הראשון- אימפמון (דאטא). מבוסס על אימפמון. כל הצבעים מקוריים והסולם נוצר על ידי. אימפמון-דאטא הוא אימפמון שהצליח להשתלט על חלק מיצריו הרשעים, וכל יום הוא נלחם בעצמו מבפנים. מתפתח לאייסאנג'מון, דאטא.
אייסאנג'מון (דאטא) -. אייסאנג'מון, מבוסס על אנג'מון. הצבעים של הכנפיים נלקחו מקוממון (צ'אקמון), והצבע של הסרט הזה הוא שלך הכנפיים של אייסדוימון. הוא דיג'ימון קדוש, אבל בגלל המלחמה בתוכו, הוא עוד לא יכול לשלוט בכוחיו הקדושים, ומשתמש בעיקר במתקפות קרח. מתפתח לסקולסאטאמון (דאטא)
אימפמון (ואקין) -שכחתי למחוק את טבלת הצבעים בצד חח. הצבעים נוצרו ע"י. האימפמון הזה שולט בכוחותיו, ועבר לצד הטוב באופן מלא. מתפתח לאייסאנג'מון (ואקין).
אייסאנג'מון (ואקין) -. מבוסס על אנג'מון. צבעי המקל והשיער נוצרו ע"י. המסכה על הראש מהסמל של אייסדווימון. כל השאר אותו דבר כמו אייסאנג'מון דאטא. האייסאנג'מון הזה השתלט כל כוחות גן-העדן שלו, ומשתמש בהם כדי לגרום לשלום ושמחה. מתפתח להוליאייסאנג'מון.
אני אפרסם את הבאים בשרשרת ההתפתחות מחר
ועכשיו בלי קשר לאימפמון, גרסה אפלה לאומגמון! (אומנימון). הוא נקרא אפסימון!
הצבע החום הוא שלי, הצבע האפל הוא של בלאקוורגריימון. מה שבאמת הציק לי הוא שרציתי להוריד את הסמל של האומץ מהמגן שלו, אבל פחדתי שהצללה תצא גרועה.