Gee gee dabeliu pee הוא הרג בסוף את טרש בבסיס חחחחחחחחחחח
מתי המשחק הבא? יאלה הפעם אני אראה מההתחלה נראה מה אני אלמד
המשחק הבא עוד בערך 3 דקות מתחיל הדיבורים עליו, נגיד 20 דקות עד המשחק עצמו. חוץ ממגל וממני, אף אחד לא אמר איזה קבוצה הוא אוהד. Go Fnatic! Go Xpeke! TSM VS OMG פשוט שם אגדי לקבוצה הסינית.
אמרתי שtsm
זיו אני צריך ללכת (חבל שדווקא במשחק של tsm), אולי תעדכן את כל המשחרים והניצחונות בהודעה הראשית?
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
אני אמרתי גם c9
יש בקהל ילד שנראה כמו דאירוס.
מי ניצח במשחק הקודם?
יש גם שלושה אנשים עם כובעי ראמוס. זיו מה השם משתמש שלך בלול?
מגל חשבתי שהפסקת לשחק (אמרת לפני כמה חודשים שאתה לא תחזור לlol) פורסם במקור על ידי מייקל100 מי ניצח במשחק הקודם? קוריאנים
באסה אף אחד לא אוהב קוריאנים
פורסם במקור על ידי hecarim מגל חשבתי שהפסקת לשחק (אמרת לפני כמה חודשים שאתה לא תחזור לlol) קוריאנים אמרתי שאני לא אחזור כי לא הצלחתי להוריד, אבל דוד שלי עובד במחשבים והוא הצליח. עריכה- זיו השם המקוצר של הקוריאנים הוא stk, ולא stt1
פורסם במקור על ידי שלום לכם יש גם שלושה אנשים עם כובעי ראמוס. זיו מה השם משתמש שלך בלול? pizzablaster ואני מעדכן את כל התוצאות של המשחקים, אם אתם חושבים שאני יכול להשתדרג, תגידו אני אפתח נושא כל יום, או לעדכן את הנושא הזה? כדאי להוסיף את תוצאת ההריגות בכל משחק או להשאיר רק מי ניצח?
תוסיף את תוצאות ההריגות (גם את הכסף אם אפשר) ותשאיר בנושא הזה ותבקש לנעוץ אותו
המשחק השלישי מתחיל עכשיו!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום