עמית
ספוילר
אנדי
ספוילר
את מנסה להרוג אותי??
"אח, כואב" אומר בכאב גדול בזמן שאנסה לקום ולנקות את עצמי. "המקום הזה מאוד מסוכן, אנחנו צריכים להיזהר יותר. אבל תודה לך, את הצלת אותי. נראה לי" אומר לה בשמחה ואחבק אותה. "אני צריך לנקות את הפצעים. בואי נחזור מהר לעיר כדי לשטוף את הפצעים ולצלוע בחזרה לעבוד. אבל לפני זה נפנה את מגנמייט." אומר בחיוך ואפנה את מגנמייט אל מאחורי הסלע ואלך לכיוון העיר תוך כדי חיפוש אחרי פוקימוני אש אחרים שאולי יכולים לצוץ בדרך חזרה.
'דיי אין לי כוח לזה' אחשוב 'קודם אני כמעת הורג פוקימון חסר ישע ועכשיו בא פוקימון שאם אתה רואה אותו זה אומר שאתה עומד למות או משהו' אחשוב בכעס "למה זה לא יכול להיות הרבה יותר פשות" אגיד כועס "למה הציפור המזורגגת הזו לא יכול לנחות מולי להגיש לי את הראש שלה ואני פשוט אגאל אותה מיסורה?!" אגיד מעוצבן "משימה מפגרת" אגיד ואמשיך להתקדם לאט אבל בטוח ואבדוק כל תזוזה חשודה וגם כזו שלא חשודה ליתר ביטחון
כמו תמיד. עמיטריד.
כמו תמיד. עמיטריד.
אני מאוד שמח שכבר הקפצת אותי בחזרה. זה מאוד מקל עלי
"האמ... דארומקות? כן, אלו דארומקות" אזכר במידע שעוד למדתי בטירונות. "בואי נראה, אלה פוקימונים קצת פחדנים אבל שטותיים וגם לומדים מתקפות חדשות ממש מהר. נראלי ששני אלו יתאימו" אומר לגיבל בשקט כדי לא להפחיד את הקארומקות. "בואי נתפוס אותם. קודם נעלה על אחד הסלעים כדי לתפוס גובה, אבל אנחנו צריכים להיות ממש מלפני השמש כדי שהם יהיו מסונוורים. אחרי זה תשתמשי עליהם במתקפת חול ואז בפעימת דרקון ומשם נראה את התוצאות" אומר כאסטרטגיה שימושית ואני וגיבל נבצע אותה.
"אני הצבא" אגיד לו בתוקף "ואם לא תסביר לי בדיוק מי אתה ולמה אתה מסתובב עם פוקימון אויב אני אאלץ להיפטר ממך" אגיד וארים גבה כדי שיבין שאני מתכוון לזה שאצטרך להרוג אותו 'כמובן שאני לא יהרוג אותך' אחשוב 'אבל כל כך מפחיד במשימה הזו שאני חייב להתלוצץ איתך ולהעלים את הלחץ' אחשוב
כמו תמיד. עמיטריד.
שיט! התכוונתי לזעם דרקון. למה יש כלכך הרבה מתקפות דרקון שדומות אחת לשניה, למה???
ולמה אני לא יכול לשלוט בפוקימון, זה מבטל לי את האפשרות לומר לו איך לתקוף.
"גיבל, פספסנו את ההזדמנות. עכשיו אנחנו צריכים לתפוס אותם בדרך אחרת ובנוסף הם גם בורחים" אסכם את המצב בעצבים. "בואי נרדוף אחריהם" אציע ואתחיל לרדת מהסלע ולהוציא את החרב שלי למקרה חירום ואחכה לגיבל. "תתקפי את שניהם בבקשה בזעם דרקון" אבקש מגיבל כשהיא תרד ולאחר מכן אצא בריצה עם החרב כדי לנסות להפחיד אותם ושהם יעמדו במקום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)