Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    הראשון- אימפמון (דאטא) . מבוסס על אימפמון. כל הצבעים מקוריים והסולם נוצר על ידי. אימפמון-דאטא הוא אימפמון שהצליח להשתלט על חלק מיצריו הרשעים, וכל יום הוא נלחם בעצמו מבפנים. מתפתח לאייסאנג'מון, דאטא.

אייסאנג'מון (דאטא) - . אייסאנג'מון, מבוסס על אנג'מון. הצבעים של הכנפיים נלקחו מקוממון (צ'אקמון), והצבע של הסרט הזה הוא שלך הכנפיים של אייסדוימון. הוא דיג'ימון קדוש, אבל בגלל המלחמה בתוכו, הוא עוד לא יכול לשלוט בכוחיו הקדושים, ומשתמש בעיקר במתקפות קרח. מתפתח לסקולסאטאמון (דאטא)

אימפמון (ואקין) - שכחתי למחוק את טבלת הצבעים בצד חח. הצבעים נוצרו ע"י. האימפמון הזה שולט בכוחותיו, ועבר לצד הטוב באופן מלא. מתפתח לאייסאנג'מון (ואקין).

אייסאנג'מון (ואקין) - . מבוסס על אנג'מון. צבעי המקל והשיער נוצרו ע"י. המסכה על הראש מהסמל של אייסדווימון. כל השאר אותו דבר כמו אייסאנג'מון דאטא. האייסאנג'מון הזה השתלט כל כוחות גן-העדן שלו, ומשתמש בהם כדי לגרום לשלום ושמחה. מתפתח להוליאייסאנג'מון.

אני אפרסם את הבאים בשרשרת ההתפתחות מחר

ועכשיו בלי קשר לאימפמון, גרסה אפלה לאומגמון! (אומנימון). הוא נקרא אפסימון!

הצבע החום הוא שלי, הצבע האפל הוא של בלאקוורגריימון. מה שבאמת הציק לי הוא שרציתי להוריד את הסמל של האומץ מהמגן שלו, אבל פחדתי שהצללה תצא גרועה.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    וואו! ממש יפה! יש כמה בעיות פשוטות אבל,זו צביעה ממש טובה בשביל מתחיל. ממש טובה! אשמח אם תראה לנו יותר עבודות כאלו,צביעה מחדש זה אימון מושלם בהצללה וכך אני למדתי איך להצליל גם.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    רגע אבל בנוגע למגן של אפסימון... הוא לא יצא דו-מימדי מדי? ובבקשה תתן ציון.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלום לכם צפה בהודעה
    רגע אבל בנוגע למגן של אפסימון... הוא לא יצא דו-מימדי מדי? ובבקשה תתן ציון.
    תראה,הסתכלתי עליהם קודם ברגיל,אבל בצייר רואים בתקריב את כל הבעיות הקטנות,המגן יצא דו ממדי מדי,אבל לא שמים לב לזה יותר מדי,חוץ מזה שעשית שתי טעויות גדולות בפיקסל ארט,שכחת לצייר נקודה בקווי המתאר במגן,או שאחת מהנקודות היא באותו צבע של ההמגן עצמו. זו טעוות ענקית. ועשית טעות נפוצה בצביעה מחדש,השארת כמה חלקים מהמקורי בצבע. הקווי מתאר שלך גם לא יותר מדי טובים,בעיקר בגלל הטעות שאמרתי מלמעלה.

זהו,זה ניתוח מעמיק מהצייר. מקווה שזה עזר לך.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •