Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. היכל התהילה
    קהילה יכולה להיות מוגדרת במספר אופנים.

לדעתי קהילה נמדדת בדבר אחד - החברויות שמרכיבות אותה. ככל שנכיר אחד את השני טוב יותר, כך נהיה מאוחדים יותר. התרחיש שבו לגולש ממוצע יש עשרה אנשים שהוא יכול לדבר איתם על דברים שהם אוהבים, הוא טוב יותר מתרחיש שבו אין לגולש אפילו מכר אחד שהוא יכול לפנות אליו בנושאים השונים. זה מה שהופך סתם אתר לקהילה. וזה גם מה שהופך חבורה של זרים לחברים.

על מנת לאחד את הקהילה, החלטתי להחזיר עטרה ליושנה. פעם היה קיים פה תת פורום שבו אנשים היו כותבים על היום שעבר עליהם. לתת פורום הזה קראו "בלוג יומי". אל דאגה, אני לא חושב שכדאי לפתוח תת פורום רק על בסיס רעיון, אלא קודם עלינו לבדוק שהוא אכן פועל ורק אז להחליט בנושא. אז אני מתכבד להודיע שניתנת לכם הרשות לפתוח לעצמיכם בלוג בפורום דיבורים.

איך מנהלים בלוג; קודם כל, כל אחד רשאי לפתוח נושא אחד בלבד המוקדש לו וזה יהיה הבלוג שלו. בבלוג הזה הוא יוכל לעדכן מה שבא לו - בין אם זה דברים שמציקים לו בבית ספר, ציורים שהוא צייר, חוויות מטיול הלונה פארק האחרון שהוא היה בו. הכל. אחרי כל רשומה כזו הוא יוכל לתת לשאר הגולשים להגיב לו לבלוג, לשאול אותו שאלות וכיוצא בזה. את המשך הבלוג הוא יכתוב באותו הטופיק, כאילו היה מדובר באשכול של סיפור או משחק תפקידים.

חוק: יש חוק אחד בלבד אשר מי שיעבור עליו, יסתכן בסגירת הבלוג שלו, אזהרה או אפילו יותר מזה - העלבות. אסור תחת שום אופן, צורה או דרך להעליב אחד את השני בבלוגים, ואני מתכוון לשני הצדדים. הכותב של הבלוג לא יכול להעליב גולשים אחרים בכתיבת הבלוג שלו, ומצד שני, הגולשים אשר מגיבים לבלוג לא יכולים לנהוג בעלבון כלפי הכותב. החוק הזה הוא ברזל ואני אשמור עליו מכל משמר. אתם צריכים להבין שאנשים יפתחו פה את הלב וזה לא מצחיק אותי לחשוב שאתם תתייחסו לזה בצורה מעליבה.

חוק נוסף: אסור לכתוב פחות מ10 שורות לעדכון. אנחנו לא מעודדים פה ספאם, כך שאם אין לכם מה לכתוב, עדיף שתחכו ליום הבא.

אז אחרי שאמרנו את כל זה, נשלח אתכם לדרך. בהצלחה בפתיחת הבלוג, תכתבו ותהנו.

אני משאיר את הטופיק פתוח לשאלות, טענות ותגובות.

2. Surgeon of Death
    אני אולי אכתוב
    אבל שאלה קטנה
    מה קרה לתת פורום הזה?

3. משתמש מנוסה
    שם: אני
    זה נשמע לך ריאלי?
    לדעתי יש סיבה שזה הפסיק כי לאנשים פה אין יותר מדי מה לומר קמתי הלכתי לבית ספר/ צבא אכלתי והלכתי לישון זה די מסכם את זה וכמובן יש גם את ההתלוננויות וזהו אנחנו, לפחות לדעתי לא קבוצת תמיכה ולשמוע ההתלוננויות וזה רוב מה שיהיה זה לא מה שאני לפחות אוהב לשמוע

4. היכל התהילה
    Hecarim - אני לא יודע.

מייקל100 - אני מכיר אנשים והם אוהבים לספר על עצמם, לשמוע על אחרים ולהכיר את הזולת.

5. משתמש מנוסה
    שם: אני
    What ever you say

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    קצת עצוב שאתה מדבר על קהילה והחזרת עטרה ליושנה כשאתה מתעלם ממי שפעם היה חבר שלך. לא זכיתי לקבל ממך טיפת התייחסות.

הדרך להצלחת הפורום היא על ידי גיבוש קולקטיבי... לא חושב?

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי peterpan צפה בהודעה
    קצת עצוב שאתה מדבר על קהילה והחזרת עטרה ליושנה כשאתה מתעלם ממי שפעם היה חבר שלך. לא זכיתי לקבל ממך טיפת התייחסות.

הדרך להצלחת הפורום היא על ידי גיבוש קולקטיבי... לא חושב?
    1+

אני אפתח בלוג רק בשביל קטע אחד שאני ממש חייב לפרוק....

כמו תמיד. עמיטריד.

8. משתמש מנוסה
    כל הכבוד היטמן על הרעיון של הבלוג d:
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •