פורסם במקור על ידי cho'gath אני לא חושב שרותם רוצח, נראה לי הוא איזה מכשף רשע עם כוחות באנים... גם יכול להיות. ובגלל שאני לא רוצה באן אז אני אשנה את ההצבעה. ל.......טוגפי. אני שונא את הפוקימון הזה.
פורסם במקור על ידי matan0067 גם יכול להיות. ובגלל שאני לא רוצה באן אז אני אשנה את ההצבעה. ל.......טוגפי. אני שונא את הפוקימון הזה. מתן, שים את ההצבעה שאני אגיד לך ולא יאונה לך כל רע.
חתימה אנימציה אייל גולן | החתימה הקודמת שלי | החתימה הקודמת קודמת שלי
אני רב נגדו כי הוא מאשים אותי במה שאני לא...וכבר אמרתי לכם שאני לא הרוצח שלכם...הלוואי והייתי,אני בעדכם אני בצד שלכם..אני מוכן לעזור.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
פורסם במקור על ידי KittyM אני רב נגדו כי הוא מאשים אותי במה שאני לא...וכבר אמרתי לכם שאני לא הרוצח שלכם...הלוואי והייתי,אני בעדכם אני בצד שלכם..אני מוכן לעזור. חחח למה אתה אומר 'הלוואי שהייתי רוצח' גם אם אתה לא רוצח צריך לרצוח אותך כי אתה רוצה להיות כזה!
פורסם במקור על ידי yort3m מתן, שים את ההצבעה שאני אגיד לך ולא יאונה לך כל רע. בגלל ש...... (חמש דקות של חשיבה) אתה רוצח/רופא!!!!!!!!!
זה שאתה מאיים כל הזמן,עושה אותך יותר חשוד ומסוכן מכל אחד כאן בסביבה...אני מתחיל לחשוד שאתה אכן הרוצח כי אתה מתנהג כמו רוצח... "לא יאונה לך כל רע"-זה איום!
פורסם במקור על ידי matan0067 בגלל ש...... (חמש דקות של חשיבה) אתה רוצח/רופא!!!!!!!!! קיצר, תצביעו להרוג את אלכס. אם אלכס מת מחר כל מי שהצביע לו יישאר בריא.
אם לומר את האמת, אני מפחד פחד מוות מרותם
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
רותם לפי הדיבורים שלך נראה שאתה שוטר כי רק שוטר יכול לחשוף את זהותו של בין עם אזרח ובין עם רוצח
טוב אז ככה,1 הצטרף אלי. תצטרפו אלי והכח יהיה בידכם :d חג שמח.
אני משנה את ההצבעה לרותם
פורסם במקור על ידי kittym זה שאתה מאיים כל הזמן,עושה אותך יותר חשוד ומסוכן מכל אחד כאן בסביבה...אני מתחיל לחשוד שאתה אכן הרוצח כי אתה מתנהג כמו רוצח... "לא יאונה לך כל רע"-זה איום! זה לא ממש איום , הוא אומר שלא יקרה לך שום דבר רע. וזה אומר שאם הוא אמר אמת הוא לא אזרח ולא שוטר. ומה שנשאר זה רוצח/רופא. אז זה 50% 50%
אבל לשוטר עוד לא הייתה הזדמנות לחשוף... מי בא להקים קבוצה (ברית) איתי ועם רותם?!
משנה לרותם
מתן רופא לא יכול להגן על עצמו רותם רוצח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום