למה זה דווקא לא רע, לצפרדע נינג'ה מתאים בול, ליצן חצר מתאים כי צ'ספין אכן נראה מצחיק כזה כמו טוטודייל, והשועל... טוב נו... אבל זה קונספט לא רע ם:
היו*
אתם חושבים שמחזקים אותם ביחס למה שהמשחקים היו עד היום, אבל יש המון המון שינויים בxy, ככה שאם הם מחזקים אותם, יש כנראה סיבה טובה:
למשל, גארצ'ומפ. היה חזק, היה אפילו uber לתקופה מסויימת. איזו סיבה לעזאזל יש לחזק אותו?
הממ. פיות למשל?
סוג חדש שיש לו חסינות למתקפות דרקון?
כן, נשמע הגיוני.
בלייזיקאן היה גם ככה uber, למה לחזק uber? וול, יש גם צורה חדשה למיוטו, לא?
נכון שהם חזקים, אבל השאלה היא איך הם מסתדרים בטייר של האוברים. בלייזיקאן היה חזק בהשוואה לou, אבל בuber הוא היה בינוני בתכלס, אי אפשר לצפות למשהו מפוקימון נורמלי בטייר שמלא באגדיים
אז.. כן.
ספוילר
Stm הצורה המפותחת של פנקין לא לומדת psyshock היא לומדת psycho cut
וגם החתול העל חושי שנחשף אמרו שהזכר יהיה יותר suporter והנקבה תהיה יותר תוקפת.
ובקשר לשאר הפוקימונים.
לדעתי הם המציאו את התפתחויות המגה בשביל שפוקימונים שנחשבים כלא טובים ושלא משתמשים בהם יצאו לשימוש שוב, (אמפרוס,מאוויל,קנגסקן,בלסטויז) ועל הדרך הם הוסיפו גם לפוקימונים הפופולארים (בלייזיקן,לוקאריו וגרצ׳ומפ).
רואים בצורה מאוד ברורה שהם עשו הכל שצורת המגה תשפר את הפוקימון ותחזיר אותו לזירה של הגדולים (לכל פוקימון שיש לו צורת מגה שמו יכולות שנחשבות לטובות ביותר במשחק: magic bounce,huge power,mold breaker ועוד.
המגה הפתחויות גם מביאות אפשרויות נוספות לשימוש עם הפוקימון, לדוגמא וינאסור, הדור החמישי הפכו אותו לתוקף מצוין ועכשיו עם צורת המגה הפכו אותו גם לסוג של wall,במגה התפתחות ההגנות שלו גם עולות,הוא מקבל יכולת שמחלישה בחצי מתקפות קרח ואש ככה שהוא מפסיד שני חולשות ומשאירות אותו עם חולשות למעופף ועל חושי רק,הוא חזק על פיה ואני בטוח שהוא יהיה וול מצויין.
לגבי ההתחלתיים התאכזבתי,ציפיתי שפנקין ימשיך ללכת על ארבע ושצ׳ספין לא יפוך לשמן,בקשר לצפרדע הייתי חושב שהוא ישמור על המראה שלו אבל הוא יצא הכי נורמלי,אבל אני בטוח שהם יתחבבו עליי.
והייתי די בטוח מההתחלה שפנקין יהיה אש ועל חושי, צ׳ספין יהיה עשב ואדמה והייתה לי השערה שפרואקי יהיה מים ולוחם אבל הכל יכול להיות, אולי בגלל שהביאו לו מתקפת מעופף אז שהוט יהיה מעופף אבל הכל יכול לקרות
אנשים, האם אתם לא אוהבים את הצורה השנייה של צ'ספין עכשיו?
יש אנשים כל כך מוכשרים בעולם... אבל ברצינות, זה מראה שיש יותר פוטנציאל של מה שראינו ממש שנדמה לנו, השאלה אם יביאו את זה לידי כך ם:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)