לפני כמה שנים שעמם לי אז החלטתי לתכנן מחוז חדש, עם פוקימונים חדשים לגמרי הנקראים "פקטקים" והספירה שלהם מתחילה שוב פעם מ#001, צוות רע חדש ועלילה למשחק וידאו. החלטתי לפרסם כמה מהסקיצות לאגדיים של אותו מחוז. אחת מהם כבר חשפתי במ''ת שלי, סוכני הפוקימונים- צוות אג'נטרה.
אז הנה הם, כולל הסבר:
גליזארד, פקטק לטאת המגמה (GLIZARD)
סוגים- סלע ואש
גליזארד הוא לטאה ענקית השולטת על כל הנוף היבשתי ועל הפקטקים החיים ביבשה ומעליה. קווי גופו גסים, מכיוון שיש אומרים שהוא גוש מגמה שהפיחו בו חיים. הוא יתעורר רק בעזרת מאובן המכיל את אחד מטפריו. יריבו הוא סבונטל.
תמונה-
[IMG][/IMG]
סבונטל, פקטק צפע המים (SEVONTEL)
סוגים- רעל ומים
סבונטל הוא נחש צפע עצום השולט על כל הנוף הימי ועל הפקטקים החיים בים ובמקורות המים. ראשו מכוסה בשריון המגן על עיניו, הרגישות מאוד לאור. יש לו ניבים ארוכים היכולים להחדיר רעל שבכוחו לחסל נידוקינג (מבחינת השוואה). בקצה זנבו יש פעמון כמו של עכסן, ועל גופו קיימת דוגמת מעוינים מסובכת. הוא יתעורר רק בעזרת מאובן המכיל את אחד מניביו. יריבו הוא גליזארד.
תמונה-
[IMG][/IMG]
דרקוו, פקטק דרקון הקשת בענן (DRACOW)
סוגים- דרקון ועל-חושי
דרקוו הוא דרקון גדול השולט על השמיים ומה שמעבר להם ועל כל הפקטקים החיים מעל לעננים. בקצה ידיו קיימים חרוטים מחודדים המשמשים אותו כטפרים. על גופו קיימות חוליות המזכירות את של רייקוויזה. הוא יתעורר רק כאשר גליזארד וסבונטל יוערו משנתם.
תמונה-
[IMG][/IMG]
איגלו, פקטק הנשר האינדיאני (EAGLO)
סוגים- מעופף ולחימה
איגלו הוא נשר ענקי השומר על השלום בין בני האדם בעולם. איגלו הוא פקטק עתיק יומין, והוא ראה את כל המלחמות של בני האדם, ואף לקח חלק בכמה מהם. לאחר מכן איגלו הבין שעל בני האדם לחיות בשלום, ולא להילחם, ולכן הפך למגן השלום בעולם, גם אם זה דורש שימוש ביכולות הלחימה האלימות שלו. על גבו של איגלו יש סימנים ייחודיים העוזרים לו לשמור על השלום.
תמונה-
[IMG][/IMG]
ו... זהו לבינתיים. אולי אח''כ אני אעלה עוד כמה נוספים. אשמח לביקורות, גם אם שליליות, על הסקיצות.
*אלה רק סקיצות, אלה לא הצורות הגמורות.