Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הקדמה
    הייתה חסרה פעילות בפורום המון זמן,ובצמ"ח בעיקר,עכשיו הפורום מתחיל להתעורר עוד פעם וחשבתי לנצל את ההזדמנות. התחרות הזו היא על טרנד חדש שגיליתי בעולם הפיקסל ארט,בקבוק דברים.
    מבקבקים כאילו יצירה לתוך בקבוק מסוים,אני רוצה להתחיל להראות לכם את זה בדרך קלה,של שיקוי או נוזל.

פרסים:

מקום ראשון-ווינר עד סוף משחק העיירה
    מקומות אחרים-ווינר עד לא ידוע(בכל מקרה זה יהיה מספיק זמן ליהנות מהווינר אם אתם דואגים)

ועכשיו,למדריך:

בקבוק השיקוי הוא בעל כמה צורות,זו המועדפת עליי בתור תבנית. אם מישהו ינסה להכין בעצמו זה יקנה לו כמה נקודות זכות אצל השופטים.

בשיקויים ובכלל,בכל דבר עגול ורחב אני ממליץ לכם להתחיל בכהה בהצללה שלו. תעשו את החלק האחורי וחלק מהתחתון כהה לפי כמות העגלגלות שאתם מתארים לו.

את מה שנשאר צובעים בצבע הביניים ואז עושים אמצעי להראות עגלגלות בהצללה,הצבע הבהיר ביותר משומש כמו הכהה אבל רק לצד. והסימן הוא מין הדגשה שאמורה להציג כמה הוא עגול ולא ישר. זו הצללה פשוטה ולא מסובכת מדי.

מצלילים ככה שהכהה ביותר מאחורה והבהיר ביותר מקדימה,זה חלק קטן ומוסתר אז בעיקר כהה.

סיימנו את הבקבוק בשלב הזה.צובעים רק בהכי כהה את שני החלקים בצדדים,החלק התחתון של הפקק בעיקר כהה אבל יש בו גם קצת מהאמצעי. ובקשר לצבע הכי בהיר,במקרה הזה פשוט מסמנים באקראיות נקודות בהכי בהיר.בפקק גם אין הרבה מרווח לצביעה.

צובעים את קווי המתאר של החלק הבהיר בצבע הביניים, ובתוך מכניסים את השיקוי,אתם תחליטו באיזה צבעים, הוא לא ישר אלא די זיגזגי,צובעים אותו אותו דבר כמו הבקבוק ואפשר גם להצליל על פי ההצללה במקומות שהתוכן מכסה.

התחרות היא בעצם שכל אחד יפרסם באשכול חדש את התוצאה שלו ויאמר שהוא רוצה להשתתף בתחרות. נ"ב,למי שמתבייש,יש גם ה"פ אליי.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. Surgeon of Death
    עד מתי התחרות?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי יונתן. צפה בהודעה
    עד מתי התחרות?
    התחרות היא עד שמשחק העיירה מתחיל(זה עוזר לו כמו כל התחרויות כרגע).
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שאלה, כמה צבעים אתה משתמש בסולם צבעים שלך? כי לרוב ראיתי בהרבה תמונות שיש ארבעה...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלום לכם צפה בהודעה
    שאלה, כמה צבעים אתה משתמש בסולם צבעים שלך? כי לרוב ראיתי בהרבה תמונות שיש ארבעה...
    אני רוצה ללמד את כל המשתמשים מההתחלה,אז אני מנסה מדי פעם או לכמה זמן להיות רק בשלושה צבעים ומשם ל4 וכו' הפעם זה רק 3

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •