את הדף רשומים אביא לך בהמשך. פשוט אין לי ממש כוח להכין אותו עכשיוXD
~~~
הכרכרה נעצרת. סוף כל סוף הגעת לעיר אורטיק. אחרי כל כך הרבה חילופי כרכרות אתה נפרד מהמסע הארוך, הצפוף והמייגע שעל הכרכרה ומגיע לעיר אורטיק, המקום בו תתחיל את חייך כחייל אמיתי במחוז ג'וטו. אתה עובר את שני פוקימוני האבן הענקיים הסוחבים את הכרכרה

וממשיך אל תוך העיר. אתה עובר על פני האנשים הפשוטים והבתים האפורים והקטנים אל כיוון בנין גדול ולבן- מפקדת שומרי העם של העיר אורטיק.
אתה נכנס אל תוך המבנה, לא יכול שלא להתרגש מהמעשה- פעם ראשונה שלך כחייל אמיתי בתוך מפקדת אמיתית. המקום מבפנים נראה לא פחות מכובד מהמראה החיצוני שלו, קירות לבנים ויפים עליהם תלויים המוני תמונות של חיילים- כנראה כל מי שעובד או עבד במפקדה זו.
"איך אפשר לעזור לך?" אישה היושבת מול דלפק הצמוד לכניסה פונה אליך. היא לובשת את המדים של חייל ג'וטו. אתה מוציא מכיסך את תג חייל ג'וטו החדש שלך יחד עם המכתב שקיבלת מהמפקד לשעבר שלך מהאימונים. במכתב מצוין שהוזמנת במיוחד לעיר אורטיק, שם תעבוד תחת המפקד כוהן. החיילת קוראת את המכתב ומחזירה לך אותו:"לך למשרד ששם" היא מורה לך ומצביעה על אחת הדלתות החומות הנמצאות בהמשך המבנה. אתה ניגש אל הדלת עליה היא הצביעה ודופק. "היכנס" קול גברי נשמע מתוך החדר ואתה פותח את הדלת. אתה נכנס אל תוך חדר בעל קירות חומים, ממש מול הדלת נמצא חלון אחד המראה מבנה הנמצא מאחורי המפקדה. על כל כמעט כל חלק קיר נמצא ארוך ספרים בעל דלתות שקופות החושפות אוסף גדול של ספרים שונים. המקום ישיבה היחידי בחדר הוא כורסה שחורה עליה יושב איש בעל שיער וזקן אדום- קורא ספר.
קליק.
"כן? איך אוכל לעזור לך?" הוא שואל, נעמד ומניח את הספר על הכורסה. אתה מביא לו את המכתב, הוא קורא אותו ולאחר מכן מניח אותו יחד עם הספר שהניח לאחר שקם. "הגעת מהר. לא מזמן רק הגיע הפוקימון שלך" הוא אומר, ניגש אל אחד הארונות הקרוביות יותר לכורסה ומוציא מתוכו כדור לבן ואפור.
קליק. כוהן מסבב את המפתח שעל קצה הכדור מספר פעמים, דבר זה גורם לכדור להיפתח. אור לבן יוצא מתוך הכדור המוזר, נופל על רצפת החדר החומה ומגבש צורה וצבע במהירות: יצור המזכיר בצורתו לטאה ירוקה ההולכת על שניים

"זה לארוויטאר" מסביר כוהן:"הוא נחשב גם לפוקימון אדמה וגם לפוקימון אבן. הוא ניזון מאדמה ואבנים, כך שלא תהיה לך בעיה להאכיל אותו. הם בדרך כלל חיים עמוק בתוך מערות או בכלל מתחת לאמדה, כך שהוא נחשב לנדיר מאוד. תשמור עליו היטב! הוא יודע את ההתקפות נשיכה, פזילה, סופת חול וחריקה. שים לב שסופת החול שלו לא נמשכת להרבה זמן ולא מכסה אזור גדול. הוא עדיין לא מאומן למלחמה אמיתית- אני מקווה שתוכל לעשות את העבודה הזאת בשבילנו!" הוא מסביר ולאחר מכן סוגר את הפוכדור, מחזיר אותו בחזרה למקומו.
"וויי~~~" הלארוויטאר החדש שלך צוהל ורץ אליך- מחבק את רגליך.
"קל לו להיקשר אל אנשים" מצחקק כוהן:"ובקשר לדברים אחרים שכדאי שתדע: שמי הוא כוהן. אני המפקד שלך מעכשיו. אני מקווה שאתה לא עייף כי כבר יש לי משימה בשבילך, לא סתם זירזתי את הבאת הפוקימון בשבילך. זאת משימה חשובה מאוד, לכן אתה חייב לצאת ברגע שתסיים לשמוע את כל הפרטים: מרגלים מקאנטו הגיעו אלינו. הצלחנו למצוא אותם ולהרוג את רובם, יחד עם רוב הפוקימונים שלהם. אך עדיין חלק הצליחו להתחמק מאיתנו. אנחנו מאמינים שהם נמצאים כרגע בעיר מהאגוני. לך לשם ותעזור בחיפושים, כשתמצא אותם תהרוג את כל הפוקימונים שלהם ואת המאמנים עצמם קח אל הכלא של עיר מהאגוני" הוא מסיים את ההסבר ופותח מגירה מארון שקרוב יותר אליך, הוא מוציא מתוכו תיק גב ומביא לך אותו:"יש בפנים שלושה בקבוקי מים גדולים, עשרה חבילות אוכל צבאיות, מפה וכובע. אל תבזבז כלום, במיוחד לא את המים! כדי להגיע לעיר מהאגוני תצטרך לעבור את המדבר שבדרך 42" הוא מסיים להסביר ומתיישב בחזרה על הכורסה שלו, מרים את כל החפצים ששם עליה קודם. לפני שאתה מספיק לשאול אותו שאלות הוא ממשיך בדיבורים:"חוץ מזה, כדאי שתדע את התנאים החדשים שלך כחייל: אתה יכול לישון, לאכול ולשתות במפקדה זו כמה שתרצה כל עוד זה לא יוצא על זמן עבודה. אחרי שתחזור מהמשימה שלך אראה לך את חדר המגורים שלך. כל חודש תקבל 10 ברי לעבודה שתעשה. תעשה עבודה טובה, תקבל בונוס. תעשה עבודה גרועה, לא תקבל משכורת. אתה מתחיל לעבוד ברגע זה, כך שאם יש לך שאלות או בקשות מיוחדות לפני שאתן לך את הפרטים כדאי שתשאל עכשיו"