היי, רציתי לדעת איך עבר עליכם הצום? היה קל? קשה? מעייף? רעב? תספרו פה.. לי אישית לא היה צום יותר קל מזה.. דיון מהנה!
לא צמתי. היה לי בית ריק עד איזה 3 בלילה ישבתי פה עם חברים עד 4 בערך ישבנו אכלנו ושתינו ועשינו טורניר פיפא היה פיצוץ
טעים!!
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר
ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר
ספוילר
ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
קל מאוד. צמתי, התפללתי, עשיתי קצת חשבון נפש, קראתי 3 ספרים. היה מועיל ביותר.
עבר בסדר צמתי שחקתי משחקי קופסא וישנתי
פורסם במקור על ידי ~barmaster~ לא צמתי. היה לי בית ריק עד איזה 3 בלילה ישבתי פה עם חברים עד 4 בערך ישבנו אכלנו ושתינו ועשינו טורניר פיפא היה פיצוץ פורסם במקור על ידי captain happy טעים!! לא מבין מה הקטע,שאלו איך היה הצום לא איך היה היום שלא צמתם בו.זה סתם מעצבן ומקניט לפעמים... לנושא-אמת שהשנה היה לי את הצום הכי קל שהיה לי ברמה שהייתי יכול לצום אולי עוד יום חחח
קרדיט ענק לרועי!
קצת קשה ,הצלחתי לצום 36 שעות ,ראיתי 5 סרטים ,הספקתי להציץ על השכנים איך הם רוכבים על אופניים בקיצור ...... שגרה
פורסם במקור על ידי ellmik12 קצת קשה ,הצלחתי לצום 36 שעות ,ראיתי 5 סרטים ,הספקתי להציץ על השכנים איך הם רוכבים על אופניים בקיצור ...... שגרה 36?
פורסם במקור על ידי marco reus 36? כן 36 זתומרת 24 שעות (12 של יום שישי ושל שבת ) בלילה ו12 שעות של היום מתוך 48 שעות סה"כ
פורסם במקור על ידי ellmik12 כן 36 זתומרת 24 שעות (12 של יום שישי ושל שבת ) בלילה ו12 שעות של היום מתוך 48 שעות סה"כ את יודעת שצריך לצום 26 שעות נכון? בערך
צמים 25 שעות 24 שעות + שעה אחת יותר
אז קיצור 24 שעות (2 לילות ) + 2-4 שעות ביום אפשר לצום
היה די קל. האמת שהשנה יותר מבדרך כלל...
ישבתי ורק חיכיתי שזה יגמר. הרעב הרג אותי. כל הזמן הזה נראה כמו נצח. ואז עברו השלוש דקות של הפופקורן במיקרו וחזרתי לסרט xd
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום