אתה פותח את הפוכדור הראשון, הוא לא נעול. הפוקימון ישר יוצא ברגע שאתה לוחץ על הכפתור הקטן שבמרכז הפוכדור, מוזר מאוד. הפוקימון שיוצא מתוך הפוכדור הוא פוקימון ענקי וגבוה מאוד יחסית אליך. יש לו רגליים ארוכות ופרוותיות בצבעים צהוב ואדום-כתום. הפרווה האדומה ומעט מהצהובה ממשיכים לשאר חלקי גופו, מלבד ידיו הנראות כרגלי ציפור ענקיות, לא מכוסות בפרווה. פרווה ארוכה יותר ולבנה מכסה את ראשו ומעט מחזהו וגבו, נותנת רושם של שיער

בלייזק. פוקימון גדול, חזק ונדיר במיוחד. אי אפשר כמעט למצוא אותו בטבע, ומי שמצא לא חזק בחיים. נחשב לאחד הפוקימונים המסוכנים ביותר והבלתי ניתנים לאימון. הדרך היחידה שפוקימון זה מצליח להגיע לצבא היא על ידיי אימון של שני הפוקימונים התרום התפתחות שלו: טורצ'יק וקומבאסקן. רק חיילים מוצלחים ביותר מצליחים לאמן את שני הפוקימונים האלו לבלייזק חזק, ממושמע ושימושי. ואז, רק הם מצליחים לשלוט בבלייזק אותו אימנו. פוקימון כזה בצבא נחשב לנדיר ביותר ושייך אך ורק לחיילים ברמות גבוהות. ביחידה כמו שלך לא תוכל למצוא פוקימון כמו בלייזק. תוכל למצוא פוקימון כזה רק בין החיילים האמיצים היוצאים למלחמה במחוזות אחרים.
הבלייזק הענקי מסתכל עליך מלמעלה, הוא לא נראה מפלצתי או מפחיד כפי שחשבת שיהיה. לפי עיניו אתה לא יכול לראות רשע או כעס, הוא נראה רגוע למדי. לאחר שהוא גומר לבהות בך למספר שניות הוא מעביר את מבטו לסביבה, בוחן אותה עד שעיניו נפגשות בספיר המוחזקת בכוח על ידיי הקפטנים שלך. "גררר?" הוא מתחיל לנהום, למרות שלך זאת נשמעת יותר כמו שאלה.
"צ'אקה, זה בסדר. אל תתקיפי!" ספיר מורה כנראה לפוקימון שלה.
"בלייזק... באמת קשה להאמין שלמישהי לא מהואן יהיה אחד..." ממלמלת ליילה למראה הפוקימון הענקי:"מאיפה גנבת אותו?" היא אבל עדיין מתקשה להאמין שהוא של ספיר.
"לא גנבתי אותה! אימנתי אותה מהרגע שהיא הייתה טורצ'יק קטנה! אבא שלי הביא לי אותה" מגוננת על עצמה ספיר.
"תחזיר את הבלייזק ותפתח את הפוכדור הבא" מודיעה ליילה כתגובה, פונה אליך ומתעלמת מספיר. אתה עושה כדבריה, מחזיר את הבלייזק הענקי ופותח את הפוכדור הבא- אין בו כלום. אתה פותח את הבא אחריו- אין בו כלום. גם הפוכדור האחרון ריק.
"רק בלייזק... בסדר. אני מניחה שזה משנה הרבה, זה לא מוכיח לגמרי את חפותך אבל זה אכן מוכיח שמגיע לך משפט או לפחות בירור. לא היו לך עוד פוכדורים?" ליילה חוזרת לפנות את ספיר.
"ל-לא..." ספיר עונה לה, מגמגמת את התשובה בניגוד לפעמים האחרות שדיברה אל ליילה.
"בסדר... קח אותה לכלא לבנתיים. נוציא אותה אחרי שהחבר שלך יחזור עם הבירורים שלו בקשר למשפחה שלה. את הפוכדורים שלה תביא לי" היא מורה לך.