל לא הגיב מאז תחילת המשחק זה נראה לי חשוד מה חשוד בזה? :ם
פורסם במקור על ידי ellmik12 ez-style או דניאל לא הגיב מאז תחילת המשחק זה נראה לי חשוד נסטי זה ברור שאת רוצחת... אני מצביע נסטי
פורסם במקור על ידי nononos נסטי זה ברור שאת רוצחת... אני מצביע נסטי למה דווקא אני? בגלל שאני הבת היחידה במשחק?
פורסם במקור על ידי ellmik12 למה דווקא אני? בגלל שאני הבת היחידה במשחק? את היית רוצחת גם בלבנדר אף אחד לא באמת חשד שאת רוצחת אמרו בצחוק שלא בוטחים בך אבל אף אחד לא חשד בך והיטמן רצה לעשות הפוך על הפוך אז הוא שם אותך כרוצחת
פורסם במקור על ידי ellmik12 למה דווקא אני? בגלל שאני הבת היחידה במשחק? לא בגלל זה ,אין סיכוי שתשכנאי אותו ,ניסיתי עדיין מצביע לרותם נועם ,הפוך על הפוך שאמרתי היה בצחוק! אוף , עכשיו אני מבין שזה גם קצת בגללי..
פורסם במקור על ידי charmander 1 לא בגלל זה ,אין סיכוי שתשכנאי אותו ,ניסיתי עדיין מצביע לרותם נועם ,הפוך על הפוך שאמרתי היה בצחוק! אוף , עכשיו אני מבין שזה גם קצת בגללי.. צ'רמנדר 100% רוצחת או שתגלה את זה עכשיו או שתפסיד
אוף איתך!
פורסם במקור על ידי charmander 1 אוף איתך! לא אוף איתך!
אני מצביע נסטי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום