Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 193

נושא: The Five Nations

1. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי dj pon-3 צפה בהודעה
    סנפאי
    Spoiler ספוילר
    אני חושב לרגע, קצת מהסס מלשאול זאת את המפקדת, אחרי הכל, עדיף לעשות רושם כמה שיותר טוב, במיוחד מול המפקדת, אך מאחר והיא הציעה אז אני מחליט להגיד זאת בכל זאת.
    "לי יש, המפקדת." אני מחכה לאישורה ואז שואל "איפה אנחנו לנים ומתי המשמרות שלנו? או שזה עוד לא הוחלט?"

2. משתמש מתקדם
    סנפאי
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מתקדם
    סנפאי
    Spoiler ספוילר
    "כן המפקדת!" אני אומר בקול רם יחסית, אך לא צועק, אין מה להיות לחוץ יתר על המידה ולאחר כמה רגעים אני יוצא מהחדר.
    כשאנו יוצאים מהחדר אני פונה אל הנער ואומר לו "תקשיב, אני הולך על פוקימוני החשמל. אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבוא איתי ואעזור לך גם אם שלך, אם לא אתה מוזמן לפעול בעצמך." אני אומר לו ומתחיל להתקדם לכיוון דרך 120, בין אם הנער בא אחריי ובין אם לא.
    נערך לאחרונה על ידי pazpaz13, 09-21-2013 בשעה 11:37 AM

4. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי DJ Pon-3 צפה בהודעה
    איתי- אמם... זה בסדר, רק לא התיחסת לכל ההערות שלי. תכתוב איפה נולדת ואיפה כרגע הדמות שלך והמשפחה שלה גרים. וגם כמובן את התמונה, צריך לערוך. חוץ מזה אתה בסדר, תערוך ואכתוב לך התחלה.

מונסטר- אמם.... טוב, האמת יש לי הרבה מאוד דברים שהפריעו לי... אני אכתוב לך עליהם לפי הסדר: קודם כל, השם. מונטסר...? זה קצת מרושע לקרוא לבנאדם מונסטר... גם לא הסברת ברקע למה קראו לו ככה. לפחות אם הייתה לך סיבה טובה...
    הדבר השני זה מה שהכי הכי הפריע לי- אמם... למה שמת לי גיי ערום?@~@ זאת הטרלה? כי אם כן, זה לא ממש מצחיק. תביא תמונה נורמאליתXD
    עכשיו האופי- זה לא אופי. זה חלק מהרקע. באופי אני רוצה להבין את תכונות האופי שלו. לא דברים שהוא עשה בחיים שלו. לא אכפת לי שתתיחס לרקע כשאתה כותב את האופי שלך, תכתוב דוגמאות ממנו או וואטבר אבל תכתוב באמת אופי אמיתי.
    והדבר הכי גדול- הרקע. קודם כל, לא ממש הבנתי אותוXD הניסוחים שלך מאוד לא ברורים... היו משפטים שניחשתי מה הפירוש שלהםXD גם באופי זה כך, אגב. ובקשר לרקע עצמו: אחד ביפנית זה איצ'י, וגם למה לקרוא ככה לילד? זה לא מרושע? אני מבינה שהוא ראשון... אבל עדיין, למה? דווקא בגלל שהוא ראשון מגיע לו שם אמיתי, לא? אותו הדבר בנוגע למונסטר, למה? לא הסברת בכלל למה, אפילו לא ניסית.
    בפסקה השנייה כתבת שהוא מתבייש כל הזמן, אבל למה הוא מתבייש? מה גרם לו להרגיש ככה? זה מרגיש לי מאוד מחורר. קשה לי להאמין שהוא פשוט קם בבוקר מבוייש ואפילו לא היה מוכן להתקרב לציפור. שאגב, גם בקשר לזה יש לי דברים להעיר. פוקימונים זה לא פיות קטנות שמפזרות נצנצים בכל מקום- זאת מפלצת פרא מסוכנת מאוד. בהתחלה כתבת ששני ההורים הולכים אל תוך היער לחפש אוכל, זה מאוד מסוכן. הם יכולים להאכל או סתם לההרג. זה שכתבתי ברקע שהפוקימונים פחות מסוכנים זה כי אנשים יכולים להגן על עצמם עם פוקימונים. אבל כשזוג נערים פשוטים ללא הגנה יוצאים לבדם אל מחוץ לעיר בדרך כלל זה אומר שהם לא יחזרו. היגיון פשוט. בנוסף, בקשר לפידג'ים, אני מבינה שפידיג'י רחוב קטן לא חייב להיות מפלצת פרא. אבל עדין, זה אומר להרגיל ילדים קטנים לפוקימוני פרא מה שעלול לפגוע בהם בעתיד. תחשוב אם אתה מעוניין בדבר כזה.
    בפסקה השלישית דווקא אהבתי את הרעיון שהדמות שלך רוצה לטייל בעולם ולחקור. והאמת אין לי מה להעיר, ממה שהבנתי בפסקה זה נראה לי בסדר גמורD: סיבה מעניינת להיות בצבא, מקורית כזאת.
    ודבר אחרון חביב- הטיזר אני המצאתי>.> רק את הדמויות לקחתי מהמנגה אבל הם עם שינויים קטנים.
    מקווה שיהיה לך כוח לערוך ולסדר את הטופס לפי מה שרשמתי. ניסיתי לא להישמע מעצבנת, מקווה שהצליח.

עמית
    Spoiler ספוילר

סנפאי
    Spoiler ספוילר
    ערכתי.

5. משתמש מתקדם
    איתי- התכוונתי באיזו עיר, לא מחוזXD אני פשוט צריכה לדעת איפה המשפחה שלך גרה כי כן אולי תפגוש אותם וזה. גם תצטרך לפרנס אותם וזה... אני צריכה לדעת איפה הבית של הדמות שלך, בקיצור. תמצא עיר נחמדה על המפה ותבחר אותה.
    אמם... לא יודעת עד כמה קימונו מתאים... אבל מצד שני, פוקימון זה כן יפניO: אז בסדר. רק תביא לי תמונה אחרת שלו, לא ממש רואים את כולו טוב במה ששלחת.
    אה, ולפני שאני שוב שוכחת- תכתוב לי בפרטי מתי שאתה עורך.

סנפאי
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מתקדם
    סנפאי
    Spoiler ספוילר
    אני טופח קלות על גיבל כמעין סימן של "בהצלחה".
    "ברגע שאני טופס מרחק, תתחילי להשתמש עליו בזעם דרקון. תשתדלי להתחמק מהמתקפות שלו ולפגוע בו כמה שיותר." אני אומר חלושות ואז מתחיל לתפוס מרחק ולמצוא מסתור על מת לא להיקלע בקרב ביניהם.
    נערך לאחרונה על ידי pazpaz13, 09-21-2013 בשעה 04:04 PM

7. משתמש מתקדם
    סנפאי
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מתקדם
    סנפאי
    Spoiler ספוילר
    כולה נלחצה לי ת' אחת xd
    ----------------------
    עד כמה שקשה לחשוב עם הרעש הנוראי הזה, עקב האימונים שלי, היכולת להתרכז ולהתמקד במצבים שונים הייתה מפותחת בי למדי, ככה שהצלחתי לנסות לחשוב על תגובה למתרחש.
    "גיבל, תשתמשי עליו בטורנדו!" קראתי בקול רם על מנת שגיבל תשמע אותי מבעד לקול המחריד הזה, בתקווה שמגנמייט יתנתק מהסלע והרעש יפסק.
    אם זה אכן קורה, אני מורה לה להשתמש גם בזעם דרקון שוב עליו. אם הוא עדיין לא מתנתק, אני מורה לה להשתמש בזעם דרקון על האבן עצמה בתקפה שהיא תיהרס.

9. מנהל ראשי
    איתי- התכוונתי באיזו עיר, לא מחוזxd אני פשוט צריכה לדעת איפה המשפחה שלך גרה כי כן אולי תפגוש אותם וזה. גם תצטרך לפרנס אותם וזה... אני צריכה לדעת איפה הבית של הדמות שלך, בקיצור. תמצא עיר נחמדה על המפה ותבחר אותה.
    אמם... לא יודעת עד כמה קימונו מתאים... אבל מצד שני, פוקימון זה כן יפניo: אז בסדר. רק תביא לי תמונה אחרת שלו, לא ממש רואים את כולו טוב במה ששלחת.
    אה, ולפני שאני שוב שוכחת- תכתוב לי בפרטי מתי שאתה עורך.

סנפאי
    Spoiler ספוילר
    הבנתי לגבי איזה עיר פשוט לא יודע כנראה שכחתי וידעתי מה רציתי לכתוב.
    בכל אופן, החלפתי תמונה אבל של משהו אחר, אני פשוט לא מוצא משהו נורמלי. (התמונה עד כדי כך חשובה?)

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    איתי- אמם... זה בסדר, רק לא התיחסת לכל ההערות שלי. תכתוב איפה נולדת ואיפה כרגע הדמות שלך והמשפחה שלה גרים. וגם כמובן את התמונה, צריך לערוך. חוץ מזה אתה בסדר, תערוך ואכתוב לך התחלה.

מונסטר- אמם.... טוב, האמת יש לי הרבה מאוד דברים שהפריעו לי... אני אכתוב לך עליהם לפי הסדר: קודם כל, השם. מונטסר...? זה קצת מרושע לקרוא לבנאדם מונסטר... גם לא הסברת ברקע למה קראו לו ככה. לפחות אם הייתה לך סיבה טובה...
    הדבר השני זה מה שהכי הכי הפריע לי- אמם... למה שמת לי גיי ערום?@~@ זאת הטרלה? כי אם כן, זה לא ממש מצחיק. תביא תמונה נורמאליתxd
    עכשיו האופי- זה לא אופי. זה חלק מהרקע. באופי אני רוצה להבין את תכונות האופי שלו. לא דברים שהוא עשה בחיים שלו. לא אכפת לי שתתיחס לרקע כשאתה כותב את האופי שלך, תכתוב דוגמאות ממנו או וואטבר אבל תכתוב באמת אופי אמיתי.
    והדבר הכי גדול- הרקע. קודם כל, לא ממש הבנתי אותוxd הניסוחים שלך מאוד לא ברורים... היו משפטים שניחשתי מה הפירוש שלהםxd גם באופי זה כך, אגב. ובקשר לרקע עצמו: אחד ביפנית זה איצ'י, וגם למה לקרוא ככה לילד? זה לא מרושע? אני מבינה שהוא ראשון... אבל עדיין, למה? דווקא בגלל שהוא ראשון מגיע לו שם אמיתי, לא? אותו הדבר בנוגע למונסטר, למה? לא הסברת בכלל למה, אפילו לא ניסית.
    בפסקה השנייה כתבת שהוא מתבייש כל הזמן, אבל למה הוא מתבייש? מה גרם לו להרגיש ככה? זה מרגיש לי מאוד מחורר. קשה לי להאמין שהוא פשוט קם בבוקר מבוייש ואפילו לא היה מוכן להתקרב לציפור. שאגב, גם בקשר לזה יש לי דברים להעיר. פוקימונים זה לא פיות קטנות שמפזרות נצנצים בכל מקום- זאת מפלצת פרא מסוכנת מאוד. בהתחלה כתבת ששני ההורים הולכים אל תוך היער לחפש אוכל, זה מאוד מסוכן. הם יכולים להאכל או סתם לההרג. זה שכתבתי ברקע שהפוקימונים פחות מסוכנים זה כי אנשים יכולים להגן על עצמם עם פוקימונים. אבל כשזוג נערים פשוטים ללא הגנה יוצאים לבדם אל מחוץ לעיר בדרך כלל זה אומר שהם לא יחזרו. היגיון פשוט. בנוסף, בקשר לפידג'ים, אני מבינה שפידיג'י רחוב קטן לא חייב להיות מפלצת פרא. אבל עדין, זה אומר להרגיל ילדים קטנים לפוקימוני פרא מה שעלול לפגוע בהם בעתיד. תחשוב אם אתה מעוניין בדבר כזה.
    בפסקה השלישית דווקא אהבתי את הרעיון שהדמות שלך רוצה לטייל בעולם ולחקור. והאמת אין לי מה להעיר, ממה שהבנתי בפסקה זה נראה לי בסדר גמורd: סיבה מעניינת להיות בצבא, מקורית כזאת.
    ודבר אחרון חביב- הטיזר אני המצאתי>.> רק את הדמויות לקחתי מהמנגה אבל הם עם שינויים קטנים.
    מקווה שיהיה לך כוח לערוך ולסדר את הטופס לפי מה שרשמתי. ניסיתי לא להישמע מעצבנת, מקווה שהצליח.

עמית
    Spoiler ספוילר

שאני כותב: "אמרתי בלחש לעצמי" זה רמז עבה לזה שאני רוצה שהדמות שאני מדבר איתה תישמע אותי אבל היא לא הייתה צריכה לשמוע את זה... ככה את יכולה לפתוח את העלילה לדיאלוגים מגניבים, כי הוא שומע אותי אומר משהוא שהוא לא היה אמור לשמוע.... אחרת הייתי פשות כותב "חשבתי לעצמי" -__-

"פוקדור מוזר" אלחש לעצמי בשקט "אז נעקוב אחריו" אשאל את הילד מולי "מעולה!" אגיד בשמחה ואקח את פיל בידיים כדי שנהיה יותר מהירים "אז יש לך עוד שאלות" אשאל אותו

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מתקדם
    איתי... אני לא מבינה למה אתה לא יכול להודיע לי על כל זה בפרטי... אתה לא חייב להספים...
    ובקשר לטופס, אתה רוצה עזרה בבחירת התמונה?xd

ג'יגלה
    Spoiler ספוילר

עמית
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי DJ Pon-3, 09-22-2013 בשעה 03:33 PM

12. משתמש מתקדם
    [QUOTE=DJ Pon-3;1452583]

ג'יגלה
    Spoiler ספוילר

[/QUOTE/]

אני מורה לגיבל שוב להשתמש עליו בזעם דרקון עד שהוא מתעלף ובמידה והוא עושה את הרעש ההוא שוב להשתמש שוב בטורדנו~

13. משתמש מתקדם
    ג'יגלה
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מתקדם
    ג'יגלה
    Spoiler ספוילר
    צא פוכדור!! Xddd
    -------------------
    אני זורק עליו את הפוכדור (?) או מכניס אותו בכל דרך אחרת שהיא לפוכדור.

15. משתמש מתקדם
    ג'יגלה
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •