Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 193

נושא: The Five Nations

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי dj pon-3 צפה בהודעה
    איתי
    Spoiler ספוילר

סנפאי
    Spoiler ספוילר

עמית
    Spoiler ספוילר
    ״ואתה גם ממש עניו״ אמלמל לעצמי בשקט ״מעולם לא שמעתי עליך״ אגיד לו ואביט בנוצה ״אנכנו והואן במלחמה לכן אם הייתי במקומך לא הייתי משביץ בזה שאתה משם אחרת יאסרו אותך על ריגול״ אסביר לו וארים את הנוצה ״היא יודעת שאנכנו פה״ אלחש לו ואחפש את מקור הנוצה מהעץ ״אנכנו צרכים להרוג את היצור ״ אגיד ואזכר במשימה ׳ואז לשחוט את הראש׳ אחשוב ואבלע רוק מגועל ״מוכן?״ אשאל את רובי

כמו תמיד. עמיטריד.

2. משתמש מתקדם
    עמית
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מתקדם
    [b]
    סנפאי
    Spoiler ספוילר

[/spoiler]
    "כן המפקדת!" אני קורא כאשר דעותיי על העובדה שהיא החליטה לשלוח אותנו למשימה כבר רצות בראשי.
    'אוף, למה דווקא אותנו? באתי לצבא בשביל להילחם, לעבוד, לא בשביל לתחקר אנשים שרוטים.' מחשבות כאלו ואחרות רצות בראשי בזמן שאני ומיקאדו מתקדמים בחזרה לבית החולים.

4. עמיטריד.
    עמית
    Spoiler ספוילר

אכניס את הנוצה לכיס ׳מזכרת מהמשימה הראשונה׳ אחשוב אך אז אזכר במה שרובי אמר לי על זה שהוא מתאם ״אהה סליחה על הבורות״ אגיד וארגיש טיפש ״אבל מה זה מתאם?״ אשאל ואביט ברובי ״והסרטים היחידים שאני מכיר זה סירטי כבוד על לחימה בצבא״ אגיד לו מאט מבולבל ״ומקבלים אותם רק יוצאי מלחמה ואתה אפילו לא מהמחוז הזה!״ אסביר לו ״לכן בטוח לא תקבל סרט כבוד״ אגיד ״ומה זה קליטה?״ אשאל אותו ואתכיל לבדוק כל פריט על הבן אדם שמולי כדי להבין מי הוא או מה הוא ״זה עוד אחד מהמחשירים המוזרים האלה שלך?״ אשאל ממש מבולבל

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מתקדם
    מה אתם אומרים על איוונט קטן עם פרסים מגניבים? כצ'ופאר על זה שאין לי הרבה זמן למ"ת הזה?
    כמובן, בנוסף לפרס הקטן הזה: http://www.youtube.com/watch?v=sWoFVj5uYpk

סנפאי
    Spoiler ספוילר

עמית
    Spoiler ספוילר

6. עמיטריד.
    מה אתם אומרים על איוונט קטן עם פרסים מגניבים? כצ'ופאר על זה שאין לי הרבה זמן למ"ת הזה?
    כמובן, בנוסף לפרס הקטן הזה: http://www.youtube.com/watch?v=swofvj5uypk

עמית
    Spoiler ספוילר
    פרס ):
    ------------------

"עדיין" אגיד ואחפש את הציפור שוב "אין לי מוסג מה זה, עכשיו יש לי ציפור לשחוט" אגיד נגעל אך לא הרבה 'אתה מסוגל' אחשוב לעצמי אביט בעץ שממנו נפלה הנוצה "ספיל" אגיד ברוגע ובנחת ואפנה לפוקימון לי שידוע גם בשמו פיל "תשתמש בדחיפה על העץ הזה" אגיד ואצביע על העץ שממנו אני חושב שנפלה הנוצה "אחרי הדחיפה אני רוצה שתשמש בצעקה" אסביר לו את התוכנית שלי "ואז שאתה תראה את הציפור השחורה מתעופפת בשמים מפחד אני רוצה שתכוון אבקת שלג לכנפיים שלה" אגיד לו "אבל הרבה אבקה, אנכנו רוצים שהיא לא תוכל לעוף יותר ותצנח" אגיד לו מכווה שהוא הבין "צא!" אגיד לו ואביט בוא מבצע את התוכנית שלי

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מתקדם
    עמית
    Spoiler ספוילר

8. עמיטריד.
    עמית
    Spoiler ספוילר
    "שיט" אקלל בשקט "הוא נמצא בצמרת" אחשוב בקול "לא אני ולא ספיל יכולים להגיע אליו" אגיד "אני יודע!" אשמח על הרעיון שלפתע צץ במוחי הענק "ספיל תשתמש באבקת שלג על הצמת איפה שהציפור" אגיד לכדור הכול שלצידי שבמקרא הוא הפוקימון שלי "ככה היא תהיה חייבת לרדת" אגיד "ואם היא מתחילה לעוף תקפיא לה את הכנפיים עם האבקה שלך" אגיד לו "קדימה!"

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מתקדם
    עמית
    Spoiler ספוילר

10. עמיטריד.
    עמית
    Spoiler ספוילר
    'אני שונא שהוא צודק' אחשוב 'מי הוא בכלל' אחשוד בו ואסקור אותו במבטי לחפש כל דבר שנראה חשוד "צודק" אגיד בחוסר רצון "ספיל תעצור" אגיד לו ואחשוב על רעיון אחר לתקוף "אז מה אתה חושב לעשות?" אשאל את רובי 'אדון מוצלח' אחשוב בזילזול

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מתקדם
    עמית
    Spoiler ספוילר

12. עמיטריד.
    עמית
    Spoiler ספוילר

'סוף סוף' אני חושב שמח "פיל תשתמש באבקת שלג על הכנפיים כדי שלא יוכל לעוף מפה!" אצווה על הפוקימון שלי ואז תשתמש באקדח מים כדי להחליש אותו!" אגיד לו 'עכשיו הוא ימות' אגיד ואכין את הפיגיון

כמו תמיד. עמיטריד.

13. משתמש מתקדם
    כמובן, בנוסף לפרס הקטן הזה: http://www.youtube.com/watch?v=swofvj5uypk

סנפאי
    Spoiler ספוילר

עמית
    Spoiler ספוילר
    בהתחלה אני נלחץ מעט ממה שקורה, עד שלבסוף כשהיא מתחילה להירגע אני נרגע גם כן, לכן אני מצליח לחשוב מה לעשות;
    "אני מצטער, גברתי, אבל לא נוכל לעזור לך אם לא תסבירי לנו מה קרה." אני אומר בטון שהוא אומנם לא תוקפני, אך תקיף למדי על מנת לחדד את המסר שלא תשתולל.

14. משתמש מתקדם
    עמית
    Spoiler ספוילר

סנפאי
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מתקדם
    [b]

סנפאי
    Spoiler ספוילר
    אני מביט בה במבט תמוהה למדי, לא מבין איך היא מרשה לעצמה לסדר את כל המילים במשפט אחד. אחרי הכל, אם היא בארגון סודי, לא משנה איזה ארגון סודי זה, חייבים להיות לו דרישות מינימאליות בהם היא בטוח לא עומדת. מעבר לכך, העובדה שהיא מצהירה שיש לה פוקימונים ממחוזות אחרים כבר נותנת לי עילה למעצר.
    למרות זאת, התהייה הראשונה מהדהדת כמה רגעים בראשי, עד שהתשובה לפתע מגיעה אליי.
    "את לא חלק משום ארגון סודי, אפילו לארגונים סודיים יש דרישות מינימאליות, בהן זה לא להסגיר את הארגון, כי הוא סודי." אני נאנח. "מאחר וכעת נתת לי עילה לעצור אותך, אני מציע לך לספר לי מה באמת את עושה פה. אם את חפה מפשע, אין סיבה שלא נחזיר אותך ללילרוט, גברתי."

עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •