מי משחק במשחק הזה?
שיוסיף אותי בפייסבוק
https://www.facebook.com/alex.pelikan.7
ונשחק את המשחק הזה ביחד D:
המשחק הוא ממשפחת משחקי התאמת צבעים. בכל שלב במשחק מקבל השחקן לוח ובו סוכריות בצבעים שונים, ועלול להכיל גם מכשולים. המהלך הבסיסי במשחק הוא החלפה בין שתי סוכריות סמוכות, בשורה או בטור, לשם יצירת רצף של שלוש סוכריות (או יותר) מאותו צבע. כאשר נוצר רצף כזה, סוכריות אלו נעלמות מהלוח, והסוכריות שמעליהן נופלות לחלל הריק שנוצר.
המשחק מחולק לרמות, ובכל רמה ישנן משימות שעל השחקן להשלים. משימות אלה כוללות הפלה של רכיבים מסוימים לתחתית המסך (דוגמת בלוט ודובדבן), הסרת סוכריות מצופות בג'לי, או צבירת מספר מסוים של נקודות תוך פרק זמן קצוב. בגרסת פייסבוק יש 470 רמות, ומדי שלושה שבועות בערך מופצת סדרה נוספת של רמות.
לאחר כל מספר רמות, המשחק ננעל, וכדי להסיר את הנעילה השחקן צריך לקבל אישור משלושה חברים שלו בפייסבוק או לשלם בנקודות. כל רמה מוצגת על מפה שמחולקת לאזורים. לרוב, לאחר 10 שלבים ששייכים לאותו אזור במפה המשחק ננעל, והאישור שהשחקן מקבל מחבריו מהווה כרטיס טיסה או הפלגה לאזור האחר. על גבי המפה השחקן יכול לראות מה השלב המקסימלי שחבריו הגיעו אליו במשחק. בנוסף, בכל שלב מצדו השמאלי של הלוח מוצג גרף שמראה את הניקוד של חברי השחקן לאותו שלב.
כל שחקן מקבל כברירת מחדל חמישה מחזורי חיים. שחקן זקוק למחזור חיים אחד לפחות כדי לשחק שלב של המשחק. אם השחקן אינו מצליח לסיים את השלב, הוא מאבד מחזור חיים. חיים נוצרים מחדש מדי 30 דקות. ניתן לחדש מחזורי חיים גם באמצעות עזרה מחברי פייסבוק, תשלום בנקודות פייסבוק או תשלום בכסף.
סוכריות מיוחדות נוצרות כאשר השחקן יוצר רצף של ארבע סוכריות או יותר. לסוכריות מיוחדות יש יכולות מיוחדות. דוגמה לכך הנן סוכריות פסים, המסוגלות לנקות שורה שלמה או טור שלם, בהתאם לכיוון הפסים. סוכריה עטופה מנקה את הריבוע בגודל 3x3 שמסביב לסוכריה. ניתן לשלב שתי סוכריות עטופות או יותר ליצירת אפקט שרשרת וניקוי נרחב יותר.
יצירת רצף של חמישה צבעים מאותה סוכריה יוצרת פצצת צבע, שמאפשרת להסיר את כל הסוכריות מצבע מסוים מהלוח. גם פצצת צבע (שמוצגת ככדור שוקולד) ניתנת לשילוב עם סוכריות מיוחדות אחרות כדי להשיג אפקט מיוחד. למשל, שילוב של פצצת צבע עם סוכריה מפוספסת תגרום לכל הסוכריות מאותו צבע להפוך לסוכריות מפוספסות.
פצצות צבע ניתן לשלב גם אחת עם השנייה ואז כל הסוכריות שעל הלוח נעלמות ובמקומם מתקבל סט חדש של סוכריות.בנקודות פייסבוק ניתן לרכוש בוסטר, שמזרז את סיום השלב. ניתן לסיים כל שלב ללא בוסטרים, אך רמת הקושי מתוכננת לעודד שימוש בבוסטרים.
המשחק מאוד ממכר!!
אני אחרי שלב 125 כרגע... =]
באיזה שלב אתם?